POSTED IN religion, Tyskland

Tyskland har 5, 5 millioner muslimer:

Står landet overfor en muslimsk terrorbølge?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dødelig terror i Tyskland?

Jan Hårstad

En fersk undersøkelse i Tyskland viser til at 59% av befolkningen er av den oppfatning at det forestår dødelig terrorisme i landet.

Dette trenger en kommentar. For å bygge seg opp som en økonomisk stormakt skjønte Tyskland allerede på 1960-tallet at de måtte skaffe seg partnere og allierte i den muslimske verden. Tyrkia hadde vært alliert med Tyskland i første verdenskrig og tyrkere utgjorde en bataljon muslimer under andre verdenskrig. 

Merkel innviet et tysk-tyrkisk Universitet i Tyrkia og snakket om det strategiske partnerskapet. Tyrkisk islam (DITIB) har fått sette opp 900 moskeer i Tyskland. Neste store partner for Tyskland var Iran. Etter Irak-Iran krigen holdt Iran på å kollapse økonomisk, men ble reddet at de tyske storbankene. Dette skrev jeg om i Klassekampen i sin tid.

Så når det er 5.5 millioner muslimer i dagens Tyskland har dette mye å gjøre med finansielle og geopolitiske strategier. En oppfølling av George von Mendes Østministerium som mobiliserte 250 000 muslimer i krigen mot det ateistiske Sovjetunionen.

Som vi gjennom årene har grundig omtalt her på derimot. Klankriminalitet og voldtekter er skyhøy i Tyskland og Alternative für Deutschland fikk sitt store gjennombrudd på parolen «Nein zu Islamisierung». Da skjedde det at AfD ble massivt lansert som NAZISTER og forbud mot partiet kom også opp.

Siste nyttårsaften i Kreuzberg/Berlin tror jeg ble omtalt av meg her. Det ble et regelrett slag med nyttårsraketter som våpen, dusinvis av politifolk ble skadet. Noen laget videoer av slaget og en skulle tro dette kom opp stort i media. Ikke et kny, enda det var åpenbart at ungjihadistene øvde seg i borgerkrig.

 Så kommer 7. oktober med Hamas-angrepet. Det offisielle Tyskland snur 180 grader og fører nå regelrett krig mot Palestinaaktivister. Jeg trenger ikke gå gjennom hele historien om dette, bare ta det ferskeste: Islamcic center i Hamburg ble raidet 16. november og 54 steder ble utsatt for razziaer.Idag er meldingen at 17 personer er plukket ut for antisemittisk hatspeach. Razziaer.

«Vi står på Israels side» sier innenminister Nancy Faeser.

Det er jo klart: denne 180 graders snu av offisiell tysk politikk setter sjokk i den 5,5 milloner muslimske befolkningen i Tyskland. Og etter at sjokket har

Lagt seg, kommer høyst sannsynlig en motreaksjon som vil ryste landet. En må ha klart for seg at takket være den tyske Muslim-elsken i mangfoldige tiår, har militant islam kunnet sette opp organisasjoner og infrastruktur i landet. Muslim Brotherhood, Hizb-ut-Tahrir, tyrkiske DITIB med flere, er mektige.

Siste fra Utenriksminister Baerbock: «Vi avviser ønsket om våpenhvile i Gaza.» (20. nov.)   Har du hørt?

De sentrale Israelkrigerne i den tyske regjeringen bygger seg selv opp som nye hatobjekter i det muslimske Tyskland. I 2024 kommer det høyst sannsynlig til å skje saker der som ryster Europa. Her har folkemeningen rett.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Europa har vært Islams hore i årtier. De som tror det kommer noe godt ut av det er bare Europas sadomasokister.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Myndighetene visste det:

Covid19-vaksinen ga hverken sykdoms- eller smittebeskyttelse.

Forrige innlegg

Rettssak i Australia forteller: Ikke bli varsler

Taushetsplikten overfor forbrytelser går foran avsløring av slike forbrytelser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.