POSTED IN Intervju

Tucker Carlson intervjuer oberst Douglas Macgregor.

«Vi taper fordi vi har ingen industri.»

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I denne samtalen mellom Tucker Carlson og oberst Douglas Macgregor berøres en rekke forhold. Vi gir bare her noen få kortfattete smakebiter av dette lengre intervjuet som anbefales for alle som vil høre alternativ informasjon og vurderinger av en som ikke kan kalles anti-USA. Som vanlig er han forfriskende klar.

Macgregor tar først for seg tilstanden i USAs væpnete styrker. Han sier at noen i USA forestiller seg at disse kan brukes i Ukraina. I sin omtale av denne muligheten vil han ikke gi USAs noen sjanse mot det nye russiske satellittbaserte overvåkningssystemet hvor de kan se alt som beveger seg på bakken og hvor de kan svare på trusler umiddelbart med missiler. I en konflikt med Russland vil USA tape.

Han tar for seg den sittende ledelsen i Ukraina og tilstanden i landet akkurat nå. Zelensky er en ukrainsk oligark sin kjøpte politiker (Ihor Kolomoyskyi) og Zelenski vant valget i Ukraina via hans penger og innflytelse. Han gikk til valg på et fredsprogram og vant stort på det, men det var krig han leverte. Det hele var et gigantisk bedrag.

En av grunnene til at det vanskelig med en diplomatisk løsning med Russland nå er at vi gjennom vår politikk har overbevist Russland at vårt mål er å ødelegge dem. En av eksponentene for dette er nåværende viseutenriksminister Victoria Nuland. Kupp og krig følger i hennes fotspor slik vi nå ser i Ukraina.

Mange tror at USA har et sterkt militærvesen i dag. Dette avviser Macgregor. Vi har en haug med firestjernes generaler men få soldater. I virkeligheten er USA langt svakere militært enn det mange i landet og i vesten tror.

Pengevaskemaskinen mellom politikere, oligarker, Pentagon og våpenindustrien. Foto: iStock

Våre politikere har sine store «donorer». Vi skulle kalt dem oligarker. Det er etablert en enorm pengevaskemaskin mellom donorene (oligarkene), politikerne og våpenindustrien. Gjelden til landet vårt er ubetalelig, men vi fortsette å bruke penger vi ikke har.

En av grunnen til at vi nå taper er at vi ikke lenger produserer de varene vi trenger i USA. Det skapes ikke noe lenger i USA. En app produserer ikke varer.

Sammendrag fra redaksjonen

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  24 august 2023 9:56

  Ein fersk artikkel frå Kyiv Independent støttar opp om det som er sagt av Douglas Macgregor. Artikkelen er diverre på engelsk. Nokre hovudpunkt er at

  -Ukraina slit
  -for lite ammunisjon
  -ammunisjonen passar ikkje sjølv om kaliberet stemmer

  Dessutan fortel Nato-admiral Rob Bauer sjølv om kva Nato har vurdert feil. Han er meir sjølvkritisk enn Stoltenberg.

  https://kyivindependent.com/investigation-eu-inability-to-ramp-up-production-behind-acute-ammunition-shortages-in-ukraine/

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  24 august 2023 18:15

  Jonas Lakei Støre har no fått løyve av USA til å senda F-16 til Kiev-styret. Vonleg er Russland betre i stand til å forsvara seg mot all develskapen frå Noreg enn Libya og Afghanistan var.

  -Det viktigste for Norge er at Russland ikke vinner fram, seier A. Huitfeldt idag.

  Ei opplysande formulering frå Huitfeldt til ei avveksling. Kor mange som skal drepast, er underordna for Arbeiderpartiet. Ho stadfester at Nato-krigen ikkje er for Ukraina, men mot Russland.

  Alle som tenkjer på å røysta på Arbeiderpartiet i haust, tek på seg eit stort ansvar for utviding av krigen.

  Svar
  • Helt på nett Torfinn. Støreren og Jensemann burde begge stilles for krigsrett. Huitfeldt er storfan av Den kriminelle fru Clinton. Det sier litt. Arbeiderpartiet har blitt forkvaklet. Partipolitikk er fullstendig gått ut på dato. Vi trenger individualiteter med integritet. Legger du friske epler i en kurv mmed råtne epler vet du hva som skjer.

   Svar
  • T.S.:
   » Det viktigste for Norge er at Russland ikke vinner fram, seier A. Huitfeldt idag
   Vonleg er Russland betre i stand til å forsvara seg mot all develskapen frå Noreg enn Libya og Afghanistan var.»

   Godt beskrevet/poengtert; – og ansvaret er plassert.
   Og riktig konklusjon.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  24 august 2023 21:52

  Noreg har hatt F-16 sidan 1980 og brukt dei til åtak på Jugoslavia, Afghanistan og Libya. No skal dei drepa russarar. Fire land som aldri har angripe Noreg. Flya har aldri vore brukte til å forsvara Noreg!

  Noreg har aldri hatt nasjonal råderett over flya. Salet av F-16 til Romania nyleg måtte godkjennast av USA.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Imperialistisk rivalisering

Lenge ønska mål:
Europa underordner seg USA

Forrige innlegg

USA er først ute med nye maskepåbud.

Følger Norge etter med maskekrav og nedstengninger?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.