POSTED IN Coronavaksiner, Helse

De ble brukt til å politisk begrunne Covid-tiltakene.

Nå slettes hundrevis medisinske artikler.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Medisinske tidsskrifter blir slettet. 

Dr. Scott Jensen advarer nå mot hva som er i ferd med å finne sted innen legevitenskapen. Han og andre oppdager nå at hundrevis av medisinske artikler slettes fra tidsskrifter og databaser. Dette er artikler som ble brukt for å fremme en bestemt helsepolitisk agenda, nedstengninger, maskekrav, isolering og ikke minst vaksinering.

Disse artiklene ble også brukt til å faglig svekke medisinske autoriteter og andre som argumenterte mot disse tiltakene. Artiklene ga altså inntrykk av at tiltakene var faglig funderte og var støttet av god forskning og vitenskap.

Når en i ettertid skal sjekke kvaliteten på den forskningen disse artiklene bygget på viser det seg at den ikke holder mål. Derfor må de fjernes for å svekke en kommende og voksende kritikk av de politiske beslutninger og tiltak som er utført.

Vi har hatt artikler fra Dr. Scott Jensen tidligere her på derimot.no, feks. denne:

Kunstig oppblåste Covid-19- tall fra USA

I videoen under, som er kort, uttaler han seg svært tydelig slik at den er lett å forstå. Anbefales.

Redaksjonen

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Begynner de å få panikk nå, disse med mest blod på hendene? Fint! Folkets dom kan bli hard når den faller. Hvis de såkalte helsearbeiderne som satte sprøytene frykter for sitt liv og føler seg utrygge på gata er det ikke uten grunn.

  Svar
 • «Når en i ettertid skal sjekke kvaliteten på den forskningen disse artiklene bygget på viser det seg at den ikke holder mål. Derfor må de fjernes for å svekke en kommende og voksende kritikk av de politiske beslutninger og tiltak som er utført.»

  Dette er viktig!
  Dette er viktig å avsløre og stoppe. Ellers lærer vi som samfunn lite.
  – Og overlater historien til de som vil lyve og drive sensur.
  Forhåpentligvis er det flere enn derimot.no noen som har tatt kopier.

  Svar
 • «Det finnes ingen autistiske barn som ikke er vaksinerte.»

  https://www.bitchute.com/embed/YCdbIAOPx0Kp/?feature=oembed#?secret=fXCGwrMPH4

  Svar
 • Når alt blir «normalt» igjen. Vil ola donk pottitt glemme alt det vonde! Så vil han drukne seg i sydenturer, charterturer, fotball og kose seg med alle selskapslekene på Tell a Vision, les TV’n. Farmen, 75grader Nord(og ned)- Kjendis ditt og datt-og innfluenseran du vet. Domstolene hvor er de!? Hvem skal kaste den første ….? Når alle sitter i glasshus! Da er det mer behagelig å glemme alt sammen! «Nå koser vi vårs dere!» Drit nå i all den pllitikken. Få no mere øl på bordet her. Start quissen!
  Hvem er Kristus?

  Svar
  • FriTilåVelge
   2 juli 2023 9:48

   Ja, hvem er Kristus? Kristus Jesus ER selveste Sannheten. Hvert kne skal bøye seg og erkjenne det, og stakkar de som har jobbet i mot ham og fornektet sannheten.

   Johannes 14:6

   Svar
   • «Kristus er min helt!», sa jeg en dag jeg kom hjem fra søndagsskolen. Han, sa min far: « Er den første sanne kommunist». Jeg har fundert på det lenge gjennom livet. Han var NKP’r og tro mot ideen om at arbeiderne skulle eie produksjonsmidlene. Da jeg spurte om hva som skulle skje når det var oppnådd, svarte han:
    «Da er kommunismen overflødig». Siden har jeg forstått at mennesket er et underlig vesen. Det har «frihet til å velge»!
    Det betyr at det kan velge «det gode» eller «det onde». Hva er godt? Hva er ondt? Hvordan skal jeg vite det? Jeg lærte av gode mennesker rundt meg. De tenkte på sin nabo og hjalp hverandre. Jeg fikk omsorg inn med «morsmelken». Min far hjalp de som ikke hadde ressurser. Han hjalp ungdommer som var kommet «skjevt ut» til et bedre liv. Samarbeidet med gårdbrukere som var villig til å ta imot en bygutt på «skråplanet»! Jeg var med å «levere» en blek underernært gutt-for året etter og hente en solbrun gutt full av livskraft. Han kunne melke kyr, kjøre traktor og tenne opp i ovnen og lage mat. Slikt gjorde inntrykk på en tolvåring. Så … kom jeg ut i en verden hvor det er om å gjøre å «karre til seg mest mulig», de klarte seg best. De som «fløy rundt» og hjalp andre, de ble utnyttet og bukket under. «Han var idealist stakkar!» var omkvedet. Så ….på flyet sier flyvertinnen: «Ta oksygenmasken først på deg selv……

 • «17 millioner mennesker er omkommet av vaksinen» iflg. Bret Weinstein prof. i evelusjonsbiologi.
  https://t.me/ChefPeteEvans/17853

  Svar
 • Tidligere annsatt hos Bill Gates, vaksine spesiallist Dr. Geert Vanden Bossche, sier at 30-40% av befolkningen i «fullvaksinerte» land vil dø.
  https://www.naturalnews.com/2024-01-04-bill-gates-vaccine-scientist-sharp-population-decline.html?utm_source=substack&utm_medium=email

  Svar
 • Jeg har gitt bort produksjonsmidlene til mine arbeidere. Men de tjente ikke noe på det. De skjønte ikke hvorfor det ikke kom noen ordre eller hvorfor det ikke kom råvarer inn av døren.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Våpenforsendelsene til Kiev-regimet:

Fredsnasjonen Norge er i tet.

Forrige innlegg

Tysk forfatter i ny bok:

Gerhard Wisnewski: «Ingen atombombe i Hiroshima»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.