POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

USA råtner på rot.

Men i Norge lever illusjonene om USA, bare Trump vinner.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hans Rustads USA?

Av Jan Hårstad

Det er klart: Document fortjener ros for at de drar fram info om USA som er totalt bannlyst i NatoNorge. Det gjør Hans Rustad på Document 12. august i 45 minutter med innlegg fra Laura i Fox News. Absolutt verdt å se for dette er nærmest samizdat (Samizdat er en betegnelse på underjordisk forleggervirksomhet i Sovjetunionen og i østblokken under kommunistisk styre. Wikipedia, red.) i NatoNorge.

På den annen side. Det er sentrale saker ved USA som Document under Rustad ikke tør ta tak i det hele tatt og derved ender verdensbildet der til å bli en slags eksistensiell kamp mellom de gode og de slemme, en variant fra Thorbjørn Egners verden. Bare man velger Trump ordner alt seg, det mener åpenbart Fox News Laura også.

Hvor skal vi begynne? Eisenhowers avskjedstale på svart-hvitt tv. Det militær-industrielle kompleks har tatt styringen av USA, dere er herved advart. John F. Kennedy ville ta rotta på dem, vi så hvordan det gikk. Robert ville gå løs på CIA, vi så hvordan det gikk.

En president i USA de siste 60 år er en PATSY, en person i ett og alt som stiller seg til disposisjon for det militær-industrielle kompleks og dens behov for permanent krig. Hvis vedkommende ikke gjør det, blir han fjernet umiddelbart, ikke nødvendigvis med en kule i hode.

Trump var den mest pro-israelske president USA noen gang har hatt. Administrasjonen stappet av zionistiske profiler og med store donasjoner fra Las Vegas kongen Sheldon Adelsohn og de ultrarike i Mega Group.

Forsvarsbudsjettet føk i været, ikke minst oppgradering av atomvåpen. Palestinske PA som hadde kokt i hop ufattelige illusjoner om USA, skar tenner i raseri over Trump. Og han hadde hardzionistenes støtte ved å love at USA skulle knuse Iran. Video finnes fra AIPAC-møtet.

Dette fører til et tema som Document aldri tør ta i. Neoconzionister behersker apparatet i begge de to leirene i USA.

Den normale oppfatningen hos Rustad er at det er noen ultraradikale kommunister som har tatt makten i Demokratene. Han tenker sannsynligvis på de fargede damene rundt Bernie Sanders. Men dette er jo Hollywood og reklameindustrien.

Victoria Nuland er ekspert på fargerevolusjoner i andre land, altså statskupp. F eks. i Ukraina i 2014.

De som har greie på den indre livet på toppen av Biden-administrasjonen skriver at det er tre zionistiske neocons som styrer politikken: regimeskiftdronning Victoria Nuland, Jake Sullivan og Tony Blinken. Dette er the real thing, ikke de fargede damene som opptrer som malte kulisser men som er elsket i Klassekampen.

USA skal ødelegges og destabiliseres, sier Document. Det er ikke det som står på Dagsorden. Masseinnvandringen har som målsetting å bygge en ny realitet. Nå er vi så ekstremt multikulturelle at vi kan like godt nedlegge USA som en hvit stat og bygge The North American Union, sammenslå med Mexico og Canada. Ingen på gata i USA liker dette,derfor må blandingsstaten først bli en realitet ingen kan flykte fra.

Rustad snakker aldri om Pentagon. Å føre krig både mot Iran, Russland og Kina er offisiell amerikansk politikk. Alle strategiske tenketanker har debattert dette helt siden 2019 helt åpent. Det er ingen hemmeligheter, meldte jeg på spaltene i Document, og da ble jeg umiddelbart slettet.

Det militærindustrielle kompleks jobber for den tredje verdenskrig sammen med neocon zionistene som finnes i begge partier. Israel tror de vil tjene på dette.

Det er helt umulig for Pentagon og Nato å vinne noen tredje verdenskrig med en slik anarkistisk tilstand inni landet. Document er valgfetischer både når det gjelder USA og Norge.

Min posisjon fra 2020 har vært: det blir ikke noe mer valg i USA. De militære griper inn og erklærer MARTIAL LAW og så arresterer man noen millioner antimilitarister og fredsfolk og sender dem til FEMA-CAMPS som står ledige. Og har gjort det lenge.

Militærkuppet kan komme ganske fort etter at BRICS-statene har vedtatt å droppe dollaren. Der har Rustad helt rett: USA vil bryte sammen, men det vil også Oljefondet som har plantet mye i dollar.

Nå vet vi dette. 7 mars fikk Pakistans ambassadør i Washington ordre om at Imran KhanMåtte fjernes. Han gikk imot USA.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Finanseliten vinner uansett. BlackRock og WEF samabeider godt med kina, hvor det allerede er prøvd ut det dystopiske social kredit sytemet. De som står i veien for dem er vestlig middelklasse. De er god på vei med å lykkes å kaste dem utenfor stupet. De ønsker aller helst at hele verden skal underkastes Digital Valute og digital ID. Det er i kina og india der er på gli allerede med dette systemet. CBDC er et maktkontrollmiddel om den er backet av gull eller ikke. De fleste sentralbanker i verden jobber med å utvikle CBDC. Det er ikke lenger en krig mellom nasjoner. Det er en krig mellom folket og eliten på tvers av alle land. Kriger, pandemier og kriser vio brukes for å nå målet. Covid var et samarbeid mellom Laben i wuhan og University i Chapill Hill North Carolina.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  14 august 2023 8:32

  Fra 2020: «det blir ikke noe mer valg i USA» skriver Jan Hårstad i denne spennende artikkelen.
  Jeg tror det er feil. Valget i USA er et sirkus som deler USA på midten, et sirkus som brukes for alt det er verdt. Resultatet er alltid gitt på forhånd, kandidatene utvalgt og det er de samme onde kreftene som står bak uansett.

  Det holdt på å gå galt i 2000 da George W. Bush ble president pga. valgkupp i vippestaten Florida. Dersom omtellingen i Florida hadde fortsatt en time til, ville han ikke blitt president, og Dick Cheney ville ikke blitt visepresident. I 2004 var det igjen kupp i USA, denne gangen i vippestaten Ohio, som ga Bush / Cheney 4 år til.

  USA trenger polariseringen mellom demokrater og republikanere, de trenger et valgshow selv om resultatet alltid er gitt. På samme vis trenger USA polariseringen for eller mot våpen, for eller mot abort og for eller mot seksuell frigjøring – bare de ikke gjør noe med bensinprisene. Det er lettere å styre et folk som er splittet midt på og der folk er satt opp mot hverandre.

  Til valget i 2024 har vi to geriatriske presidentkandidater. Donald Trump fremstår som en psykopatisk kjeltring som er stevnet for en bråte tvilsomme forhold. Joe Biden som en senil og noe fjern kjeltring som nå vil bli stevnet for å ha mottatt millioner av dollar for å selge ukjente fordeler til nasjoner som vi ikke liker å sammenligne oss med. (Denne delen av Joe Bidens korrupte karriære som visepresident med sin sønn Hunter Biden, er BEMERKELSESVERDIG nok ikke nevnt med et ord på NRK.)

  Som et apropos valgkampen i USA legger jeg ved lenke til et bilde som noen forhåpentlig vil le godt av:
  https://hvamenerpartiene.com/NewPic/presidentkandidat.jpg

  Svar
 • Document anser Israel som en hellig ku ingen kan kritisere, for det er antisemittisk.

  Trumps tilhengere har visst glemt at han stod for Operation Warp Speed.

  Ja, USA råtner på rot. Om Kennedy er til å stole på? Han har ytret at klimaskeptikere bør kastes i fengsel.

  Brannen på Maui er svært suspekt, og Jeff Bezos som allerede eier mye land der opplyste allerede på fredag at han vil gi 100 milllioner dollar til gjenoppbygging. Det mistenkes at Directed Energy Weapons, DEW, er blitt brukt, men det avvises lynraskt som konspirasjonsteori. Det endelige antall døde antas å være færre enn 1000 men flere enn 500. 2000 er fortsatt savnet og ikke gjort rede for. Likene går i oppløsning ved berøring. Brannvesenet gjorde ikke jobben sin. Ingen sirener virket. Planen er å gjøre stedet til smart-by. Øyas jøder fant tilflukt på «Maui Kosher Farm».
  henrymakow.com

  Svar
 • «Det militær-industrielle kompleks har tatt styringen av USA, dere er herved advart. John F. Kennedy ville ta rotta på dem, vi så hvordan det gikk. Robert ville gå løs på CIA, vi så hvordan det gikk.»
  ….Donald Trump fremstår som en psykopatisk kjeltring som er stevnet for en bråte tvilsomme forhold.»

  Og nå ville jo Trump ta økonomiske midler fra dette m. komplekset, for å bygge videre på muren mot Mexico for å stoppe ulovlig innvandring, oppsamlingsleire for barn som benyttes for dette, og narkotikasmugling.

  ‘ Enslige barn på flukt begynte å bli et problem i 2013–2014. Barack Obamas regjering hadde store problemer med å håndtere situasjonen. Barna ble utsatt for kritikkverdige forhold, inkludert kulde, mangel på helsestell og mishandling fra immigrasjonsbetjenter, ifølge rettsdokumenter.’
  aftenposten.no/verden/i/8wa3RG/Hvorfor-krangler-USA-om-Mexico-grensen-Her-er-striden-forklart-i-seks-grafer

  ‘ Presidenten ville ha 5,7 milliarder doller, men får om lag 1,4 milliarder dollar i stedet. ‘
  dagbladet.no/nyheter/trump-vil-erklaere-unntakstilstand-for-a-bygge-mur-mot-mexico/70770890

  Og uttalte også:

  ‘ Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden. …
  Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) var blant dem som sammen med Storbritannia og Frankrike advarte om risikoen ved å trekke seg ut av Syria … ‘
  aftenposten.no/verden/i/L0bzmR/Trump-Tyrkia-lover-a-utradere-IS

  Og en enda farligere innblanding fra Trump); – og dette var vel en stor del av grunnen til at JFK måtte fjernes.:

  ‘..beskylder han sentralbanken direkte for å ha forårsaket børsfallet, og uttrykker skuffelse over at Fed i hans øyne ivrer etter å heve landets styringsrente.
  At Trump tilsynelatende ikke respekterer Feds uavhengighet (SIC ! ), derimot, er mer ugreit, mener sjefanalytiker Eric Bruce i Nordea Markets. ‘
  e24.no/makro-og-politikk/donald-trump/sjefanalytiker-etter-trumps-fed-kritikk-det-er-haarreisende/24463443

  Og:
  ‘ ‘ Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

  » Trump var den mest pro-israelske president USA noen gang har hatt.»

  Det KAN jo hende at Trump skjønte at Israel/jøder har så stor makt og trekker i så mange tråder, (også) i USA, at for å ha en sjans ville/kunne han ikke ha (alle) disse rygg-skyterne bak seg.
  Like Trump eller ikke. (?)
  Jeg vil heller ha en president i USA som avslutter kriger istedet for å starte de.
  Og rettsakene mot ham ( istedet for Bidens ulovligheter) er en farse. Det skjønner også mange amerikanere. – Men ikke mesteparten av norsk media. ( Eller Hårstad?)

  Svar
 • wasan Totland
  14 august 2023 22:36

  «-7 mars fikk Pakistans ambassadør i Washington ordre om at Imran KhanMåtte fjernes. Han gikk imot USA.»
  Det er da en helt ventet utvikling. Hvis det pakistanske folket hadde visst at USA betalte ham for å øve med te ham ned droner mot den fattige fjellbefolkningen i grenseområdene til Afghanistan ville raseriet nådd store høyder. At USA vil tyste ned det som skjedde er da både ventet og veldig forståelig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi skaffer oss klima-samvittighet til en enorm pris uten CO2-effekt.

Gassen brennes uansett, men ikke i Finnmark.

Forrige innlegg

Motstanden til pengebruk i Ukraina vokser i USA.

Stadig flere forstår at Ukrainakrigen er en tapt sak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.