POSTED IN Covid-19, Kina

Tiltaket som avslører både Kinas og Vestens korona-politikk.

Vesten innfører reise-restriksjoner for kinesere.

3 kommentarer

Denne meldingen er faktisk mer enn komisk på flere måter. Den er egentlig skremmende og avslørende.

For det første viser dette hvor fullstendig mislykket Kinas Covid-politikk har vært. Og når andre land tar den på alvor ved å kreve bevis på at folk er friske blir kinesiske myndigheter sinte. Kina har sjøl stengt ned landet fullstendig og innesperret innbyggerne sine for en ufarlig pandemi i mer enn to år og så blir de sinte når andre land tar dette på alvor? En gjør ikke slikt uten at en mener at Covid er veldig farlig. Kina møter seg selv i døren.

Mente de at vi ikke skulle ta disse strenge tiltakene på alvor?

Lignende korona-tiltak er ført i vestlige land med ulik styrke og har ført til massevaksinering av store deler av befolkningen. At smittete kinesere kommer til vesten skulle derfor ikke være noe problem, befolkningen skulle være godt beskyttet av vaksinene. Det var det vi ble fortalt før massevaksineringen startet. Det vi ikke ble fortalt var at sykdommen kunne overføres fra vaksinerte til hvem som helst. Hele begrunnelsen om at vi skulle vaksinere oss av hensyn til andre bygget altså på en løgn. Og så viser det seg at den heller ikke beskytter mot ny smitte siden vi ikke kan slippe kinesere inn uten garantier for at de er friske.

I praksis er derfor dette et narrespill Vesten bruker for å vanskeliggjøre kontakten mellom Kina og Vesten. Men kinesiske myndigheter har sjøl lagt opp til dette gjennom sine meningsløse nedstengninger. Kina har ingen grunn til å bli sinte for dette. Vesten tar koronapolitikken deres på alvor men avslører samtidig hvor meningsløs dere egen korona-politikk har vært.

Knut Lindtner
Redaktør

Beijing truer med gjengjeldelse for Covid-diskriminering

Nye pandemiske restriksjoner for reisende fra Kina er motivert av politikk fremfor vitenskap, har utenriksdepartementet sagt.

Beijing har lovet med mottiltak etter at USA og andre land strammet inn Covid-19-reglene for de som reiser fra Kina. De nye restriksjonene følger landets beslutning om å lette sin egen helsepolitikk hjemme.

På spørsmål om pandemitiltakene under en pressebriefing tirsdag, bemerket utenriksdepartementets talsperson Mao Ning at mens mange land hadde reagert «varmt» på Kinas avslappede Covid-regler, reagerte andre med «uforholdsmessige» og «uakseptable» restriksjoner.

Mao Ning (diplomat) - Wikipedia
Mao Ning
Visegeneraldirektør for informasjonsavdelingen i Kinas utenriksdepartement

«Vi er klare til å trappe opp kommunikasjonen med resten av det internasjonale samfunnet og jobbe sammen for å seire over Covid. I mellomtiden tror vi ikke at innreisebegrensningstiltakene enkelte land har tatt mot Kina er vitenskapsbasert, sa hun. «Vi avviser bestemt bruk av Covid-tiltak for politiske formål og vil iverksette tilsvarende tiltak som svar på varierende situasjoner basert på gjensidighetsprinsippet.»

Australia ble en av de siste som tok i bruk nye tiltak mot reisende fra Kina på søndag, og krever negative Covid-19-tester innen 48 timer før avreise fra 5. januar. Opposisjonsparlamentsmedlemmer har fordømt dette, med henvisning til anbefalinger fra medisinsk sjef Paul Kelly , som hevdet at det ikke var noen overbevisende «folkehelsebegrunnelse» for de nye restriksjonene.

Andre land, som USA, Italia, Frankrike og Storbritannia, har innført lignende regler de siste dagene, mens EUs EU-kommisjon har sagt at et «overveldende flertall» av blokkens 27 medlemmer ønsker å følge etter. Krav til testing og karantene er også innført andre steder i Asia, inkludert Japan, India og Malaysia.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen. Noe forkortet.

Forsidebilde: Alexander Grey

https://www.rt.com/news/569359-china-covid-restrictions-response/1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 247 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Er indignasjonen et påskudd for Kina til å innføre sanskjoner mot vesten?

  Svar
 • «…det ikke var noen overbevisende «folkehelsebegrunnelse» for de nye restriksjonene. »

  Nei, hele ‘pandemien’ er en del av 3. -verdenskrig om handel og valuta, – som 2. verdenskrig også var. Tyskland ble for sterkt industrielt , og ville ut av kontrollen til bakmennene, ‘det stakkars lille folket’, som styrte & styrer verdensvalutaen og rentene. Russland og Kina blir nok en hardere nøtt å knekke.

  ‘Hele poenget med det europeiske prosjektet er å bygge opp egen industri. De ser på det som negativt hvis Kina tar andeler av europeisk industri.’
  e24.no/naeringsliv/eu/gigantfusjon-skaper-hodebry-i-eu-uro-for-kinesisk-konkurranse/24540922

  Svar
 • Kina er eit meritokrati av intelligente i toppleiinga. Til forskjell frå vestens demokrati som lar tilfeldige uintelligente få toppstillingar i staten.

  Etter mange angrep med biovåpen frå vesten, kyllingdød, svinedød og så covid som var rette mot mennesker. Biovåpenet covid19 har blitt distribuert med ulike styrkegrader.

  Det er truleg at statsleiinga i Kina vil tvangstrene si strore befolking for det truleg komande giftangrepet med eit dødeleg biovåpen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Årskavalkade:

2022 Topp ti (ekte) konspirasjoner.

Previous Post

Dette skal vi ikke vite.

Ukrainske medier er nå helt kneblet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.