POSTED IN Covid-19, Virkelighetsforståelse

Når en avis åpenlyst lyger. Her skal det skremmes.

Dagbladet på ville veier.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dagbladet lyver åpenlyst

Av redaksjonen

«Selv om dødstallene og sykehusinnleggelsene i Storbritannia øker kraftig…», starter en artikkel i Dagbladet tirsdag 23. november. Dette er en åpenbar og beviselig blank løgn.

Artikkelen i Dagbladet er egentlig bare en tulleartikkel om jula i fjor, men anbefalingen i tittelen er klar: «Utsett juleplanene«. Journalist Emma Victoria Hegnar gjentar flere ganger i dagbladets artikkel at antall innlagte og døde med/av covid-19 i Storbritannia øker kraftig. Det er ikke bare feil. Å fremsette påstandene kan ikke kalles annet enn løgn.

Poenget med artikkelen er tydeligvis å spre desinformasjon om covid-situasjonen i Storbritannia. Dagbladets løgner kan enkelt avsløres ved en titt på statistikksidene til britiske helsemyndigheter. Tror Dagbladet at leserne er komplette idioter?

Grafene under er koronastatistikk fra britiske myndigheter, som viser at både dødstall og antall innlagte på sykehus med covid-19 i Storbritannia er på vei NED og har vært det i hele november!

Er det ikke litt alvorlig når riksavisene har begynt å lyve så åpenlyst?

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-44-667x1024.png


Antall innlagte synker: Denne grafen viser utviklingen for innleggelser i britiske sykehus. Antall innlagte med covid-19 ved britiske sykehus har variert lite side september og har sunket i hele november.


Antall døde synker: Denne grafen viser utviklingen for covid-relaterte dødsfall i Storbritannia. Trenden har vært synkende i hele november.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Våre «offentlige» mediaer, – våre «helsemyndigheter» med – er ikke lenger skikket til å gi befolkningen den informasjonen vi har behov for når vi trenger trenger dem som mest ! – Når det gjelder helsemyndighetene må vi begynne å stille mye Strengere krav til Dem for å kunne sikre at befolkningen kan ha tillit til disse «fagpersonene» som skal møte oss i sårbare situasjoner. – Når det gjelder Main Stream media er disse dessverre så kontrollert at de ikke engang lenger vet hva de egenlig vet !
  Når det gjelder Corona og vaksiner er tallenes tale ganske så klare –
  Med utgangspunkt i ukentlige data fra den britiske regjeringen kan vi lese at vaksinerte voksne under 60 har en dobbel Dødsrate sammenlignet med Uvaksinerte ! – Dette er dessverre noget «mange» av oss har visst hele tiden (Unntatt helsemyndighetene da ;) ) ! – Men som tidligere sagt – Covid Vaksinen er ingen Vaksine !

  https://alexberenson.substack.com/p/vaccinated-english-adults-under-60

  Svar
 • Sauer er ålreite dyr, men ikke klassifisert som «svært intelligente».
  Mesteparten av «sammensuriet» av innbyggere på planeten er heller ikke klassifisert som «svært intelligente» dessverre, og det kan man se i disse tider.
  Sauene følger bjellesauen blindt, og «sammensuriet» følger MSM og «politikere» og byråkrater blindt. Hva er så forskjellen på disse to «partene»? Sauen gir ull og kjøtt, «sammensuriet» melkes for sin arbeidskraft i form av skatter og avgifter betalt med gjelds-penger.
  Hvis det blir noe til overs står NGO’er klar med utstrakt hand og «krever» støtte til ditt eller datt. Du har det bedre enn…, så du må ofre litt av din «velstand» er omkvedet. Bill Gates holder på å bli fattig, vi må hjelpe ham, han skal «vaksinere» bort 70% av verdens befolkning, han trenger hjelp AV DEG for å få til dette, ta den n’te «boosteren», (du har allerede betalt for den så den er «gratis»).
  Og husk: Vær forbanna på og redd for de «ukvakksinerte», disse «terroristene» kan ta livet av deg med smitte, siden du selv har tatt injeksonen(e)!
  Dette er hovedinnholdet i MSM, og «sammensuriet» går på og tror fast og inderlig at det er sant: «Myndighetene» sier det jo, man må jo stole på myndighetene!

  Svar
 • De mest «vaksinerte» land har nå flere «fullvaksinerte» covid-syke enn «uvaksinerte». Irland, Israel, etc.
  Irland er 90% «vaksinert» og ser en ekssplosjon i nye tilfeller.
  principia-scientific.com
  Israel og alle land med høy grad av «vaksinering» ser en stadig stigende overdødelighet.
  Og det er jo det som er det ønskelige resultatet: befolkningsreduksjon.
  Og selvfølgelig også å plyndre foket for alt de eier, som Schwab utilsløret sier:
  «Du skal eie ingenting og være lykkelig.»

  Svar
 • Det er selvfølgelig skremmende at media (og myndighetene) fordreier og lyver for å skemme befolkningen. Og og siden media opptrer unisont (skremmende nok) er det nok få som får med seg dette. De fleste VIL stole på myndigheter og media i Norge, ellers ryker livstroen. Og dette utnyttes. Dessuten latterliggjøres «De som ikke stoler på myndighetene». Folk utsettes for et enormt psykisk press. Og når sensuren tar /latterliggjør alternative stemmer nesten totalt er det skremmende.

  ‘ Hun forteller at de ansatte er under et enormt psykisk press, som blir verre i takt med at stadig flere dør.
  Ingen på utsiden kan forestille seg hva det innebærer sier hun.’. :-)
  https://www.nrk.no/urux/smitten-stiger-i-flere-europeiske-land_-_-handler-vi-ikke-na_-kommer-det-til-a-bli-en-fryktelig-jul-1.15737004

  Kanskje befolkningen, som ikke tør å vurdere/inrømme presset de er utsatt for, for det er enormt. Nå trues det igjen med vaksinepass og munnbind, – som de fleste vet ikke hjelper.
  Men myndighetene vet at det hjelper, – for å skremme og lydig-gjøre befolkningen.
  Og antall døde står på omtrent stedet vil, og er fortsatt langt under en vanlig influensa bølge.
  Nå blir RS-syke barn, som ikke har fått bygget opp immunforsvaret sitt grunnet ødeleggende sosial distanse, brukt for å illudere krise på sykehusene.
  Frekkheten har visst ingen grenser.

  Svar
 • Ender du som er U-vaksinert likevel opp med å bli smittet, og utvikler symptomer, viser norske og britiske studier at det vil være som en forkjølelse. – Hvis du får symptomer i det hele tatt. :-)

  ‘ Ender du som vaksinert likevel opp med å bli smittet, og utvikler symptomer, viser den britiske studien at det vil være som en forkjølelse.’

  NRK.no/norge/dette-er-de-vanlige-symptomene

  Symptomene ellers, – på at du er ansatt i NRK, eller statsfinansiert media generelt, og – er at du forvrenger sannheter og holder tilbake tall og opplysninger.
  Slik går no dagan.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan koke frosker langsomt?

Vi endrer gradvis standpunktene. Da svelges de av befolkningen.

Forrige innlegg

EUs «grønne politikk» havarerer.

Vil de også nå skylde på Putin?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.