POSTED IN USA

Tucker Carlson:

Hele George Floyd-historien var en løgn.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tyler Durden

Tucker Carlson har nettopp utfordret en av demokratenes helligste kyr – George Floyd, en tidligere straffedømt som døde med en overdosedose fentanyl i kroppen og en historie med helseproblemer, mens han var arrestert av politiet i Minneapolis den 25. mai 2020.

I følge Carlson må vi se på visse populære fortellinger, inkludert omstendighetene rundt George Floyds død – og spesielt publikums oppfatning – at Floyd døde da kneet til tidligere politibetjent Derek Chauvin holdt ham på plass. Derek Chauvin soner nå fengselsstraffen som er på mer enn 40 år i fengsel.

«Har for eksempel en rasistisk hvit politimann faktisk myrdet en mann ved navn George Floyd, en borgerrettighetsleder i Minneapolis på Memorial Day of 2020? Nå har vi blitt fortalt uavbrutt i mer enn tre år at det skjedde» sier Carlson, og legger til «Men spørsmålet er, drepte Derek Chauvin faktisk George Floyd? Og svaret er nei, han drepte ikke George Floyd. Vi gjetter ikke, vi vet det sikkert takket være en ny rettssak som nå pågår i Hennepin County, Minnesota».

Søksmålet avdekket utdrag fra edsvorne vitnemål fra en samtale med fylkeslege og obdusent Andrew Baker, som indikerte at Floyds død ikke skyldtes oksygenmangel eller kvelning. I stedet var faktorer som narkotikamisbruk og en dødelig konsentrasjon av fentanyl årsakene, og endret hans dødsårsak fra «mord» til en utilsiktet overdose.

«Med andre ord, ifølge den offisielle obduksjonen, ble George Floyd ikke myrdet. Han døde i stedet for det vi pleide å kalle naturlige årsaker, som i hans tilfelle omfatter flere tiår med narkotikabruk og den dødelige konsentrasjonen av fentanyl som var i kroppen hans på hans siste dag» fortsatte Carlson – og la ut hvordan den første George Floyd-historien ble støttet og forsterket av hovedstrøm-presse og media, og som sparket i gang landsomfattende protester, en intens diskusjon om rasisme og ga grobunn for bevegelser som Black Lives Matter.

Disse endringene omfattet mindre midler til politiet, endringer i ansettelsespraksis for bedrifter og institusjonalisering av nye kulturelle årlige markeringer som Juneteenth. (Juneteenth, også kjent som Freedom Day, Jubilee Day, Liberation Day og Emancipation Day, er en årlig markering og feiring 19. juni til minne om avskaffelsen av slaveriet i USA. Fra 2021 er dagen offentlig fridag for føderalt ansatte i USA, Wikipedia).

Carlson intervjuet Vince Everett Ellison, forfatter av «Crime Inc». – som diskuterte muligheten for en orkestrert fornedrelse og gjøre folk til ofre i det svarte samfunnet, av politiske institusjoner og spesielt det demokratiske partiet.

Ellison antyder at glorifiseringen av skikkelser som George Floyd representerer en lumsk strategi for å opprettholde en viss stereotypi av svarte som er avhengige av offentlige systemet, og dermed få en stemmebase og opprettholde en form for sosiopolitisk kontroll.

Vince Everett Ellison’s kommentar trekker paralleller mellom å bruke bevegelser som BLM og historiske eller internasjonale grupper for politisk innflytelse, og antyder at disse organisasjonene kan være brukt av demokratene for sosial manipulasjon og for å konsolidere makten. Den foruroligende sammenligningen av BLM med grupper som Hamas og Hizbollah, eller den historiske bruken av Ku Klux Klan, tegner et dystert bilde av politiske intriger der sivil uro er et verktøy snarere enn et biprodukt.

«Det demokratiske partiet bruker BLM og Antifa som deres verktøy, de kaster steinen og skjuler hånden. Selvfølgelig kommer de til å gjøre det, de har alltid gjort det, selv i begynnelsen brukte de Ku Klux Klan» avsluttet Ellison med.

Tucker Carlson og Vince Everett Ellison

Kommentar fra oversetteren:

Før var bevegelsene for å bedre forholdene for svarte i USA i stor fremgang, og demonstrasjonene fikk stor oppmerksomhet i mediene. Men det er billigere for storkapitalen i Wall Street med en rasekrig enn å løfte den underpriviligerte samfunnsklassen, så de instruerte sin hovedstrømpresse og media til å gjøre George Floyd-saken til hovedsak på forsidene til klassespørsmålene var glemt, og erstattet med rase og woke-agenda.


Fra ZeroHedge, publisert 21. oktober 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker, obduksjons/toksiologi rapport og X-melding med videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: «The Whole George Floyd Story Was A Lie»: Tucker Carlson.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 916 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • … og det var løgn at han ble holdt nede med et kne over halsen og at han gispet «jeg får ikke puste», og alle videoene av hendelsen er løgn og bedrag. Njet.

  Svar
  • Jonas, han ble stoppet for en forbrytelse. Og gjorde motstand.
   Slike arrestasjoner med motstand må jo nødvendigvis bli voldelige.

   Dette var vel heller en mediasak.

   «George Floyd-historien ble støttet og forsterket av hovedstrøm-presse og media, og som sparket i gang landsomfattende protester, en intens diskusjon om rasisme og ga grobunn for bevegelser som Black Lives Matter.»

   Underligere var det at ungdomsgrupper heiv seg på denne bevegelsen, – i Norge!
   Det blir litt som om vi må spare på vannet i Norge, fordi det er tørke i Calefornia.

   Det er jo bra at folk protesterer mot overgrep. Det burde være mer av dette.
   Men denne saken, som fikk så mye plass, ble bare brukt av et løgn- media , – vi burde protestere mot, og avsløre mer.

   Svar
 • Før pågripelsen ved en drug store, hvor kamera viser at han var sterkt påvirket, betalte Floyd en arbeidende, farvet skolegutt med falske penger.
  Politikamera viser at han like etter det, mens han satt ved rattet, klaget over å ikke kunne puste, vanlig ved overdose fentanyl. Den store, sterke mannen viser seg vanskelig å håndtere ut av bilen, som han selvfølgelig ikke burde kjøre i tilstanden. I motsetning til Floyd var hans to venner samarbeidsvillige.
  Floyd var tidligere dømt, bl.a. for å bryte seg inn hos en gravid, farvet kvinne, slo henne for å få penger og dop; da hun ikke hadde det, vendte han pistol mot magen hennes.
  Soros-sponsede BLM er antagelig ferdig; lederne kjøper luksusboliger og er tatt for underslag.
  Nå gir BLM støtte til Palestina. Dermed taper BLM jødisk/-vennlig hjelp. Sletta av Coca-cola. Bye bye BLM.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Wolfgang Streeck

Brutal oppvåkning:
Tyskland i krigen — igjen

Previous Post

Chris Hedges:

Israels kultur med å bedra verdenssamfunnet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.