POSTED IN Helse, Teknologi

Transhumanisme snart en realitet:

FDA godkjenner Elon Musks Neuralink-hjerneimplantater

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Som forventet har U.S. Food and Drug Administration (FDA) godkjent milliardæren Elon Musks Neuralink-hjerneimplantat-mikrochips, som allerede er klar til å settes inn i folks hjerner.

I en kunngjøring denne uken uttalte Neuralink at de umiddelbart vil starte sine lenge ventede kliniske studier på hjernemikrochip-implantater, som er omtrent så dystopisk som det kan få blitt, og det fra Musk, som som hevder å «bekjempe tyranni» med utgivelsen av såkalte Twitter-filer.

«Vi er glade for å kunne dele nyheten om at vi har mottatt FDAs godkjenning til å lansere vår første kliniske studie!» twitret den offisielle Neuralink Twitter-kontoen. «Dette er resultatet av utrolig arbeid fra Neuralink-teamet i nært samarbeid med FDA, og representerer et viktig første skritt som en dag vil tillate vår teknologi å hjelpe mange mennesker. Vår kliniske utprøving er ennå ikke åpen for frivillige. Vi vil kunngjøre mer informasjon om dette snart!»

Relatert: Svært lite har endret seg på Twitter siden Musk tok over; sensur er fortsatt utbredt, og i enkelte tilfeller enda verre enn før.

Elon Musk er en pioner innen transhumanisme – ikke tro på løgnene hans om å motsette seg AI.

For en tid nå har Musk skrytt offentlig av hvordan FDA til slutt ville gi Neuralink-selskapet hans grønt lys, til å la mikrochip-implantatene hans injiseres i folks hoder – for å «hjelpe» dem, selvfølgelig. I fjor avviste FDA Neuralinks første søknad, med henvisning til sikkerhetshensyn med produktet. Siden den gang har Musk på en eller annen måte fått FDA til å godta Neuralinks andre søknad.

Det uttalte målet med Neuralinks hjernedatabrikke-grensesnitt er å «forbedre» funksjonaliteten til hjernen og kroppen ved hjelp av datamaskiner. Enkelt forklart i et språk som allmennheten nå burde forstå; Det er Neuralinks mål å spre transhumanisme vidt og bredt, for profitt. Ifølge Musk er formålet med databrikkene å «reparere hjerneskader eller ryggradsskader og gjøre at folk med slike skader får igjen den tapte kapasiteten». Sannheten er imidlertid langt mer uhyggelig enn som så.

I 2021 viste urovekkende videoopptak at Musk’s ansatte bruke aper ved å implantere dem med mikro databrikker. Dette lille eksperimentet vakte mye kontrovers da mange beskyldte Musk for å mishandle dyr.

Musk har siden fortsatte med å late som om han motsetter seg kunstig intelligens, eller AI som det kalles, til tross for at han aktivt promoterte det gjennom Neuralink – som har som formål å hjelpe mennesker med å oppnå en «symbiose med kunstig intelligens».

I tilfelle du ikke har forstått det nå, så snakker Musk fra begge munnviker. Mens han hevder å motsette seg AI, presser han på aktivt, for sin egen egeninteresse, for at menneske og maskin skal slås sammen til én – alt under hans kontroll, selvfølgelig. Denne «teknologiske singulariteten» som Musk og andre globalister har som mål å oppnå, vil ikke bety flere ekte mennesker på planeten Jorden.

«Musk kan være et troll, men han er fortsatt en globalist» skrev en kommentator i avsky over Musk’s handlinger. «Forsiktig min venn,» svarte en annen. «Folk som snakker sannheten har en tendens til å forsvinne». «Hvis disse blir implantert ved fødselen, vil regjeringen ha fullstendig og total kontroll over folk» skrev en annen, og antydet at kanskje Musk og hans medglobalister allerede vil ha blitt «verdensregjeringen» på det tidspunktet. «Hvis det er så kult, så få Musk til å gjøre det først og vise det for alle» foreslo en annen om hvordan Musk frivillig skulle være den første personen som får en av sine egne hjerneimplantat-mikrochips implantert i seg på direktesendt TV.


Fra Natural News, publisert 30. mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikel: FDA approves Elon Musk’s Neuralink brain implants that seek to CONTROL the human mind

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Elon Musk vokste opp med seksuell og satanistisk rituell mishandling, ifølge en survivor jeg ser grunn til å ta for god fisk: Jessie Czebotar.

  Første steg i transhumanisme var vel å gjøre særlig ungdom avhengige av smartfonen de kan ha i en bukselomme like ved forplantningsorgana så ballene blir mikrobølgekokt, siden å pumpe folket full av grafen som funker som en sender og mottaker distribuert i alle organer. Og siden ungdom får anfall uten den smarte fonen sin kan de jo like greit få funksjonen satt INN i kroppen så slipper de å passe på å ikke miste den.
  Trikset er å lede kveget til å ville gå til slakteren frivillig og mer enn gjerne, så de sloss for å komme først i køen til å bli slaver. Patenterbare ting med strekkode.

  Svar
 • » til å la mikrochip-implantatene hans injiseres i folks hoder – for å «hjelpe» dem, selvfølgelig. »

  Ja, selvfølgelig. Det dreier seg om å gi nye elektriske signaler i en hjerne/kropp som ikke fungerer. F.eks. der det tidligere ble benyttet lobotomi, eller f.eks. ved alvorlig epelipsi.
  Og det er ikke tenkt at dette skal benyttes til vanlige mennesker som ikke er syke.

  «Hvis disse blir implantert ved fødselen, vil regjeringen ha fullstendig og total kontroll over folk».
  Selvfølgelig er dette bare tullball. Altfor komplisert og kostbart.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norske militæreksperter som tror Russland bløffer:

De er livsfarlige.

Forrige innlegg

Demokratene i USA er de mest aggressive:

Flere og farligere våpen til Ukraina!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.