POSTED IN Våpen

Nye våpen og dermed en ny type krigføring:

Biovåpen, strålevåpen, værmanipulering, utløsning av jordskjelv?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Energivåpenet for 3. verdenskrig

Av Jan Hårstad

Forleden var det en black republikaner i USA som lanserte sitt program som president i USA. Som den aller største selvfølgelighet sa han at USAs militærbudsjett er alt for lite da USA må innstille seg på å føre krig samtidig på hele tre kontinenter.

Nå kunne man allerede for tre-fire år siden lese at Pentagon-generaler sa akkurat det samme på de dusin militære webbene USA holder seg med uten at noen i norsk presse oppdaget det.

Sånn som Ukrainakrigen utviklet seg kom det etter hvert meldinger fra Moskva, ofte fra Medvedev, at USA bør være forsiktig ellers blir det atomkrig. De store byene, London og New York kan bli lagt i grus. Mye tyder på at Pentagon forsto at dette ikke var noen spøk, men et reelt scenario. Global atomkrig. En måtte i tenkeboksen.

Men krig vil man jo ha, men med vilke våpen? Nå dukker det stadig opp nye betegnelser så som GEOWARFARE, BIOLOGICAL WARFARE og WEATHER WARFARE.

HAARP-anlegget

Da USA på 80-tallet satte opp HAARP i Gakona, Alaska, sa jo talsmenn for den amerikanske makten  dette:

Når vi nå kan kontrollere været, kontrollerer vi verden. (Video finnes om dette.)

Mange blogger skriver om CHEMTRAILS over USA, en forsøker å styre, ombygge været. 

Som Pål Steigan skriver i dag ( 22.08): ulike oppfatninger gjør seg nå gjeldene om hvordan en skal tolke hendelsene på Hawais Lahaina 8 august. Noen påpeker myndighetenes dugløyse og uforstand, andre skriver at det var et stort militært eksperiment: «OPERATION INCINERATE LAHAINA».

Jeg har fulgt denne debatten og sett mange videoer og har havnet på synspunktet at dette var innledningen til den nye GEOWARFARE epoken. Atomvåpen satt på vent.

Noen husker kanskje at for en tid tilbake fant det sted et ekstremt jordskjelv i Tyrkia og tyrkiske geologer bemerket: det finnes jo intet epicenter for jordskjelvet. Og flere av disse mente at jordskjelvet var iscenesatt av «noen». Voltaire.net var også av den oppfatning at skjelvet var et produkt av weather Warfare.

Dette tyrkiske jordskjelvet tror jeg var inngangen til den nye typen krigføring. Og den aller første tanken som slo meg da jeg så ødeleggelsene på Lahaina var at neste mål for Energikrig vil bli BAALBECK i Bekaadalen i Libanon. Baalbeck er liksom hovedstaden for Shiitene i landet og et logistikk senter for Hizballah og Amal. 

For det er ikke bare Lockheed Martin som har energivåpen av alle kategorier, det har hos israelske RAFAEL med sin IRON BEAM. Den neste krigen mellom partene kommer ikke til å bli slik 2016 krigen var. Det blir en helt annerledes krig  og jeg er slett ikke sikker på at folkene i the Resistance Axis er forberedt på dette.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Veldig viktig tema du tar opp der Hårstad. Det er helt jævelig og iakta hva de gjør mot innbygerne i Lahina på Haway. Opera Wnfrey, Jeff Bezos, og Zuckenberg og en masse «rikinger» har store eiendommer der. De ble ikke berørt av «brannen»! Politiets oppførsel med å hindre biler og komme seg vekk er helt uhyrlig. Vannet blet stengt av. Dette er et direkte angrep på lokalbefolkningen. De vil ha øya for seg selv. Så da ofrer vi noen tusen mennesker. Dette er krig! Dette er overgrep mot oss udugelige etere.

  Svar
 • Elektronisk krigføring
  26 august 2023 0:41

  Elektronisk krigføring… Bioelektromagnetisme… WBAN… Grafen-injeksjoner… intra-BAN kommunikasjon… RF-EMF… biologiske droner… biofotoner… DNA steganography… biological convergence… MBAN… biofotoniske verktøy i celle- og vevsdiagnostikk… Nanoteknologi i mennesker… Telemedisin… Fjernstyring av mennesker… Databaser med din DNA-info? Har satellitter tilgang til slike databaser? Hvorfor? Hva er en digital tvilling? Hva er biologisk-ektronisk krigføring? I 21/22 gjaldt det å ikke møte til time, nå kommer timen til oss……….

  Svar
 • Northern Light.
  7 februar 2024 19:12

  Denne listen over sykdommer og ødeleggelser som kan komme fra fra Chemtrails vil gjøre deg syk.

  Av Royce Christyn.
  Chemtrails (sprøyting fra umerkede mystiske store fly i stor høyde) er et mye omdiskutert fenomen: er de ekte? Er det bare snakk om gale konspirasjonsteoretikere? Uansett rapporterer mennesker over hele verden om sykdommer assosiert med chemtrail-sprøyting, sammen med uforklarlige dødsfall av dyr og planteliv.

  Global SkyWatch forklarer: Dette gir deg en oversikt over sykdommene som oppleves. Den inneholder også informasjon som du ikke vil lese i hovedstrømpresse og media. Vennligst link denne siden til en venn. Du kan hjelpe dem til å oppdage årsaken til sine egne sykdommer.

  Symptomer assosiert med Chemtrails.
  De kalles «The Big 4». De er de 4 vanligste alvorlige sykdommene forbundet med chemtrails:
  Aneurismer – stoffer i chemtrails antas å blokkere arterier og svekke arterievegger som fører til aneurismer og til slutt dødelige slag.
  Slag – Nanopartikkel-aluminium hoper seg opp i kapllærer som forårsaker blokkeringer som til slutt fører til aneyrysmer og slag.
  Hjerteinfarkt – Barium reduserer kalium dramatisk hos pattedyr, noe som fører til hjerteflimmer og hjerteinfarkt. Faktisk brukes barium i dyreforsøk for å kunstig indusere hjerteinfarkt.
  Kreft – De fleste av stoffene i chemtrails svekker immunsystemet. Når immunsystemet er svekket i lengre perioder, vokser og trives kreft.

  Dette er på ingen måte de eneste sykdommene forbundet med chemtrails. Følgende er en rekke andre vanlige symptomer som folk rapporterer daglig: Utmattelse, hodepine, sinus smerte, muskelsmerte, leddsmerter, depresjon, panikkanfall, angst, hyperaktivitet, søvnløshet, angst, manglende evne til å fokusere eller konsentrere seg, salt-metallisk-kjemisk smak av luften, hevelser/betennelser, Morgellons sykdom (kløende hud, sår og andre symptomer), det ringer i ørene, synsforstyrrelser som nærsynthet eller langsynthet, infeksjoner i øvre luftveier, forhøyet blodtrykk, akselererte hjerteslag, hjertesmerte, hjerteflimmer, hjerteinfarkt, kortpustethet, tap av balanse, mørke ringer under øynene, magesmerter, kvalme, hyppig sykdom, urolig søvn, levende drømmer, rask/for tidlig aldring, neseblod (toluen) og hudutslett.

  Disse symptomene oppleves av et raskt voksende antall mennesker rundt om i verden, og er ofte assosiert med chemtrails. De fleste av disse symptomene er ofte forbundet med kvikksølv-forgiftning. Noen få er er assosiert med aluminium og barium forgiftning.

  Opplever du ikke symptomer?
  Giftstoffene som utgjør chemtrails har ofte helseeffekter som er kumulative, så hvis du ikke blir påvirket av sprøytingen nå, kan du bli rammet i nær fremtid. Det er viktig å tenke på barna. Akkurat som de fleste symptomene på kvikksølvforgiftning, vises det seg vanligvis ikke før kvikksølvet når et visst nivå i kroppen, og ser det ut til at forgiftning av chemtrails fungerer nøyaktig på samme måte.

  Vi har snakket med mange mennesker som har symptomer som økte over tid ettersom de ble utsatt for chemtrail-sprøyting. Denne kumulative effekten er desto en større grunn til å bli involvert i å stoppe sprøytingen selv om du ikke opplever symptomer akkurat nå.

  Dyr og miljø.
  Chemtrails ser ut til å ha en dramatisk effekt ikke bare på mennesker, men på dyrehelsen og på miljøet. For eksempel: Vi har vært vitne til dødsfall av hele kolonier av marihøner etter 3 ekstremt intensive dager med sprøyting. Andre er vitne til en enorm død av marihøner i mange andre områder. Det har vært uforklarlige kontinuerlige massedød av flaggermus og flaggermuskolonier. Over 11 000 flaggermus døde i 2008. Sykdommen kalles «white nose syndrome», men årsaken er forvirrende eksperter.

  Nesten alle har hørt om bie-døden. Både USA og Storbritannia rapporterte å ha mistet omtrent en tredjedel av biebestanden i 2008. Jordsmonn blir forurenset med svært høye nivåer av aluminium. Hvis aluminiumnivået stiger over 400 ppm, vil mange arter av planter dø.

  Mystiske avlingsskader truer hundrevis av hektar: Små prikker ser ut til å «brenne» gjennom bladene.Bønder er redde for at de kan miste hele avlingen. Tallrike andre miljømessige forstyrrelser forekommer, og vi tror vi vet hva som forårsaker dette, men vi må teste hypotesen vår og deretter publisere resultatene våre. Til slutt må det tas rettslige skritt for å få slutt på kjemisk sprøyting og for å straffe de som er ansvarlige.

  Fra The People’s Voice, publisert 13 april 2016, men like aktuell i dag.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: This List of Illnesses From Chemtrails Will Make You Sick.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA er først ute med nye maskepåbud.

Følger Norge etter med maskekrav og nedstengninger?

Forrige innlegg

Polens militære styrke er nå større enn Tysklands.

Polen ruster opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.