POSTED IN Ukraina

To videoer med Scott Ritter

Ukraina taper krigen – Russland gjør det som de sier de skal gjøre

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Derimot.no vil dele 2 korte videoer, begge er på kun cirka 10 minutter hver, som er nylig publisert. De tar for seg temaer som vestlige hovedstrømsmedier ikke forteller om i det hele tatt. Det er ikke rart at mange mennesker fortsatt tror på mediemyter som forlengst er avslørt som falske. Krigen går dårlig for Ukraina, og dermed så er vestlig propaganda skrudd opp til 11. Her kommer vi med en liten motvekt.

Redaksjonen, Derimot.noDenne første videoen tar for seg i starten at Russland hadde ingen hensikt å ta Kiev og holde det med militære styrker. Scott Ritter sier videre at Russland og Ukraina var på nippet til å komme til en forhandlingsløsning, men dette kunne ikke NATO godta, så Boris Johnson dro til Kiev for å snakke Zelensky til «fornuft», altså at Ukraina skulle fortsette å krige.

Siste delen av denne videoen tar for seg massakren i Bucha. Det var en masssakre der. Men den ble ikke begått av Russland, men derimot av Ukraina.

En kvinnelig ukrainsk politiker sa på TV der før det startet: «Hold dere innendørs, ikke bli redd på grunn av skytingen. Det er kun ukrainske styrker som utfører en renselses-operasjon». De som ble funnet på gata, hadde hvite armbånd, som viste at de hadde tatt imot russisk nødhjelpspakker. Dette ble deres dødsdom. De som hadde andre farger på armbåndene ble ikke skutt.
Dette viser oss at virkeligheten atter en gang viser seg å være helt forskjellig fra hva som vestlige hovedstrømsmedier fortalte oss.


Video nummer to:

Denne videoen tar for seg at Russland bløffer ikke. De gjør som de sier de skal gjøre.
Russland har allerede vunnet krigen. Men vi vil ikke få høre om dette (ennå) fordi media spinner det hele motsatt.

Ukraina er en av verdens mest korrupte land. Oligarker styrer landet. Zelensky var en komiker – han ble plukket ut av oligarker for å spille president. Det er som om Martin Sheen som spilte president i tv-serien «West Wing» skulle blitt president i USA bare fordi han hadde spilt president i en tv-serie. Sånn er det i Ukraina. Zelensky ble plukket ut av rike oligarker for å spille rollen som president, i virkeligheten.

Hvem styrer Ukraina. Det er ikke Zelensky. Det er ikke parlamentet. Det er nazistene!

Statskuppet i 2014 skjedde fordi Viktor Janukovitsj ikke ville godta de strenge kravene som EU stilte til Ukraina. – Det at Janukovitsj søkte samarbeid med Russland ble tatt ille opp av EU og USA, som orkestrerte statskuppet. Og etter at det var gjennomført så har det fra da av vært nazistene som har styrt Ukraina. Med gallionsfiguren Zelensky i rollen som president.Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Det er ingen krig mellom Ukraina og Russland. Det er krig mellom Russland, Deep State, globalister og deres medløpere. Russlands kamp i Ukraina er vår kamp. Vi bør be om at Russland vinner og knuser de korrupte kriminelle i Kiev. Bør bli interessant for media å blir rensket for troverdighet og respekt, deres rolle i covid, krig og miljøbløff vil sende dem til bunns. NRK må splittes opp å legges ned.

  Svar
  • Riktig ! – Dette er faktisk ikke en krig mellom Russland og Ukraina. Dette er vestens krig mot Russland på Ukrainsk territorium ! – Dette burde vi ha forstått nå !

   Svar
 • Sjefen for den russiske kampgruppen Wagner Group , Yevgeny Prigozhin, som anses å være nærmest Putin hvis menn kjemper i Ukraina, sa onsdag 4. januar at i kampene i byen Bakhmut øst i Ukraina tar det de russiske soldatene flere uker å okkupere én bygning,. De russiske styrkene må kjempe i flere måneder for å ta et kvartal i Bakhmut. Dette minner om kampene i Stalingrad øst for Bakmut.
  Jevgenij Prigozin la til at hovedårsaken til dette er den russiske hærens manglende evne til å levere til frontlinjene nødvendige forsyninger til soldatene, inkludert ammunisjon. Tyskerne fikk heller ikke fram mat og ammunisjon til Stalingrad.
  President Vladimir Putin og Russlands forsvarsminister Sergei Shogoi kunngjorde onsdag 4. januar at de hadde sendt fregatter til Atlanterhavet, Det indiske hav og Middelhavet pluss enda en ny russisk fregatt kalt Admiral of the Fleet of the Soviet Union Gorshkov med hypersoniske Zircon kryssermissiler.
  Russlands forsvarsminister Sergei Shogoi sa at det hypersoniske missilet kan overvinne ethvert missilforsvarssystem og at missilet flyr med en hastighet på 9 ganger lydhastigheten og at det har en rekkevidde på over 2000 kilometer.
  Her virker det som fronten i krigen skal flyttes flere steder enn til øst Ukraina.

  Svar
  • Eller kanskje russerne tar en «bedre føre var, enn etter snar»? Zircon og Khinzal missiler spredt utover betyr mindre sjangse for nato å «ta dem ut» i siloene sine. Muligens har russerne nå lært at de ikke kan stole på USA/EU/NATO med MIC i førersetet? De fleste våkne ser og forstår nå at MIC er ute etter ressurser og råvarer, både i Ukraina og Russland, muligens vil ikke Russland ha noe av en «partering» av landet i små lett kontrollerbare regioner? I Ukraina får nå den «internasjonale pengemakt» lov til å kjøpe opp alt av interesse for dem, mens Elensky nikker smilende tilfreds mens pengene ruller inn på hans konto offshore. Cargill har vel (til nå) «kjøpt opp» 40% av jordbruksland, og skal igang med GMO avlinger.

   Svar
 • ‘Russland innfører våpenhvile i Ukraina
  Kreml sier de innfører en julevåpenhvile i Ukraina og ber Ukraina gjøre det samme.
  – Da må Russland forlate de okkuperte ukrainske områdene, svarer rådgiver til Ukrainas president.
  nrk.no/urix/russland-innforer-vapenhvile-i-ukraina-1.16245555

  Det er vel ikke så vanlig i krig at stillingene forlates under våpenhvile, men.

  Ukrainas president Mykhailo Podoljak sier en 36 timers våpenhvile under julehøytidligheten er taktikkeri fra Russland sin side. ;-)
  Å forlange russiske styrker trukket ut av landet før Ukraina blir med på våpenhvile er ikke taktikkeri ? ;-)

  Det blir vel klarere og klarere at Ukraina ( Dvs. bakmennene i USA/Nato) også vil tape propaganda-krigen i media, – ved å avsløre seg sjøl gang på gang.

  Svar
 • Det er interessant å observere at også psykologer kan trenge psykologisk hjelp, ikke bare hans pasienter som skriver sine forvirrede kommentarer til denne syke analysen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette skal vi ikke vite.

Ukrainske medier er nå helt kneblet.

Forrige innlegg

Russland bekrefter at mange soldater ble drept etter Himars-angrep.

Dette bekrefter samtidig at russiske myndigheter forteller sannheten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.