POSTED IN Helse

Hvorfor stole på en utestet vaksine?

Det finnes effektive og billige og vel gjennomprøvde legemidler.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er egentlig en annonse for en legeorganisasjon i USA. Vi har ikke noe tilsvarende i Norge, men det skulle vi hatt. For de gjør det som er enhver leges plikt: å redde liv på den sikreste, beste og i dette tilfellet billigste måten. I stedet har vi fordømt disse medikamentene fordi de ødelegger for en storstilt dyr og farlig vaksineringskampanje.

Ikke ferdig utprøvete vaksiner pushes på befolkningen over store deler av verden (også Norge) for en sykdom det finnes en meget effektiv kur for av vel utprøvete medikamenter med få eller ingen bivirkninger.

Legemiddelverket sier at det ikke finnes dokumentert effekt for disse medikamentene. Men da ser det helt bort fra rapporter fra en rekke leger over hele verden som har bruk disse mot Covid-19 med meget god effekt (75-80% bedring). En ser også bort fra erfaringen som er gjort i flere land i stor skala, feks. i den indiske delstaten Uttar Pradesh med 200 millioner innbygger.

Det er virkeligheten kriminelt å ikke gjøre i det minste utprøvende forsøk på norske sykehus når det kommer rapporter om effektive medisiner uten farlige bivirkninger. Da handler ikke av hensyn til pasientens beste, men av hensyn til vaksineindustriens «beste».

Knut Lindtner
Redaktør

Dersom du får COVID, kan du få hjelp fra Frontline Doctors: frontlinedoctors.com

Av Paul Craig Roberts

Paul Craig Roberts: Er Putin for høfleg? - Derimot
Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Dersom du får COVID kan du få hjelp fra Frontline Doctors: frontlinedoctors.com.

Dersom du får, eller tror du har fått Covid, gå til frontlinedoctors.com. Fyll ut et skjema, betal 90 dollar, så vil en lege ringe deg opp og gi deg en resept på HCQ (hydroksyklorokin – en malariamedisin, overs.) og/eller Ivermectin (medisin mot ormekurer og skabb. overs.) med påfyll.

Så kan du kurere deg selv, slik folk gjør i de landene der disse medisinene er å få tak i over disk.

Dersom du har tatt Covid-vaksine, så er det et spørsmål om HCQ og Ivermectin kan kurere deg fra bivirkninger av vaksinen, som viser seg i mange tilfeller å være like farlige som Covid-sykdommen selv.

Spør deg selv nok en gang: Hvorfor stole på en farlig og utestet vaksine når det er kjente, trygge og billige kurer?

Hvorfor ble disse kjente og sikre medisinene demonisert, og en utestet vaksine basert på eksperimentell teknologi foreskrevet i stedet?

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Diana Polekhina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Dette er en skitten industri som ikke vil oss noe godt. https://hemali.no/siste/det-globale-vaksinemarkedet-er-bygget-opp-gjennom-tiar/

  Svar
 • For å ta dette enkelt – Bioinformatikkanalyser tyder faktisk på at folk flest vil være i stand til lett å produsere nøytraliserende antistoffer mot SARS-CoV-2 – Man benytter molekylære og bioinformatiske teknikker for å fastslå dette ! – Disse Analysene tyder faktisk på at folk flest vil være i stand til å produsere nøytraliserende antistoffer mot SARS-CoV-2 ! – Antall Covid – Døde i Norge er et eksempel på dette – Men nei da ! – Så lenge vi har Psykopater som har inntatt FHI og resten av vårt «helsevesen» og som fortsetter å pushe denne falske vaksinen (GMO) må vi sørgelig nok vente på sluttresultatet ! Og Skremselspropagandaen – Den er på full oppsving i 2022 !

  Svar
  • Angående selve Covid – «vaksinen» og de Genetiske instruksjonene disse tilfører kroppen din for å kunne produsere piggproteiner og dertil produsere antistoffer .. Da bør du absolutt huske på ! : Disse antistoffene vil utvilsomt detektere en mengde protein-vev i hele kroppen som i stor grad matcher og i mange tilfeller er faktisk helt lik piggproteinene du produserer (FAKTA) ! (Piggproteinet er produsert av din egen kropp og samsvarer faktisk ikke helt med virusets ) Dette både kan og vil gi en alvorlig grad av Auto-immunitet ! Opplyses det om dette før injeksjon av denne Covid -Sprøyta ? – Nei da – .. Er du heldig så går det bra – Hvis ikke .. Det vil jeg ikke nevne ! – Det er mye det ikke opplyses om angående disse injeksjonene – men hvis du tenker sjæl er det visst noen mener at du fortjener offentlig gapestokk ! En Latterlig og totalt hjernedød uttalese !

   Nytt lavmål i hatpropagandaen: – «De uvaksinerte hadde fortjent å stå i gapestokk på alle offentlige torg» (Steigan.no)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lolita-ekspressens kjernespørsmål klarer ikke mediene å stille.

Hvem var kundene i pedofiliringene?

Forrige innlegg

Tvangstiltak skaper sterke reaksjoner.

Mann satte fyr på seg selv i protest mot vaksinepolitikken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.