POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Svindel med forskning.

Men det gir penger i kassen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har Madsen og Legemiddelverket blitt lurt av Pfizer?

Av Heiko Santelmann, M.D.

Det ble slått opp stort, da Dr. Steinar Madsen, direktør for Statens Legemiddelverk kunngjorde at Pfizer’s såkalt vaksine «Comirnaty» hadde blitt godkjent av FDA, EMA og SLMV som å være trygg og effektiv mot Covid for barn fra 5-års alderen. (Comirnaty godkjent for aldersgruppen 5 til 11 år – Legemiddelverket) Dette utløste mange diskusjoner bland leger og forskere i hele verden, som jeg er i kontakt med. Rykter som jeg måtte finne ut om var sanne. 

Det første rykte som kom fram var at det ikke fantes noe Comirnaty i hele verden, at Pfizer bare trengte en godkjent vaksine på papiret, for at deres C-vaksine, som bare hadde en foreløpig haste-godkjenning inntil 2024, kunne bli obligatorisk og salget dermed skyte i været. Det var nemlig ikke lovlig å kreve at noen tok en haste-godkjent sprøyte før eksperimentet var avsluttet. For å få en endelig godkjenning, måtte eksperimentet også vise til minst 50% effekt og at vaksinen var trygg. For Pfizer og deres aksjonærer stod det mye penger på spill. Derfor var det ikke overraskende at også denne «studien» med «Comirnaty» ble fusket med i kjent stil. Av en veldig lang liste med juks, vil jeg bare nevne noen få: Det ble ikke testet om noen hadde fått Covid/ infeksjon med SARSCoV2, eller om noen hadde blitt beskyttet, studien var ikke blindet, slik at personalet lett kunne finne ut og ekskludere forsøkspersoner som hadde fått bivirkninger eller Covid-symptomer etter Comirnaty, og man kunne feilaktig påstå at flere i placebogruppen hadde fått symptomer. En varsler som jobbet i et firma med å gjennomføre studien, Brook Jackson, ble sparket seks timer etter at hun hadde varslet FDA. Pfizer hadde kjøpt seg godviljen hos FDA for flere millioner dollar. Da var det lett å forstå at varslingen ikke falt i god jord hos dem heller. Mens Robert Kennedys Childrens Health Defense saksøkte FDA for å ha gitt autorisasjon til Comirnaty på feil grunnlag (Children’s Health Defense Sues FDA Over Approval of Pfizer Comirnaty Vaccine • Children’s Health Defense (childrenshealthdefense.org), saksøker Brook Jackson Pfizer og to test-firmaer for å ha forfalsket studiedata i en rettssak, der Pfizer’s forsvarer unnskyldte jukset med at det måtte ha vært legitimt, siden FDA var kjent med det og dermed godkjente jukset. (Pfizer Asks Court to Dismiss Whistleblower Lawsuit Because Government Was Aware of Fraud – Canada Health Alliance).

Bakgrunnen er denne

Pfizer ville komme Moderna i forkjøpet og få sin C-vaksine godkjent av FDA først, noe som var nødvendig før myndigheter og bedrifter kunne kreve vaksineplikt. Vaksinen de hadde brukt til da, hadde bare nødautorisasjon, som skulle vare til avsluttet forsøk i 2024. Så de fant på en «ny» C-vaksine, de kalte for Comirnaty, fikk den godkjent ved hjelp av juks med data og bestikkelser, men innrømte senere at Comirnaty ikke fantes og at den aldri ville bli produsert (Pfizer- BioNTech COVID-19 Vaccine EUA LOA reissued October 20 2021 (lc.org) Dette fordi de da kunne bli saksøkt for skader og dødsfall etter den «godkjente» C-vaksinen. 

Madsens SLMV ga COMIRNATY grønt lys. «Rull opp ermene for det nye COVID-underet», når de proklamerer at Covid-pandemien ville ta slutt med denne mirakelkuren. Men noen få enkle fakta mangler: Selv om FDA utstedte autorisasjon med paknings vedlegg og opprettet to NDCer (legemiddelnummer) (0069-1000-03, 0069-1000-02), er denne mirakelkuren, Comirnaty, ikke tilgjengelig for noen, og det vil det heller aldri bli. De har ikke behov for å produsere COMIRNATY for markeder så lenge den nødbruks-versjonen, (EUA-versjonen) eksisterer. Giftsprøytene har altså aldri fått endelig godkjenning!

«Jeg konkluderte med at de juridiske forskjellene var det faktum at under EUA var det egentlig ikke noe produsentansvar, men når vaksinen ble lisensiert, ville produsenten bli gjenstand for ansvarskrav med mindre og til vaksinen ble plassert på barndomsplanen eller anbefalt i svangerskapet, i så fall ville den da falle … under NVICP, sierDr. Meryll Nass.

«Akkurat nå er Comirnaty fortsatt ikke i det skadekompensasjonsprogrammet, og det er lisensiert, så det faller ikke lenger under CICP. Så det er faktisk gjenstand for ansvar hvis du blir skadet med en flaske som sier «Comirnaty» på den. Selvfølgelig, hvis du er Pfizer, hva vil du gjøre?

Du vil ikke gjøre det lisensierte produktet tilgjengelig før flere måneder har gått, og Comirnaty har blitt satt inn i National Vaccine Injury Compensation Program. Så Pfizer og FDA har ikke gjort det lisensierte produktet tilgjengelig ennå. Mer om denne svindelen forklarer Dr. Meryl Nass her: What You Need To Know About Comirnaty – LewRockwell LewRockwell.com

Alt er teater

Pfizers avsløringer om Comirnaty på CDCs nettsted: “Pfizer received initial FDA BLA license on 8/23/2021 for its COVID-19 vaccine for use in individuals 16 and older (COMIRNATY). At that time, the FDA published a BLA package insert that included the approved new COVID-19 vaccine tradename COMIRNATY and listed 2 new NDCs (0069-1000-03, 0069-1000-02) and images of labels with the new tradename. These NDCs will not be manufacturedOnly NDCs for the subsequently BLA approved tris-sucrose formulation will be produced.”

“Disse [Comirnaty] NDCene (National Drug Codes) vil ikke bli produsert. Bare NDCer for den senere VLA-godkjente tris-sucrose-formuleringen vil bli produsert.”

Advokat Thomas Renz: “Det betyr på engelsk at Pfizer nå innrømmer at de ikke produserte noe Comirnaty. De kommer ikke til å lage Comirnaty. Hele Comirnaty «godkjenning» var lureri for å prøve å overbevise folk om å få disse gift sprøyter. – Intervju av advokat Thomas Renz: Where is Corminaty? https://data-matter.tvwfc.co.uk/videochannel/pv/the_vigilant_fox/v-6458_23062022/?page=3

Da lurer jeg på følgende:

Med andre ord mottok personer som gikk med på å motta den offisielle FDA-godkjente Comirnaty-injeksjonen, faktisk et fremdeles ikke-godkjent Pfizer COVID-19-vaksineprodukt i stedet. Slik ble millioner lurt til å bli injisert med et ikke-godkjent produkt. – Var Madsen klar over dette trikset når SLMV skrev på websiden:» Koronavaksinen Comirnaty fikk 25. november 2021 utvidet indikasjonen til å inkludere barn fra 5 til 11 år. Vaksinen hadde fra før en betinget godkjenning for bruk fra 12 år. Godkjenningen gjelder for hele EU/EØS»? Isteden skulle han vel ha skrevet «Pfizer har nå fått en normal godkjenning for et produkt, kalt «Comirnaty», som ikke finnes og som ifølge Pfizer aldri vil bli produsert. Så Pfizers C-«vaksine» som brukes i Norge, kalles for Comirnaty, men inneholder noe annet, som ikke er godkjent enda. Og hvem er ansvarlig for at ampullene blir delt ut, merket med «Comirnaty», når dette ikke finnes?

At Pfizer, som er den bedriften i verden som leder an blant domfelte bedrifter, med bot på 4.7 milliarder amerikanske dollar, som bruker mafiametoder og juks også har jukset her, overrasker vel ingen. Heller ikke nye bevis på at CDC og FDA er i lommene til farmaindustrien. Det som er overraskende for meg og noen andre, er det faktum at Pfizer selv innrømte nå at de aldri har produsert Comirnaty, slik man kan lese på CDCs websider (IIS COVID-19 Vaccine Related Code | CDC).

Det er opplagt hvorfor: Når deres godkjente «vaksine» fører til bivirkninger, er de selv ansvarlig, med mindre «vaksinen» innlemmes i barnevaksinasjonsprogrammet, noe de regner med kommer til å skje om noen måneder, Jeg undres også over hvordan det går an at vaksinesentre, FHI og SLMV henviser til Felleskatalogen for å finne ut innholdet i Comirnaty (som ikke finnes). Spørsmålene jeg svært gjerne ville ha besvart er

1. Hva har personer som skulle ha Comirnaty fått da? Og hva inneholdt de sprøytene som ble gitt?

2.Når kommer Madsen/ SLMV og pressen med et dementi og unnskyldning for å ha lurt befolkningen?

3. Hvem er ansvarlig for å betale ut erstatninger til dem som fikk alvorlige bivirkninger eller døde av det som ble sprøytet istedenfor Comirnaty?

4. Har Madsen blitt lurt av Pfizer, eller fikk SLMV også noen gaver slik som FDA for å bli med på lureriet?

Hilsen, Heiko Santelmann, pensjonert allmennpraktiker

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «2.
  Når kommer Madsen/ SLMV og pressen med et dementi og unnskyldning for å ha lurt befolkningen? »

  Min påstand: Aldri.
  Det er for mange ( med makt & myndighet ) som er tatt ( dvs. kan tas) med buksene nede og dritt på leggen i denne tragi-komedien.
  Spesielt også media, som nok en gang ikke har gjort jobben som vaktbikkje overfor makta. – Men istedet har avslørt sin rolle. ( Og ikke lengre bør tas alvorlig på noe område )

  Kanskje vel så viktig er gjennomgåelse og samtale om hvordan en hel befolkning, i feks. Norge, kunne gå, i takt uten spørsmål – som en religiøs sekt, når myndigheter og media spiller på lag.
  Trist. – Og selvfølgelig farlig.

  Svar
 • Det mest eksplosive spørsmålet når det gjelder corona, er dette: Var corona-viruset et biovåpen utviklet i et amerikansk laboratorium for bruk mot Kina og Iran? Kevin Barett drøfter dette spørsmålet her:

  https://www.unz.com/kbarrett/we-need-a-covid-origins-truth-movement/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen:

En katalysator for fremveksten av en ny verdensorden.

Forrige innlegg

Tucker Carlson i Fox News:

EU straffer Russland ved å la befolkningen sin fryse og sulte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.