POSTED IN Ukraina

Ukraina med nytt lovforslag:

Vi beslaglegger alle eiendeler til de som støtter Russland.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Selv om landet nå beveger seg mot oppløsning og regjeringen sitter utrygt (fare for stats- eller militærkupp) forsette lovgivingen som forsterker inntrykket av at sterkt høyreorienterete elementer i regjeringen fortsetter å dominere politikken – om enn så lenge.

Det er påfallende at landets president, som selv er jøde, ikke stanser slike lovforslag som bidrar til å forherlige mennesker som står ansvarlige for svært grove forbrytelser under 2. verdenskrig – ikke minst mot jøder.

Knut Lindtner
Redaktør

Ny lov og orden i Ukraina.

Ukrainas har kommet med lovforslag nr. 7214 som forbyr «propaganda fra det russiske nynazistiske totalitære regimet; om den væpnede aggresjonen mot Ukraina fra den russiske føderasjonens terroriststat;  og symboler brukt av væpnede og andre militære symboler hos den russiske føderasjonen i krigen mot Ukraina».

Loven trådte i kraft 22. mai 2022. Den har som formål å beslaglegge eiendeler til alle som blir beskyldt for å støtte Russland (noe som omfatter nesten hele befolkningen i Donbas).

Tiltaket vil også berøre de som sammenlikner Banderit-ideologien med nazisme.

Stepan Bandera

Stepan Bandera var ansvarlig for mordet på 1,6 millioner ukrainere, inkludert mer enn 1 million jøder under den andre verdenskrigen.

Han ble aldri tiltalt i Nüremberg fordi han allerede hadde startet samarbeidet med CIA, etter at han hadde arbeidet for Gestapo. 

Denne forbryteren mot menneskeheten ble også erklært «en nasjonal helt» av president Viktor Yuhchenko. (Det skjedde i 2010. Denne ble senere annullert. Overs.)

En av betingelsene fra Russlands side om fredsforhandlinger handler om å fjerne et monument som er reist til minne om Stepan Bandera og fjerne navnet hans fra offentlige bygninger. 

President Vladimir Putin har satt opp «denazifisering av Ukraina» som ett av målene for den russiske hæren.

Det er også kommet et lovforslag (nr. 7314) som vil slå ned på ukrainske borgere som er blitt innkalt til militærtjeneste men som enten har valgt å overse innkallingen eller har forlatt landet. 

Dette tiltaket strider mot Mennerettighets-erklæringen.

Dette lovforslaget ble utarbeidet av Donbas-advokaten og parlamentsmedlemmet Dmitro Lubinets. Han er kjent for å ha fått opphevet en anti-korrupsjonslov i  landets forfatningsdomstol, etter råd fra Europa-Unionen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article217098.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • «Enteignen». Beslagleggelse av meningsmotstanderes og «undermenneskers» eiendom.
  «Fahnenflucht». Desertører risikerer å bli skutt.
  Hvitt overherredømme; til og med slaviske folk er laverestående enn ekte ukrainere.
  Homoseksuelle er fritt vilt. Det minner litt om Hitlers ideologi, eller hva?
  Jødehat. Zelensky er jøden som er andre jøders verste fiende, akkurat som Lavrov nevnte.
  Runer og hakekorstatoveringer til tross, MEN nazister, nei,
  nazister er de altså ikke, det er det Putin som er, og å påstå noe annet er også straffbart.

  Svar
  • Pogromer mot sigøynere på den ungarske grense glemte jeg å nevne. Noen av de verste bøllene er i Zelenskys nærmeste stab.

   Svar
  • «Det minner litt om Hitlers ideologi, eller hva?»

   Eller ‘ vår’ ? :

   I Norge etter krigen:
   Samme som for jøder i Tyskland i mellomkrigstiden ?
   ‘All nazistisk litteratur skulle avleveres. Aktive nazister skulle fjernes fra offentlig stillinger – og alle viktige private stillinger. ‘
   adressa.no/pluss/magasin/2016/03/17/Troppsvarme-12292388.ece

   Trakassering av jøder i Tyskland ? :
   ‘Jeg ser det hos palestineren som blir kastet opp mot veggen i Jerusalems gamleby og kroppsvisitert tilsynelatende uten grunn. Jeg ser det hos dem som samler seg et lite stykke unna og lar skjellsordene hagle mot soldatene. Jeg ser det i skoleeleven som kommer i klammeri med soldater på gaten og slippes etter en runde med dytting og trusler.’
   aftenposten.no/meninger/kommentarer/Palestinernes-haploshet-verre-na-enn-under-den-andre-intifadaen–John-Hultgren-8215277.html

   Svar
   • Det er ingen grunn til å forherlige hverken apartheidstaten Israel eller vasallstaten Norge, ikke i fortiden og ikke i nåtid; begge nasjoner er skammelig godt representert i organisasjoner som praktiserer den sterkestes rett. Og der denne hierarkiske og mennskefiendtlige mentaliteten får vokse og gro blomstrer sånt som rasisme og eugenikk og eutanasi, for de maktsyke har gjort seg selv til gud og vil dømme levende og døde.
    Elleers er det lurt å ha tilgang til fiendens skriftlige kilder for å finne svake punkter en kan angripe.

 • I 6 år har jeg kjempet mot Svenske myndigheter,både tjenestemenn innen kommune,politi,advokatkorps og domstol har gjort alt de kan for å frata meg alt jeg eier og har,de har trakkasert,de har levert inn falske anmeldelser,de har fratatt meg arv og de har nektet å ta imot motanmeldelser.
  Nå,nå har SUP (särskilda utredningar polisen)tatt tak i saken,de har begynt å undersöke.
  Dere skal se at himmelen vil bli blå igjen med sol og masse bra vär.
  Når politi og påtalemyndighet og ivrige kommunetjeneste menn blir styrt politisk,da er folket frattatt sine rettigheter.

  Svar
 • Veldig mange nordmenn har mistet alt de har,de ble lokket til Sverige og kjöpte seg hus og leiligheter,lurt opp i stry om skattelovgivning som ga uttrykk for det motsatte av det det var,skattekontorer jugde så det rant av dem og norske politikere sviktet sitt folk.
  Det finnes fortsatt massevis av artikler om den svindelen på nettet.
  En dame som arvet et lite hus,flyttet til sverige og meldte seg inn i det svenske tyranniet,liten pensjon hadde hun men ble forsikret om at hun bare skulle betale skatt til Norge.Ca to år etter flyttingen fikk hun brev fra kronofogden,hun skyldte mer enn hun kunne betale,både selve regningen og fremtidige.Hun ble dobbeltbeskattet.Og det finnes massevis av lignende historier.

  Svar
 • Krise i Svensk politikk,Magda truer med å gå av.
  Bilderberg er igang,denne gang i Washington.
  Ingenting om noe som helst i norske medier.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pepe Escobar:

Nato/USA har feilkalkulert.

Forrige innlegg
FornebubanenAp på Stortinget og i regjeringa roper i talekor «Hater – hater – haater – Oslo-by!»*

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.