POSTED IN Klima

Trenger klimasaken nye frontfigurer?

Er Greta Thunberg oppbrukt?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Greenpeace kjem til å droppe Greta

Av Martin Armstrong, Armstrong Economics. Omsett av og henta frå saksyndig.

Der sirkulerer rapportar om at Greenpeace snart kjem til å droppe sitt posterbarn for klimaendring, Greta Thunberg. Den svenske aktivisten vart kasta ut i berømmelse og vart berykta for lidenskapelege talar som ho sannsynlegvis vart tvinga til å lese og tru på. Klaus Schwab hadde til og med den unge jenta med i filmen sin, The Forum, for å promotere Agenda 2030.

Greta er no 19 år, og ikkje lenger den perfekte, barnlege marionetten med musefletter og uskuld. Eg åtvara at foreldra hennar visstnok manipulerte denne jenta for å sjølv tene på ho. Ho lid av autisme og depresjon, og foreldra hennar sa offentleg at å sende ho på paradar rundt om i verda var «medisin» for plagane hennar. Det høyrdest meir ut som utnytting.

Som vaksen avvik ho frå manus. I fjor sa ho at demokrati burde bli prioritert framfor klimaendring i eit trekk som gjorde hjelparane hennar sinte. Ved eit uhell delte ho eit bilete av «føreslegne innlegg» som hjelparane hennar bad ho dele i ymse sosiale medieplattformer. Greta kom til og med i elden med den indiske regjeringa etter at ho vart sett med popstjerna Rihanna som byrja å promotere protesten til dei indiske bøndene.

Ein snakkar no om at klimaendringsfolkken planlegg å kvitte seg med tenåringen. Andre aktivistar har byrja å offentleg kritisere ho, som aldri ville ha skjedd då ho var omringa av Al Gore, Jennifer Morgan og deira likesinna. «Sidan byrjinga har vi sagt at vi ønskjer å vere hierarki-fri – og likevel såg mange på Greta som ein leiar,» sa sveitsiske Jann Kessler. Andre har jamra seg over at ho ikkje var den fyrste til å protestere mot vêrsyklusen.

Til dei vaksne som misbrukte denne uskuldige jenta – korleis våger de!

Forsidebilde: Tobias Rademacher

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Lille Greta er blitt stor nok nå til kanskje å se sine foreldre tydeligere, kanskje forstå at de aktivt bød henne fram og lot henne bli brukt til WEFs formål og foreldrenes narsissisme, at hun blir dumpa så snart hun har egne og motstridende meninger, av de samme som gjorde henne til barnestjerne. Hvis hun en dag ser alt klart og skriver en blodig kritisk bok er jeg interessert i å lese den. Hun kunne komme til å falle inn i en dyp depresjon, men sånn er livet; det gjør vondt når knopper brister.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen:

En katalysator for fremveksten av en ny verdensorden.

Forrige innlegg

Tucker Carlson i Fox News:

EU straffer Russland ved å la befolkningen sin fryse og sulte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.