POSTED IN Endring av politikken

The Great Reset pågår.

Det startet med korona-tiltakene. Oppfølgeren er Russland-sanksjonene med prisstigning og matmangel.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den europeiske energikatastrofen takket være Great Reset, lockdown og sanksjoner

Innlegget er hentet fra Politikeren

I de fleste europeiske land rammer de enorme prisøkningene på energi nå sluttkundene. Plutselig blir mange konfrontert med prisøkninger på 400 prosent eller mer, som ofte gjør at de ikke lenger kan betale for oppvarming om vinteren. Nedstengninger og sanksjoner mot Russland, som har vært på plass siden 2014, har ført til enorme økninger i energi- og matvareprisene.

Et eksempel fra Østerrike er rapportert av heute.at under tittelen Kunder sinte på EVN: “Kom tilbake med gravemaskinen”. Strømprisene i Østerrike vil gå fra rundt 7 til 8 cent i 2021 til 32 til 34 cent fra høsten.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er cheung-yin-8TEj9frsgO0-unsplash.jpg

Hos Wien Energie, som tidligere hadde varslet lignende prisøkninger , viste det seg i går kveld at det i hvert fall er problemer ved kjøp av energi, at de ikke har nok penger eller ikke lenger kan få kreditt og derfor ser det ut til at hjelp fra skattebetalerne er nødvendig. De skal ha spekulert i fremtidige strømpriser – og gamblet det bort. Nå mangler €1,77 milliarder!

Selskapet er heleid av Wiener Stadtwerke, som igjen tilhører byen Wien. Den wienske delstatsregjeringen har så langt vakt oppmerksomhet med ekstremt udemokratiske og helseskadelige tiltak. Angivelig for å beskytte folk. Nå hjelper de mange wienere med å velge mellom å varme opp leiligheten eller spise om vinteren.

Så langt har Wien Energie vært sjenerøs med å finansiere fotballklubber og media.

I Storbritannia skriver Unity News Network om en begjæring for å oppfordre regjeringen til å avslutte sin politikk overfor Ukraina som selvdestruktiv og ikke i den britiske offentlighetens interesse:

De to konservative partilederne, Liz Truss og Rishi Sunak, har begge sagt at det britiske folket burde være villig til å lide for å støtte regjeringens Ukraina-politikk, men det fantes ikke på noe tidspunkt et mandat fra velgerne for denne vanvittige proxy-krigen startet av avtroppende statsminister.»

Vi er i den nye fasen av The Great Reset annonsert av WEF på vegne av de vestlige oligarkene: befolkningen blir presset med energiprisøkninger og mangel. Dette er vist på kartet over Europa med energiprisene.

Det dannes nå motstand mot denne energipolitikken. Storbritannias fagforeninger truer med en bølge av koordinerte streiker i de kommende ukene ettersom millioner av lavtlønnede arbeidere lider ettersom levekostnadene øker. Flyttingen, som også involverer de to største fagforeningene, Unison og Unite, kommer på et tidspunkt da den britiske regjeringen ikke er i stand til å bli enige om en detaljert familiestøttepakke, til tross for en 80 prosent økning i gjennomsnittlige gass- og strømregninger.

En gjennomsnittlig årlig regning på £1.277 ( €1.505 ) i Storbritannia i fjor forventes å stige til £ 3.549 (€4.184 ) i år , ifølge Reuters . Fredag ​​kunngjorde Storbritannias kontor for gass- og elektrisitetsmarkeder (Ofgem) en 80 prosent økning i strøm- og gassregningene, noe som understreker landets stadig dypere levekostnadskrise.

Nå er det ikke som om økninger i energipriser er de eneste økningene, siden de påvirker stort sett alle andre priser, inkludert matvarepriser. Og alle de som ikke har høytlønnede politiske verv blir rammet to ganger.

Back to the Great Reset: Planen er å tilby folk som ikke lenger har råd til å leve en grunninntekt, men ikke i kontanter, men i form av digitale sentralbankpenger. Rundt 250 millioner mennesker i Kina får det allerede. Dette setter dem imidlertid under total kontroll av staten. Den kan til enhver tid knyttes til visse forhold, for eksempel den fjerde boosteren. Og staten kan bestemme hva pengene kan og kan brukes på.

Vi har vært på vei mot dette siden begynnelsen av 2020 da pandemien ble erklært. Lockdownene og vaksinasjonskampanjen for vaksinasjonskortet og den digitale ID-en tjente dette formålet. Og nå sanksjonene som bare skader Europa selv. Og de ulike smittevernlovene som gjør at små og mellomstore bedrifter kan legges ned eller i det minste deaktiveres når som helst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  7 oktober 2022 16:23

  John Deere planlegger å erstatte bønder med helautomatiske landbruksmaskiner innen 2030.

  Av Arsenio Toledo.
  Jorge Heraud, visepresident for automatisering og autonomi for John Deere, sier at selskapets fremtid er å være ledende innen produksjon av robotikk sammen med teknologigigantene i Silicon Valley. John Deere viste et glimt av sin fremtidige linje med automatiserte landbruksmaskiner i januar da de avduket sin fullt autonome 8R traktor, styrt av AI i stedet for en bonde bak rattet.

  I følge Heraud er 8R kulminasjonen av Deeres investeringer i automatisering, dataanalyse, GPS-veiledning, «internett-of-things»-tilkobling og programvareutvikling. Utviklingen kommer av forskning, så vel som resultatet av oppkjøp og partnerskap med landbruksteknologiske bedrifter. «Dette kommer fra vår erkjennelse av at teknologi kommer til å drive verdiskaping og øke produktivitet, lønnsomhet og bærekraft for bøndene», sa Heraud. «AI benytter data-syn og maskin-innlæring».

  Vitenskapen bak denne teknologien ble utviklet av Silicon Valley-oppstarten Blue River Technology, som John Deere kjøpte i 2017 for 305 millioner dollar. Selskapets «se og sprøyt»-robotikkplattform bruker sofistikerte kameraer og prosessorer for å skille mellom matplanter og ugress når ugressmidler brukes.

  For å hjelpe 8R med å skille mellom ugress og avlinger brukes stereokameraer som kan se hindringer i åkrene som steiner, tømmerstokker eller mennesker. Disse kameraene kan også bestemme størrelsen på hindringen og hvor langt unna den er fra traktoren. Kameraene sender deretter bildene videre gjennom et nettverk, som analyserer bildene og bestemmer om traktoren skal stoppe eller fortsette.

  «Vi har valgt hundretusenvis av bilder fra forskjellige gårdsbruk og under forskjellige vær- og lysforhold,» sa Heraud. «Med maskin-innlæring kan traktoren forstå hva den ser og reagere deretter. Denne egenskapen lar også bonden, i stedet for å være i traktoren, fjernstyre den mens han gjør noe annet».

  Stephen Volkmann, aksjeanalyseanalytiker ved Jefferies, bemerket at selv om John Deere gjør en stor entre innen landbruks-automatisering, er det veldig tidlig i denne prosessen. Han sa at den totale globale flåten av autonome traktorer selskapet har nå er mindre enn 50. Selskapets plan er å ha et fullstendig autonomt system for jordbruk innen 2030. «I Wall Street-tid er det en evighet,» sa han.

  Han sier at John Deere skaper verdi og fortjeneste for sine veletablerte automatiserte systemer som kan installeres på sine eksisterende, manuelt drevne traktorer, som GPS-basert selvstyring og presisjons-såing. Samtidig kjøper John Deere aggressivt opp oppstarts-bedrifter som kan bidra til å fremme selskapets agro-teknologiske forskning og utvikling.

  8Rs autonome egenskaper ble opprinnelig utviklet av Bear Flag Robotics, et nytt selskap i Silicon Valley som ble lansert i 2017. Den ble deretter kjøpt av John Deere for 250 millioner dollar. Bear Flag Robotics sitt autonome navigasjonssystem ble brukt for 8R, og kan ettermonteres på eksisterende traktorer. I april dannet John Deere et samarbeid med GUSS Automation, et teknologiselskap som utvikler autonome frukthage og vingård-sprøytemaskiner. Selskapets teknologi kan identifisere frukttrær og bestemme hvor mye som skal sprøytes.

  En måned senere kjøpte John Deere en rekke patenter og annen intellektuell eiendom fra AI-startup Light. Selskapet har en dybdesyn-plattform som kan forbedre eksisterende stereovision-systemer ved hjelp av ekstra kameraer. John Deere planlegger å integrere Lights plattform i fremtidige versjoner av sine autonome landbruksmaskiner.

  Fra Natural News, publisert 6 oktober 2022. Skrevet av Arsenio Toledo.
  Oversatt fra engelsk, redigert og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: ROBOCROPPERS: John Deere planning to replace farmers with fully automated farming vehicles by 2030.

  Kommentar:
  Den helautomatiske maskinparken for den globale storkapitalens enorme fabrikkgårdbruk er snart klar. Mange millioner familiedrevne småbruk over hele verden vil bli borte, og mange av menneskene som produserte maten, vil bli borte når gårdene blir borte. Det er ingen plass for dem i finansfolkets nye verdensordning.

  Svar
 • Northern Light.
  9 oktober 2022 17:25

  Afrikanske skolebarn blir matet med termitter og larver i et eksperiment støttet av britiske myndigheter.

  av Emily Mangiaracina.
  Fattige afrikanske barn blir brukt som forsøkspersoner i et eksperiment, som tar sikte på å finne ut om insektforbruk kan forbedre ernæringen deres, til tross for bekymringer om de negative effektene av å spise insekter.

  Akkurat nå pågår et eksperiment finansiert av den britiske regjeringen som utforsker effekten av insektbasert mat i barns ernæring. Som en del av eksperimentet får fattige skolebarn i Zimbabwe mellom 7 og 11 år, måltider av sommerfugllarver med termittmaurmel hver dag over et tidsrom på ett år. Forskere skal se på hvordan dette påvirker deres høyde, vekt, ernæring og kognitive funksjoner når det gjelder skoleprestasjoner.

  Selv om det hevdes at insekter er «kulturelt akseptabelt» som mat i regionen, er bruken begrenset til landsbygda, som trenger det for å forhindre underernæring i tider med dårlige høstinger og tørke. Med andre ord, som en siste utvei. «Sammenhengen mellom spising av insekt og helse mangler» i eksperimentet, men de hevder at insekter er kilder til mineraler, essensielle fettsyrer og aminosyrer.

  Noen eksperter, som Dr. Joseph Mercola, har advart om at regelmessig inntak av insekter kan være farlig. Han påpeker for eksempel at insekter inneholder kitin, som i studier har vist seg å utløse allergi og er svært inflammatorisk. En studie fra University of California San Francisco, avslørte at kitiner kan utløse allergiske inflammatoriske responser i lungene til mus, noe som fikk forskere til å tro at noen individer har en større sårbarhet for astma, som følge av eksponering for inhalert kitin.

  En annen studie viste at insekter har samme potensial til å utløse en allergisk reaksjon som krepsdyr som reker, et vanlig allergen. Krepsdyr og insekter er leddyr, og det er det rimelig å anta at de har samme evne til å utløse allergi hos enkelte individer. En studie i 2019 pekte på andre problemer med å spise insekter, da 81 prosent av insektfarmene som ble undersøkt, hadde parasitter. I 91 av disse tilfellene var parasittene som ble oppdaget «potensielt patogene for mennesker», noe som fikk forfatterne av studien til å merke spiselige insekter som «en undervurdert kilde for menneske- og dyreparasitter».

  Det er også det faktum at mange insekter lever av råtnende stoffer som menneskelig avfall, døde dyr, råtten mat og andre kilder til bakterier, noe som gjør insekter fanget i naturen, til et spesielt risikabelt valg som mat for mennesker. Noen av bakteriene som er kjent for å gjøre mennesker syke, og som er funnet i insekter er Campylobacter og E. Coli. Fordi insekter ofte spises hele, er de dessuten utsatt for kjemisk forurensning via plantevernmidler og tungmetaller.

  Bill Gates og World Economic Forum blant dem som propaganderer for insekter som mat.
  Det er logisk å anta at den britiske regjeringen og andre involverte i studien, har gjort litt forskning og er klar over disse farene, noe som betyr at dette er nok et eksempel på, at de mest vanskeligstilte menneskene i verden blir brukt som testpersoner i risikofylte eksperimenter. Det er sannsynligvis også et miljøelement som spiller inn, med et stort press de siste årene for å erstatte kjøtt med gresshopper og andre insekter under påskudd av å finne mer bærekraftige matvaner.

  For eksempel hevdet World Economic Forum, som står bak «Great Reset», i fjor at det var på tide å «gi insekter den rollen de fortjener i matsystemene våre», mens en Business Insider-video skrøt av at gresshopper har «mer proteiner» enn storfekjøtt, men uten noen av miljøskadene».

  Bill Gates, en av landets største private jordbruksland-eiere, investerte $100 000 i insektoppdrett i 2019 og hevder at insekter «kan mate verden.» Selvfølgelig kan vi ikke finne noen bevis for at Gates selv er villig til å spise insekter.

  Dessverre har medisinsk eksperimentering i Afrika en lang og forferdelig historie. Blant de mange eksemplene, er en test i Zimbabwe der mer enn 17 000 kvinner med HIV ble gitt et eksperimentelt medikament uten samtykke, og en test i Nigeria på 1990-tallet av Pfizer der mer enn 200 barn ble gitt et eksperimentelt medikament. Noen av familiene deres vant senere et søksmål, basert på brudd på informert samtykke. Vi kan bare håpe at dette eksperimentet på små barn ikke vil ende i mer ødeleggelser for zimbabwiske familier.

  Fra NaturalNews, publisert 7 oktober 2022, skrevet av Emily Mangiaracina, journalist for Lifesitenews.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Poor African schoolchildren being fed termites and worms in controversial experiment backed by UK government.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sjokk-terapi økonomen Jeffrey Sachs sier det alle ellers i verden skjønner:

USA stod bak en av verdenshistoriens største enkelt-terrorhandlinger.

Forrige innlegg

Tilnærming mellom Russland og Tyskland sprenger Nato.

Var sprengningen av gassledningen en krigserklæring?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.