POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, USA

USA med nytt månelandingsprogram.

Har USA egentlig vært på månen?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg har alltid vært interessert i astronomi og har fulgt nøye med på dette feltet helt siden den første kunstige satellitten ble skutt opp i 1957, Sputnik 1. Jeg hørte verdens første romfarer, Juri Gagarin, da han var på rundreise også til Norge for å fortelle om reisen i bane rundt jorden.

Og da USA landet med de første astronautene på månen sommeren 1969 satt jeg oppe hele natten og fulgte med eventyret. Jeg var mektig imponert.

Etter som tiden har gått har jeg blitt mer og mer skeptisk til hele historien. Hvis de klarte det den gang, hvorfor er det så vanskelig i dag? Datakraften den hadde til hjelp får god plass i en av dagens mobiltelefoner. Jeg leste også en reportasje om at regissøren Stanley Kubrick ( Filmen 2001: En romodyssé, 1968) innrømmet før han døde at han hadde vært med på å produsere «Månelandingen i en ørken i USA. Men jeg kunne ikke tro det var sant. Det ville vært for utrolig.

Skepsisen øker etter hvert som tiden går og spørsmålet som blir stadig sterkere er dette: Hvis de klarte det i 1969, for over 50 år siden, hvorfor klarer de det ikke i dag med dagens teknologi? Jeg henter derfor frem denne artikkelen for alle som ønsker å stille spørsmål og bedrive kritisk tenkning. Til dere andre som alltid tror det dere blir servert: hopp over denne artikkelen. Det er en reinspikka konspirasjonsteori.

Knut Lindtner
Redaktør

NASA-insider tilstår på dødsleiet: «Eg hjelpte til med å filme den falske månelandinga i 1969»

Buzz Aldrin on the moon in front of the US flag

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Sjå òg del 3 i Saksyndig sin artikkelserie om konspirasjonsteoriar: «Har mennesket aldri vore på månen?», publisert 16.august 2022.

Ein mann frå den amerikanske delstaten New Mexico har kome med ei rekkje forbløffande tilståingar sidan han vart diagnostisert med terminal kreft og gjeven beskjeden om at han berre hadde nokre månader igjen å leve. Han hevdar at månelandinga vart forfalska av den amerikanske regjeringa, og at videoen vart filma på ein militærbase der overflata på månen vart gjenskapt med sand og sementpulver.

Ifølgje Gene Gomar var faren hans, ein militærpolitimann som var stasjonert på Cannon Air Force Base, involvert i det massive bedrageriet som lurte verda, og la grunnlaget for ein statssponsa massedanningspsykose som heldt fram over fleire tiår heilt til våre dagar.

Tilståinga på dødsleiet som vart filma av faren hans i 2002, vart øydelagt i ein brann «av ukjent opphav», so Gomar bestemte seg for å gjenskape den og dele faren si historie med verda før sin eigen død.

I tilståinga seier Gomar, som var fødd Eugene Reuben Akers, at han ikkje ønskjer pengar eller berømmelse for det som han gjer, fordi han håper at videoen ikkje vil bli offentleggjort før etter hans død. Gomar gjekk bort 13.februar i år, so no kan vi sjå og dele den eineståande tilståinga.

Byrjar sanninga om månelandingane omsider å leke ut?

I løpet av dei siste 12 månadene har NASA kome med ei rekkje avsløringar som har sprengt den offisielle forteljinga i fillebitar.

Hovudstraumsmedia rapporterte knapt om desse avsløringane, so folk flest er like kloke når det gjeld kva NASA har innrømt.

Sanninga er at NASA har so godt som bekrefta at landingane var falske, og alle som jobbar innan romfartsindustrien eller har noko som helst kunnskap om rakettvitskap, har stille akseptert at heile greia var lureri. Og no driv dei og trenerer og forseinkar Artemis-programmet.

So kvifor snakkar ingen om dette?

Vi fór bokstavleg tala ikkje til månen i 1969, og til denne dag har ingen menneske – der vere seg amerikanarar, russarar, kinesarar eller folk frå det gamle Egypt – vore høgare enn rundt 1600 kilometer over havnivå.

Når fleire blir klar over at vi rett og slett ikkje veit korleis ein kjem seg til månen, vil ein astronomisk renessanse følgje, basert på empirisk evidens heller enn på NASA-løgner.

Og hugs, vi er del av noko vanvittig digert akkurat no. Vi har potensialet til å bryte laus frå fortidas lenkjer. Kontrollen, splittinga, hatet og fråskiljinga. Vi føder i ordets rette forstand ei ny verd. Det er kvifor kontrollapparatet er so skremt. Dei veit at dei ikkje kan stoppe dette. Dess meir dei lyg, dess meir dei bedreg oss, dess meir avslører dei seg sjølve. Som fører til at fleire og fleire vaknar opp frå illusjonen.

Forsidebilde: History in HD

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Det som forundrer meg, er at så mange har vært opptatt av landing på månen.
  Landing på månen!
  Og med mange forunderlige begrunnelser for at dette er ‘viktig for vitenskapen’. 😉
  Like forunderlig som at folk står i en flere kilometer lang kø for å gå forbi kista til dronning Elisabeth.
  Eller at det plutselig blir nød & fattigdom i Norge fordi ‘rentene stiger’, og da selvfølgelig alle priser.
  – Ikke fordi vi har blitt færre arbeidskrefter til produksjon, men fordi vi tror på et ( penge-) system som skal være viktigere enn virkeligheten.
  Men det gjelder å holde et folk med sirkus. Viktigere enn brød og varme også, ser det ut til.
  Og det må også være noe som holder oss i frykt. Sirkus er sirkus. Klima, – og ‘pandemi’ ; – begge deler med manipulerte tall, er nyttig til dette.
  Og på et sirkus er det selvfølgelig tryllekunstrere. – Som lurer oss til å holde øye med noe uvesentlig. Så ser vi ikke skal se hva som egentlig skjer.

  Jeg tror bakmennene har det ganske morsomt når de planlegger forestillingene.
  ( Som en digresjon: De fikk presidenten i USA til å lese eventyr for en barneskoleklasse, om ulven som lurte geitekillingene, mens de sprengte TwinTower. ) 😉

  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • Northern Light.
  18 september 2022 16:54

  Litt over et år etter at Apollo 11 landet i Stillhetens Hav, klarte Sovjetunionen å lande en åtte hjuls rover med tv- kameraer på Månen, dette var Lunokhod-programmet, som varte frem til 1977.
  «Lunokhod-programmet var et sovjetisk romprogram hvor man utforsket månens ytre med radiostyrte kjøretøyer. Programmet ble utviklet i stor hemmelighet og var derfor i stor del ukjent for den vestlige verden, selv etter månelandingen. Oppdrag: Lunokhod 1A, Lunokhod 2. Startdato: 19 februar 1969, fullført: 1977». Kilde: Wikipedia.

  Sovjetunionens imponerende program med ubemannede rovere ble nesten hemmeligholdt, og forsvant i feiringen av USAs bemannede måneferder. USSR hadde enorme antenner rettet mot månen, for styring av raketter, landingsfartøy og rovere, og kunne overvåke all aktivitet på månen, også USAs program, og kunne også lytte på all radiokommunikasjon under ferdene og på månen. Mange radioamatører kunne også lytte på radiosignalene.

  Sovjetunionen gratulerte USA med Apollo 11, og viste nesten like mye av opptakene på månen av Armstrong og Aldrin på tv som resten av verden. Jeg har alltid trodd at hvis sovjeterne hadde hatt den minste mistanke om at det var iscenesatt, ville de ha gjort det største propagandakupp i historien; å avsløre at månelandingen ikke skjedde.

  Men det er mange spørsmål med månelandingen, som kunne Apollo ferdene ha vært ubemannet? Var det bare landingsfartøy på månen, og ble radiokommunikasjonen spilt inn i studio, og gjengitt i landings-fartøyet så den kunne avlyttes på månen? Klarte de å lure sovjeterne?

  Alt verdens befolkning har sett av månelandingsprogrammet har vært på tv, og på bilder, så det kan ha godt ha vært iscenesatt. Men det var mange tusen mennesker i månelandingsprogrammet, og skulle ikke mange flere ha varslet? USAs marine plukket astronautene opp av havet, og da skulle det minst være flere hundre i marinen som visste det var iscenesatt. Kan mange tusen trues til taushet så lenge? Mange av dem ville vel også ha betrodd seg til familie og nære venner? Det skulle ha vært mer enn bare noen som har varslet.

  Det skal ha vært over 380 kg med månestein innsamlet i Apollo-programmet, som har blitt studert i laboratorier i mange land, og ingen har uttrykt at de har betvilt at materialet kommer fra månen. Men kan månesteinene blitt funnet på Jorden? Asteroidenedslag på månen kan ha slynget månestein hit. Kan de ha klart å rense steinene helt for stoffer fra Jorden? Det er også funnet mange steiner her på Jorden med en kjemisk sammensetning som viser at de er fra Mars. Men: «Månesteinene og støvet inneholder gassarter som hydrogen, helium, nitrogen, neon, argon, krypton og xenon fra Solvinden, med isotopmengder forskjellig fra Jorden». Kilde: Washington University in St. Louis.

  Det er litt merkelig at det skal være så mange problemer med det ubemmannede Artemis-programmet. All kunnskap og teknologi fra Apollo-programmet er bevart, og behøver bare å bli oppgradert, forbedret og forfinet for å kunne reise tilbake så fort som mulig. En skulle tro at når beslutningen ble tatt om å gjenoppta månefedene, så ville det bare ta tiden det tar å bygge fartøyene og teste det, så ville det være klart til avgang. Men skulle de misslykkes nå, blir det pinlig for NASA, de vil ikke ta noen sjanser. Men jo flere utsettelser, jo mer fortjeneste til NASAs kontraktører.

  Svar
  • Kanskje Sovjetunionen har visst det i alle år, men ikke laget et nummer av det for ikke å ødelegge relasjonen til USA. Kina har ikke sagt noe om 9/11 før nå etter at USA har definert dem som fiende. Kontrollerer en de store mediene spiller det ingen rolle hva en del vet. De slipper ikke til uansett. Mange har en jobb, karriere og en fremtid de må ta hensyn til. De gidder ikke ofre alt dette på å skrike et varsku ut i en tom ørken hvor nesten ingen hører en og en risikerer å bli stemplet som avviker.

   Svar
   • Truverdige spekulasjonar seier at Sovjet rask avslørte bløffen og pressa USA til å betale store summar, i tillegg til politiske innrømmelsar, og gjorde seg dermed medskuldige i bløffen.
    Romstasjonen er 408 km ute, og Spaceshuttle var ute på ca 600 km, men fekk straks ordre om å gå lavare pgfa strålingsfaren. Astronautane såg ‘gnistregn’ på sitt indre auge pga av strålinga. Lenger ute har ingen vore verken før eller seinare. (Artikkelens tal 1600 km kan vere ein trykkfeil).
    JFKennedy vart først lurt, så informert til tvil, og tok initiativ til samarbeid med Sovjet like før mordet.
    Seks målelandingar?: to kvart år, tre år på rad ! Fysisk og økonomisk umogeleg. Ingen fysiske prov, ingen originale videoar, ingen byggeteikningar. Når profesjonelle studiofotografar ser fotoa flirer dei.
    Det interessante er alle dei andre løgnene, om krigar, attentat og epidemiar!

   • For ordens skuld, avstanden til månen er ca 380 000 km og varierande pluss minus. Mange sonder og robotar har tatt reisa, men intet levande vesen. Det strålingsfarlege Van Allen-beltet har opning berre på polane, men her på planeten Tellus hadde ingen dresskledd hippi høyrt om det.

   • Apolloastronautane fauk rundt jorda nokre dagar kvar gong før dei landa med fallskjerm i kapselen i havet. Ikkje dårleg berre det.
    Verdens største tv-show lurte også det gode mennesket Tandberg i nrk. Men tv-showet tek ikkje slutt, det held fram!

   • Du har nok sørgelig rett !

 • Fakta er at NASA har innrømmet at disse månelandingene var falske og at de aldri fant denne Månemannen 😉 !.
  Alle som jobber i romfartsindustrien eller har kunnskap om rakettvitenskap har i det stille akseptert at det hele var en maskerade!

  Kanskje det siste ordet bør gå til Buzz Aldrin. –
  Han var Module Eagle-pilot på Apollo 11-oppdraget i 1969, og sammen med oppdragssjef Neil Armstrong angivelig de 2 første personene som laaaaandet på Mååånen.

  I følge Buzz dro Amerikanerne slettes ikke til Månen og han har uttalt at når det gjelder de millionene av mennesker rundt om i verden som ble berørt av månelandingen kalles dette massedannelsespsykose og at Eliten har brukt denne teknikken til å hjernevaske massene siden 1969 og det pågår ennå !

  De tumlet faktisk rundt i et ørkenområde i New Mexico 😉

  God Helg

  Svar
 • For å beskytte en slik løgn vil man være nødt til å anvende Hillasys metoder. Det letteste er å ta flest mulig av de involverte av dage. Kubrick skulle derfor fått oppfølgingsspørsmål om hvilke andre som var med?
  Hos meg har det ettersom årene går vært mer og mer tvil om hva som skjedde. I dag burde vi forlengst hatt baser på månen. Vitenskapen i et så stort prosjekt stopper ikke opp.

  Svar
 • SENSURERT VEKK: BUZZ ALDRIN ADMITS TO AN 8-YEAR-OLD GIRL THAT NASA NEVER WENT TO THE MOON – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=jRlqo7ZofDo

  «Video unavailable
  This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.»

  hehe…

  Jeg har videoen. Når jeg får tid skal jeg lase den opp et sted.

  Knut Lindtner:
  >Og da USA landet med de første astronautene på månen sommeren 1969 satt jeg oppe hele natten og fulgte med eventyret. Jeg var mektig imponert.

  Ja, og det var nok alle som så på TV-sendingene. Også de få som visste det var en megasvindel, og som så hvor vellyykket den ble.
  Det du satt og så på var ferdig lagde animasjoner og filmopptak i et svært filmstudio, slik artikkelen du viser til forteller om.

  Er det ikke også en interessant opplysning at NASA besitter NULL arkivmateriale fra «verdenshistoriens største begivenhet».
  Men det er vel nokså naturlig når det aldri skjedde noen måneferd?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skandale: Danmark snur.

Nesten ingen under 50 år får Covid-vaksinen lenger. Hva gjør norske helsemyndigheter?

Forrige innlegg

Caitlin Johnstone:

Ytringsfriheten er bare for de som er enige med makta.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.