POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nytt studie bekrefter:

Naturlig immunitet svekkes av covid-vaksiner.

0
Print Friendly, PDF & Email

New England Journal of Medicine: Studie bekrefter at covid-vaksiner svekker den naturlige immuniteten.

Av Ethan Huff.

I løpet av de første månedene etter «vaksinasjon» for covid, har en ny studie funnet at en persons immunsystem svekkes til et punkt hvor det utvikler negativ immunitet.

Community-wide screening for tuberculosis in a high-prevalence setting – TB  Data Hub

New England Journal of Medicine (NEJM) publiserte den urovekkende rapporten, som så på 887193 barn i alderen fem til 11 år i North Carolina, hvorav 30,8 prosent (273157) fikk minst én dose av Pfizers mRNA-injeksjon mellom November 1, 2021 og 3 Juni, 2022.

Ved å bruke statistisk modellering som nøye justerer for faktorer som underliggende helsetilstander, slo forskerne fast at injeksjonene ganske raskt tærer på immuniteten på en måte som ligner på AIDS – derfor er det mange som nå kaller det vaksinefremkalt AIDS, eller VAIDS.

Injeksjonene ga ikke beskyttelse for barna lenger enn noen få måneder, men de ga også barna dårligere immunitet generelt. Studiens forfattere skrev at selv om covid-injeksjoner ser ut til å «gi betydelig immunitet mot Omicron-smitte», gjør de det bare i noen få måneder. Etter det resulterer injeksjonene «en rask nedgang i beskyttelse», som til slutt snur immunsystemet mot seg selv.

«Dette er veldig urovekkende fordi det antyder ikke bare at vaksinene gir negativ ‘beskyttelse’ etter noen måneder, men også at de ødelegger beskyttelsen som burde vært gitt av naturlig immunitet,» rapporterte Daily Skeptic om studien. «De uvaksinerte beholder sin beskyttelse mot tidligere smitte, men de vaksinerte ender opp med en negativ virkning selv om de tidligere har vært infisert. Dette betyr at vaksinene ser ut til å ødelegge en persons naturlige immunitet, og gjøre ham eller henne mer sårbar for smitte enn han eller hun var før».

bioRxiv-studien finner at mRNA covid vaksinene også skader immuniteten mot andre sykdommer. NEJM-studien fastslår det faktum at covid-injeksjoner skader medfødt immunitet mot covid, men hva med de andre patogenene? En annen relatert studie publisert på bioRxiv, «The Preprint Server for Biology,» avslører at mRNA-injeksjoner skader både medfødt og adaptiv immunitet generelt, uavhengig av sykdommen. BioRxiv-studien beskriver Fauci Flu-injeksjoner som «svært inflammatoriske» med «lang in vivo halveringstid», og understreker at mRNA-spikeproteiner forårsaker kroniske betennelser, som noen vil hevde er den underliggende årsaken bak alle sykdommer og helseskaden de forårsaker – inkludert tidlig død.

«Vi fant at forhåndseksponering for mRNA-LNP eller LNP alene førte til langsiktig hemming av de adaptive immunresponsene, som kunne overvinnes ved å bruke vanlige hjelpestoffer,» forklarer studien. En av sykdommene som ble sett spesielt på var Candida Albicans. Covid-injeksjoner ble funnet å redusere resistens mot denne soppsykdommen, noe som resulterte i en «generell nedgang i blod-nøytrofil prosentene.

Oppsummert forårsaker mRNA-vaksinene langsiktige uventede immunologiske endringer som påvirker både adaptive immunresponser og beskyttelse mot smitte» konkluderte studien.

Fra Natural News, publisert Torsdag 15 September 2022, skrevet av: Ethan Huff.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet av Northern Light. Linker, og link til NEJM studien i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: NEJM study confirms that covid jabs destroy natural immunity.

Forsidebilde: Kristine Wook

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skandale: Danmark snur.

Nesten ingen under 50 år får Covid-vaksinen lenger. Hva gjør norske helsemyndigheter?

Forrige innlegg

Caitlin Johnstone:

Ytringsfriheten er bare for de som er enige med makta.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.