POSTED IN Israel, Terrorisme

Under krig ser kan en ikke lenger skjule seg bak ord.

Krig kler av alle kamuflasjer og tildekkinger.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Utviklingen på Document.no

Jan Hårstad

Nå var det da slik når den indre israelske konflikten seilet opp at sjefredaktør Hans Rustad omklamret tilhengerne av jødisk fundamentalisme og  karakteriserte den massive israelske motdemonstrasjonen i hele år, som «venstremobb».

Programmet til de jødiske Jihadistene er den religiøse staten som renser Vestbredden og Gaza for palestinere og bygger Eretz Israel, Stor Israel, etterBibelsk fortolkning. Dens rambukk er de unge jødiske jihadistene, settlerne, som Har vært i krig på Vestbredden i tiår – med terror.

Da Rustad skrev dette tenkte jeg som så. Rustad har hatt en dårlig dag på  jobben og kan umulig være så sprøyte gal til normalt.

Men i denne vurderingen tok jeg helt feil. Hele redaksjonen på Document står nå på linja for hardzionismen i tradisjonen fra Vladimir Jabotinsky som stiftet den Revisjonistiske Zionismen i Paris i 1925.

Mens Ben Gurions Labour i stort holdt seg innen rammene av daværende vestlige forestillinger i teorien i det minste, var Jabotinsky-retningen inspirert av samtidens fascistiske bevegelser, særlig i Polen og Italia. Hos Mussolini fikk de faktisk satt opp en maritim treningsbase.

Deir Yassin-massakren var en massakre begått av de jødiske militsgruppene Irgun og Lehi i den palestinske landsbyen Deir Yassin i 1948. Massakren fant sted mellom 9. og 11. april 1948 – rett før opprettelsen av staten Israel. Mellom 107 og 120 palestinere ble drept. Wikipedia

Og deres berømte terrororganisasjon ledet av Begin drepte ikke bare palestinere og arabere for fote, men også en prominent jøde som virket for dialog med palestinerne. Deres mest berømte ugjerninger var Deir Yassin-massakren og sprengningen av King David Hotellet i Jerusalem 22 juli 1946: 91 døde, 28 briter, 41 arabere og 17 jøder.

Her starter historien om den moderne terrorismen. Irgun under Begin lærte verden hvordan dette skal gjøres.

Når man de siste dagene leser Document-redaksjonens artikler og i stort kommentarene, så kommer man ikke inn i Labour-tradisjonen av Israelsk politikk ledet av slike som Shimon Peres og Rabin som virket for fredelige typer løsninger, men det er Jabotinskys glødende hat og rasisme som slår an atmosfæren.

Det har blitt sagt mange ganger: krig river maskene av foreteelsene. Document begynner å ta oppstilling for de mest krigerske og rasistiske bevegelser som finnes på verdensscenen.

Deres liberal-demokratiske ferniss flerres av daglig.

Forsidebilde: Roman Skrypnyk

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Det er da godt å se at jødene , etter tusener av år som forfulgte og diskriminerte, kan bite fra seg!

  Svar
  • Hvis jødene hadde blitt utvist fra ett eller to land, kan du muligens lage en sak for denne fabelen kalt «antisemittisme» eller hevde at kanskje bare visse mennesker hadde et problem med jødene. Men saken er at jødene har blitt utvist 109 ganger fra 84 forskjellige land, noen av dem gjentatte ganger fra samme land, og da blir man tvunget til å begynne å se på om det er jødene selv som problemet. Saken er jo at i disse landene har jødene blitt oppfattet som parasitter som utnytter vertsbefolkningene ved ågerrenter på lån, gjennom handel med alkohol, narkotika, sex-trafficking osv.

   Svar
  • Over 90% av «jødene» i dagens Israel har ikke en dråpe semittisk blod!
   De er derimot konvertitter fra Khazaria, mesteparten av dagens Ukraina, som har konvertert/ stjålet identiteten til de opprinnelige jødene!
   Således har et folk, som ikje har noen som helst genetisk tilknytning til dagens Israel, invadert og okkupert landområder tilhørende dagens landsforviste palestinere!

   Svar
   • Ole Kristian Jønholt
    14 oktober 2023 13:22

    Les Bibelen så forstår alle som vil forstå, at jødenes land er Judea og Samaria. Araberne har ingen tilknytting historisk til dette området. Vil de leve i fred med jødene, er det helt i orden for majoriteten av jøder, men Islam og den ugudelige ellers i verden, kan ikke tolerere et fritt jødisk folk . Dette er en kamp mellom jødenes Gud og denne verdens gud. Politiske løgner og historie forfalskninger er verktøyene som brukes mot jødene og deres rett til sitt land.

   • det du sier her har ingen som helst ankring i bibelen.. men bibelen sier klart at jødene drepte Jesus fordi de nektet å godta at han var messias.. ledet av sine religiøse politiske ledere , dermed ble de forkastet som guds folk.. og sannheten skulle gå ut til alle nasjonene.( en del jøder angret og ble kristne etter jesu død) men hvis du leser i mosebøkene ser du også at Yhwh sa IKKE at de var hans utvalgte folk men at de kunne få lov til å bli det dersom de var nøye med å holde hans bud.. bud som «du skal ikke undertrykke den fastboende utlending fordi dere selv har vært fastboende utlendinger i egypt» så hvilket grunnlag er det du sikter til? i tillegg ble alle ættelister ødelagt da romerne utslettet det jødiske folk som befant seg i jerusalem og jevnet byen med jorden.. så å stadfeste noe som helst i den sammenhengen blir umulig.. inkl den messiasfiguren de ennå mener å vente på.. er det ikke på tide å kaste vekk menneskelig tradisjon å slutte å følge fariseere? å heller som Yeshua sa det :huske hva som ligger bak loven – nemlig kjærlighet? eller som Yhwh selv uttrykker det.. jeg vil ha barmhjertighet .. istedetfor slaktoffer.. og dette folk ærer meg med leppene sine men deres hjerter er langt borte fra meg.. eller beretningen om den barmhjertige samaritan? tror du at Gud støtter det den israelske stats undertrykkelser, terror av sivile og teppebombing av gaza? er det den Gud som bibelen beskriver som «Gud er kjærlighet»

 • «Vår rase er herskerasen. Vi er de guddommelige gudene på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter.»
  Sitat Menachem Begin, israelsk statsminister nr. 6 (1977-1983)
  ….det er jo og en forestilling. Vanskelig og «forhandle» med vil jeg tro. For oss «vanlig dødende» er det ufattelig at et folk som har opplevet «holokaust», kan utsette palestina for akkurat det samme!? Men med Begins holdning er det vel helt ok. Goim kan vi drepe-de er undermennesker. Husk at ikke alle jøder er som Begin!
  Jeg står ikke sammen med noen av regjeringene. Ikke Israels. Ikke palestinsk.
  Jeg står med de uskyldige barna, menn og kvinner som blir slaktet på grunn av hva regjeringer gjør for å komme videre med sine agendaer.

  Svar
 • Goyimer som ikke vil underlegge seg «Guds utvalgte folk», kan utslettes og slaktes, da de jo kun er for kveg eller insekter å regnes i følge «de utvalgte».
  Undres på om denne Rustad i Document har tenkt over dette? Som nordmann er han vel for en goyim å regne, eller er han Mossads «mann» i Norge, og dermed «untatt» utslettelsen?
  Muligens har han et svært godt forhold til Kohn i Satans Synagoge i Oslo, (hvor «vår» konge og kronprins ofte ses med kalott på hodet) som også mistenkes for å være en av Mossad’s øverste i dette landet.
  Og som Strike sier: «Jødene» i Is(is)RaEl er konverterte jøder, faktisk er hele 98% av Israelittiske «jøder» av khazarisk ætt i følge deres egne forskere, derav følger også den store interessen for krig i Ukraina, for å utrydde «det dårlige blodet» og erstatte det med det «rene» blodet til khazar-«jøder» i deres «tidligere» hjemland, hvor det nye Stor-Is(is)RaEl) skal bygges. Dette har da også blitt innrømmet av både «president» Zelenskiy og fremtredene «jøder» både i Is(is)RaEl og USrAel.

  Svar
 • wasan Totland
  14 oktober 2023 18:39

  Kent Andersens siste rapport fra krigen i Ukraina tar kaka. Komiske Ali blir en parentes i forhold. Andersen er flink til å rive ned og har nå mistet all troverdighet.

  https://www.document.no/2023/10/14/feilet-blitzangrep-mot-avdiivka-har-pafort-russland-enorme-tap/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå snur Kissinger:

Masseinvandringen til Europa var en stor tabbe.

Forrige innlegg

Hezbollah og Israel vokter hverandre.

Foreløpig er det rolig på grensen til Libanon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.