POSTED IN Migrasjon og flyktninger

Nå snur Kissinger:

Masseinvandringen til Europa var en stor tabbe.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kissinger på tysk fjernsyn: Masseinnvandringen til Europa er «en alvorlig feil».

Av Swebbtv.

Den fremste blant amerikanske diplomater, tysk-amerikansk-jødiske Henry Kissinger, sier nå på tysk fjernsyn at det var «en alvorlig feil» av Europa, å slippe inn så mange innvandrere fra forskjellige kulturer som de gjorde, melder Politico.

Det er feiringen av Hamas sitt angrep på Israel i Berlins gater, som nå har fått USAs tidligere utenriksminister og toppdiplomat Henry Kissinger til å rase mot immigrasjonen til Europa.

Europeiske land burde ikke ha gjort det, mener han.

Feiringen i Berlin.

– Det var en alvorlig feil å slippe inn så mange mennesker med helt andre kulturer og religioner og begreper, fordi det oppretter pressgrupper i alle land som gjør det, sier Kissinger i et intervju med Axel Springer-sjef Mathias Döpfner for Welt-Tv.

«En alvorlig feil å slippe inn så mange mennesker fra helt andre kulturer», heter det i Welts overskrift. Kissinger etterlyser også Tysklands «ubegrensede støtte til Israel», skriver mediekanalen, «i ekstreme tilfeller også militært». Å se feiringen av Hamas-angrepet var «smertefullt» for ham.

Og det samme kan skje med Europa, sier Henry Kissinger.

– Jeg vil si at enhver europeisk nasjon har samme interesser, fordi den samme holdningen kan bryte ut i retning Europa, sier han videre.

Henry Kissinger er hundre år gammel. Han flyktet fra Hitler-Tyskland i 1938 til New York.

Fra Swebbtv, publisert 12 oktober 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og videointervju med Kissinger i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Kissinger: Massinvandringen till Europa ”ett allvarligt misstag”.

Kommentar av oversetter:
Og det sier han nå, nå som det er for sent å gjøre noe med det. Det vil koste Europeiske land så mye å sende de fra MENA-land som ikke kan integreres tilbake til hjemlandene, at statskassene går tomme. Statskassene går tomme også hvis de får bli. Det er for få, til og med av tredje og fjerdegenerasjon, som kan integreres. De kan ikke kvalifiseres til et europeisk arbeidsmarked, og forblir i den passive økonomien og parallell-samfunnene, som bare blir større.

Samtidig går de etnisk opprinnelige befolkningene som står for skattegrunnlaget i de europeiske landene sterkt tilbake, det blir flere gamle og færre unge, mens de ikke-integrerbare fra MENA-land i parallell-samfunnene blir flere. Det kan bare ende med landenes snarlige konkurs, som har vært den globale storkapitalens plan hele tiden med masseinnvandringen fra MENA-land til Vesten. Landene tvinges til enorme lån fra finanskapitalen for å finansiere innvandringen, som Soros ivret for i et foredrag i Davos hos World Economic Forum for noen år tilbake.

Finansfolket liker å advare om virkningene av hva de gjør, når det er for sent. Selv om ikke skadefryd kan leses i Kissingers pokerfjes, er det opplagt at han visste at dette ville bli resultatet. Andre av finansfolket, fremstående innen finans, advarer i intervjuer på nyhetskanaler mot en nedsmelting av verdens-økonomien, som de selv har forårsaket. Verdensbanken og det Internasjonale Pengefondet sender ut «bekymringsmeldinger» om økende fattigdom og arbeidsløshet, enda WB og IMF er finansfolkets fremste instrumenter for å forgjelde u-land og nasjoner, som forårsaker nettopp det.

Vanlig folk som ikke er interessert i internasjonal politikk og økonomi, holdes uvitende av finanskapitalens hovedstrømpresse og media. Finansfolket vil at alle skal ta opp så mye lån som mulig til siste slutt før de annonserer et børskrakk, for gjeld innbetalt fra folk i realøkonomien til finanskapitalen, er de virkelige pengene i deres økonomiske system hvor gjeld er penger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • De fleste av de flyktningene han referer til har jo kommet til Europa nettopp på grunn av USAs ulovlige aggressive kriminelle angrepskriger. Nå får USA smake sin egen medisin, nå som de selv får inn flyktninger i millioner over sin egen grense.

  Svar
  • Vel, USA har selv valgt å slippe inn alle disse «flyktningene» for å nettopp destabilisere økonomien. De som får erfare det er de 330 millioner som akkurat som oss ikke er en ledende del av politikken. Vi derimot, til tross for at vi ikke har valgt flyktningestrømmen, eller ønsket å starte den ved å innføre hyppige kriger, må pent betale for det.

   Svar
 • Olav Sæther
  14 oktober 2023 22:24

  Dette var mer enn bare en tabbe. Det er den største forbrytelsen som er begått av en elite mot folket.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Undersøkelse i Ukraina.

I ukrainske barnehager brukes russisk språk mer enn ukrainsk.

Forrige innlegg

Under krig ser kan en ikke lenger skjule seg bak ord.

Krig kler av alle kamuflasjer og tildekkinger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.