POSTED IN Virkelighetsforståelse

Trudeau kalte alle Truckerne mot korona for nazister.

Han inviterte en nazist til å tale i parlamentet fordi han hadde kjempet mot russere.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

HAR ZELENSKY LURT TRUDEAU MED EN ELDRE NAZIST?

Av Larry Johnson

Larry Johnson, x-CIA

Yaroslav Hunka, det 98 år gamle tidligere medlemmet av en nazistisk SS-divisjon, detonerte en PR-bombe med sin opptreden i det kanadiske parlamentet på fredag, og den fortsetter å utløse sekundære og tertiære eksplosjoner. Ikke til å tro. Men dette er ikke bare en historie om Canada som feirer en nazistisk morder. Jeg tror den virkelige historien er at Ukrainas president Zelensky spilte en direkte rolle i å få dette til. Hvorfor? Fordi Ukraina angivelig satte ut et frimerke mandag med Hunkas ansikt fremtredende med den tilhørende tittelen «Heroes Don’t Die.»

La dette synke inn i et minutt. Hvorfor beordret Zelensky, en jøde, pre-produksjon av et frimerke som feirer et pensjonert medlem av Waffen SS som en «Helt» før han dukket opp i Canada? Dette var på forhånd planlagt. Jeg tror Zelensky og teamet hans virkelig trodde dette ville være en PR-seier. Utrolig! I stedet for at Canada omfavner den eldre SS-soldaten og samler støtte for å sende mer militærhjelp til Ukraina, er landet i opprør og begynner å stille noen tøffe spørsmål.

Hvis stempelet avbildet ovenfor er korrekt, betyr det at spillet er tapt. Noen på Zelenskys side ba Justin Trudeau og hans rådgivere invitere Hunka til parlamentet. Noen på kanadisk side måtte spørre: «Hvem er denne fyren og hvorfor skulle vi bry oss?» Den godtroende og uvitende Trudeau godtok den lette og lite troverdige påstanden om at Hunka var en ukrainsk kriger som kjempet mot russere i andre verdenskrig. Er Trudeau og teamet hans virkelig så dumme? Hvis du kjemper mot «russere» i andre verdenskrig, er du sammen med nazistene. Jeg ville ikke bli overrasket over å høre at Chrystia Freeland, barnebarnet til en annen nazistisk propagandist, hadde hendene sine på dette.

Følgende bilde fanger opp de sanne dimensjonene av dette som en PR-tabbe. Den ville velkomsten til en eks-SS-soldat i det kanadiske parlamentet har bekreftet det Vladimir Putin har sagt hele tiden – det er nazister i Ukraina og Russland kommer til å bli kvitt dem.

I tillegg til å styrke Russlands diplomatiske posisjon, har fremvisningen av Hunka gjort Ukrainas forhold til Polen enda mer problematisk. Polen hadde allerede kunngjort at de kuttet importen av korn fra Ukraina og ikke lenger ville levere våpen over grensen før Hunka dukket opp med Zelensky i Ottawa. Da nyheten kom, kunngjorde en polsk statsråd at han ville søke Hunkas utlevering for krigsforbrytelser. Dette kommer til å skape et problem mellom Polen og Canada også.

Som en ytterligere fremvisning av polsk reaksjon på Ukraina kunngjorde Polen at etterforskningen av S-300-missilet som landet på polsk territorium i fjor 15. november 2022 (som drepte to mennesker) hadde konkludert med at Ukraina var den skyldige, ikke Russland . Når du legger alt dette sammen, er det klart at den økende spliden mellom Polen og Ukraina ikke kommer til å bli leget med det første. Polen kan til og med tenke nytt om de ønsker å fortsette å være startpunktet for NATOs forsøk på å slå Russland. Vi får se.

Og hva med Canada? De fleste tilregnelige land i verden klukker over en av de verste tilfellene av politisk feilvurdering. Trudeau og parlamentsmedlemmene ble avslørt som uvitende hyklere, som illustrert i følgende meme.

Øverste bilde av Trudaeu: Kalte alle som deltok i lastebilkonvoien mot Korona-nedstengningene for nazister.
Midt-bildet: Trudeau inviterer en uttalt nazist til parlamentet.
Nederste bilde: Hvorfor gjorde Putin dette? (Det er Putins skyld).

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ondt blod i Øst-Europa:

Ungarn kan ikke lenger tolerere Ukrainas dårlige behandling av den ungarske minoriteten

Forrige innlegg

Vi blir ranet!

Kraftidiotene styrer strøm-markedet!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.