POSTED IN Endring av politikken, Ideologi

Transhumanismen:

Et forsøk på å avskaffe menneskeheten?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

«Globalistene har startet den siste krig mot menneskeheten»

Provoserende AUF1-video om transhumanisme: Slutten på menneskeheten?

Etter koronapanikken, migrasjonsagendaen og kjønns- og klimavanviddet skal menneskene nå avskaffes fullstendig. Det skal foretas forandringer i deres gener, i deres arvemateriale. Dermed skal mennesket overvinnes. Det hevder i hvert fall sjefredaktøren i den alternative fjernsynskanalen AUF1 i et nytt program…

Mange mennesker har ennå ikke satt seg inn i de ideene som ligger til grunn for «transhumanismen». Men innflytelsesrike milliardærer, som grunnleggerne av Google og Paypal og Verdens økonomiske forums ledende ideologer, er sterke tilhengere av disse transformasjonsplanene. Det er en grunn til å ta temaet alvorlig og ikke bare avfeie det som science fiction eller en konspirasjonsteori.

«Menneskearten skal utslettes»

Sjefredaktøren i AUF1, Stefan Magnet, er kjent for sine provoserende teser. Men uansett om det handler om en vaksinasjonsplikt eller en stigende inflasjon: Hittil har de iblant ufattelige prognosene han og mange alternative medier har presentert slått til! Nå har Magnet nylig tatt for seg det vanskelige temaet «transhumanisme» i et 36 minutter langt program, og han tar utgangspunkt i åpent tilgjengelig litteratur, og kan dermed angi nøyaktig hvilke tekstpassasjer det er han siterer. Han hevder at transhumanistene ønsker å «overvinne mennesket». Det skal foretas en genetisk «oppgradering», den menneskelige hjernes måte å tenke på skal forandres gjennom kunstig intelligens, og nanoroboter skal bevege seg rundt i blodbanen vår. Stefan Magnet anser imidlertid ikke denne utviklingen på noen måte for å være «innovativ» eller å representere noe «framskritt». Han ser for seg et knallhardt program: «Transhumanisme-ideologien har satt seg fore å utrydde menneskearten av i dag

Hele videoen:

Globalister er transhumanister

Og han legger ikke fingrene imellom: «Globalistene har startet den siste krig mot menneskeheten. Dessverre er ikke dette en vill konspirasjonsteori. De har dokumentert sine hensikter ved å nedfelle dem skriftlig, så vi må se den truende faren

Det første globalistene gjorde, var å smadre og umyndiggjøre nasjonalstatene, deretter gikk de systematisk til verks med å ødelegge folk og kulturer. Man hadde da, ifølge Magnus, fremmedgjort og forvirret menneskene i en slik grad at de til og med kunne velge fritt mellom hundre kjønn. «Nå i 2022 har folk blitt så omskolert at man like godt straks kan presentere det endelige målet for dem: De kommer til å bli erstattet av cyber-robot-mennesker, for disse er mye mer effektive, og denne prosessen har allerede begynt.» 

Nå bekjenner alle kjente milliardærer innen BigTech og BigPharma seg til transhumanismen. Ifølge Magnet har religiøse fanatikere, maktsyke alfa-milliardærer og skruppelløse psykopater samlet seg bak denne fanen. Det de har til felles, er forakten for folk og mennesker.

Det siste angrepet mobiliserer menneskeheten

Men Stefan Magnet ser som vanlig også et håp i sitt program. For han sier: «Mot dette siste angrepet på hele menneskeheten vil alle og enhver som fortsatt ønsker å være menneske stå opp.» Og dermed vil det oppstå en veldig stor og mektig motbevegelse. «Den våknende menneskeheten som bekjenner seg til den sanne humanismen av kjøtt og blod, vil da sette en stopper for transhumanistene.»

Oversatt av Rune G.

https://www.wochenblick.at/brisant/provokantes-auf1-video-zu-transhumanismus-das-ende-der-menschheit/

.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Det første globalistene gjorde, var å smadre og umyndiggjøre nasjonalstatene, deretter gikk de systematisk til verks med å ødelegge folk og kulturer. »

    En smart strategi hvis man vil ha bort frie nasjonalstater, ja. Og arbeide for En verden, En leder ( og En valuta), og totalkontroll. Men verden er, og bør være, et spennende sted med et mangfold av kulturer, bygget opp etter forskjellig geografi og lynne. Ikke et fat med risengryn.

    Men om det er to eller hundre kjønn burde ikke spille noen rolle. Folk foretrekker uansett å knytte menneskelig kontakt uansett kjønnsoppdeling. Vil man ha barn skjønner folk hvem man bør parre seg med. Vil man ikke ha barn, ‘bare’ kjærlighet, burde det ikke spille noen rolle hva man kaller hverandre.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå hardner det til i Nederland:

Kampen om matproduksjonen.

Forrige innlegg

Journalistisk mål:

Ja, jeg er lojal mot makta

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.