POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Til tross for alle bivirkningene og vaksinedødsfallene.

WHO vil vaksinere hele verden.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

WHO bestemmer at «pandemien» skal fortsette – ønsker å «vaksinere 100 prosent».

Av Vaken. (Fra Swebbtv).


WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus med det globalistiske Agenda 2030-symbolet på jakkeslaget, eller «The Global Goals» – «AI for Good Global Summit 2018», kunngjorde at Covid, som selv med den tøffere virusvarianten våren 2020, hadde en dødelighet så lav som 0,1 prosent for personer under 70 år – er fortsatt en global krise. Dette hevder nå direktøren for Verdens helseorganisasjon, WHO.

WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus opptrer som om han leder en folkevalgt helseorganisasjon for hele verden. I virkeligheten er han leder for den farmasøytiske industriens interesseorganisasjon.

Sist fredag holdt WHOs såkalte krisekomité møte for å ta stilling til om «krisen» rundt covid-infeksjonen skal fortsette. Og det burde den, ifølge den Bill Gates-finansierte globalistgruppen.
Verden går inn i «det fjerde året av pandemien», hevdes det.

For tre år siden i dag erklærte jeg en folkehelsekrise av internasjonal betydning på grunn av den globale spredningen av covid, som er det høyeste varslingsnivået, sa WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus mandag. «Som kjent møttes kriseutvalget sist fredag for å vurdere om dette fortsatt er tilfelle. Komiteen har informert meg om at Covid etter dens syn fortsatt er en global helsekrise, og jeg er enig».

Vi kan ikke kontrollere viruset, men vi kan gjøre mer for å beskytte sårbarheten til befolkninger og helsesystemer. Det betyr å vaksinere 100 prosent av de mest sårbare gruppene, fortsetter han blant annet. – Og det betyr å også bekjempe feilinformasjon, påpeker han. I følge Tedros Adhanom Ghebreyesus er «vaksinering» fortsatt en viktig del av løsningen.

Fra Vaken, publisert 30 januar 2023. Skrevet av Vaken redaksjon.
Oversatt fra svensk av Northern Light, linker til twittermelding og YouTube-video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: WHO bestämmer att «pandemin» ska fortsätta – vil vaksinera 100 prosent».

Kommentar av oversetter:


Nok en gang beviser WHO at den først og fremst er en front-organisasjon for den farmasøytiske industrien. Åtti prosent av WHO er privatfinasiert, og nesten halvparten av dette kommer fra Gates, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller «vaksinene». FN, som har WHO i sin organisasjon, er også partner med World Economic Forum, som er partner med Pfizer og Johnson &Jonhson med andre, som fremstiller vaksinene.

WEF er også partner med BlackRock og andre kapitalforvaltningsselskaper som er finansiell eier av vestlig hovedstrømspresse og media, som har fungert som et propagandaapparat for vaksineselskapene, og ukritisk formildet alt fra WHO. Over fire milliarder vestlige mennesker har de klart å lure og presse til å ta en eller flere injeksjoner, som beviselig har mange og alvorlige bivirkninger for mange, og det for et virus med overlevelsesprosent (op) som en mild influensa, over 99%. selv for folk over 70 år er op 99,41%.

Med svært mange mennesker syke av bivirkningene om noen år, kan de ansvarlige for dette angrepet på menneskeheten slippe unna. For det blir ikke friske mennesker igjen til å stille dem for retten, og det i et totalt korrupt rettssystem, hvor kabalen bak plandemien har sine folk i påtalemyndighet og dommerstand.

Forsidebilde: Meg Jerrard

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Avliv alle skyldige ved injeksjon med deres egen medisin til de dør. Det er den enkleste og minst grisete metoden, og så får vi brukt de svindyre ampullene til noe samfunnstjenlig, for vi har betalt dyrt på skatteseddelen for vår egen avlivning, Gi det tilbake til avsender. Først skal de grave sin egen grav, og så injeksjon til de stuper.

  Svar
 • Northern Light.
  2 februar 2023 16:07

  Fremstående forsikringsanalytiker: 7 % økning i risiko for død for hver covid-vaksine.

  Av Jamie White.
  En ledende forsikringsforskningsanalytiker har funnet en økning i dødelighet på 7 % for hver covid-vaksine, noe som betyr at en «fullvaksinert» person som tok 5 vaksiner økte risikoen for død med 35 %.

  Josh Stirling ble med i podcasten «American Thought Leaders» forrige uke, for å analysere de alarmerende tallene for dødelighet for vaksinene fra CDC (Center for Disease Control) og fra forsikringssektoren.

  «Vi brukte en analyse som bruker CDC-data fra USA som sammenligner vaksinasjonsstatusen, rangert etter antall vaksiner på tvers av regioner i USA, og sammenligner det med økning eller reduksjon i dødelighet i år kontra forrige år,» fortalte Stirling programleder Jan Jekielek.

  Stirling, grunnleggeren av Insurance Collaboration to Save Lives, forklarte at hvis vaksiner faktisk reduserte dødeligheten av alle årsaker, ville dataene fra «sterkt vaksinerte» stater», vise lavere tall for dødelighet» i disse statene. I stedet viser tallene det motsatte. «Når vi gjorde analysen fant vi at jo flere vaksiner du i gjennomsnitt har i en region i USA, desto større økning i dødelighet har regionen hatt i 2022 sammenlignet med 2021,» bemerket Stirling.

  «Det er et statistisk verktøy som i stor grad bekrefter konklusjonen fra britiske data. Det er en annen måte å gjøre det på, det er et helt annet datasett, men til slutt fører det til en veldig lik matematisk konklusjon».

  «Hva som er virkelig uheldig, for åpenbart må hundrevis av millioner av oss personlig, eller våre venner og familie og hele samfunnet, nå håndtere konsekvensene av «hva er de langsiktige helsekonsekvensene knyttet til vaksinene?», la han til.

  Stirling forklarte deretter hvordan hver covid-vaksine øker risikoen for død med 7 %. «Hvis du er over 50 år, og du tok alle 5 dosene, vil det være en økning på 35%,» sa han. I forrige måned hadde dødeligheten av alle årsaker i USA i 2022 fra 2021, totalt sett økt med omtrent 15 %.

  Scott Davison, administrerende direktør i det Indianapolis-baserte forsikringsselskapet OneAmerica, hevdet for et år siden, at selskapets tall viste at dødsraten for 18-64 åringer har skutt i været med 40 % over nivåene før pandemien. «Vi ser akkurat nå de høyeste dødsratene vi har sett i historien i forsikringsbransjen- ikke bare hos OneAmerica,» sa Davison.

  Høyere enn normal overdødelighet har fått presse og media til å forsvare covid-vaksinene, og hevder at «slagsesong» og hjerteinfarkt forårsaket av klimaendringer gir høyere dødstall.

  Fra InfoWars, publisert 1 februar 2023. Skrevet av Jamie White.
  Oversatt fra engelsk, linker, Tweets og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Top Insurance Analyst Finds 7% Increase In Aggregate Mortality for Each Covid Vax Dose Received.

  Svar
 • Mener å huske at professor Dolores Cahill ganske tidlig gikk ut og advarte om at alle som har tatt disse vaksinene, om så bare en dose (ikke placebo), kommer til å dø iløpet av 5 år. Får virkelig håpe at hun tar feil – men det er dessverre berettiget grunn til å frykte det verste.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid-«vaksiner» har trolig skadet hjerter

Hvorfor er EKG-kravene forandret i det stille for piloter?

Forrige innlegg

Selv om krigen er tapt.

USA eskalerer Ukraina-konflikten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.