POSTED IN Atomvåpen, Klima

Om å slå seg selv på munnen.

Advarer mot global oppvarming, men forbereder atomkrig:

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De forsvarer klimaet samtidig som de forbereder verdens undergang.

Av Manlio Dinucci.

For Manlio Dinucci  blekner faren for global oppvarming sammenliknet med den langt mer ødeleggende trusselen om en atomvinter som noen deltakere i COP26 forbereder i full fart.

Allerede i begynnelsen av oktober var Italia vertskap for et forberedende møte til den stadig pågående FNs klimaendrings-konferanse i Glasgow, COP26.

To uker senere var Italia vertskap for en annen internasjonal hendelse, som var forskjellig fra den første som var publisert overalt, ble denne gjennomført i all taushet fra regjeringens side.

Nuclear Winter
Dette er et mer sannsynlig scenario for fremtiden enn en kokende klode.

Det handlet om NATOs atom-krigs-manøver Steadfast Noon på himmelen over det nordlige og sentrale Italia.

Under USAs kommando deltok luftstyrker fra 14  land fra den Atlantiske Alliansen, med doble atom- og konvensjonelle kampfly ved basen Aviano (Fruili) og Ghedi (Brescia) i syv dager.

Ved Aviano er 31. USAs Wing permanent basert med F-16C/D jagerbombere og med B61 atombomber.

I Ghedi finner vi 6. Stormo av den italienske luftstyrken med Tornado PA-200 jagerbombere og B61 atombomber.

Føderasjonen av amerikanske forskere (FAS) bekrefter i 2021 at «det italienske luftforsvaret er tildelt oppdrag med USA-bombere som finnes i Italia men under kontroll av USAs luftforsvar. Dersom de skal brukes i krig må det det ha godkjennelse av De Forente staters president».

Aviano og Ghedi-basene er blitt bygget om for å kunne motta F-35 kampfly væpnet med de nye B61-12 atombombene.

Sist oktober, i Nevada, ble de avsluttende testene med å slippe ufarlige prøver på B61-12 bomber fra to F-35A- kampfly gjennomført.

Get To Know America's Long Serving B61 Family Of Nuclear Bombs
Her henger en B-61 atombombe

Snart vil de nye atombombene komme til Italia: 30 italienske F-35A kampfly, klare til angrep under kommando av USA-kommando, utstyrt med 60 B61-12 atombomber. De kan bli plassert på Ghedi-basen alene.

En uke etter å ha deltatt i denne atomkrigs-manøvren deltok Italia i FNs klimaforandrings-konferanse, arrangert av Storbritannia sammen med Italia.

Den britiske statsministeren Boris Johnson advarte: «Vi er bare ett minutt fra midnatt, og vi må handle nå» mot global oppvarming som ødelegger planeten.

Han brukte den symbolske «dommedagsklokken», som faktisk har merket av hvor mange minutter vi er unna en atom-midnatt.

Den samme Boris Johnson annonserte bare for noen få måneder siden, i mars, en mulig oppgradering av britiske undervannsbåter til atomangrep – the Astute (som koster 2,2 milliarder dollar hver).

A guide to the Tomahawk cruise missiles that Britain could fire into Syria
EnTomahawk atom-cruise-missil

De skal være bevæpnet med USAs Tomahawk IV atom-cruise-missiler med en rekkevidde på 1500 km, og the Vanguard bevæpnet med 16 USA Trident DS ballistiske missiler med en rekkevidde på 12 000 km. De er utstyrt med mer enn 120 atomkrigshoder.

Disse blir snart erstattet av den enda kraftigere Dreadnough-klassen undervannsbåter,

Britiske atomangreps-undervannsbåter cruiser dypt utenfor den russiske kysten, og cruiser nå også langs den kinesiske kysten. De starter opp i Australia. Der kan både USA og Storbritannia skaffe til veie atomundervannsbåter.

Storbritannia, som er vertskap for konferansen Save the Planet fra Global Oppvarming, er på denne måten med på å bidra til våpenkappløpet som leder verden mot atomkatastrofe.

Mot en slik bakgrunn er skrytevideoen for konferansen helt feil: en dinosaur, et symbol på en utryddet art – fra et podium der FN advarer menneskene om at de må redde sin egen art fra global oppvarming.

Men Jorden ble kjølt ned på grunn av en enorm meteor som forårsaket skyer av støv som skjulte for solen. 

Det er nøyaktig det som vil skje etter en atomkrig. Og i tillegg til katastrofal ødeleggelse og radioaktivt nedfall over hele kloden vil den føre til enorme branner både i byene og i skogsområdene som vil skape et lag av tykk røyk i atmosfæren og skjule solen.

Dette vil føre til at klimaet vil kjøles ned i flere år – altså en atomvinter. Konsekvensen vil bety utryddelse av de fleste planter og dyrearter, med den ødeleggende effekten det vil få for landbruket.

Kulde og sult vil redusere muligheten til overleve for noen få arter. Det vil føre til utryddelsen av menneskeheten.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Anders Jildén

https://www.voltairenet.org/article215176.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Dette er jeg også redd for. Hvis jødezionistene (1% – 300 klubben – KM (Khazarian Mafia)) ikke greier å ta over verden via sin plandemi, det grønne skiftet og BBB, kan de finne på å trykke på knappen under mottoet: «hvis ikke vi får være verdensherskere, skal ingen andre heller få den sjangsen», og utrydde alt levende på planeten. Disse reptilene er det nærmeste man kommer en personifisering av Satan/Lucifer/Baal, og DET reptilet vil som kjent ha med seg flest mulig sjeler som selskap inn i evigheten i ildsjøen. Så vi får sette vår lit til Gud og at hans innsatte «verdenskonge» Jesus kommer tilbake og stopper galskapen før det går for langt.

  Svar
  • Per J, – «Så vi får sette vår lit til Gud og at hans innsatte «verdenskonge» Jesus kommer tilbake og stopper galskapen før det går for langt.»
   Eller:
   Så får vi settet vår lit til Altet, og til at evnen til å forstå og tenke sjøl kommer tilbake, før galskapen går for langt.

   «Vi er bare ett minutt fra midnatt, og vi må handle nå» ,
   – og øyeblikkelig fjerne gale politikere i egen nasjon spesielt, som tenker på atomvåpen i et førsteangrep. Å bruke atomvåpen tilbake mot nasjoner som ikke fjerner slike ledere, og som foretar et førsteangrep, burde være greit nok.

   Svar
  • >Disse reptilene er det nærmeste man kommer en personifisering av Satan/Lucifer/Baal, og DET reptilet vil som kjent ha med seg flest mulig sjeler som selskap inn i evigheten i ildsjøen.

   Så er da også deres ‘religion’ Satanisme. De har Satan som din åndelige far. Det står i nokså klar tekst i Johannes 8:44.

   Den vanvittige galskapen vi nå ser beherske makthaverne i de vestlige land er helt ubegripelig å fatte!
   Kan de være så ødelagte i sine hoder at de ikke skjønner hva de kan forårsake NÅR TID SOM HELST NÅ?!

   >Det mest realistiske scenariet i dag er atomkrig med en påfølgende årelang atomvinter. Men våre leder snakker om en kokende klode og forbereder atomkrig.

   Ja, det stemmer! Jeg hater å måtte si det.
   Hvor lenge våger Russland og Kina å håpe på at galskapen skal gå over og situasjonen skal normalisere seg, når de riskerer bokstavlig talt å brenne inne med sine våpen ved et førsteslagangrep fra USA og NATO?
   DET er spørsmålet.

   Svar
  • >Disse reptilene er det nærmeste man kommer en personifisering av Satan/Lucifer/Baal, og DET reptilet vil som kjent ha med seg flest mulig sjeler som selskap inn i evigheten i ildsjøen.

   Så er da også deres ‘religion’ Satanisme. De har Satan som sin åndelige far. Det står i nokså klar tekst i Johannes 8:44.

   Den vanvittige galskapen vi nå ser beherske makthaverne i de vestlige land er helt ubegripelig å fatte!
   Kan de være så ødelagte i sine hoder at de ikke skjønner hva de kan forårsake NÅR TID SOM HELST NÅ?!

   >Det mest realistiske scenariet i dag er atomkrig med en påfølgende årelang atomvinter. Men våre leder snakker om en kokende klode og forbereder atomkrig.

   Ja, det stemmer! Jeg hater å måtte si det.
   Hvor lenge våger Russland og Kina å håpe på at galskapen skal gå over og situasjonen skal normalisere seg, når de riskerer bokstavlig talt å brenne inne med sine våpen ved et førsteslagangrep fra USA og NATO?
   DET er spørsmålet.

   Svar
 • Jeg har lenge nå advart om at korona vaksinene er ment å redusere befolkningen i verden og at herskerne som står bak ville bli tvunget til å starte WW3 rett å slett for å forsøke å skjule at korona vaksinene er grunnen til flere og flere døde… De misslyktes å vaksinere mange nok så nå er massedrapet de står bak i ferd me å avsløres takket være altfor mange uvaksinerte som fungerer som bevis for det de har gjort.

  Svar
 • Northern Light.
  7 januar 2023 17:08

  Hvordan grønne investorer betaler media for å fremme «klimaendringer».

  Av Daniel Greenfield.
  Associated Press avslørte i fjor at de hadde fått 8 millioner dollar for å fremme påstander om global oppvarming. AP beskrev dette som «hvordan filantropi raskt har blitt en viktig ny finansieringskilde for journalistikk». «Dette vidtrekkende initiativet vil forandre måten vi dekker klimahistorien på,» sa redaktøren. En utrolig innrømmelse.

  Fem organisasjoner finansierte APs dedikerte team av «mer enn to dusin journalister» for å dekke «klimaspørsmål», som AP deretter ville plante i aviser for å skremme folk til å støtte «grønne» skatter og subsidier. AP brydde seg ikke om å forklare hvorfor disse organisasjonene ga millioner til dem. AP forklarte heller ikke hvorfor de er interessert i å overbevise folk om at økonomien vår må demonteres og « gjøres grønnere»: energiprisene må økes og gjøre millioner arbeidsløse. AP gadd ikke engang å forklare leserne hva en av de fem, Quadrivium var.

  Quadrivium er prosjektet til James Murdoch og hans kone. Quadrivium søker å nå «et flertall» for å fremskynde en klimastrategi». Malen er «karbonrabatt-planen» som vil beskatte folk for deres karbonbruk. Planen kommer fra Climate Leadership Council, hvis styre inkluderer hans kone. CLCs partnere er storbanker; JP Morgan, Santander og Goldman Sachs, energiselskaper, BP, Shell og Conoco.

  AP har fremmet CLCs plan som en «karbonskatteplan som er verdig en topartistøtte». AP beskrev CLC som en «ærverdige republikanere» og hevder at å beskatte folk til fordel for spesielle interessegrupper ville være «en typisk konservativ plan». Det er en kuvending fra AP som nådeløst har forsøkt å assosiere konservative med nazister.

  CLCs styre er ikke bare Kathryn Murdoch, men også en tidligere Goldman Sachs-direktør, et styremedlem i Brown Advisory Sustainable Investing Advisory Board, og en partner av «Qiming Venture Partners: en av Kinas fremste VC-firmaer» som var en tidlig investor i TikTok. Gen Z-aktivistene blir betalt for å skrike i gatene, AP blir betalt for å skrike mer respektfullt i historier plantet i aviser.

  James Murdoch har lagt mye penger i grønne prosjekter. Stiftelsen hans sluttet seg til et konsortium av investorer, som samler seg i BlackRocks klimafond på 250 millioner dollar. Han sitter også i Teslas styre, og en potensiell kandidat til å etterfølge Musk, Elbilselskapets forretningsmodell avhenger av en statlig subsidiert klimapanikk. Men det er ikke bare Murdoch.

  Rockefeller Foundation, en annen av de 5 store som finansierer APs klimapropaganda, satte 500 millioner dollar i grønn energi. William og Flora Hewlett Foundation, en annen av APs klimagivere har en rekke klimainitiativer, som Climate Finance Fund. Stiftelsen nekter å investere i selskaper som borer etter gass eller olje.

  Howard Hughes Medical Institute, ble raskt kapret etter hans død. I fjor annonserte HMMI en investering på 2 milliarder dollar for å øke «mangfoldet» innen vitenskap. HMI er en stor investor i Kreido Biofuels,

  Den femte av APs fem store klimafinansierere: Walton-familien Foundation. Stiftelsen til Walmart-arvingene har fire styremedlemmer. Lukas Walton, fungerer også som leder for miljøprogramkomiteen. Hans Builders Version-organisasjon på 4 milliarder dollar styrer 90 % av investeringene sine til ESG. S2G Ventures, dets kapitalfond, sier at oppdraget deres er å «investere i en human og sunn planet».

  AP tar i mot penger fra organisasjoner som fremmer behovet for grønne investeringer, og unnlater å avsløre de økonomiske interessene de har i å fremme et global oppvarmingshysteri. AP sier at pengene kommer «uten bindinger, og finansiererne har ingen innflytelse på historiene som blir skrevet”. Men hele poenget med pengegavene er at AP skal produsere historier om temaet som finansiererne er interessert i. Siden AP ikke rapporterer at det er flere isbjørner enn noen gang siden 1960-tallet, er innholdet forutsigbart. AP kommer til å produsere den typen historier som vil få inn mer penger.

  Dette kaster lys over medienes økonomiske agenda for å fremme grønne programmer, som vil ødelegge livene og levebrødene til hundrevis av millioner. AP viser hvordan det vi leser om miljøet blir manipulert av nettverk av spesialinteresser med milliarder. Neste gang du ser en AP-historie om «klimaendringer», vet du hvem som betaler for det.

  Fra Front Page, publisert 5 januar 2023. Skrevet av Daniel Greenfield.
  Oversatt fra engelsk og forkortet, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: How Green Investors Pay the Media to Promote ‘Climate Change’.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Årskavalkade:

2022 Topp ti (ekte) konspirasjoner.

Forrige innlegg

Dette skal vi ikke vite.

Ukrainske medier er nå helt kneblet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.