POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Piggproteiner:

Er de helsefremmende eller det motsatte, sykdomskapende?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Piggprotein skaper sykdom, både fra virus og fra mRNA-vaksine

Av Julia Schreiner Benito

Dette innlegget er hentet fra nettstedet hemali

Trygg og effektiv? Det er nå vist at piggproteiner produsert av mRNA- og adenovektor DNA-genkoder kan gi et bredt spekter av sykdommer.

Piggprotein og sykdom: Det viser denne fyldige studien, publisert 17. august. Studien viser rollen til SARS-CoV-2-piggproteinet, spesielt S1-subenheten, som sykdomsfremkallende. Forskerene oppsummerer at det nå er tydelig at vidt biodistribuerte piggproteiner, produsert av mRNA- og adenovektor DNA-genkoder, induserer et bredt spekter av sykdommer.
De underliggende fysiologiske og biokjemiske mekanismene blir belyst i studien.


Les også: Immuntoleranse etter flere doser mRNA-vaksiner.
Video med norsk professor og leder av Senter for bioinformatikk Eivind Hovig:
– Eksperimentell genterapi med mangelfull forskning.
Maria (25) ligger i sengen på smertestillende og hjertemedisin: – Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg, spør hun i Hemalipodden.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Maria Vilster (25) er én av mange unge som har mistet sitt aktive, friske liv.

Produksjonen av «trygge og effektive» vaksiner var et sentralt mål for folkehelsen, skriver forskerne med Dr. Peter Parry som førsteforfatter.
– Dessverre har uønskede hendelser overskygget fordelene, lyder det i studiens oppsummering.
– Denne gjennomgangen gir bevis for de utbredte skadene av nye produkter covid-19 mRNA og adenovektorDNA-vaksiner. Dette er en ny og grundig oversikt over skader som følge av den nye teknologien i vaksiner som var avhengige av at humane celler produserte et fremmed antigen. Et antigen som beviselig er sykdomsfremkallende.

Piggprotein sykdomsfremkallende

Lipid-nanopartikkelbærerne for mRNA- og Novavax-vaksinene har patologiske – altså sykdomsfremkallende – inflammatoriske egenskaper. Hele premisset for at genbaserte vaksiner produserer fremmede antigener i humant vev er forbundet med risiko for autoimmune og inflammatoriske lidelser. Spesielt når distribusjonen ikke er klart lokalisert.

– Stopp genbaserte vaksiner

Forskerne mener at nå klinikere innen alle medisinske felt må være oppmerksomme på de mulige, ulike vaksinerelaterte sykdommer av covid-19-vaksinene. Både akutt og kronisk, og forverring av eksisterende forhold. Forskerene skriver det klart i studiens oppsummering:
– Vi tar til orde for å stoppe genbaserte covid-19-vaksiner og lipid-nanopartikkelbærermatriser, og andre vaksiner basert på mRNA eller viral-vektor DNA-teknologi.

– En sikrere metode er å bruke vaksiner med velprøvd rekombinant protein, svekkede eller inaktiverte virusteknologier som det nå er mange av for å vaksinere mot SARS-CoV-2.

Forsidebilde: Hanne Hoogendam

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  16 september 2023 14:21

  Storbritannia: 9 av 10 covid-dødsfall i løpet av det siste året har vært blant de fullvaksinerte.

  Av The Expose.
  Offisielle tall publisert av britiske helsemyndigheter avslører at den fullvaksinerte befolkningen har stått for over 9 av hver 10 covid-dødsfall i England det siste året, 91% av alle covid-dødsfall siden begynnelsen av 2022, og 94% av alle covid-dødsfall siden begynnelsen av april 2022.

  Den 6. juli publiserte Office for National Statistics (ONS), data om dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England frem til 31. mai 2022. Det siste datasettet fra ONS har tittelen ‘Dødsfall etter vaksinasjonsstatus, England, 1. januar 2021 til 31. mai 2022’, og det kan lastes ned på deres nettside. Datasettet inneholder tall over dødeligheten etter vaksinasjonsstatus for dødsfall av alle årsaker, dødsfall som involverer covid og dødsfall som ikke involverer covid. Og det er her vi kan fastslå vaksinasjonsstatusen til alle som har dødd av covid siden begynnelsen av 2022.

  Januar 2022 var det flest dødsfall blant de vaksinerte og de uvaksinerte, med 3 914 dødsfall blant de vaksinerte og bare 693 dødsfall blant de uvaksinerte. Mens juni 2021 hadde det laveste antallet dødsfall blant de vaksinerte med 224 dødsfall. Det laveste antallet dødsfall blant de uvaksinerte var i mai 2022, med 82 dødsfall. Til sammenligning hadde den vaksinerte befolkningen 1 282 dødsfall i løpet av samme måned. Dette betyr at de vaksinerte sto for 94 % av alle covid-dødsfall i løpet av den siste måneden.

  I alt var det 29.915 covid-dødsfall i England mellom 1. juni 2021 og 31. mai 2022, og 25.280 av disse dødsfallene var blant de vaksinerte, mens bare 4.635 dødsfall var blant de uvaksinerte. Dette betyr at den fullt vaksinerte befolkningen har stått for 85%, det er 9 av hvert 10 covid-dødsfall i løpet av de siste tolv månedene.

  Dessverre har booster-massevaksineringen vinteren 2022 gjort absolutt ingenting for å redusere det enorme antallet dødsfall blant de vaksinerte. Helt ærlig viser tallene at booster-masevaksineringen faktisk gjorde ting verre.

  Totalt sett var det 15 113 covid-dødsfall innen 31. mai 2022, og sjokkerende 13 666 av disse dødsfallene var blant de vaksinerte. Men det som er enda mer sjokkerende enn dette, er at 12 442 av disse dødsfallene var blant de trippel/firedobbelt vaksinerte. Dette betyr at den trippel/firedobbelt vaksinerte befolkningen har stått for skremmende 91 % av alle covid-dødsfall blant de vaksinerte siden begynnelsen av 2022. Dessverre viser den fjerde dosen som i det stille har blitt rullet ut siden våren ingen tegn til å ha bedret den forferdelige situasjonen heller.

  I alt ifølge ONS, var det 4 935 covid-dødsfall i løpet av disse to månedene, og de vaksinerte sto for sjokkerende 4 647 av disse dødsfallene. Men det som er enda mer sjokkerende er at de trippelvaksinerte sto for 4 216 av disse dødsfallene, med bare 288 dødsfall registrert blant den uvaksinerte befolkningen.

  Tallene publisert i det stille avslører at den vaksinerte befolkningen som helhet sto for sjokkerende 94 % av alle covid-dødsfall i april og mai 2022, mens de uvaksinerte stod for bare 6 % av alle covid-dødsfall. Men det mest forferdelige som statistikken viser, er at 90 % av dødsfallene blant de vaksinerte var blant de som hadde fått minst tre doser av en covid-injeksjon.

  Dette er ikke den typen tall du forventer å se hvis covid-injeksjonene virkelig er opptil 95 % effektive for å forhindre død, er de? Når nyheter som dette blir feid under teppet av hovedstrømpressen og media, får det deg til å lure på hva annet du ikke blir fortalt…

  Fra The Expose, publisert 16 september 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: 9 in every 10 COVID Deaths over the last year have been among the Fully/Triple Vaccinated.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lynn Forester de Rothschild:

Vi går fra ESG til en agenda for «inkluderende kapitalisme».

Forrige innlegg

Europa har hatt sin storhetstid.

La oss glede oss over den i det minste.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.