POSTED IN Norge

To injekjsoner-løftet er blitt:

I all evighet!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For ett år siden, før kampanjen for mRNA-injeksjonene startet, hevdet den norske regjeringen at etter to injeksjoner skulle det angivelige pandemiproblemet være løst. Vi på vår side hevdet at dette så ut til å kunne bli en langvarig prosess, fordi det dreide seg om noe annet enn mRNA-injeksjoner; nemlig en samfunnsmessig nedstengning («The Great Reset»).

I artikkelen under får vi dette bekreftet fra direktøren for en av de store mRNA-produsentene. Han hevder at det må injeksjoner til i all fremtid fordi mRNA-skudd (injeksjoner) ikke har varig effekt. Den virker bare i 4 måneder. Og dermed må en, nøkternt sett, kunne hevde at dette «tilfeldigvis» (NB!) viser seg å være den store drømmen til de som produserer mRNA-produktene. Det som skulle redde oss alle bare vi tok det to ganger, blir noe vi må ta i all fremtid.

I praksis står vi således overfor to muligheter. Enten visste ikke vår regjering og våre helsemyndigheter hva de ga seg ut på da de startet dette for et år siden. Eller så løy de for befolkningen, for å myke dem opp og få dem til å ta mRNA-injeksjonene. Ikke vet jeg hva som er best/verst: Bløffing og kunnskapsløshet, eller løgnaktighet.

Kanskje det er tilfeldig at det er en av produsentene til disse ineffektive produktene som hevder dette? Det tror naturligvis de som er ekstra naive, men saken lukter allerede som en åpen kloakk. De anbefaler altså å fortsette å injisere i befolkningen et lite effektivt produkt og for all evighet.

Tenk om det er svært skadelig som stadig flere påstår?

Knut Lindtner
Redaktør

Pfizers samarbeidspartner sier at Covid-vaksinasjon vil bli en årlig foreteelse.

Folk rundt om i verden vil måtte få en ny vaksine mot Covid-19 en gang i året, iallfall når det gjelder Pfizer-vaksinen.

Dette sa BioNTechs administrerende direktør Ugur Sahin i et intervju på søndag, der han lovpriste kvaliteten på oppfriskningsvaksinen.

Uğur Şahin - Wikipedia
Uğur Şahin er en tysk onkolog og immunolog. Han er administrerende direktør i BioNTech, som bidro til å utvikle en av de viktigste vaksinene mot COVID-19. (Fra Wikipedia)

I et intervju med den tyske avisen Bild på Søndag, sa Sahin at han vurderer vaksinen som er utviklet av hans selskap, vil være «svært effektiv».

Svekkelse av effekten til Covid-vaksinen.

Når han blir spurt om folk bør være bekymret etter «nyhetene» om at de som er vaksinert med Pfizer BioNTech-vaksinen fortsatt kan utvikle symptomer på sykdommen, avviser han slike bekymringer. Han sier at vaksinen gir «90 prosent beskyttelse» som i tilfeller der det kreves intensiv behandling for de som er over 60.

Den « svært høye» beskyttelsen mot alvorlig sykdom varer i opptil ni måneder – holder direktøren fast på. Men han sier av beskyttelsesnivået begynner å minske «fra den fjerde måneden».

For å være tilstrekkelig beskyttet går han sterkt inn for oppfriskningsvaksine. Han argumenterer med at dette ikke bare vil gjenopprette nivået på antistoffer, men det vil kanskje hjelpe til «med å bryte infeksjons-kjeden».

Han ber også legene være «så pragmatiske som mulig» for å gi grønt lys for vaksinasjonen, og «ikke sende folk uvaksinerte hjem dersom de kan bli vaksinerte uten problemer».

I framtiden kan folk komme til å behøve ooppfriskningsvaksine én gang å året, tror direktøren for BioNTech. Han sier at de forventet at beskyttelsen av vaksinen skulle «vare lenger» enn 

forventet, men at immuniteten vil ble bedre etter at man har fått to doser av vaksinen.

«Senere.…kan man komme til å trenge vaksinasjon hvert år… akkurat som med influensavaksinen»,sa han.

Nå anbefaler German Federal Center for Health Education, et byrå som er underordnet  helsedepartementet . en ny vaksine seks måneder etter at man har fått dose to av vaksinen.

De sier også at «oppfriskningsvaksinen  bør komme etter minimum fire måneder».

Selskapene tjener rått på vaksinene

Sahins intervju kommer dagen etter at det ble avslørt at Pfizer, BioNTech og Moderna til sammen ha hatt en samlet profitt på 65 000 dollar i minuttet – alt takket være Covid-19-vaksinene. Dette er ifølge overslagene gjort av People’s Vaccine Alliance (PVA) – en koalisjon som forlanger bedre tilgang på vaksinene.

man reading magazine
Er det ikke rart at de som produserer mRNA-injeksjonene anbefaler at de skal taes i all fremtid?

PVA antyder at de tre selskapene kommer til å tjene totalt 34 milliarder dollar før skatt dette året alene. det vil si mer enn 1000 dollar i sekundet, og 93,5 millioner dollar om dagen.

PVA har hengt ut de tre selskapene fordi de har nektet å tillate vaksineteknologien overført til andre. Dette til tross for at de har mottatt til sammen 8 milliarder dollar av skattebetalernes penger.

En slik overføring vil kunne øke tilgangen på vaksiner i hele verden, og redde millioner av menneskeliv. Og det ville også kunne gi lavere priser, sier koalisjonen.

«Pfizer, BioNTech og Moderna har brukt sitt monopol til å prioritere de mest lønnsomme kontraktene med de rikeste regjeringene. Dette fører til at landene med lavest økonomi blir sittende ute i kulden», sier Maaza Seyoum fra African Alliance og People’s Vaccine Alliance Africa.

Forsidebilde: Joerg Fielenbach

Knut Lindtner har lagt til bilder m/kommentarer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Erna Solberg har hemmelighetsstemplet hva hun har drevet med i 60 år, da er hun vel dau, og hun har vært aktiv i GAVI i årevis, så å tro at hun ikke visste bedre er vel litt for naivt. Kronprinsen er så god kompis med Bill Gates m/fam. at de har feriert sammen i Geiranger. Blåøyde Norge, bondefanget så lett som ingenting.

    Svar
  • «Dette fører til at landene med lavest økonomi blir sittende ute i kulden», »
    Ja ha – mulig det nettopp er de landenes befolkninger som overlever…på sikt…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan koke frosker langsomt?

Vi endrer gradvis standpunktene. Da svelges de av befolkningen.

Forrige innlegg

EUs «grønne politikk» havarerer.

Vil de også nå skylde på Putin?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.