POSTED IN Helse

Tidligere smitteverndirektør i USA:

Det vil komme en ny pandemi og Big Pharma forbereder allerde vaksiner.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tidlegare CDC-direktør åtvarar: Den neste plandemien vil bli VERRE enn covid

Av Mac Slavo, SHTFPlan.com. Omsett av og henta frå saksyndig.

Den tidlegare direktøren i Centers for Disease Control and Prevention (CDC), dr. Robert Redfield, sa nyleg at gain-of-function-forsking vil sikre at den neste pandemien blir «verre» enn covid. Ifølgje ein annan lege, vil den neste bli eit biovåpen som er skapt for å forårsake reell skade som folk faktisk vil kunne sjå.

Dr. Paul Cottrell seier at det vil skje ei utslepping av eit kimærisk biovåpen som er sett saman av SARS, HIV og H5N1-fugleinfluensa. Denne timinga er interessant med tanke på at store Big Pharma-selskap allereie skaper «vaksinar» berre i tilfelle fugleinfluensa «muterer» og hoppar over på menneske.

Vaksinegigantane GlaxoSmithKline (GSK), Moderna og CSL Seqirus fortalde til Reuters nyleg at dei allereie har byrja eller er i ferd med å byrje testinga av dei nye sprøytene, som er designa for å takle ein hypotetisk «mutert» versjon av H5N1 som kan overførast til menneske. Moderna har indikert at deira H5N1-injeksjonar vil bli laga ved hjelp av den same messenger RNA (mRNA)-teknologien som finst i deira covid-injeksjonar.

dr. Redfield

På måndagens [20.mars 2023] sending av Hill.TVs «Rising», sa dr. Redfield at den neste pandemien ikkje vil kome frå dyr, men «frå gain-of-function-forsking eller bevisst bioterrorisme». Og at den neste pandemien «kjem til å bli mykje meir brutal for verda enn covid var».

Redfield sa: «Eg trur faktisk at den neste pandemien, og vi kjem til å få ein ny pandemi og eg trur den kjem til å bli den store pandemien, eg ser på covid som ein mindre pandemi, den store pandemien, kjem til å kome. Og normalt ville den kome via dyr… fugleinfluensa som lærer seg måten å overføre seg til menneske, for deretter å smitte frå eitt menneske til neste. Men eg trur at artsbarrieren er veldig reell. Men det er mykje meir sannsynleg at det vil skje på grunn av gain-of-function-forsking i eit laboratorium, og deretter sleppe unna, og so kjem vi til å få ein pandemi… som vil bli mykje meir brutal for verda enn covid var».

Bill Gates og Anthony Fauci finansierte òg forsking som essensielt seier det same. Kringkastar herskarklassen sitt neste trekk?

«Eg fortalde dykk at den neste store pandemien er på veg. Eg trur den kjem til å kome, ikkje frå dyr, den kjem til å kome frå gain-of-function-forsking eller bevisst bioterrorisme. Det kjem til å vere eit fugleinfluensa-virus som er manipulert slik at det kan smitte mellom menneske, særs likt det vi såg med covid,» sa dr. Redfield ifølgje ein reportasje gjort av Breitbart.

Herskarklassen pønskar nøye ut fugleinfluensa-forteljinga òg, slik at so fort den nye pandemien blir sleppt laus, har ikkje folk noko anna val enn å tru på den.

Forsidebilde: Emmanuel Ikwuegbu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Konkeligmonke
  29 mars 2023 7:55

  Hvordan kan media, myndigheter, politikere, forskere sitte musestille å la kapitalkrefter gang på gang angripe og drepe egen (og annen) befolkning med sykdommer og gift (såkalte vaksiner)? Når våkner «folket», de hjernevaskede og feige idiotene, å begynner forsvarer seg, hensynsløst å med alle midler, -om nødvendig satse sitt eget liv fordi det er saker større enn enkeltindividet. Våre politiker, mediatopper og andre medløpere bør betale en proposjonal pris for sitt svik.

  Svar
 • wasan Totland
  29 mars 2023 9:04

  De vil komme med de samme såkalte vaksinene. Dasnskene har nettopp kjøpt inn store kvanta. Noen burde ta beslag slik aT Man har bevis mot dem når det drar seg til.

  Svar
 • Northern Light.
  29 mars 2023 17:01

  Følg pengene: Bill Gates enorme innflytelse på covid-helsepolitikken.

  Del 1. Bill Gates, en milliardær og filantrop, har lenge blitt oppfattet som en velgjører vil forbedre den globale folkehelsen. I denne artikkelen fordyper vi oss i innflytelsen Bill Gates har i offentlige helsesektorer og utforsker årsakene til at han ofte blir sett på som en medisinsk ekspert til tross for at han ikke har noen formelle kvalifikasjoner. Vi undersøker også noen av de tvilsomme motivene som kaster en skygge på hans tilsynelatende «veldedige» bestrebelser.

  Gates Foundation og WHO.
  Bill & Melinda Gates Foundation har blitt en av Verdens helseorganisasjons (WHO) viktigste givere de siste årene, og har bidratt med hundrevis av millioner dollar årlig. Faktisk har Gates Foundations økonomiske støtte til WHO vokst så mye at den nå overgår bidragene fra mange individuelle nasjoner. Denne betydelige finansieringen har skapt bekymring for graden av innflytelse stiftelsen har over organisasjonens beslutningsprosesser og globale helsepolitikk.

  Innflytelse over global helsepolitikk og Interessekonflikter.
  Gates Foundations finansiering av WHO reiser alvorlige spørsmål om potensielle interesse-konflikter, gitt at stiftelsen eier aksjer i farmasøytiske selskaper som utvikler og produserer vaksiner. Siden WHO er ansvarlig for å koordinere globale helsereaksjoner og gi veiledning om vaksinasjonspolitikk, er det en bekymring for at Gates Foundations økonomiske interesser har og vil fortsette å påvirke WHOs beslutningstaking, på måter som er mer i tråd med stiftelsens profittmotiv enn globale helsebehov.

  Gates Foundation og MHRA-tilkoblingen.
  I 2017 mottok UKs legemiddeltilsyn, MHRA, £980 000 fra Gates Foundation for å lette et «samarbeid» mellom de to enhetene. Gates Foundation ga også over 3 millioner dollar til MHRA for å støtte en rekke prosjekter. Og når det er et faktum at Gates Foundation eier aksjer i selskaper som utvikler covid-vaksiner autorisert av MHRA for nødbruk for barn, reiser det spørsmål om potensielle interessekonflikter.

  Gates Foundations bånd til Moderna.
  I 2016 kunngjorde Moderna at Gates Foundation hadde gitt dem 20 millioner dollar for å støtte deres første prosjekt, som involverte evaluering av antistoffkombinasjoner i en preklinisk setting og gjennomføring av en fase 1 klinisk studie for en mRNA-injeksjon. Moderna avslørte også at rammeavtalen mellom Moderna og Gates Foundation finansierer opptil 100 millioner dollar for oppfølgingsprosjekter foreslått og godkjent av Gates Foundation gjennom 2022. Som en del av denne avtalen er Moderna forpliktet til å gi Gates Foundation lisenser.

  En lønnsom ordning.
  Derfor, på grunn av deres avtale med Moderna, har Gates Foundation fått en lisens for Modernas covid-vaksine, slik at de kan tjene på bruken. En vaksine, som kan ha blitt utviklet i 2019, minst et år før den påståtte covid-pandemien. Dette åpner for mange spørsmål rundt opprinnelsen til det påståtte covid-viruset. Men den økonomiske interessen i Moderna strekker seg også til andre vaksineprodusenter, og Gates Foundation som hadde eid betydelige aksjer i både Pfizer og BioNTech under høyden av den covid-pandemien.

  Et lukrativt partnerskap.
  Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte aksjer i Pfizer tilbake i 2002 før de «tilfeldigvis» kjøpte aksjer verdt 55 millioner dollar i BioNTech i september 2019, like før covid-pandemien. Partnerskapet mellom Pfizer og BioNTech har vist seg å være svært lønnsomt, ettersom deres covid-vaksine var blant de første som fikk nødbruksautorisasjoner over hele verden. Denne raske godkjenningen og utbredte distribusjonen har resultert i en betydelig økning i aksjekursene til begge selskapene. Følgelig har Gates Foundations investeringer i disse selskapene også vokst i verdi.

  Svar
 • Northern Light.
  29 mars 2023 17:03

  Innvirkning på offentlig oppfatning og tillit.
  Del 2. Avsløringen av Bill Gates Foundations investeringer i Pfizer og BioNTech, kombinert med finansieringen av organisasjoner som WHO og MHRA, bør i det minste bidra til offentlig skepsis og mistillit til covid-vaksinasjoner. Åpenhet angående disse økonomiske interessene er avgjørende for å opprettholde offentlig tillit til sikkerheten og effektiviteten til vaksiner, samt upartiskheten til organisasjonene som er ansvarlige for deres utvikling, regulering og distribusjon.

  Og som vi vet, med dødeligheten per 100 000 lavest blant de uvaksinerte, 92 % av covid-dødsfall i Storbritannia i 2022 bekreftet å ha vært blant de trippel+ vaksinerte, og 2 millioner overdrevne dødsfall siden utrullingen, er det ingenting som er trygt med covid-vaksinene.

  En stemme som det bør stilles spørsmål ved.
  Gjennom covid-pandemien har mainstream media gitt Bill Gates en sterk stemme, slik at han kan forme opinionen og fremme interessene til selskapene han hadde investert i, for eksempel de som produserer Covidvaksiner. Det er imidlertid avgjørende å huske at Gates ikke er en lege eller en vitenskapsmann, og hans økonomiske interesser stemmer kanskje ikke overens med det større gode.

  Konklusjon: Viktigheten av å være skeptisk.
  Hans investeringer og potensielle interessekonflikter bør undersøkes nøye, da de kan avsløre mer om hans motiver og sanne intensjoner. Det vårt ansvar å stille spørsmål ved alt og ikke blindt akseptere narrativene presentert av mektige personer som Bill Gates. Denne skepsisen vil sikre at vi tar informerte beslutninger og holder de i maktposisjoner ansvarlige for sine handlinger og innflytelse.

  Fra The Exposé, publisert 28 mars 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker, dukumenter og kilder i orginalartikkelen.
  Oginalartikkel: Follow the Money: Unmasking Bill Gates’ unwarranted influence on COVID Health Policy & His controversial ties to Jeffrey Epstein.

  Svar
 • Ny revousjon og hogg hodene av, det er allerede i verksatt, har vært det LENGE, i Frankrike spesialist-revolusjonær, om så nrk ikke vil snakke om det.

  Svar
  • Null toleranse for opposisjon, sier Kjerkol, la henne grilles i hælvete, hvis det finnes. Forbannet være det kvinnfolket. Alt ondt ønsker jeg henne.
   Nå er grunnlagt lagt, hvor de lydige som fikk sprøyta er immun-svekket. Okay, klar for angrep 2 mot menneskeligheten

   Svar
 • Her er flere som burde vært på et JÆVLIG varmt sted, og der den eneste tilgjengelige væsken var overskuddslagrene med «Covid»-vaksine.

  Bent Høie, Erna Solberg, Linn wiik, Hallvard Sandberg, Monica Mæland, Bjørn Guldvog, Espen Nakstad, Preben Aavitsland, Gunhild Alvik Nyborg, Frode Forland, Steinar Madsen, Geir Bukholm, Gunnveig Grødeland, Thorbjørn Røe Isaksen, Camilla Stoltenberg, Line Wold, Astrid Meland…… (FAEN, så mange psykopater…). Kunne fortsette til påsken 2024!

  Svar
 • Skjæra,alternativt nyhetsbilde og analyse.
  31 mars 2023 1:18

  så lenge vaniljesmak-alternativ-mediene og de «frie våkne menneskene», kringkaster tåplige science fiction teorier om «gain og function» og er så intellektuelt late at de ikke klarer å se at COVID var ett rent fantasifoster ikke noe «lableaket dødsdesignervirus» så vil dette funke dritbra, dere tror jo allerede på halve løgnen og primet for neste.

  Svar
 • wasan Totland
  1 oktober 2023 12:54

  Vaksinene forblir nok de samme.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs definerte internasjonale regler gjelder.

Men bare når de tjener USAs interesser.

Forrige innlegg

Klimagalskap skaper problemer!

Klimakulten ødelegger internasjonal skipsfart og dermed også globale forsyningskjeder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.