POSTED IN Klima, Virkelighetsforståelse

Erna Solberg i ny FN-jobb.

Hvordan skal hun klare å stanse jordskjelv, orkaner og landheving?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Uviten og propaganda florerer i vestlig maktelite

Av Geir Aaslid

Klimasekten har mange utvekster, her ser vi på hva Erna Solberg og Bill Gates har ytret om klima i det siste. Solberg fra sin nye FN-jobb hvor hun arbeider for at lavtliggende øystater skal få mer klima-Uhjelp. Gates i et ferskt intervju med spansk presse. Ingen av disse kan mistenkes for å innha noen naturfaglig kompetanse, verre er det at de åpenbart ikke har rådgivere som kan gi dem brukbare råd.

Erna, hva om det ikke er sant?

Ex-statsminister Erna Solberg skriver på sin blogg om arbeidet i et «høynivåpanel» i FN som hun leder (sammen med statsministeren i Antigua og Barbuda) som skal hjelpe små øystater som påstås å være rammet av klimaendringer i form av stigende vannstand. Ifølge Solberg er problemet for små øystater: «De får ikke hjelp fordi BNP per innbygger er for høy.» Dette er en del av Solbergs internasjonale engasjement for å stanse klimaendringene innen 2030.

_________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Klimarealistene
_________________________________________________________________

Vi vet fra før at Klima-U-landene er delt i to grupper, først disse små øystatene i en gruppe, og så andre trengende i en annen gruppe, hvor vi bl.a finner de store atommaktene Kina og India. I utgangspunktet har ikke de små øystatene makt til å få mer enn smuler av klima-u-hjelpen, i konkurransen med den andre svært mektige gruppen. Dette endrer seg selvfølgelig ikke selv om Erna Solberg får halve lederskapet i et panel nesten uten innflytelse, og hvor hun skal doktorere premissene for fordeling av klimapenger slik at øystatene skal få en smule eller to ekstra.

Privat foto/Solbergs blogg. Brianna Fruean fra Samoa eller New Zealand (?) mottar klimapris i en seanse hvor to velfødde fruer deler samme psykiske klimalidelse.

Fakta om lavtliggende øystater

Takk til Arve Tunstad (ex-NRK) som på Facebook 25.mai var den første som kommenterte Ernas siste utbrudd av uviten.

Det foreligger tallrike fagfellevurderte forskningsrapporter som dokumenterer hvordan lavtliggende koralløyer i Stillehavet og Det Indiske hav vokser i areal selv i perioder hvor havet lokalt stiger raskere enn det globale gjennomsnitet for havstigning. Charles Darwin var den første som oppdaget dette. Denne studien av Paul Kench dekker alle øyene og atollene i øystaten Tuvalu over ca 40 år, og analysen av strandlinjene på disse 101 øyene viser en gjennomsnittlig arealvekst på 2,9 %.

Det er altså ikke sant at lavtliggende øyer er truet av havstigning. Hvordan skal Erna Solberg og FN-systemet hindre at koralløyene vokser raskere enn havet stiger innen 2030?

Men hva med andre typer klimaendringer? Mange øygrupper (Samoa, Tonga med flere) befinner seg på eller nær toppen av vulkaner som har vokst opp fra havbunnen, og er sterkt preget av jordskjelv og vulkansk aktivitet. Samoa ligger ved Kermadec-gropen i subduksjonssonen der Stillehavsplaten langsomt glir under den indoaustralske kontinentalplaten. Det meste av relativ havnivåendring der skyldes nedsynkning av land etter kraftige jordskjelv. Hvordan skal Erna Solberg og FN-systemet få stanset jordskjelvene i dette området innen 2030?

white and brown abandoned building
Hvordan skal Erna Solberg stanse jordskjelv.

Andre trengende øystater er Tonga. Der er vulkanutbrudd problemet, hvor Hunga-Tonga vulkanen hadde et kraftig utbrudd tidligere i år, kraftigste utbrudd siden 1912 (Novarupta, Alaska) med styrke 6 på VEI-skalaen, og med flom som ødela ca 100 fiskebåter og annen infrastruktur. Hvordan skal Erna Solberg og FN-systemet hindre at Hunga-Tonga vulkanen foretar flere utbrudd innen 2030?

Hva gjelder orkaner, så har det blitt færre av dem: «This study investigates 1990–2021 global tropical cyclone (TC) activity trends, a period characterized by consistent satellite observing platforms. We find that fewer hurricanes are occurring globally and that the tropics are producing less Accumulated Cyclone Energy—a metric accounting for hurricane frequency, intensity, and duration.»
Hvordan skal Erna Solberg og FN-systemet hindre at det blir færre orkaner innen 2030?

Bill Gates varsler klimaendrings-pandemi!

Som dessert i kveld bringer vi nyheten at Bill Gates i et intervju med en spansk avis mener det er 50 % sjanse for at det i løpet av de neste 20 årene vil oppstå en pandemi av naturlige grunner, forårsaket av menneskeskapte klimaendringer.

Dette er så vilt at det garantert er av interesse å skrive om for de galeste grønne propagandistene i NRK. Det er nok lenge siden Hr. Gates har besøkt fastlegen sin.

Redaksjonen har lagt til bilde med tekst.

Forsidebilde: Chandler Cruttenden

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Så til de grader på høypanelnivå som Erna nå er blitt i sitt utrettelige arbeid med løgn-prosjekt som vil koste milliarder livet skal vi ikke se bort fra at hun selv mener å kunne temme jordskjelv og slukke vulkaner. Selvtilliten står det ikke på. En kjendis blant kjendiser. For et latterlig kvinnfolk.

  Svar
 • Undres på om Fjerna Global er av rasen «Guds Utvalgte Folk». Disse zionister har som fellestrekk at de ser på seg selv som hevet over Gud, de er bedre, smartere og snillere enn Ham i følge dem selv. Eksemplene er mange. Katolske prester tilgir døds-synder med et 3 x Ave Maria (Den Sorte Madonna – Isis). B. Gates skal «redde» verdens befolkning (de som er igjen etter hans «vaksiner») med genmodifisert, kunstig kjøtt og evige «vaksinasjoner» sammen med chips som følger med på hva vi gjør og hvor vi gjør det, selvfølgelig for vårt beste må vite, han er «smartest» og en god «filantrop». K. Schwab skal sørge for at vi blir lykkelige, ved å befri oss fra alle problemene vi har ved å eie noe som helst. Hvilke gode samaritaner og verdensborgere er ikke disse «menneskene» som i sin altruistiske oppofrelse gjør alt de kan for menneskehetens beste?
  «Man må bare ta av seg hatten og bukke dypt for slike mennesker».

  Svar
 • Dette kunne vært morsomt. – Hvis det ikke var så tragisk.
  Her konstruerer altså politikere et problem, – og vil så ha betalt for å hjelpe/løse.
  Er det ikke slik mafiaen alltid har operert; – med ‘beskyttelses’- penger?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pepe Escobar:

Nato/USA har feilkalkulert.

Forrige innlegg
FornebubanenAp på Stortinget og i regjeringa roper i talekor «Hater – hater – haater – Oslo-by!»*

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.