POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Skandale: Danmark snur.

Nesten ingen under 50 år får Covid-vaksinen lenger. Hva gjør norske helsemyndigheter?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis vi husker 1-2 år tilbake gikk myndighetene høylytt ut med sterke oppfordringer til å la seg vaksinere, særlig utvalgte grupper som helsepersonell. Jeg kjenner helsepersonell som ikke ønsket å ta vaksinen men som opplevde presset på arbeidsplassen som så ubehagelig at de gjorde det likevel. Så mye for valgfriheten.

I andre land som USA fikk folk i statlige stillinger sparken hvis de ikke tok vaksinene. Også i noen delstater ble dette gjennomført.

Og det var sterkt press for at stadig yngre aldersgrupper skulle la seg vaksinere til tross for rapportene om at de ikke var truet av covid-19, at sykdommen for unge var ufarlig. Skolene ble stengt (lærerstreiken er ingenting i forhold til covid-tiltakene i skolen fra myndighetens side) for å beskytte de som ikke var truet.

Når nå danske myndigheter går ut med denne nye vaksinansjonspolitikken er det en 180 graders sving av den propaganderte covid-politikken for 1-2 år siden. I virkeligheten er det en gedigen innrømmelse av en feilslått politikk og forteller om en helsepolitisk skandale uten sidestykke.

Knut Lindtner
Redaktør

Danmark vil nekte personer under 50 år å motta covid-vaksinen.

I juli 2022 var det ikke lenger mulig for barn og ungdom under 18 år å få den første covid-vaksinen, og etter 1. september 2022 var det ikke lenger mulig for dem å få den andre injeksjonen.

Alex Berenson rapporterte:

Danmark vil hindre nesten alle under 50 fra å motta flere mRNA Covid-jabs, sa det danske helsetilsynet i   går.

Danmark hadde allerede avsluttet Covid-skuddene for nesten alle under 18 år. De nye reglene går mye lenger.

Dansker under 50 vil bare få lov til å motta skuddene hvis de har «høyere risiko for å bli  alvorlig  [uthevet] syk av Covid-19».

Det danske helsetilsynet har ennå ikke definert disse gruppene, men de vil sannsynligvis omfatte bare en håndfull mennesker, for eksempel de som mottar kreftbehandlinger som undertrykker immunforsvaret deres. Gravide kvinner er neppe inkludert.

Danmark sa ikke eksplisitt at risikoen ved mRNA-injeksjoner nå oppveier fordelene for friske personer under 50 år.

Men det synet er implisitt i kunngjøringen, som ikke bare fraråder, men faktisk forbyr injeksjoner for disse menneskene, selv om Danmark forventer «en stor bølge av [Covid]-infeksjon» i løpet av de neste månedene.

Den danske regjeringen la ut denne uttalelsen.

Bilde

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Fin måte de formulerer det: «de under 50 får ikke lov». Er vel mer riktig å si: «de under 50 frarådes på det sterkeste å ta denne giften.»

  De over 50 er det vel ikke så nøye med, de anses vel uansett bare som en byrde for samfunnet!?

  Svar
  • Legene tror da ennå at det hjelper de som har et svakt immunforsvar fra før. Jeg har snakket et par ganger med den kommunelege om det. Han mener fortsatt at folk i risikogruppen, selv om det er barn, må ta disse immunsvekkende skuddene.

   Svar
   • Legene tror nok på sine egne råd… de fleste av de håper jeg. Men dessverre må vi huske at leger ikke automatisk er smarte (de er nok medisinsk smarte), har kritisk sans eller evne til å stille spørsmål kun i kraft av at de er leger. De er like mottakelige for propaganda og massesuggesjon som resten av saueflokken.

    Man må ALDRI ta det en lege for god fisk. Ta det gjerne som et råd, men sjekk alltid selv.

 • Hva gjør FHI? Fortsetter å anbefale skuddet til gravide, pluss «oppfriskningsdose», uvaksinerte gravide anbefales grunn-«vaksinering», og det anbefales også til kvinner som planlegger å bli gravide.
  Enda verre: på Kanariøyene stilte 25 for første skudd hver dag i august, 183 daglig for booster, og i løpet av måneden fikk 350 barn mellom 5 og 12 år skuddet.
  Selvmordskultus, ført an av de hvite frakkene, som selv går hen og tar fjerde skudd, og dør, som en kardiolog i Canada nettopp. Galskap. Danmark har tatt til vettet. Det er da enda noe.

  Svar
  • Neppe tatt til vettet, de vet hva de driver med. De er vel mer redd for at omfanget av «falne», blir mer enn det er mulig å håndtere. De har mest sannsynlig krysset den linja allerede. Uten varme, mat og drikke, duger helten ikke… et immunkollaps oppå dette…. vel… rest mye case.

   Svar
 • Ingen under 50 år?

  Dette må vel nesten være en spøk ?
  Bevisene er overveldende for at disse falske vaksinene er farlige for alle mennesker, også det ufødte liv og alle som har promotert denne Frankenstein «vaksinen» er faktisk potensielle mordere !
  Bevisene for skadene som vil bli påført den menneskelig organismen grunnet disse de ble framsatt for nesten 2år siden !

  For mange år siden ville disse ha blitt stoppet umiddelbart !

  Svar
 • Hvor mye mer bevis trenger vi?

  Denne videoen / intervjuet med Dr. Chris Flowers avslører sannheten om disse Covid vaksinene på en forståelig måte og det er langt fra hyggelig !

  Skulle gjerne oversatt alt han sier men noe av det han dokumenterer etter studie av de tidligere tilbakeholdte Pfizer dokumentene er at flukten av disse proteinene fra injeksjonsstedet for vaksinen (Deltamuskelen) var planlagt og en ønsket effekt som Pfizer har hold skult –

  Pfizer ønsket at disse Nanopartiklene skulle nå leveren gjennom blodstrømmen fordi det er her disse spike proteinene hovedsakelig blir produsert ! – Så nå kan vi tenke oss resten, …. De som har forstand da !

  https://rumble.com/v1fd18j-how-much-more-proof-do-we-need-livestream-with-truth-613.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Joe Biden siste agressive tale:

Varsler den ytterligere skritt mot diktatur i USA?

Forrige innlegg

USA med nytt månelandingsprogram.

Har USA egentlig vært på månen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.