POSTED IN Coronavaksiner, Helse

USA er først ute med nye maskepåbud.

Følger Norge etter med maskekrav og nedstengninger?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Påboda er tilbake

VSRF rustar seg til kamp for å slå dei tilbake før dei spreier seg over heile landet.

av STEVE KIRSCH

den 22. august, 2023

For fleire veker sidan la vi alle merke til stadig meir prat om den siste Covid-19-varianten og booster’en som skulle kome til hausten. Straks vart eg bekymra for om det var eit varsel om eit nytt Påbodsregime. Diverre vart det stadfesta i dag. Påboda er tilbake.

Men denne gongen er vi klare for dei. Det er livsviktig at VSRF (Vaccine Safety Research Foundation) kan halde fram med arbeidet vårt med å bekjempe påboda før dei igjen spreier seg over heile landet og øydelegg millionar av liv og titals millionar arbeidsplassar, småbedrifter og draumar om utdanning.

I tillegg til å steppe opp produksjonen av vår vekesvise kringkasting på Rumble, vil VSRF gire opp og produsere og distribuere ein oppdatert guide til kampen mot nye påbod som måtte dukke opp denne hausten. Denne brosjyren vil gi familiar, individ, tilsette og studentar dei ressursane dei treng for å stå imot og nekte å føye seg – finansielle, juridiske, utdanningsmessige.

Rundskriv til fakultetets stab og studentar om COVID-19-tiltak som skal gjelde i 2 veker. Påbod om munnbind, fysisk distansering, følging av dei institusjonelle retningslinjene for storleik på samankomstar (ingen festar eller større arrangement), følging av institusjonens og CDCs retningslinjer for isolasjon og karantene, samtykke til kontaktsporing, obligatorisk temperaturmåling for å kome inn på området, og hyppig handvask:

Vi treng di hjelp meir enn nokon gong. Vil du grave djupt ned i lomma og støtte arbeidet vårt? Så mange organisasjonar og prominente individ har «gått vidare» etter Covid-19, men VSRF står stødig og førebudde for denne neste bølga med Covid-påbodsgalskap.

Om de donerer, kan vi kjempe mot den nye runden med tyranni: VacSafety.org/donate.

Omsett av Monica Sortland

https://kirschsubstack.com/p/the-mandates-are-back

I Norge er det også noen medier som bekjemper denne type virksomhet og våre lesere oppfordres til å støtte disse økonomisk. Vi trenger rikke nevne hvem disse er for alle som følger med hvem det er snakk om. (Fra redaksjonen)

Forsidebilde: Jacek Pobłocki

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Ha ha nå må vi vel ha lært og gi fullstendig f.. i disse konstruerte pandemiene og den fullstendig ubrukelige «vaksinen» les biovåpen!!
  Nå er det så uendelig nok. Ligg unna dere hjernevaska konspiratører. Nazi Schwab hold deg vekk! At vi har fullstendige udugelige politikere og helseminister i dette vårt lille land er en tragedie! Men innfiltreringen og bestikkelsene har virkelig hatt sin virkning. Jeg samtykker ikke!

  Svar
 • Jan Davidsen
  25 august 2023 14:24

  Skal bli spennende å se hvor lange køene ved sprøyterommene blir i år. jeg mistenker at køene ikke blir noe kortere enn de siste to årene. Folk følger som regel saueflokken uansett hvor galt det går.

  Svar
 • Problemet her er særs djuptgåande. I Noreg straffar det seg å skilje seg ut på grunn av Jantelova. Folk blir opplært frå tidleg barndom å vere «greie» og «flinke» og gjere som dei blir fortalde. Dei systemtru får som takk for sin botnlause naivitet og total mangel på kritisk sans godt betalte stillingar som gjer at dei kan leve eit liv i utruleg rikdom. Dei som oppdagar galskapen og påpeiker dette, møter eit liv med stengde karrieredører, og blir i verste fall sperra inne på psykiatrisk sjukehus eller – i dei mest ekstreme tilfella – likvidert. Dei som avviker – dissiderer – frå doxa blir gjort eksempel ut av til skrekk og åtvaring. Covid-«pandemien» berre forsterka ein trend som har eksistert i det norske samfunnet i uminnelege tider.

  Folk flest vil heller døy enn å bli utstøytt frå flokken, for ei slik utstøyting tydar den sikre død. Dette inneber eit øydelagt rykte, ein øydelagt karriere og i verste fall personleg konkurs og ei friviljug avslutting av livet. Slik systemet fungerer i dag vel difor fleirtalet å følgje saueflokken om det kan redde deira særs sjenerøse inntekt, gode namn og rykte og status i flokken. Dette er elementær sjølvopphaldingsdrift. Ein følgjer reglane sjølv om ein veit inst inne at reglane er staur, hakkande galne. Alternativet er å misse alt du har kjært.

  Sjølv miste eg nesten alt på grunn av at eg utøvde motstand mot dei skadelege covid-«tiltaka» og «vaksinane» – eg nekta å ta ein einaste covid-«vaksine». Den heilt store lønna for dette har per dags dato uteblitt. I det minste har eg framleis fridom, integritet og eit ørlite snev av helse. Alt anna? Fullstendig fordufta. Men eg står likevel 100% for valet eg gjorde tilbake i 2021.

  Svar
  • Jeg kjenner meg igjen i beskrivelsene. Hele vårt bankvesen, politiske system, media, offentlige institusjoner er innfiltrert av Klaus Schwab og WEF, WHO og FN’s agenda. Det eneste «våpen» vi har er å nekte å samtykke.
   Jeg legger ut to linker som beskriver med globalistenes egene ord hva de akter å gjøre. Det er rystende å høre. De spøker ikke! De mener hvert ord! De skaper krise på krise! Fordi de vet at et folk i frykt er lett å lede! De starter branner over hele planeten og skylder på global oppvarming. De skaper matmangel og skylder på overbefolkning. Etc etc. De lyver oss rett opp i fjeset med parolen: Følg vitenskapen! I og med at de sitter på penga-finansierer de kun «vitenskapsfolk» som støtter deres agenda! De som er opptatt av å finne sannheten forblir uten finansiering og settes i bås som ….ks! Neste lockdown og pandemi blir mye værre sier de! De skaper pandemier!? Husk at masker er skadelig. De beskytter mot støv i snekkerverkstedet, men ikke mot smitte! Så lenge du kjenner din egen fjertlukt med maske på burde det være innlysende!

   https://www.bitchute.com/video/bvAKOPIVkxvz/

   https://www.bitchute.com/video/7WIJN9VCrgRK/

   Svar
 • Psykiske lidelser blant studenter Og det er selvfølgelig ikke ikke ‘pandemien’ , men den (unødvendige) nedstengingen om er årsaken. 2 års sosial avstand gjør noe; spesielt for unge mennesker og barn. :

  ‘– Jeg har jo sett at en del av vennene mine sliter for tiden. Og det har foregått siden korona spesielt, sier studenten.
  Hun tror pandemien har vært som et slag i trynet for mange.’
  https://www.nrk.no/sorlandet/en-av-tre-studenter-kan-ha-en-psykisk-lidelse_-_-na-ma-det-handling-til-1.16558696

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tucker Carlson intervjuer oberst Douglas Macgregor.

«Vi taper fordi vi har ingen industri.»

Forrige innlegg

Nye våpen og dermed en ny type krigføring:

Biovåpen, strålevåpen, værmanipulering, utløsning av jordskjelv?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.