POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tilfeldighet eller?

Flere dødsfall i samme familie etter vaksinering.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Døde plutselig –  mange opplevde at familiemedlemmer eller par døde plutselig etter Covid-19-vaksinasjonen.

Var det dårlig beskyttelse av hetteglassene? Var det noe som lå i slekten? Var det tilfeldigheter? 11 familier er blitt undersøkt.

Av dr. William Makis.

Det kan se ut som et underlig tema for en artikkel, men det har vært nok av disse hendelsene som faktisk har skjedd. Familier har ofte gått samlet for å få sin Covid-19-vaksine. Og nå opplever vi flere plutselige dødsfall i samme familie.

Dersom flere familiemedlemmer dør plutselig etter å ha tatt vaksinen er det store spørsmålet -fikk de vaksine fra samme parti eller fra samme hetteglass?

Her er 11  familier som har hatt plutselige dødsfall i familien.

Tilfelle 1.  Halifax. Helvaksinerte dr. Hesham  Lakosha, lege og øyespesialist, døde den 8. april 2023, antakelig av allergisk reaksjon som førte til Amyotrofisk lateral sklerose. Hans tidligere kone Latifa Alabdy (68 år) døde to uker senere, den 23. april 2023.

Tilfelle 2.  Ontario. Kevin Aaron Meehan (36 år) døde den 28. mars 2023. Hans søster Kerri Anne Meehan (49 år) døde 3 uker senere, den 7. april 2023.

Tilfelle 3.  St.Cloud, Florida. Patrick Kelly (20 år) døde 18. april 2023. Hans mor, sykepleier Francesca Kelly (50 år) døde 5- februar 2023. Moren trodde sønnen hennes døde av Covid-19-vaksinen.

Tilfelle 4.  Den 33 år gamle fotballspilleren Omar Achadoud døde plutselig mens han sov. Han hadde spilt fotball og fikk hjertestans. Han døde den 26. januar 2023, Hans far døde 3 dager senere.

Tilfelle 5.  Wailly-Beaucamp, Frankrike.  46 år gamle Frederic Wibaut ble funnet død i sitt eget bassengområde. Han hadde fått hjertestans den 24. januar 2023.  Hans kone Albane Wibaut, (44 år) en nasjonal svømmestjerne, døde den 16. juni 2023.

Tilfelle 6.  North Tonawanda New York.  16 år gamle lacrosse-kaptein Tayler Marie Woolston, døde mens hun sov den 1. januar 2023. «Dette er andre gang en ungdom i familien dør på under én uke».  Hennes tante, Barbara Woolsaton døde noen få dager tidligere, den 30. desember 2022.

Tilfelle 7.  Pittsburg  Pennsylvania.  25 år gamle dr. Lindsay Hack, med farrmasi-eksamen fra universitetet i Pittsburg, døde plutselig den 20. desember 2022. Hans far, Carl Hack (63)år) døde 2 uker senere, den 15. januar 2023.

Tilfelle 8.  New York.  Mor og sønn tok begge Covid-19-vaksinen i mars 2021.  Sønnen David Malore døde i juni 2021, og moren, Karen Malore, døde i april 2022.

Tilfelle 9.  Italia.  Vaksinerte søsken døde av hjertestans. Fotballspilleren Allessandro Campo (25 år) døde den 1. september 2021. Hans søster Vittoria Campo (23 år) døde den 1. november 2021. 

Tilfelle 10.  Eau Claire, Wisconsin. 24 år gamle Sage Rajnar Brost døde 3 dager etter at han hadde fått vaksinen. Han døde av lunge-emboli den 20. april 2021. 8 dager senere døde hans partner Katie Walters (22 år) plutselig den 28. april 2021. 

Tilfelle 11. New South Wales, Australia. Mor og datter er begravet side ved side med bare 7 måneders mellomrom.

Min oppfatning:

Disse hendelsene med tallrike plutselige dødsfall blant unge mennesker i samme familie må jo være svært sjeldne. Jeg har ikke etterforsket disse 11 tilfellene. De er blitt sendt til meg, eller jeg har snublet over dem tilfeldig i sosiale medier.

Det må bety at det antakelig er mange flere slike tilfeller jeg ikke har hørt om. Men dersom flere medlemmer i én familie dør plutselig etter å ha tatt denne Covid-19 mRNA-vaksinen må jo dette være av interesse for helsemyndighetene, at de bør undersøke dette nærmere.

Er det genetiske arvelige mutasjoner som gjør enkelte familier predisponerte, slik at flere familiemedlemmer dør plutselig etter Covid-19-vaksinasjonen? Det vet vi ikke, og ingen har noen gang stilt spørsmålet.

Det er interessant at disse tilfellene har kommet til meg fra vanlige folk, ikke fra leger.

Heller ikke nettsiden howbadismybatch.com som etterforsker serienumrene til Pfizer og Modernas mRNA-vaksiner med et VAERS-system for å sjekke hvor giftig et bestemt parti av vaksinen er når det gjelder lidelser og dødsfall er opprettet av leger.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Artikkelen finnes her.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • En bekjent «måtte» for flere måneder siden grunn-«vaksineres» for å få holde foredrag ved unversitetet i København, og snart etter kom hjertearytmi, og hans leges forklaring var at han «hadde hatt uflaks». Siden ble alt MYE verre enn som så.
  Traff mannen på gata nylig, nå kan han stå og gå, litt om gangen og ikke lenge, tilbake fra sykehusopphold hvor legene regnet ham som nesten død, snakket over hodet hans, for han var i koma så lenge, eneste sans som virket var hørselen, og han skjønte bare at han ble transportert hit og dit med bil og helikopter. Først da han åpnet øynene, så den sansen også virket, skjønte de at han var ved bevissthet. Er det liv er det håp, men særlig gammel blir han nok ikke.
  Alenepappa i femtiåra. Heldigvis har han en ny partner som er kostholdsekspert.
  Stadig flere tegn er å se i unge folk på krykker og med bandasjer på armer og bein, eller skalla etter behandling mor turbokreft.
  Selv mistet jeg en venninne da hun kuttet all kontakt med meg etter at jeg advarte mot stikket; siden fikk jeg ad omveier vite at hun hadde «sovnet stille inn».
  Hadde leger og sykepleiere kunnet sitt fag og hatt integritet kunne dette vært unngått. De burde steilet og hatt innvendinger før første sprøyte ble satt. 10-12 år testing skal gjøres på nye vaksiner; lærte de ikke det i sin utdannelse? Alle disse burde visst at å lansere en ny og uutprøvet formel og kjøre det i kroppen på hele befolkningen, inkludert gravide, ammende og seks-måneder-gamle er fullstendig uansvarlig.
  Det eneste positive er at de som overlever mister tillit til alopatisk medisin og farmasi, en pill råtten bransje fra den ble født.

  Svar
 • Det snakkes om detox av de «vaksinerte», men det er like viktig med detox for de ikke-Vx’ede, siden det har blitt påvist at de Vx’ede «shedder» mye rart rundt seg.
  Selv har jeg inntak av Zeolitt og Collodialt sølv hver dag.
  Zeolitt fjerner tungmetaller (bl.a. også Graphene) og til en viss del radioaktivitet visstnok. Zeolitt er et aluminiumsilikat som dannes når glødende lava når vann. Det er positivt ladet og tiltrekker seg negative metaller, låser disse inne og bringer dem ut av kroppen.
  Collodialt sølv kan man lage selv hjemme ganske enkelt. Det man trenger er:
  30V strømkilde (en LED-driver 4-7 Watt er perfekt). (billig fra Kina)
  2 stk. sølv minst 99.99 renhet (10-15 cm lange tråder). (Puresilver fra Tsjekkia er en god kilde)
  2 stk krokodilleklyper for feste på sølvstengene.
  Sterilt vann (på apotek).
  EC/PPM måler for å vite når sølvmengden har nådd 10 ppm, eller hvor mye du selv velger. (billig i Kina)
  Sølv er verdens beste antibiotikum, og renser ut all dritt «som ikke skal være i kroppen, men «sparer» de gode bakteriene.
  Selv bruker jeg 1 spiseskje 10 ppm om dagen.
  Får du sår, bruk collodialt sølv på bandasjer, og la det virke (samme som Haukeland sykehus driver med på brannskadeavd.)
  Muligens greier ikke disse 2 ting å rette opp i all galskapen fra C-19 VX’en, men vil gjøre deg godt uansett.
  Andre har kanskje forskjellige løsninger fra meg, men uansett er det viktig å ta så mange forholdsregler som mulig mot disse massemorderne som nå herjer fritt i verden.

  Svar
  • Sølvvann kan man selv lage, om man bare følger visse prinsipper. Som du nevner, er det viktig med rent sølv og rent vann, gjerne destillert batterivann eller renset ved revers osmose. Sterilt vann fra apoteket kan i nøden brukes.

   Det er også viktig å unngå konduktive broer i vannet, og derfor bør det være kontinuerlig bevegelse i vannet. Bruk f.eks. en magnetrører, eller lag en selv ved å lime en neodym-magnet fra en harddisk på en datavifte, og kjøp en spesialmagnet innkapslet i plast for å ha i begeret – den koster ikke mange kronene.

   Spenningen som brukes bør nedreguleres ettersom konduktiviteten øker pga. økt mengde sølvioner, slik at ikke prosessen går for raskt. Selv bygde jeg elektronikk som drev dette med en maksimal konstant strømstyrke. Jeg lagde flere slike maskiner, der de største elektrodene var på 200x200mm hver, kjøpt fra K.A.Rasmussen på Hamar. De hadde en distanse på 5mm, og vannet ble pumpet igjennom dem via en 80 liters tank.

   SilverLungs i USA har en fin maskin jeg har brukt i rundt 15 år, og kan anbefales. Den starter på 48 volt, og nedregulerer spenningen over tid. Trådene er ca 3mm tykke og har en distanse på ca 20mm. Jeg liker best flate elektroder, så man får en større reaktiv overflate.

   Ionisk sølv kan konverteres til partikulært sølv, som noen mener har bedre funksjon. Substansen for å konvertere dette kan man få kjøpt fra SilverLungs i USA.

   Ellers vil jeg nevne MMS, altså klordioksid. Heftig middel, men må brukes med varsomhet. Leverer singeloksygen dypt inn i materien, som et alternativ til enzymet SOD, superoksid dismutase, som kroppen selv produserer og bruker i diverse nødstilfeller.

   Svar
   • For de som er livredd klorforbindelser vil jeg bare si at uten noen av dem vil man ikke overleve.
    Havsalt består av ca. 19.000 mg/liter klor, ca. 15.500 mg/liter natrium, pluss sulfat, magnesium og diverse andre stoffer.

    Saltinnholdet i blodet bør ha omtrent samme konsentrasjon som i havet. Raffinert salt, som er rent natriumklorid, bør unngås, mens havsalt og fjellsalt er gode produkter. Industrielt raffinerte og isolerte stoffer (isolater) er jeg generelt skeptisk til, for det er metoden Big Pharma bruker slik at de kan patentere sine «oppfinnelser». F.eks. syntetisk vitamin C, askorbinsyre, som mangler alle støttestoffene man finner i naturlig vitamin C, bl.a. bioflavonoider. Jeg bruker kun naturlig vitamin C, f.eks. Amla C der bl.a. nype inngår.

    Naturen leverer komplekse systemer, mens industrien typisk bruker isolater, der argumentet er at de skal ha «kontroll» på effekten. Selv mistenker jeg at de egentlig ønsker kontroll på profitten.

 • Northern Light.
  31 mai 2023 18:04

  Transhumanisme snart en realitet: FDA godkjenner Elon Musks Neuralink-hjerneimplantater.

  Av Ethan Huff.
  Som forventet har U.S. Food and Drug Administration (FDA) godkjent milliardæren Elon Musks Neuralink-hjerneimplantat-mikrochips, som alle er klare til å settes inn i folks hjerner.

  I en kunngjøring denne uken uttalte Neuralink at det umiddelbart vil starte sine lenge ventede kliniske studier på hjernemikrochip-implantater, som er omtrent så dystopisk som det kan få blitt, og det fra Musk, som som hevder å «bekjempe tyranni» med utgivelsen av såkalte Twitter-filer.

  «Vi er glade for å kunne dele nyheten om at vi har mottatt FDAs godkjenning til å lansere vår første kliniske studie!» twitret den offisielle Neuralink Twitter-kontoen. «Dette er resultatet av utrolig arbeid fra Neuralink-teamet i nært samarbeid med FDA, og representerer et viktig første skritt som en dag vil tillate vår teknologi å hjelpe mange mennesker. Vår kliniske utprøving er ennå ikke åpen for frivillige. Vi vil kunngjøre mer informasjon om dette snart!»

  Relatert: Svært lite har endret seg på Twitter siden Musk tok over; sensur er fortsatt utbredt, og i enkelte tilfeller enda verre enn før.

  Elon Musk er en pioner innen transhumanisme – ikke tro på løgnene hans om å motsette seg AI.
  For en stund nå har Musk skrytt offentlig av hvordan FDA til slutt ville gi Neuralink-selskapet hans grønt lys, til å la mikrochip-implantatene hans injiseres i folks hoder – for å «hjelpe» dem, selvfølgelig. I fjor avviste FDA Neuralinks første søknad, med henvisning til sikkerhetshensyn med produktet. Siden den gang har Musk på en eller annen måte fått FDA til å godta Neuralinks andre søknad.

  Det uttalte målet med Neuralinks hjernedatabrikke-grensesnitt er å «forbedre» funksjonaliteten til hjernen og kroppen ved hjelp av datamaskiner. Enkelt forklart i et språk som allmennheten nå burde forstå; er Neuralinks mål å spre transhumanisme vidt og bredt for profitt. Ifølge Musk er formålet med databrikkene å «reparere hjerneskader eller ryggradsskader og gjøre at folk med slike skader får igjen den tapte kapasiteten». Sannheten er imidlertid langt mer uhyggelig enn som så.

  I 2021 viste urovekkende videoopptak Musks ansatte bruke aper ved å implantere dem med mikro databrikker. Dette lille eksperimentet vakte mye kontrovers da mange beskyldte Musk for å mishandle dyr.

  Musk har siden fortsatte med å late som om han motsetter seg kunstig intelligens, eller AI, til tross for at han aktivt promoterte det gjennom Neuralink, som har som mål å hjelpe mennesker med å oppnå en «symbiose med kunstig intelligens».

  I tilfelle du ikke har forstått det nå, så snakker Musk fra begge sider av munnen. Mens han hevder å motsette seg AI, presser han på aktivt, for sin egen egeninteresse, for at menneske og maskin skal slås sammen til én – alt under hans kontroll, selvfølgelig. Denne «teknologiske singulariteten» som Musk og andre globalister har som mål å oppnå, vil ikke bety flere ekte mennesker på planeten Jorden.

  «Musk kan være et troll, men han er fortsatt en globalist,» skrev en kommentator i avsky over Musks handlinger. «Forsiktig min venn,» svarte en annen. «Folk som snakker sannheten har en tendens til å forsvinne».

  «Hvis disse blir implantert ved fødselen, vil regjeringen ha fullstendig og total kontroll over folk», skrev en annen, og antydet at kanskje Musk og hans medglobalister allerede vil ha blitt «verdensregjeringen» på det tidspunktet. «Hvis det er så kult, så få Musk til å gjøre det først og vise det for alle», foreslo en annen om hvordan Musk frivillig skulle være den første personen som får en av sine egne hjerneimplantat-mikrochips direkte på TV.

  Fra Natural News, publisert 30. mai 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikel: FDA approves Elon Musk’s Neuralink brain implants that seek to CONTROL the human mind.

  Svar
 • deafdumbblind
  31 mai 2023 23:02

  Er dette som skal overvinne Alzheimer .Parkinson etc, og gi oss evig liv?

  Svar
 • deafdumbblind
  31 mai 2023 23:03

  Vil vi ha evig liv?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israelsk studie avslører bløffen:

Ingen under 50 år med god helse i Israel døde av covid

Forrige innlegg

Jan Hårstad:

Marxisme, sosialisme og venstreside. Er det identiske størrelser?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.