POSTED IN Våpen

Nye våpen og dermed en ny type krigføring:

Biovåpen, strålevåpen, værmanipulering, utløsning av jordskjelv?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Energivåpenet for 3. verdenskrig

Av Jan Hårstad

Forleden var det en black republikaner i USA som lanserte sitt program som president i USA. Som den aller største selvfølgelighet sa han at USAs militærbudsjett er alt for lite da USA må innstille seg på å føre krig samtidig på hele tre kontinenter.

Nå kunne man allerede for tre-fire år siden lese at Pentagon-generaler sa akkurat det samme på de dusin militære webbene USA holder seg med uten at noen i norsk presse oppdaget det.

Sånn som Ukrainakrigen utviklet seg kom det etter hvert meldinger fra Moskva, ofte fra Medvedev, at USA bør være forsiktig ellers blir det atomkrig. De store byene, London og New York kan bli lagt i grus. Mye tyder på at Pentagon forsto at dette ikke var noen spøk, men et reelt scenario. Global atomkrig. En måtte i tenkeboksen.

Men krig vil man jo ha, men med vilke våpen? Nå dukker det stadig opp nye betegnelser så som GEOWARFARE, BIOLOGICAL WARFARE og WEATHER WARFARE.

HAARP-anlegget

Da USA på 80-tallet satte opp HAARP i Gakona, Alaska, sa jo talsmenn for den amerikanske makten  dette:

Når vi nå kan kontrollere været, kontrollerer vi verden. (Video finnes om dette.)

Mange blogger skriver om CHEMTRAILS over USA, en forsøker å styre, ombygge været. 

Som Pål Steigan skriver i dag ( 22.08): ulike oppfatninger gjør seg nå gjeldene om hvordan en skal tolke hendelsene på Hawais Lahaina 8 august. Noen påpeker myndighetenes dugløyse og uforstand, andre skriver at det var et stort militært eksperiment: «OPERATION INCINERATE LAHAINA».

Jeg har fulgt denne debatten og sett mange videoer og har havnet på synspunktet at dette var innledningen til den nye GEOWARFARE epoken. Atomvåpen satt på vent.

Noen husker kanskje at for en tid tilbake fant det sted et ekstremt jordskjelv i Tyrkia og tyrkiske geologer bemerket: det finnes jo intet epicenter for jordskjelvet. Og flere av disse mente at jordskjelvet var iscenesatt av «noen». Voltaire.net var også av den oppfatning at skjelvet var et produkt av weather Warfare.

Dette tyrkiske jordskjelvet tror jeg var inngangen til den nye typen krigføring. Og den aller første tanken som slo meg da jeg så ødeleggelsene på Lahaina var at neste mål for Energikrig vil bli BAALBECK i Bekaadalen i Libanon. Baalbeck er liksom hovedstaden for Shiitene i landet og et logistikk senter for Hizballah og Amal. 

For det er ikke bare Lockheed Martin som har energivåpen av alle kategorier, det har hos israelske RAFAEL med sin IRON BEAM. Den neste krigen mellom partene kommer ikke til å bli slik 2016 krigen var. Det blir en helt annerledes krig  og jeg er slett ikke sikker på at folkene i the Resistance Axis er forberedt på dette.

Forsidebilde: Lexica1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 935 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Veldig viktig tema du tar opp der Hårstad. Det er helt jævelig og iakta hva de gjør mot innbygerne i Lahina på Haway. Opera Wnfrey, Jeff Bezos, og Zuckenberg og en masse «rikinger» har store eiendommer der. De ble ikke berørt av «brannen»! Politiets oppførsel med å hindre biler og komme seg vekk er helt uhyrlig. Vannet blet stengt av. Dette er et direkte angrep på lokalbefolkningen. De vil ha øya for seg selv. Så da ofrer vi noen tusen mennesker. Dette er krig! Dette er overgrep mot oss udugelige etere.

    Svar
  • Elektronisk krigføring
    26 august 2023 0:41

    Elektronisk krigføring… Bioelektromagnetisme… WBAN… Grafen-injeksjoner… intra-BAN kommunikasjon… RF-EMF… biologiske droner… biofotoner… DNA steganography… biological convergence… MBAN… biofotoniske verktøy i celle- og vevsdiagnostikk… Nanoteknologi i mennesker… Telemedisin… Fjernstyring av mennesker… Databaser med din DNA-info? Har satellitter tilgang til slike databaser? Hvorfor? Hva er en digital tvilling? Hva er biologisk-ektronisk krigføring? I 21/22 gjaldt det å ikke møte til time, nå kommer timen til oss……….

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA er først ute med nye maskepåbud.

Følger Norge etter med maskekrav og nedstengninger?

Previous Post

Polens militære styrke er nå større enn Tysklands.

Polen ruster opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.