POSTED IN Krig-fred, Ukraina

USA-oberst Macgregor:

Zelenskij har fått beskjed om å trekke ut krigen i stedet for en avtale med Russland.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oberst Macgregor uttaler seg her om utviklingen i Ukraina frem til nå.

Igjen overrasker han ved å gi en helt annen fremstilling av det som skjer.

Svært overraskende innleder han med å si: «Ærlig talt vil jeg si at de russiske styrkene de første 5 dagene var alt for «vennlige» (gentle). Han regner med at krigen vil være over i løpet av de neste 10 dagene.

En hver som følger med i våre medier vil umiddelbart forstå at her er det en stor uoverenstemmelse i virkelighetsoppfatningen. Vår medier beskriver krigen som brutal.

Zelenskij beskriver han som «a puppet», altså en nikkedukke eller et redskap for andre. Han utsetter store deler av egen befolkning for helt unødvendige belastninger og risiko.

Col. Douglas Macgregor: NATO seems to be crumbling over potential conflict | Fox News
Douglas MacGregor

Og for å være helt ærlig, sier han, at «det som kommer fra den ukrainske regjeringen er løgner som fort avsløres».

På spørsmål om han opfatter han (Zelenskij) som en helt sier han: «Nei, jeg oppfatter ikke noe heroisk med mannen». «

Det han skulle gjort var å gå med på en avtale om å nøytralisere Ukraina slik russerne har krevet, men han har tydeligvis fått beskjed om å fortsette og trekke det hele ut, noe som er tragisk for alle som må leve gjennom dette.

Forsidebilde: Mark Duffel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Klovnen skal kanskje forlenge krigen inntil MSM har fått hjernevasket den europeiske befolkning til de skriker på WW3 og sin egen utryddelse?
  Det går jo tross alt litt fortere med en A-bombe enn med «vaksineringen».
  Fra gammelt av vet vi at de som står bakom bare elsker blodoffer til Moloch, og hvor mange hundre millioner har de ofret til dette utysket opp i gjennom?
  Nå kan de kanskje «ofre» milliarder om gangen hvis de «spiller» kortene sine riktig.
  Ragnarøk er nær, det stopper opp snart, og tidevannet snur.

  Svar
 • «Zelenskij beskriver han som “a puppet”, altså en nikkedukke eller et redskap for andre. Han utsetter store deler av egen befolkning for helt unødvendige belastninger og risiko.»

  Og derfor blir han jo også hyllet i vestlig media ( makta bak) som en «stor nasjonal leder». 😉
  Som Biden også ble, fordi han kunne styres. ( Helt til det ble FOR pinlig.)

  Svar
 • THE GREAT RESET !!!!
  6 mars 2022 14:22

  Ukraina blir ofret for å tjene de hyper rike maktsyke psykopatiske milliardærene i WEF og Davos hvor Putin er en av dem…

  Dette handler om WEFs og Davos milliardærenes «the great reset». Akkurat som clima og korona hysteriet var ment å ødelegge økonomien til middeklassen og lavere samt få oss til å akspeptere midre friehet og lavere levestandard så handler krigen i Ukraina om det samme. Dette er bare rett å slett en fortsettelse av det samme hvor de rike og mektige ønsker å ødelegge slik at de kan senere komme inn å «redde» oss med sitt nye økonomiske system hvor «DU vil eie INGENTING og være lykkelig» (mens de rike eier alt, har all makten og alle friheter mens resten er slaver uten noe som helst)… Den virkelige fienden er WEF og alle de med makt som har slått seg sammen om å gjøre verden om til et paradis for «eliten» og Putin er en av disse da hen er god venn med WEF og Davos milliardærene og sannsynligvis er startet krigen for å hjelpe sine milliardære med deres felles agenda som han også er med på…

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  6 mars 2022 15:48

  Det er ikke bare oberst Macgregor om lurer på hvorfor Zelenskyj ikke har inngått fredsavtale, det er helt åpenbart at Ukraina styres av USA og at krigen er en konflikt mellom Russland og USA. Enda mer bemerkelsesverdig er det at NRK ikke stiller kritiske spørsmål rundt dette.

  Det er fullstendig uansvarlig at president Zelenskyj velger å fortsette krigen. Russerne har militærmakt til å «gruse» hele Ukraina til tross for at mesteparten av hæren angivelig står fast i bilkø. Zelenskyj har ingen mulighet til å vinne selv når vesten sender inn leiesoldater, våpen, utstyr og finansiering, og bidrar til å forlenge krigen til en uendelig katastrofe istedenfor å bidra til at den tar slutt.
  Zelenskyj må nå gjøre tre ting.

  – Han må la Ukraina forbli nøytralt, dvs. la være å gå inn i NATO eller andre militære allianser
  – Han må akseptere at russerne aldri vil overgi Krim med basen til Svartehavsflåten til Ukraina og dermed til USA
  – Han må godta at Donesk og Luhansk får indre selvstyre slik at russiskspråklige ukrainere som har flyktet derfra til Russland kan komme tilbake og få stemmerett som andre ukrainske borgere uten å bli trakassert

  Slik Zelenskyj fremstår nå, er han blitt en talsmann for amerikansk politikk som vil kjempe denne kampen til den bitre slutt. Tilbake vil stå et utbombet og nedkjempet og fraflyktet Ukraina. Det ukrainske folket fortjener noe bedre. Nå fortjener de at kampene tar slutt.

  Svar
 • Nøytralitet i denne sammenhengen betyr underkastelse. Med den holdningen dere har så skulle vel heller ikke nordmenn ha gjort motstand mot tyskerne, eller hva ? Overmakten var jo så altfor stor. De fleste av dere som skriver på dette forumet er jo helt ubrukelige.

  Svar
  • Happy to see deg
   6 mars 2022 17:44

   Hålla! Good to see ekte Norwayings, showing joy over å være medlemmer i protektoratet Nårway, som ble reddet fra dummedum naziene av ….

   Svar
  • Den var morsom. Gjorde nordmenn motstand mot tyskerne under andre verdenskrig? La de ikke ned våpnene og nøyde seg med å kikke på at tyskerne valset inn i landet? Unntakene er stort sett Birger Eriksen på Oscarsborg festning («Visst fanden skal der skytes med skarpt!»), gjengen som evakuerte kongen og Alta bataljon i Narvik. Men så var det slutt på motstandskampen.
   Krigsseilerne sto på under hele krigen, men de ble marginalisert og skjøvet ut av samfunnet da de kom hjem igjen. De fikk ikke engang medalje for innsatsen.
   Historien skrives i ettertid. Helt klart.

   Svar
 • Ukraina har rekruttert jihadister i de tyrkisk kontrollerte delene av Syria. Islamistene får 2000 dollar i måneden for å kjempe mot russiske styrker. En overvåkingsgruppe mener at mange av dem er motivert for å reise til Ukraina bare for å rømme og søke asyl i EU land.

  Svar
 • Kolonnen har stått på stedet hvile i flere dager. Noen media her godter seg over dette og mener at det skyldes bensinmangel og dårlig moral.
  Men det er tydelig at det er gammeldags beleiring som er i bruk. Siege.
  Mariupol er også under beleiring og 500 nazister sitter fast der og vil ikke gi opp. I Kiev har snikskyttere tatt posisjoner omkring regjeringsbyggene. Krigen er for det meste over, men det skjer fortsatt ting, det er stadig angrep på Donbass. Men det er nå tydelig at Putin har bestemt at Naziene & co skal taes levende. Det kan ta lengre tid enn forventet.

  Nathaniel Rothschild, arving av the Axis of Evil, skriver til den Britiske regjering og sier at Ukraina må ikke mistes. Har ikke råd til å miste en så essensiell brikke på det politiske sjakkbrett.
  https://twitter.com/RichardReichle/status/1498745711244230656

  GAB skriver om deplatformingen av en hel stat og viser til redskapene som brukes. Intressant.
  https://news.gab.com/2022/03/04/the-deplatforming-of-a-nation-state/

  Svar
 • Hvordan kan krigen i Ukraina være over i løpet av 10 dager?
  Om krigen i Syria sies det bla annet på nettet (en 10 års krig):
  «Den syriske borgerkrigen er en konflikt som har pågått siden 2011 mellom landets myndigheter og ulike opprørsgrupper. Mange andre land har blandet seg inn i konflikten. Krigen har ført til store ødeleggelser, flere hundretusen mennesker drept, og millioner på flukt».
  Krigen i Irak pågikk offisielt i 7 år (2003-2010).
  Disse to krigene i Midt-Østen har vært langvarige kriger (lenger enn WW2), mens krigen i Ukraina derimot skal være over i løpe av 10 dager. Det høres rart ut.

  Svar
  • Nå sender jo USA og Vesten inn våpen i mengder … kanskje de klarer å holde liv i denne krigen i mange år? Hører det er godt for energiprisene.

   Svar
 • Trygve.
  Ja Nato/USA er villig til å bekjempe Russland til den siste ukrainer.

  Svar
 • Hater politikk men Endelig en som sier rett ut hva mange av oss «føler og tenker nå !

  Paradokset er at Politikere & de som opponerer mot Russland og ber om «frihet» for Ukraina nå er faktisk de samme menneskene som tok bort vår egen frihet for bare en kort stund siden og fortsatt gjør det !

  Sannhet er krigens første offer og selvfølgelig uskyldige mennesker !

  Krig er ikke vanlige menneskers valg men løsningen til de som vil kontrollere verden eller deler av den grunnet maktbegjær og manglende respekt for enkeltmennesket ! – Problemet med denne konflikten er at de som står sammen med Ukraina nå er faktisk de samme kreftene som er ansvarlig for hengemyren som utspiller seg i regionen og jeg er redd for at vi så absolutt ikke forstår bakteppet til konflikten !

  Hva med selve Ukraina ? – Er det virkelig det uskyldige landet vi anser det som (Da mener jeg de som styrer og ikke folket )

  Et motto som har gått viralt i ukrainske sosiale medier i det siste:
  «Vi døpte Moskva, og vi vil også lese de siste ritualene til det – » Noe å tenke på !

  Svært få nevner Operasjon Barbarossa 2 !
  Planen handler om å skape permanente arnesteder for spenninger ved grensene til Russland, organisere provokasjoner mot lokal russisktalende befolkning og åpent forberede en krig med Russland.
  (Dette er et referat fra general Yvan Blot, – et tidligere medlem av den nasjonale antiterrorkomiteen i Frankrike som døde samme år – NATO kjenner også til dette !)

  Kuppet i Ukraina 2014 var høyreekstremt og en USA drevet proxy-krig i Øst-Ukraina som etterlot 14.000 døde. (proxy-krig … krig utløst av en stormakt som ikke selv blir involvert )

  Adam Schiff erklærte i januar 2020, «slik at vi kan kjempe mot Russland der borte, og vi trenger ikke å kjempe mot Russland her.»

  Og til @utopenec – Dette kan for F*** ikke sammenlignes med Nordmenns kamp mot Tyskerne under 2 verdenskrig – dette er noe helt annet !
  Vil minne om at 2 verdenskrig ikke var en kamp mot Tyskere men mot NWO – og Russlands er faktisk i samme situasjon nå !

  Det er vel ingen sjel i verden som ikke har medfølelse med den vanlige ukrainer nå men for hver informasjon vi mottar fra mediene, inkludert sosiale medier må vi ha en sunn mengde skepsis og et åpent sinn mens vi håper på fred !

  Det å benytte ungdommer og utrente menn mot en suveren overmakt er etter min mening folkemord og Zelenskyj er etter min mening en IDIOT og ingen helt !

  Svar
 • ☠️☠️☠️
  I den situasjonen som råder i Ukraina nå er det også mye annet vi ikke fatter ! –

  Er vi klar over at DOD eller nærmere forklart ; United States Department of Defense finansierer minst 15 forskjellige biolaboratorier i Ukraina ? – Ja faktisk , – USA er tilstede og finansierer biovåpenlaboratorier forskjellige steder i verden og enda bedre – minst åtte av disse er biovåpenlaboratoriene i Ukraina drives utelukkende av USA ! – Så ja ! – USA er tilstede der vi så absolutt ikke ønsker dem.

  Dette må føles betryggende for de som verver seg til kamp for Ukraina og sender dem våpen !

  En eskalering av denne konflikten kan fort ramme oss på mange andre måter enn ståling og bomber !

  Husk det !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når en ikke studerer og undersøker verden blir en umerkelig politisk hjernevasket.

En venstreside som seiler med imperialismens vind i ryggen kommer aldri hjem

Forrige innlegg

Første skritt for å stanse matvare-og energikrisen som kommer.

Stans demoniseringen av Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.