POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

Årskavalkade:

2022 Topp ti (ekte) konspirasjoner.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av 21st Century Wire

Et nytt år, og med det vår årlige tradisjon med å se tilbake på de mest konspiratoriske hendelsene i året som gikk.

Det sier seg selv at 2022 har fremstått som et langvarig mareritt for mange, men det har også fungert som en gjentagende åpenbaring. Likevel er mange glade for å se enden av det, med en samtidig forsiktig optimisme om at neste år «ikke kan bli verre.» Dét gjenstår å se, og mer innsikt på den fronten er tilgjengelig i vårt andre årlige opus, Trender og Spådommer for 2023.

En annen viktig truisme: tinnfoliehatt-konspirasjonsteoretikere fortsetter å få oppreising etter hvert som viktige hendelser utspiller seg. Og det i et slikt omfang at vi nå kan legge til hvile den vanlige tropen, «Å, det er bare en tilfeldighet». Fra nå av skal de som fortsatt insisterer på å omtale bona fide konspirasjoner som rene tilfeldigheter, kalles tilfeldighetsteoretikere.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Steigan-coverbilde-696x392.png

Før vi kommer til topp ti-listen, la oss se over noen av de hederlige utfordrerne fra året som gikk…

Her er noen av fjorårets enestående historier som ikke nådde toppsjiktet på listen. Vi bør først nevne at det pågående nedfallet fra utrullingen av den eksperimentelle mRNA-”vaksinen” og vaksinepasset/digital ID lett kan settes på toppen av enhver liste over konspirasjoner og skandaler, og vil dessverre forbli som en overhengende trussel mot livet til milliarder av mennesker i mange år, om ikke tiår framover. 2022 var også et bannerår for klimaendringshysteri, og vi fikk til og med et glimt av vanvittige ‘klima-nedstengninger”’, med Greta som gikk fullt ut med mantraet ‘vi må ødelegge økonomien for å redde planeten’, og hovedstrømsmediene skildrer nådeløst alt og hva som helst av varmt vær og skogbranner (eller til og med snøstormer) som et resultat av menneskeskapt CO2 som varmer opp atmosfæren som en Bunsen-brenner. Når det er sagt, noen andre kontroversielle begivenheter fra det siste året inkluderer den utrolige protesten til kanadiske lastebilsjåfør mot et vaksinebesatt Trudeau-regime og dets enestående drakoniske angrep på kanadiske borgere som krevde gjenoppretting av sine grunnleggende menneskerettigheter.

Vi så også den mystiske rivingen av det beryktede Georgia Guide Stones-monumentet for malthusiansk eugenikk, den prekære rettssaken mot Jeffrey Epsteins kriminelle medsammmensvorne Ghislane Maxwell som på en eller annen måte ikke produserte noen navn på VIP-klienter (og utrolig nok er hun fortsatt i live og i ett stykke), og også en bisarr politisk historie om Nancy Pelosis ektemann Pauli P. som visstnok skal ha blitt slått med en hammer av en kjent lokal personlighet i herskapshuset deres i San Francisco – en historie som umiddelbart ble begravet av hovedstrømsmediene rett før valget. På teknologifronten må vi peke på den illevarslende lanseringen av Googles OpenAIs nye ChatGPT kunstige intelligens-bot. Det var et moderat år for falsk flagg-hendelser og masseskyting, med noen få sterkt politiserte høyprofilerte uregelmessige hendelser som masseskytingen på Uvalde School i Texas og på Club Q i Colorado Springs. I Europa avslører opprøret til hollandske bønder den skadelige anti-landbruk og GMO-matagendaen til World Economic Forum og nettverket til Bill Gates, sammen med kjøttmangel og pågående forstyrrelser i forsyningskjedene – alt sammen for å danne den perfekte økonomiske stormen som nå truer med å herje enda mer med en allerede svak og ustabil global økonomi. Senere på året kom en skikkelig eksplosjon fra fortiden, rapporter om et forestående frislipp av dokumenter som inneholder noen bevis på CIAs rolle i drapet på John F.Kennedy.

Dette er dog bare noen få i en lang liste over store begivenheter som ikke nådde opp i vår siste utvelgelse.

Så uten videre opphold, her er de ti beste konspirasjonene i 2022 …

10. Valgfusk i USAs Midterm Valg 

Tatt i betraktning alt som skjer i USA og internasjonalt på denne tiden, vil de fleste amerikanere være enige om at Midterm Elections i 2022 var et av de viktigste og mest konsekvente valgene i deres levetid. Både Representantenes hus og det amerikanske senatet stod på spill, og det var en reell mulighet til å rette opp en alvorlig maktubalanse i Washington. Men før 8. november var det en ekte følelse av frykt, da skyggen av det kontroversielle valget i 2020 fortsatt dukket opp, med anklager om utbredt og systemisk valgfusk som fortsatt var uløst. 

Summen av all frykt ble virkelig igjen i hovedstaten Arizona: På valgmorgenen var de fleste stemmeautomatene i statens største befolkningssenter Maricopa County ute av drift. Tjenestemenn hevdet at det bare var en uheldig tilfeldighet. Det var bare begynnelsen, da bokser med tusenvis av stemmesedler på mystisk vis fortsatte å dukke opp etter valgdagen. Kort sagt ble valget i Arizona en nasjonal og internasjonal pinlighet.

Valget og prosessene i delstaten er kontrollert av representanter fra Det demokratiske partiet – som foretok stemmetellingen i søvgjengertempo i to uker etter at valget var ment å være over. Ikke overraskende tapte favoritten i guvernørens løp, republikaneren, Kari Lake (bilde over) såvidt mot en intetsigende demokratkandidat, Katie Hobbs (hvis du tror på det endelige omstridte resultatet), og saken blir ikke bedre av at personen som hadde ansvaret for statens valgfiasko var Katie Hobbs, som tilfeldigvis også fungerte som Arizonas utenriksminister.

Kari Lake saksøkte delstaten for å kreve en ny opptelling og avregning, men politisk og mediepress på domstolene fikk dommeren til å avvise utfordringen hennes – til tross for at de hadde lastebillass med bevis som dokumenterte skittent spill. Lake har anket avgjørelsen. Det som er viktig er at denne gangen så verden hva som skjedde, og delstaten og det demokratiske partiets maskin ble tydelig avslørt – og dette ga en slags oppreisning til millioner av amerikanere som fortsatt har velbegrunnede mistanker om det beryktede valget i 2020 som klarte å installere den korrupte, dypstatskandidaten Joe Biden til makten.

Lignende uregelmessigheter ble observert i 2022 – i stater som Nevada og Pennsylvania. Til slutt klarte republikanerne likevel å snu Representantenes hus med en liten margin, mens de tapte det amerikanske senatet med enda mindre margin. I et land hvor halvparten av befolkningen fortsatt ikke stoler på den demokratiske prosessen, lever nå høflighet og stabilitet på lånt tid.

9. Monkeypox – apekopper 

Da Covid-plottet begynte å bryte sammen, ble globalistenes Government-Media-Pharma Complex desperate etter en ny ‘pandemi’ for å opprettholde kontrollstrukturene og menneskelig overvåking som de igangsatte under den konstruerte Covid-19 ‘ nødssituasjonen’. Skriv inn et relativt ukjent og eksotisk navn på et påstått patogen, Monkeypox. Det ble gjort forsøk på å fremstille denne mytiske epidemien som en slags universell trussel, og da det mislyktes, svingte etablissementet seg deretter rundt for å prøve å fremme den som en ny «homofil sykdom» i et forsøk på å etterligne en kjent mal som ble brukt til å reprodusere den flerårige (og svært tvilsomme) HIV-krisen.

Fryktkampanjen deres skjøt aldri virkelig fart, men fortsatte til en helt ny vaksine ble laget for å «beskytte publikum mot en annen potensielt dødelig epidemi». Og etter alt som mislyktes, ble det forsøkt å bruke det for å høste litt politisk kapital – ved å ofre dette merket på alteret for politisk korrekthet, da geistlige for sosial rettferdighet krevde at det mytiske viruset skulle omdisponeres på grunn av frykt for at navnet «Apekopper» på en måte var rasistisk…? Men hvordan? Mot primater? Ingen var helt sikker på hva de mente. Jaja. Vi introduserer «MPOX». Skyll, gurgle og gjenta. Velkommen til en verden av moderne virologi (også kalt Big Pharmas matseddel). I mellomtiden holder vi alle pusten mens vi venter på Bill Gates selverklærte «neste pandemi».

8. Kina Lockdown-Reprise 

Akkurat da kineserne begynte å få en smak av frihet igjen, bestemmer Sentralpartiet seg for å fyre opp pandemikontrollnettet igjen. I februar 2022 ble et angivelig COVID-19-utbrudd kunngjort i byen Shanghai. Sentralpartiet hevdet at det påståtte «utbruddet» var forårsaket av Omicron-varianten. Staten fortsatte deretter med å vedta en ny «null Covid»-politikk, før den stengte ned flere byer, og dro landet tilbake til det autoritære helvetet i februar 2020. Som det viste seg, var den virkelige grunnen til at denne nye «Covid-bølgen» materialiserte seg ikke-diagnostisk PCR-testing, ‘tilfeller’-data generert gjennom mer meningsløs massetesting for covid-19. Til slutt, etter 8 måneder med Covid-galskap, begynte utenlandske investeringer å tørke ut, og Kinas allerede skjøre økonomi var i ferd med å destabiliseres.

Statens overivrighet utløste deretter masseprotester mot orwellske restriksjoner, med millioner av kinesere som gikk ut i gatene over hele landet for å kreve sin grunnleggende frihet. Dette fikk Sentralpartiet til raskt å forlate sitt sviktende program for sosial kontroll, og ikke overraskende begynte økonomien deres å ta seg opp igjen etter hvert som folk og bedrifter kom tilbake i jobb. Snarere interessant virket den amerikanske regjeringen misfornøyd med at Kina tok foten fra den autoritære pedalen, og derfor ila Biden en administrativ straff mot Kina ved å gjeninnføre obligatorisk Covid-testing av kinesiske passasjerer som ankom USA. Det ser virkelig ut til at uten verdens mest folkerike nasjon Kina med på spillet, vil globalistenes New Normal-agenda raskt falle fra hverandre. Denne hendelsen burde fortelle oss alt vi trenger å vite om den såkalte «globale pandemien.»

7. Transagendaen

17. mars 2022 ble 22 år gamle Lia Thomas (tidligere kalt William Thomas), den første åpenlyst transidentifiserte idrettsutøveren som vant USAs beste college-idrettstittel – etter en pinlig seier i 500 meter fristil for kvinner. La oss forklare: fordi Thomas tror han nå er en kvinne, føler noen institusjoner som NCAA (The National Collegiate Athletic Association)  – som har kommet under politisk press fra den radikale venstresiden i det politiske maskineriet –  nå forpliktet seg til å la en biologisk mann som Thomas konkurrere mot fysisk underlegne biologiske kvinner (altså ekte kvinner).

Seieren ble imidlertid kortvarig, ettersom woke-bråket fra Thomas-debaklet raskt ble en lynavleder i debatten om såkalte «transkvinner» i idretten – og utløste et massivt tilbakeslag mot denne ekstreme ideologiske invasjonen av kvinners konkurranseidrett. Ikke lenge etter bestemte internasjonale sportsorganisasjoner at biologiske mannlige idrettsutøvere som Thomas ikke lenger kan konkurrere i toppløp. FINA, verdens styrende organ for svømming, kunngjorde også planer om å opprette en ny «åpen» konkurransekategori for å inkludere «transkvinner» (altså menn som tror de er kvinner). Nå som debatten har blitt blåst på vidt gap, kan du forvente ytterligere kurskorreksjoner etter hvert som folk gradvis tar til fornuft i saken. Men forvent ikke at radikale venstreorienterte overgir seg ennå, ettersom kulturkrigene vil fortsette å rase.

6. FTX og SBF Ponzi Scheme 

I likhet med S&L-skandalen på 1980-tallet, og Enron og Bernie Madoffs økonomiske svindel – klarte denne siste iterasjonen av det klassiske Ponzi-oppsettet å destabilisere markeder og frarøve utallige investorer sparepengene deres. Sam Bankman-Fried (SBF), et 30 år gammelt kryptokjendisikon og berømt savant, grunnla det han hevdet var to separate selskaper: et hedgefond kalt Alameda Research og FTX-kryptovalutabørs, før han tok den helt ut  ved å hype sine egne fiat crypto tokens og deretter bruke dét som sikkerhet for å opprette hundrevis av millioner av lån til seg selv, før han ranet innskyterne sine for å underslå og spille bort utallige formuer på markedene.

Og det er bare begynnelsen. Det viser seg at SBF var den nest største politiske giveren til Det demokratiske partiet, og brukte sine hvitvaskede inntekter til å finansiere en betydelig del av demokratenes Mid -Term valgkampanjer i 2020. Moren hans var tilfeldigvis sjefsarrangør for det demokratiske partiet. Ikke overraskende ventet Biden-administrasjonen til etter Mid Termvalget med å starte en etterforskning av den rufsete, hårete SBF og hans FTX-ponzi-imperium.

SBF ble til slutt arrestert på Bahamas og venter på føderal rettssak i det sørlige distriktet i New York. Rettssaken vil garantert være både sjokkerende og underholdende i like stor grad. Men det virkelige spørsmålet gjenstår: hvordan vil dette dramaet påvirke regjeringens rolle i kryptovalutaens verden? Mer avgjørende: er FTX-fallet virkelig en kontrollert riving av krypto designet for å bane vei for et undertrykkende globalt «kontantløst» overtak av CBDC – Central Bank Digital Currency? Vi får se…

5. CBDC  Sentralbankstyrt digital valuta 

2022 var året CBDC kom i land, og venter for tiden i skyggene til maktens korridorer. De siste årene har eliter samlet seg på globalistiske konfaber som Bilderberg og World Economic Forum i Davos og blitt rent lyriske om behovet for å avskaffe de «gamle pengene» eller «skitne kontanter» – og for å bane vei for sentralbankenes nye Central Bank Digital Currencies (CBDC) – gjøre planeten til et fullverdig kontantløst samfunn. I USA blir denne teknokratiske overhalingen klekket ut under dekke av «Project Hamilton» som en felles innsats mellom Boston Federal Reserve Bank og Massachusetts Institute of Technology (MIT) for å designe og planlegge utgivelsen av en «digital dollar» – som vil ødelegge verdien av gamle dollar for å tvinge folk inn i den nye monetære matrisen.

Når kontanter forsvinner fra økonomien, forsvinner også personvernet. I hovedsak er CBDC-er ment å være en elektronisk form for fiat-penger i et bestemt land eller region, men i motsetning til Bitcoin er denne digitale mynten sentralisert og regulert av regjeringene og deres sentralbanker. Uten noen gang å legge denne saken til offentlig høring, har eliter og teknokrater ganske enkelt gått videre for å implementere dette autoritære pengesystemet.

Mens hovedstrømsmedia og globalistiske tenketanker hevder at CBDC er designet for å regjere i kryptovalutaer, og visstnok skal takle forbrytelser som hvitvasking av penger og skatteunngåelse (noe eliter deltar i daglig), er virkeligheten til CBDC noe helt annet. De planlegger å utstede en programmerbar valuta der banken kan kontrollere hvor og hva du har lov til å bruke CBDC-ene dine på. De kan også blokkere pengene dine. Se for deg dette digitale pengesystemet kombinert med en sosial kredittscore i kinesisk stil, eller et vaksinepass/digital ID. Dette dystopiske digitale kontrollnettet vil transformere handel og menneskelig samfunn på måter vi muligens kan forestille oss. Av disse grunnene tror mange med rette at dette er veien til digitalt slaveri. Mulighetens vindu for å presse tilbake mot dette massive autoritære angrepet lukkes nå.

4. Twitter-filene 

Dette er den største teknologiskandalen i moderne historie – og stort sett har 90 % av hovedstrømsmediene unnlatt å rapportere om det, på grunn av avsløringenes partiske natur. Twitter-filene har gitt et enestående blikk bak det skitne indre arbeidet til firmaets ugjennomsiktige sensurregime, og avslører en åpent fascistisk sammenslåing av Silicon Valleys «Big Tech»-selskaper og den oppblåste nasjonale sikkerhetsstaten.

I begynnelsen av desember, under ny ledelse av eier og administrerende direktør Elon Musk, begynte Twitterhovedkvarteret å spre en massiv mengde interne dokumenter som avslører det direkte samarbeidet mellom tidligere administrerende direktør Jack Dorseys bedriftsregime og den amerikanske føderale regjeringen – for å sensurere og kansellere brukere fra plattformen for tale eller politiske synspunkter som gikk i strid med globalistisk eller regjeringspolitikk. Dette inkluderte rikelige bevis på valginnblanding.

Det ser ut til at FBI og andre føderale myndighetspersoner i sin desperasjon etter å mane frem bevis for påstått «utenlandsk innflytelse» på Twitter, doblet innsatsen for å prøve å redde den synkende Russiagate-fortellingen deres, og skapte dermed et monster i prosessen. Nye avsløringer viser også FBIs rolle i å støtte seg på Twitter for å fremskynde ulovlige sensuroperasjoner, og hvordan såkalte «folkehelse»-tjenestemenn bevæpnet Twitter til å rense all tale relatert til COVID-19 og de eksperimentelle mRNA-vaksineinjeksjonene.

FBI utarbeidet også svartelister for skyggeforbud og sensur i et forsøk på å rense plattformen for effektiv motstand mot Biden-kampanjen i 2020 og senere inn i hans første periode. Enda verre: FBI betalte Twitter tre millioner dollar fra offentlige midler som «kompensasjon» for å overholde myndighetenes sensur- og spioneringsdirektiver. Under Dorsey ble plattformen en åpen avløpsbrønn for spøkelser og regjeringsoperatører – hvorav mange så ut til å ha lov til å spionere på brukernes meldinger og diktere vilkårene for sensur på plattformen. Følg med. Dette er bare begynnelsen.

3. Sabotasje av Nordstream-rørledningene 

I slutten av september våknet verden til virkelig forferdelige nyheter – både Nordstream 1- og 2-rørledningene ble rapportert å lekke gass inn i Østersjøen og inn i atmosfæren – etter det som så ut som en bevisst sabotasjehandling. Mens media spilte dumme og lot som de ikke visste hvem som utførte dette angrepet, var fornuftige tilskuere godt klar over den eneste enheten som hadde motivene, midlene og muligheten til å utføre denne statsstøttede terrorhandlingen – nemlig USA og dets NATO-partnere.

Utrolig nok begynte vestlige medier raskt å gi Russland skylden for å ha sprengt sitt viktigste energiinfrastrukturprosjekt. Resultatet av dette angrepet var en ytterligere ødeleggelse av Europas energiforsyning og hyperinflasjonære forbrukerpriser for høsten og vinteren i EU- og Storbritannia – for ikke å nevne de millioner av kubikkmeter metan som ble sluppet ut i jordens atmosfære. Til tross for alle de hule amerikanske benektelsene, er fakta klare som dagen: Joe Biden og Victoria Nuland hadde begge på forhånd lovet at de ville «gjøre slutt på Nordstream-rørledningen.»

Selvfølgelig er dette en enormt farlig rød linje som USA og deres allierte har krysset: ved å erklære en grenseløs geopolitisk energikrig, er portene nå åpne for ytterligere eskaleringer – som kan føre til tredje verdenskrig. Historien har vist at dette kan skje. Tenk på den anglo-amerikanske energiembargoen og fiendtligheten mot Japan som førte til angrepet på Pearl Harbor som åpnet døren for USA til å gå inn i andre verdenskrig. Tenk på Nordstream-angrepet som nettopp dét, men verre – ettersom det også var et direkte angrep på den daglige kraften og økonomien til mennesker som bor i EU og det kollektive Vesten. Vesten spiller faktisk et ekstremt farlig spill, som egentlig er Great Game 2.0.

2. Kraftsjokket

I fremtiden vil vi se tilbake på 2022 som et av de mest utslagsgivende årene i det unge 21. århundres historie. Hvis du bor i det kollektive Vesten eller EU, vet du at energikrisen nå er en realitet. Det virkelige spørsmålet er: er alt dette ved en tilfeldighet, eller blir det gjort ved design? Og kan det spores tilbake til en mye eldre global agenda, og videre til WEFs Great Reset? Svaret på alle disse spørsmålene er selvfølgelig, ja. Men dette er bare overflaten av dette problemet.

For Brussel og Berlin er denne «grønne» veien til energiknapphet rent økonomisk selvmord. I stedet for å endre denne politiske kursen og arbeide for å stabilisere globale energi- og landbruksmarkeder – har det galante dydssignalerende Vesten i stedet valgt å fordoble sin prekære holdning ved ytterligere å stramme inn på anti-russiske sanksjoner, samt forfølge enda dypere forpliktelser overfor avviklingen av atomkraft og den ikke så grønne ‘Net Zero’ karbonreduksjonsagendaen.

Kanselleringen av Russland, kombinert med den katastrofale «grønne» energipolitikken, akselererer bare inflasjonssyklusene globalt. Alt dette er en oppskrift på katastrofe – alt på grunn av politikk direkte skapt av vestlige regjeringer. Ved å blokkere inngående energiforsyninger fra Nordstream og andre russiske rørledninger som forsynte dem med rimelig og pålitelig gass og olje til EU, har Europa malt seg inn i et svært farlig hjørne. Bak energikrigene og til og med utenfor Klaus Schwabs globalistiske fasade – vil du finne et spill med beinhard  geopolitikk. Det viktigste anglo-amerikanske målet: avindustrialiseringen av Tyskland og EU, oppdelingen av russiske ressurser og politisk ledelse fra vestlige markeder. Vi lever i virkelig farlige tider.

1. Ukraina-krigen 

I slutten av februar 2022 skjedde det utenkelige: Russland satte i gang sin militære intervensjon i nabolandet Ukraina. Krig er et helvete, og mens Russland virker innstilt på gjennomføre sin «spesielle militæroperasjon», vil USA og dets allierte måtte bestemme hvor lenge de planlegger å kjempe mot Russland ned til den siste ukraineren. Hvor mange døde ukrainske soldater og tapt territorium vil det ta for Vesten å instruere Ukrainas president Zelensky om å endelig søke fred?

Velkommen til NATOs ultimate proxy-utmattelseskrig i Ukraina, drevet av den største vestlige mediepropagandakampanjen gjennom tidene. Det er nok å si at Russland, Ukraina og den nordatlantiske traktatorganisasjonen (NATO) nå er i krig – med hver part fast i den tro at de kjemper en eksistensiell krig, ikke over noen spesiell politisk eller territoriell tvist, men for deres lands fremtidige eksistens, eller i NATOs tilfelle, over deres evne til å opprettholde regionalt hegemoni for den atlantiske maktblokken. Vil denne nesten fastfrossede konflikten eskalere til en tredje verdenskrig, eller en termonukleær utveksling mellom stormaktene? Den amerikanske og britiske invasjonen av Irak for nesten to tiår siden er en spesielt relevant og talende motpol til hendelsene i Ukraina. 

Da, som nå, ble angivelig den ‘frie og demokratiske vestlige verden’ stilt overfor en farlig, uhengslet despot i Saddam Hussein, som i likhet med Putin sies å være uvillig til å inngå kompromisser. Det er et godt slitt manus for Vesten, og vil sannsynligvis forbli rettferdiggjørelsen av nok en endeløs krig. Selvfølgelig kan Zelensky avslutte det hele i morgen hvis han erklærte sine intensjoner om å avvise alle NATO-ambisjoner, demilitarisere landet og erklære Ukraina som en nøytral stat.

En slik erklæring ville absolutt vært velkommen av Russland i dag, men Vesten er fast bestemt på å holde denne proxy-krigen i gang, og fjerne Russland fra det globale økonomiske systemet. Dessuten er virksomheten bare for god for Ukraina som har klart å skrape til seg mer enn 100 milliarder dollar fra USAs og EUs statskasser så langt, for ikke å nevne milliardfortjenesten for aksjonærene i den amerikanske forsvarsindustrien. Og på baksiden av denne krigen, sikler WEF og BlackRock på Ukrainas gjenværende eiendeler, mens private oligarker legger opp planen sin om å skjære opp og omforme etterkrigstidens landskap der. Fremtidens verdensorden står på spill.


For et utrolig år. Forvent noen alvorlige avgjørende øyeblikk også i 2023.

Oversatt til norsk for steigan.no av Kari Angelique Jaquesson.

Forsidebilde: Bruce Warrington

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tor Olav Steine
  5 januar 2023 9:50

  Må lses av alle som vil forst¨hva som foregår.

  Svar
 • Her er enda en konspirasjonsteori:

  Norske politikere vil la EU/Eøs bestemme at den egenproduserte vannkraftenergien i Norge skal prisøkes enormt ( mange tusen prosent), selv om produksjonsprisen er den samme og vi har nok kraft til nasjonens behov. Slik at alle priser både på innenlands produksjon , distribusjon og lagerhold av alle varer vil øke, slik at det kan kalles inflasjon og husrentelånene settes opp. Innbyggerne må søke støtte for ikke å fryse og sulte, og mange flytte fra boligene sine. Det skal legges CO2-avgift på vannkraften for å verne mijiøet i tillegg.

  Jeg har ikke fulgt med i det siste, så vi får håpe dette kun er en konspirasjonsteori.
  – Ellers hadde nok politikerne blitt hentet ut fysisk fra Løvebakken og sperret inne for foræderi.
  Å vente flere år på neste ‘ valg’ ville nok ikke vært tilfredstillende for en befolkning som feirer frihet og 17 mai etter kamp mot okkupanter og overmakt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Våre medier forteller at krigen startet i februar 2022.

Krigen har pågått i 8 år.

Forrige innlegg

Tiltaket som avslører både Kinas og Vestens korona-politikk.

Vesten innfører reise-restriksjoner for kinesere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.