POSTED IN Endring av politikken, Vaksiner

Tvangstiltak skaper sterke reaksjoner.

Mann satte fyr på seg selv i protest mot vaksinepolitikken.

25 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En man fra Melbourne tente på seg selv i protest mot Helsefascismen.

Vitner har fortalt om en mann som satte fyr på seg selv i Melbourne mens han ropte om Victorias vaksinemandater.

Nødetatene ble kalt til stedet for en bil i flammer på Church St, Richmond rundt klokken 20 på nyttårsdag.

Politifolk dusjet mannen med vann i desperate scener før de fikk han under kontroll og fikk ordnet med syketransport.

The Herald Sun rapporterte at en kvinne som hjalp til med å holde manne sa at «huden brant til han var dekket med vann».

Kvinnen sa at mannens hud var så brent at den hadde festet seg til skjorten hennes.

«Han var helt fra seg og skrek om (Vaksine)-mandatene,» sa vitnet.

Spisegjester på nærliggende restauranter ble sjokkert over scenene, en som beskrev hvordan mannen med vilje hadde sprøytet selv og bilen med bensin før han satte seg selv i brann.

«Han skrek om mandater. Han skrek: ingen vax-ID og kastet bøker,» rapporterte vitner.

Oversatt av Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

25 kommentarer. Leave new

 • Frihetsforkjemper1
  2 januar 2022 11:03

  Bare rart slikt ikke har skjedd oftere….

  Svar
  • Tanken har nok streifet de hardest rammede, kanskje slike som vet hva som venter. Det er da også rent for jævlig. Det er som man mestrer ta inn buddhister og deres avgjørelse om å ofre seg blir alt mer forståelig.

   Her i Stavanger konspirerer nå AP og H, alt mens de avbildes glade og fornøyde i dette helvete som vil slå ned på mangt et offer for biovåpenet de kaller vaksiner. Disse nevnte som mener seg opphøyde av sin egen klokskap, vil nå søke den nye regjeringen om støtte til å innføre koronasertifikat som en «peke nese» til de få gjenstridige som IKKE ønsker la seg infisere av dødelige gifter som Spikeproteiner og Grafen Hydroxyd m.m.; plantet i det vi alle skal få oppleve konsekvensene av ved snart-kommende, evnt. via harde autoimmune skader/sykdommer som drar ut. Utkomme er begravelse-seremonier på sikt. SKAM PÅ DERE myndigheter. DERE VET. Bortforklaringer i framtiden vil ikke være gangbare.

   Her følger en kraftigere enn noen gang uttalelse fra dr. Bhakdi. Han har selv en 4-åring og frykter nå for livet hans ved kommende mulig vaksinetvang i Tyskland. Familien gjør nå opp status. De ønsker ikke bli i Tyskland.
   Desperasjon er bare fornavnet på det opprørte havet som mange idag kjenner på. Helvetes apostler har fått fritt leide. Norske politikere/myndigheter. Gjør opprør mot dem, si opp jobben – om dere har en anelse av anstendighet tilbake. Evnt. vær ærlig og fortell oss at diagnosen sosiopat ER inntakt, og at dere ingenting kan sette noe imot det personlige faktum.

   Svar
   • 3dje gangs forsøk. Bhakdi lenken vil jeg gjerne få lov til å formidle. Denne siste utgaven har jeg skrellet grundig.

   • Godt at jeg ikke er alene om at lenker henger seg i systemet. Du får sende en mail til lindtner, Ragnhild .

 • Og må mange våkne, før de blir gale.
  Men kan sovende mennesker bli gale?

  En edruelig (upolitisk) oppsummering av døde i denne «pandemien» bør bli gjort snart, før vaksine-døde kommer inn på statistikken over Covid-døde.
  Der man tar hensyn til alder, medisinering, økonomiske intensiver, D-vitaminnivå og muliti-sykdommer hos de som «døde av» Covid.
  For å finne ut om det hele har vært idioti og massehysteri, og/eller en godt planlagt agenda.
  Ellers har vi ingenting lært, og det hele kan utføres igjen.

  Svar
  • Wasan Totland
   2 januar 2022 22:20

   Et merkelig utsag fra deg. Vaksinedøde kommer hele tiden inn på den statistikken.

   Svar
 • Opprøret i Sevastopol.
  I 1828 var det en pest i den sørlige delen av det russiske imperiet, som da var i krig med det osmanske riket. Selv om det ikke var noen pest i Sevastopol, ble karantene kalt for forebyggende tiltak, sannsynligvis på grunn av byens strategiske betydning som havn for den russiske marinen.(Wikipedia) Pesten, en koleraepidemi, fikk vidtrekkende konsekvenser for innbyggerne i byen, og i særlig grad rammet dette de fattige. . I 1829 var status den samme som året før uten at dette endret på noe som helst. Tiltakene ble derimot stammet inn ytterligere. Den som ville forlate eller ankomme Sevastopol måtte pent sitte isolert i 14-19 dager. På grunn av dette sluttet bøndene å levere varer og, det oppstod forsyningskrise. Det ble bevilget penger fra statskassen som korrupte tjenestemenn brukte til innkjøp av varer fra sine leverandører. Varene ble videresolgt til almuen for oppblåste priser, og de fattige fikk de dårligste varene.
  De som profitterte på epidemien først, og fremst tjenestemenn, og leger var selvsagt interesserte i å strekke ut i tid denne muligheten for profitt. Derfor ble alt som minnet om sykdom erklært som epidemi. De som syknet inn og døde en naturlig død ble også regnet med. Alle skulle med. De syke ble ført til karantenestasjoner i noen brakker, hvor de ble behandlet så dårlig at de døde raskt.
  Desinfisering av de fattigstes boligområder med klor bidro til at de ble forgiftet. For å øke forekomsten av sykdommer ble det også arrangert sjøbad i kaldt vann for innbyggerne. I juni 1830 sprakk ballongen, og innbyggerne gjorde opprør. Garnisonen stilte seg på opprørernes side, og guvernøren, hans tjenestemenn , og leger måtte bøte med livet. Opprøret ble raskt slått ned, og epidemien stoppet umiddelbart opp.

  Svar
  • Så får vi håpe på en liknende avsløring, og opprør i Norge.
   Det er på overtid.
   Sauer er ålreite dyr, – men vi er ikke dyr.
   I motsetning til de trojanske hestene som har tilrane seg makten i Norge.
   Fei de ut!

   Svar
   • De hvite sauene er verst. De tror ulveflokken er deres beste venner.

   • I know no disease of the soul but ignorance ,
    a pernicious evil the darkener of mans life,
    the disturber of reason, and common
    cofonder of truth.
    Ben Johnson.

 • Det er blitt foreslått en hypotese om Mass Formation Physhosis. Jeg er ikke psykolog og kjenner ikke til tilsvarende norske begrep. Kanskje noen kan hjelpe?

  To videoer om denne tilstand, hvor den sk pandemien blir belyst, er særs interessante. Den første er med Robert Malone og den andre med Peter McCullough, begge er etterhvert kjente profiler.

  https://www.bitchute.com/video/B07XP57IWd41
  https://gloria.tv/post/n3s8UUoRhKTb2qH1Mr7MzVks6

  Hvis de har rett, er vi virkelig ute på holkeføre.
  Hva mener dere?

  Svar
  • Hei Rosa !
   Hvis du mener Mass Formation Physhosis så fikk jeg den klare oppfatning at det er masse-psykose.
   I hvert fall etter å ha sett et intervju med psykologi-professor Mattias Desmet . Skal se på lenkene dine etterpå.

   Svar
   • Ja da !
    Just som som å høre professor Desmet. Ja vi er uten tvil på holkeføre !

   • En type «hypnose», leste intervjuet på youtube nylig. Prof. Desmet (tysk) kommer ut med bok om emnet i ca. februar/mars – den blir oversatt til engelsk. Svært interessant. Og han sier at dette har skjedd før i historien flere ganger.
    Vi har løgnmedia som eneste informasjonstilgang, gitt folk flest, et vell av propaganda fra helsemyndighetene. Hva gjør da en forskremt befolkning – trår da en type hypnose til, og letter byrden for folket. En forklaring på uutholdelig kafkansk trykk, som må få sin utløsning. INGEN holdepunkt, bare redsel. Og myndighetene snakker da sant, de vil oss jo bare vel?

    Her og nå gjelder etterhvert en god porsjon hets mot de som IKKE lar seg hypnotisere, sannheten har fri tilgang til dem :))). Ikke hva som helst, og det koster som her – nok en gang registrerer jeg sein nattetid – men slik er det i krigsår – og jeg også har en kamp å utkjempe. Man lar da ikke kriminelle overta et helt samfunn, iallfall ikke sånn uten videre, uten engang et eneste trekk via eks. derimot.no :), for ikke å snakke om å godta hypnotisering av nære til å la seg infisere av et biovåpen som bare har katastrofale følger. Det kalles genocid på fint engelsk mål. Når omfanget er i målestokken «milliarder» så er betegnelsen korrekt. HOW DARE THEY:

    JA, Greta, takk for DEN!

 • Svein, det kan virke som om begrepet Mass Formation Psychosis forklarer det skjer i verden i disse dager. En artikkel som kan være verdt å oversette til norsk, slik at så mange som mulig får lest den, er
  https://www.clarkcountytoday.com/opinion/opinion-how-have-we-gotten-here-mass-formation-psychosis-explained/
  Er det en bra artikkel? Verdt tiden det tar å oversette?
  Vi må jo agere så fort som mulig!

  Svar
  • Sikkert verd tiden. Det jeg lurer er hvordan det stiller seg kopirettigheter ?
   Skal i hvert fall kikke på den.

   Svar
   • I krig, som i kjærlighet Svein :))))))

   • Jeg forstår godt hva du mener, Ragnhild ! Spørsmålet er: hvem ville ha utbytte av det ?
    Jeg tror ikke det vekker noen , for å si det slik.

 • Det er ikke bare du, Ragnhild.
  Klokken er nå over 5 og jeg har enda ikke sovnet.
  Etter at jeg lærte litt om det Desmet snakker om, mass formation psychosis, har jeg begynt å gi opp. På alvor. Jeg se nå linjer og hendelser i et lys jeg ikke har gjort tidligere.
  Hva ska vi gjøre?? Vi er jo så relativt få.
  Hvordan kan vi kjempe denne kampen?

  Svar
  • Vi er på holkeføre og kjemper mot vindmøller ! Hva pokker man skal gjøre vet jeg ikke. Dette har bragt også meg søvnløse netter. Oppdaget for mange år siden at relativt oppegående (tilsynelatende) mennesker tviholdt på offisielle narrativet for en hver pris. Det hjalp ikke en gang å kunne dokumentere f.eks. «verdensføderalismens»( en verden) sitt inntog på stortinget i 1947. Eller
   Europabevegelsen på stortinget i 1949, (mens den eneste oversjøiske avtale var stål og kullunionen). Videre sistnevntes opprettelse av egen stortingsgruppe 7.mai 1969. Tro meg jeg har prøvd det meste. Sist jeg fortalte en bekjent om hvordan banksystemet fungerte, fikk jeg svaret : «Hvis det var slik ville det blitt folkeopprør». Der er vi ved sakens kjerne ! Folk vil ikke vite !

   Svar
   • Dette betyr ikke at jeg kommer til å gi meg . I skrivende stund står hypnoseboksen på. Smittebørsen med sine daglige noteringer, og innsprøytinger av pseudovitenskap er i gang. Jeg sitter her og skriver med øreklokkene på. Ikke en gang julefreden lot de oss beholde. Desperasjon
    Kanskje ?

   • Svein, ikke glem at din stemme er viktig!!
    For å gi deg og alle andre som leser dette litt lys for enden av tunnelen, se den flotte videoen jeg har lagt ved. Det er Peter McCullough som snakker, og han snakker om akkurat mass formation psychosis:
    https://zero-sum.org/two-videos-for-sunday-morning/

   • Fantastiske videoer !
    Historien , narrativet gjentar seg selv ! Min strategi er å belyse det.
    youtube , «podcasten uten navn». se på the great Reset del 1, 2, og 3 .
    Triregnum styrer verden.

 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor stole på en utestet vaksine?

Det finnes effektive og billige og vel gjennomprøvde legemidler.

Forrige innlegg

Er lysår foran USA i kommunikasjonsutvikling.

Kina har nå 40000 km. med høyhastighetstog.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.