POSTED IN Imperialismen, Venstresiden

Når en ikke studerer og undersøker verden blir en umerkelig politisk hjernevasket.

En venstreside som seiler med imperialismens vind i ryggen kommer aldri hjem

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Venstresidas totale sammenbrudd.

Jan Hårstad    

Å lese Klassekampen om dagen er som å komme inn på et toppmøte hos NATO i Brüssel. Alle er ekstatisk begeistret for både Nato og EU og alle vil framstille regimet i Russland som det nye NaziRiket 1933-45.

Dette gjelder også det som skulle være alternative medier i Norge: resett og document. Heller ikke her kommer det verken alternativ kunnskap eller tenkning. I dag kan vi trygt  si at DET STORE VI hersker i Norge og formannen i dette Nato-våpen leveranse prosjektet er Edvard Hoem. Selv Rødts leder Bjørnar Moxnes har mest lyst til å sende våpen fra Nato-Norge som påfyll til Nato-våpen i Ukraina.

Steigan.no har det også vært drevet mye folkeopplysning om den geopolitiske tenkningen som USA-Nato har hatt med sin politikk i Ukraina.Helt bortkasta arbeid som Steigan selv melder fra Italia 3 mars:

Her finnes intet gehør for den slags, her finnes ingen fredsbevegelse heller.

Tvert imot er det en krigsbevegelse som nå preger venstresida og årsakene til dette krever en lang debatt som vil strekke seg langt inn i nye kriger.

Helt åpenbart er det at de fleste på venstresida knapt har hørt om ordene PSY-OPS og PERCEPTION MANAGEMENT. En kan ikke vinne noen krig uten at massemedia over lengre tid har hjernevasket befolkningen

What really is 'brainwashing'? - Quora
PSY-OPS og PERCEPTION MANAGEMEN dreier seg om politisk hjernevask. De som blir utsatt for det merker det ikke men tror de fortsatt tenker sjøl.

Til korrekt demonisering: Russere er noe dritt og ledelsen er Nazister. Putin er Hitler gjenoppstått.

Etter at venstresida ble Nato-sosialdemokratisk (Kautskyanere) droppet man alle teorier om Imperialisme, men ikke bare det: en la også bort alle studier av geopolitiske strategier. Det er uhyre sjelden en finner noe sånt i Klassekampen og Putins regimes opptreden blir fullstendig ubegripelig om man ikke forstår at makten i Kreml har studert disse skriftene til bunns: helt fra Zbig Brezinskys dager.

Tydeligst snakket RAND CORPORATION i 2019 med sitt strategidokument som enkelt sagt gikk ut på å hakke opp Russland i religiøse biter og etniske enklaver etter modell av Jugoslaviakrigen 1995-99. For den som har tid til å undersøke: absolutt alle militær-strategiske tenketanker i Nato deltok i denne debatten: hvordan finne smarteste måten å knuse Russland på. Det har vært det sentrale debattema i hele Nato-familien.Offentlig tilgjengelig, også for Russland.

Den eneste hodepine som har eksistert i dette miljøet har vært at Russland-Kina har blitt strategiske allierte og faktisk foregår det en viss selvkritikk på at dette fikk lov til å skje.

Men så sent som 22. januar var israelske strateg Efraim Inbar og Mike Pompeo på banen med innstendige oppfordringer om at Vestens Nato må splitte Russland fra Kina. En kan ikke vinne noen Nato-krig mot Kina uten at Russland er nedkjempet eller/og splittet fra Kina.

Så tankegangen om å hakke Russland i småbiter står fremdeles på dagsorden. Oppbyggingen av den ukrainske hæren startet i regi av Natos militære etterretningstjenester allerede i 2015.

Alexander Dugin, som absolutt er en russisk geopolitiker å merke seg, bemerket allerede den gang:

«Hvis Russland mister Donbass, vil Russland miste Krim. Hvis Russland mister, Krim, vil det miste seg selv.»

Hvis vi tar bort det aktuelle emosjonelle type tenkning, så er dette en helt korrekt geopolitisk vurdering.

Foreign Jihadists in Syria Favor Liberal Transit Towns over Front - DER SPIEGEL
Er det disse som skal forsvare Ukraina fremover?

Situasjonen i øyeblikket er at alle Nato-stater leverer både soldater og våpen til nabostatene til Ukraina med den målsetting å koordinere en offensiv som inkluderer både Tyrkia og Israel. Her er det nå så mye eksklusive moderne våpen at det skulle rekke til en ny 30 årskrig. Innskipning av leide Jihadister og nynazister pågår også i stor stil.(Se Memri.org)

Nato-pressen har det travelt med å påpeke at Russlands 12 000 tjetsjenske soldater er noen brutale beist, men de Jihadistgruppene som står i tjeneste for Zelensky-regimet finnes ikke.

Skulle så skje at en kraftfull krigsoffensiv fra Nato skaker Russland og sender det ned for telling, er det grunn til å tro at Kina også vil bli dratt inn på ulikt vis. For Beijing vet utmerket godt at skulle Russland ryke i kommende Nato-krig, er det Kina som er ille ute. Uten alliansen med Russland er også de fortapt. Japan lader opp med atomvåpen fra USA.

En ny 30-årskrig er realistisk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Ja hva er det som er alternativt med Hans Rustad og Document?
  Jeg si det slik at Høyre har gått videre, omfavnet globalismen og dens doktriner uten å si i fra. De lar bare folk se at ting forandrer seg. De har blitt høyresidens venstreparti som samarbeider med sosialistisk høyreparti (AP). For sosialliberalismen har de også tatt opp. Igjen sitter Rustad på stedet hvil med en høyrepolitikk som fra 80tallet.
  Hvilket alternativ.

  Svar
 • «Men så sent som 22. januar var israelske strateg Efraim Inbar og Mike Pompeo på banen med innstendige oppfordringer om at Vestens Nato må splitte Russland fra Kina. En kan ikke vinne noen Nato-krig mot Kina uten at Russland er nedkjempet eller/og splittet fra Kina.
  Så tankegangen om å hakke Russland i småbiter står fremdeles på dagsorden. Oppbyggingen av den ukrainske hæren startet i regi av Natos militære etterretningstjenester allerede i 2015.»

  En svært viktig artikkel. Som alle som karakteriserer Putin som gal, bør lese.
  Uten Putin sin strategi som nasjonal leder ville Russland vært splittet opp for lengst.
  Hvor hadde vi vært i dag da?
  Et sted der bakmennene i USA/Israel og Nato sine kriger hadde fortsatt rundt på kloden. – For å splitte opp og tilrane seg videre makt. Verdenskriger, og småkriger der de får andre til å slåss for seg, for å splitte opp og så ta totalmakt er deres kjennetegn.
  Fram mot En verden, En leder, – og En (digital)valuta. ( Og totalkontroll over rentene.)

  Svar
 • God artikkel av Hårstad. Her er en artikkel om anglo-zionistenes kontroll av pressen som du kanskje finner interessant.

  https://www.unz.com/lromanoff/information-blockades-how-and-why/

  Svar
 • Northern Light.
  7 mars 2022 15:18

  Venstresiden i europeisk politikk har blitt systematisk infiltrert av finansfolket siden annen verdenskrig spesielt. Som arbeiderpartiene, landsorganisasjonene og de store fagforeningene, og ikke minst venstrepressen. Statseide tv og radiokanaler infiltrerte de ved å få sine folk inn i ledende stillinger, som så ansatte folk av eget slag til de hadde sine folk i alle redaksjoner. NRK og TV2 er ikke bedre enn mikrofonstativer for det amerikanske utenriksdepartementet.

  Her i Norge startet den politiske høyredreiningen for alvor når Brundtland og hennes følge av globalister overtok Arbeiderpartiet og gjorde det til Høyres søsterparti. Bare de første tiåret innførte de multikulturismen, en langsiktig globalistisk strategi for å blant annet å utviske nasjonal identitet og dermed nasjonalstater. Deretter fulgte privatisering av telekom, post og jernbane, nedsalg i Equinor, tdligere Statoil, og energi-liberaliseringsloven. Alvorligheten av dette ble ikke forstått av et politisk uinteressert folk mest opptatt av forbruk, og resultatet ble ACER, en hard lekse.

  Dette viser at vi har ikke noe egentlig opposisjon på Stortinget. De politiske beslutningene gjort i flere tiår har kommet den globale storkapitalen til gode og ikke folk og land. Grasrota og de politiske kjempene i AP den gang det var et arbeiderparti visste utmerket godt at nasjonalt eierskap og kontroll over landressursene var avgjørende for folk og land, og derfor ble blant annet hjemfallsretten gjort sentral for at arvesølvet ikke skulle gå tapt.

  Dagens politiske kunnskapsløshet og hva som er bra på kort og lang sikt for folk og land er borte blant folk flest, og globalistenes politikere kan selge ut Norge til storkapitalen uten at folk forstår hva som foregår før det er for sent som ACER viser.

  Norge er i ferd med å bli omgjort til en amerikansk militærbase og dermed bombemål, vi har ikke mer enn litt over 30 prosent selvforsyning av mat og ikke beredskapslagre for mat eller egenproduksjon av viktige medisiner og medisinaldepot, noe som krigen i Ukraina aktualiserer. Ikke produserer vi viktige deler for infrastruktur og matproduksjon, vi har en negativ fødselsrate i blant den etnisk opprinnelige befolkningen, og Wall Street bankkartellet administrerer oljefondet.

  Alt på grunn av globalistiske politiske beslutninger av en såkalt politisk venstreside, og beviser med det at de representerer global storkapital og ikke folk og land. Hvis ikke dette snart forstås av befolkningen som må ta grep for å redde nasjonen, forsvinner Norge og blir en del av en region i et globalt frihandelsområde.

  Svar
  • «Norge er i ferd med å bli omgjort til en amerikansk militærbase og dermed bombemål, vi har ikke mer enn litt over 30 prosent selvforsyning av mat og ikke beredskapslagre for mat eller egenproduksjon av viktige medisiner og medisinaldepot,..»

   Det er vel dette som er hensikten, N.L.
   Og når den norske befolkningen så har blitt hindret i å greie seg sjøl, – så kan vi ‘ reddes av verdenssamfunnet ‘ . Så ‘skjønner vi’ at Globalisme er det beste.

   Svar
  • Kjell Aasen
   18 april 2022 14:11

   “Folket» tror de er med i «demokratisk» valg hvert fjerde år. Det har de neppe noen gang fått gehør for. Denne grunnsteinen er ikke liv laga. Systemet tilfredsstilleti eldre tider de nasjonale makthaverne.
   I dag er dette for lengst spilt bort (dårlige foreldre med stor hybiz)?
   Norge mitt fødeland har inngått/vil inngå 10 årig avtale om 3+1 baseavtale med USA i nord. Vi har landsforrædere på Stortinget – enstemmig?
   Artikkelen er dessverre lest for seint.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA-Oberst MacGregor:

USAs tropper skulle ikke vært på grenser i Øst-Europa men på Mexico-grensen.

Forrige innlegg

USA-oberst Macgregor:

Zelenskij har fått beskjed om å trekke ut krigen i stedet for en avtale med Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.