POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Til tross for at Pfizer etter kort tid visste at vaksinen var farlig:

Vaksineringen fortsatte for fullt.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Følgende videointervju med prof.  Michel Chossudovsky gjelder den konfidensielle Pfizer-rapporten som ble utgitt som en del av en prosedyre for frihet til informasjon (FOI).

Rapporten er en bombe. Vaksinen ble lansert i midten av desember 2020. Ved utgangen av februar 2021 hadde Pfizer allerede mottatt mer enn 1200 rapporter om dødsfall angivelig forårsaket av vaksinen og titusenvis av rapporterte uønskede hendelser , inkludert 23 tilfeller av spontanaborter fra 270 graviditeter og mer enn 2000 rapporter om hjertesykdommer.»

Denne konfidensielle Pfizer-rapporten gir data om dødsfall og uønskede hendelser registrert av Pfizer fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, nemlig en svært kort periode (høyst to og en halv måned).

Det som er inneholdt i Pfizers «konfidensielle» rapport er detaljerte bevis på virkningene av «vaksinen» på dødelighet og sykelighet. Disse dataene som kommer fra «hestens munn» kan nå brukes til å konfrontere  og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media.

Video: Intervju med Caroline Mailloux , Lux Media : Prof. Michel Chossudovsky om den «hemmelige» Pfizer-rapporten legger frem en strategi og juridisk prosedyre for å konfrontere Big Pharma med sikte på å trekke tilbake Covid-19-vaksinen over hele verden

Videoen kan sees her

Kommentar:

For vår del ser vi nå at mediene har oppdaget overdødeligheten i etterkant av det store vaksineåret 2021. Alle har berøringsangst for å stille det helt sentrale spørsmålet: Har vaksinen betydning for den overdødeligheten vi nå registrerer? Blir det spørsmålet stilt står det andre i kø. Men det viktigste er naturligvis at en da gjør befolkningen oppmerksom på noe som mange ikke engang tør tenke på. Lurte helsemyndighetene store deler av befolkningen til å ta en vaksine som var noe helt annet enn det vi sa?

Hvis svaret er ja faller verden ned over våre politikere og helsemyndigheter og medier. De blir sittende med et ansvar de ikke kan ta, men som de har. Ingen kan hente tilbake eventuelle vaksinedøde.

Videoen over tar for seg dette i forhold til vaksineprodusenten Pfizer.

Men akkurat nå skyldes det (overdødeligheten) i Norge på nye covidvarianter. Vi får se hvor lenge det varer.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Raúl Nájera

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette er mye verre enn den kalde krigen

Nye amerikanske B61-12 atombomber utplassert i Europa: Hva vil Russland gjøre?

Forrige innlegg

Forvirring satt i system.

Anbefalinger fra fagfolk. Vil ikke følge dem selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.