POSTED IN Historie

Tysk forfatter i ny bok:

Gerhard Wisnewski: «Ingen atombombe i Hiroshima»

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av COMPACT-TV

Gerhard Wisnewski slipper en bombe – i dobbelt forstand: Ødeleggelsen av Hiroshima i august 1945 ble ikke forårsaket av en atombombe, forklarer han i sin nye årbok „Verheimlicht – Vertuscht – Vergessen 2024“. COMPACTS sjefredaktør Jürgen Elsässer stiller kritiske spørsmål. Les mer om årboken her.

Det virker som en ganske drøy påstand: Bomben som amerikanerne slapp over Hiroshima i 1945, hadde ikke større effekt enn andre bomber. Det kunne ikke påvises noe høyanriket uran-235 i nedfallet, og i Nagasaki fantes det ingen spor av plutonium. Gerhard Wisnewski hevder i sin nye årbok „Verheimlicht – Vertuscht – Vergessen 2024“ at amerikanerne faktisk bare bløffet, og at det aldri ble sluppet noen atombombe over Hiroshima.

Aleksander P. de Seversky, cirka 1914.

En skandaløs påstand? Wisnewski presenterer i hvert fall interessante argumenter til støtte for sin tese og siterer blant annet øyenvitnet Alexander P. de Seversky. Om denne piloten og ingeniøren, som var av russisk avstamning, skriver han i „Verheimlicht – Vertuscht – Vergessen 2024“ :

«Under den andre verdenskrig kjempet han på amerikanernes side, og etter krigen deltok han i avhørene av den tidligere sjefen for det tyske luftvåpenet, Hermann Göring. Dessuten var Seversky ekspert på bombekrig. Etter krigen skrev han en bestselger om dette temaet, som hadde et opplag på 5 millioner, og som fikk betydning for USAs militære strategi. Seversky var altså en respektert ekspert, som hadde meget solide kunnskaper om fysikk, materialer, luftfart og altså også bomber.»

Kort tid etter bombingen så den russisk-amerikanske militæreksperten ødeleggelsene med egne øyne og ble forundret over det han da observerte: «I Hiroshima ble han virkelig overrasket over det han så: I motsetning til det inntrykket han hadde fått av bilder eller i mediene om en umiddelbar ødeleggelse av denne japanske byen, kunne han ikke fra luften se noe som skilte seg fra de 66 utbrente bysentrene som tidligere hadde blitt angrepet av B-29 bombefly (James K. Libbey: ‘Alexander P. de Seversky and the Quest for Air Power’, Washington D.C. 2013)», skriver Wisnewski i sin årbok.

Og videre:

«I Hiroshima og Osaka, for eksempel, kunne man se like store områder på tre kvadratkilometer med rosafarget aske, som hadde blitt dannet ved forbrenning av hovedsakelig trekonstruksjoner blandet med murstein, takstein og rustet metall. Enkelte betong- og stålkonstruksjoner skilte seg ut, men fra et annet perspektiv kunne man se at det var en samling moderne, fleretasjes bygninger i sentrum av byen, som fortsatt stod oppreist.»

Men det var flere ting som ikke stemte. Hovedbestanddelen i en atombombe, høyanriket uran-235, kunne ikke påvises – selv om bomben «skal ha inneholdt ca. 50 kg av stoffet» (Michael Palmer: «Hiroshima revisited», 2020). Det lokale nedfallets sammensetning tydet da også på at «det ikke skyldtes sprengning av en U-235 bombe, men spredning av reaktoravfall.»

Og hva med de mange menneskene som ble rammet av såkalt strålesyke etter bombingen? Med blemmer og brannsår, nekroser, kvalme, oppkast, håravfall, DNA-skader, kreft og død!

Om dette skriver Wisnewski i „Verheimlicht – Vertuscht – Vergessen 2024“: «Ja – men de sykehusansatte som Seversky snakket med, hadde ikke observert noen stråleskader! Og dette har antageligvis ingen fortalt deg: Alle disse symptomene oppstår også ved bruk av andre stridsmidler, som for eksempel sennepsgass. Spesielt forbrenninger, nekrose og avløsning av huden, som man kan se på mange bilder fra Hiroshima og Nagasaki.»

I diskusjonen med Jürgen Elsässer presenterer Wisnewski ytterligere argumenter for sin tese. Du kan se samtalen i videoen ovenfor.

Oversetters kommentar: For mer informasjon om dette emnet vil jeg anbefale bloggposten How to Fake the Atomic Bombs – by Sasha Latypova (substack.com), hvor det også er lenket til Michael Palmers nettside. Der kan Michael Palmers bok «Hiroshima revisited» lastes ned gratis.

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • «Og hva med de mange menneskene som ble rammet av såkalt strålesyke etter bombingen? Med blemmer og brannsår, nekroser, kvalme, oppkast, håravfall, DNA-skader, kreft og død!

  …Alle disse symptomene oppstår også ved bruk av andre stridsmidler, som for eksempel sennepsgass.»

  Det ble jo også sendt ‘ forskere’ fra USA til Japan etterpå. For å ‘forske’ på stråleskadene til de som overlevde. Det er jo litt underlig, hvis det var radioaktivt materiale i området?

  Og vi VET at (bakmennene i ) England produserte senepsgass og hadde tenkt å bruke dette , selv om det ble forbudt allerede etter 1. verdenskrig.
  Noe av dette ble bombet i stykker av Tyskland i 1943:

  historienet.no/krig/2-verdenskrig/giftgass-redder-millioner-av-liv?utm_source=nettavisen.no&utm_medium=partnerskab&utm_campaign=trafikpartner&utm_content=ape

  Hva vil disse bakmennene gjøre på Gaza eller i Ukraina nå, for å vinne ?
  ( Denne gangen.)

  Hvor lenge skal ‘kulturer’ bygget på psykopati få sitte med makt?
  Har vi ikke sett nok, og hørt nok løgner?

  Svar
  • Jeg har også alltid undret meg over de «forskerne» som var de første på åstedet i Hiroshima. Hvis det var sennepsgass som var blitt brukt forklarer jo det overtrekkskjeledressene og maskene de brukte som så ut som noe man idag bruker ved sprøytemaling og lignende, men som krystallklart ikke ville hindret bestråling fra uran e.l.
   Altså ser det ut til at vi også i denne historien har blitt propagandert til å «tro blindt» ikke vite. Men dette føyer seg jo pent inn i rekkene av løgner vi har blitt fortalt for å sørge for at disse «elitene» fra Khazaria skulle kunne voldta verden så lenge og så grundig og plassere oss på grensen av avgrunnen som vi idag ser.

   Svar
 • Du kan lese mer om dette bedraget kalt atombombe her: https://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

  Svar
  • En interessant lenke, A.

   Og meningen med å bombe (de sivile byene) Hiroshima og Nagasaki var jo ikke å skremme Japan/den japanske keiseren. Det var å skremme deres ‘allierte’ Sovjetunionen fra å anektere Japan og få politisk feste der.

   Det er så mye grusomme krigsforbrytelser fra de allierte jødeorganisasjonene som startet 1.og 2. verdenskrig, at det er forstålig at de måtte hente fram en gammel jødisk myte ( Holocaust/brennoffer)
   og produsere/lyve med makabre, usannsynlige, historier om gassing & brenning av jøder.

   Så ble fokuset flyttet etter krigen. Bort fra egne krigsforbrytelser.
   Og ‘Historien’ ble så tegnet av vinnerne.
   Da var det kanskje også greit å ta styring over det meste av media w.w.?
   – Og forby/fengsle de som våger å tvile på ‘Holocaust’. – Som vil vite istedet for å tro.

   Svar
 • Atombomber er et verktøy ment for å skape skrekk, altså det ultimate våpen som ikke er fysisk men mentalt. Tenk på reaksjonene som kan fysisk gjøres hvis noen våger å true eller inneha «atombomber».
  Irak og krigføringen som ble drevet fram om falske atombomber f.eks.

  Befolkningen holdes nede og i redsel av at en kan bli utslettet «når som helst» hvis noen trykker på knappen. Atombombe kofferten….. lol

  Fins ingen atombomber, bare kriminelle folk som har konstruert det ultimate våpenet…

  For er ikke dette det ultimate våpenet for frykt?

  Lite energi til mye energi…. akkurat som det såkalte «big bang» fra lite ble det mye.

  Dette er verktøy som brukes av «globallistene» som er ment for å kue befolkningen.

  Svar
 • Kan noen forklare hva som skjedde i Stillehavet utenfor Bikini- om det ikke var atombombe?
  https://steigan.no/2019/07/oygruppe-fra-ti-til-tusen-ganger-mer-radioaktiv-enn-tsjernobyl/


  Fra Derimot:

  Artikkelen handler om Japan, ikke Bikini-øyene.

  Redaksjonen

  Svar
 • Leif Olsen
  9 januar 2024 1:22

  Det oppsiktsvekkende i påstanden er at det faktisk skal ha blitt sluppet en bombe over Hiroshima … At Hiroshima ble ødelagt og punktum satt for den andre verdenskrig, er det egentlig verifisert på troverdig vis? Kan faktisk selve «verdenskrigen» være fake?

  Eller månelandingen, fant den noen gang sted? Det er visstnok lett å se på bilder, som angivelig er fra månelandingen, at «noe» ikke stemmer.

  For 20 år siden ville ingen trodd at det i dag finnes en stor bevegelse som seriøst mener jorda er flat. De studerer bilder, bruker logikk og går tilsynelatende vitenskapelig til verks for å bevise påstanden.

  Hvordan skille løgn fra sannhet? Kan du ikke svare på det, så er du dømt til å bli fanget av den ene løgnen etter den andre. Hvis du da fremdeles tror at jorda er rund, så er det kun fordi du ikke har satt deg inn i argumentene til flat jord-bevegelsen. Du blir et lett offer uten verktøy for å skille løgn fra sannhet.

  Sannhet stemmer overens med virkeligheten, løgn gjør det ikke. Men villfarelsens ånd får gode kår når vi i stadig større grad forholder oss til en virtuell virkelighet som om det er den som er reell. Er du trygg på at bildene du får presentert som bevis på at noe er fake, at det ikke er disse som er manipulert? Nei, det kan du jo ikke vite. Og selv om bildene er ekte, så kan et tilsynelatende avvik ha en annen forklaring enn at hele historien er fake.

  For å finne ut av dette er det bare én ting å gjøre, og det er å sammenholde påstander mot den reelle verden. Hvem har vel ressurser til å gjøre det? Nei, nettopp. Men du kan ikke hevde noe er fake, uten å ha undersøkt påstander mot den reelle verden, ikke mot «beviser» i den virtuelle verden på Internett. Gjør du det likevel, så sprer du rykter og usannheter.

  Spredning av en løgn stopper når noen undersøker fakta. De fleste gjør ikke det, men bare plaprer videre det de selv har hørt, uten å ha undersøkt det minste. Slik blir naive mennesker effektive verktøy for spredning av løgn.

  Den rasjonelle måten å forholde seg til verden på, er å akseptere etablerte sannheter, så fremt du ikke har rimelig grunn til å betvile dem. For du kan jo ikke undersøke alt selv, du trenger å bygge på andres kunnskap for å fungere i verden.

  Alt kan stilles spørsmål ved, men kan du ikke besvare dem, så vil spørsmål så tvil om både det som er sant og det som er usant. Resultatet blir at du litt etter litt mister grepet om virkeligheten. Du tar avstand fra kunnskapen som har bygget sivilisasjonen, og beveger deg mot det primitive og kunnskapsløse.

  En sak er hva du gjør mot deg selv, men du inspirerer også andre til en selvpålagt primitivitet og kunnskapsløshet. På en måte går du i tospann med de som bryter ned samfunnsmoralen, med den forskjell at ditt angrep er mot det som setter oss i stand til å bygge velstand og løfte mennesker ut av fattigdom og nød. Begge deler drar tospannet i ondskapens retning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De ble brukt til å politisk begrunne Covid-tiltakene.

Nå slettes hundrevis medisinske artikler.

Forrige innlegg

Det er slutt på våpen og penger fra Nato.

Uten penger ingen krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.