POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tallet på vaksine-døde og -skadde er svært høyt.

Vaksineringen fortsetter.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Selv om de fleste ikke rapporteres: Vaksine-dødstall og -skader er svært høyt.

EUs database Eudra Viligance viser 48 817 døde og 5 107 883 skadde etter covid-19-vaksiner.

Den europeiske databasen med rapporter om bivirkninger av legemidler, EudraVigilance, rapporter godkjent av European Medicines Agency (EMA), viser nå 48 817 dødsfall og 5 107 883 skader etter injeksjoner av fire covid-vaksiner: Moderna, Pfizer-Biotech, Astra-Zenaca, og Janssen.

Av alle registrerte skader er nesten halvparten av dem (2 177 286) alvorlige skader. Det klassifiseres som «alvorlig» hvis det resulterer i død, er livstruende, krever innleggelse på sykehus, resulterer i en annen medisinsk viktig tilstand, eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse, resulterer i vedvarende eller betydelig funksjonshemming eller invaliditet, eller gir en medfødt skade».

Disse tallene er basert på rapporter sendt til EudraVigilance. Totalen kan være mye høyere enn bivirkningene som er rapportert. Noen av disse rapportene kan også ha blitt rapportert til det enkelte lands databaser for bivirkninger, som til det britiske Yellow Card systemet. Dødsfallene er gruppert etter symptomer, og noen dødsfall kan ha vært et resultat av flere symptomer.

Plutselige dødsfall og skader blant unge og tidligere friske mennesker, fortsetter å bli rapportert over hele Europa og rundt om i verden, og flere og flere europeiske politikere begynner å snakke om hvor dødelige covid-vaksinene er. Men i stedet for å stoppe vaksinene, har EMA nettopp godkjent en ny covid-vaksine av GSK og Sanofi. Etter måneder med gjennomgang hos europeiske tilsyn, har GSK og Sanofi fått godkjenning for å komme inn på covid-vaksinemarkedet i Europa med deres booster-vaksine VidPrevtyn Beta.

Folkehelseinstituttet anbefaler nå en ny runde vaksiner

Torsdag godkjente EU-kommisjonen Sanofi-GSK-boosteren, «for å øke beskyttelsen mot covid hos voksne i alderen 18 år og oppover», noe som gjør VidPrevtyn til den første neste generasjons, protein-baserte covid-vaksine godkjent i Europa.

Australia har gjort det stikk motsatte, og sier at de ikke godkjenner nye covid-boostere for de under 30 år på grunn av den høye risikoen for hjertesykdom fra injeksjonene. Den australske regjeringen sier at «risikoen for myokarditt fra en covid-boostervaksiner kan være større enn fra covid selv», så de vil ikke tillate personer under 30 å få en fjerde vaksine.

«Hos menn i alderen 16–40 år er det usikkert om risikoen etter covid er høyere enn risikoen etter vaksinasjon», sa regjeringen. Her er den siste reportasjen om unge ofre, som enten har lidd «plutselige dødsfall» eller lammende skader. Det starter med vitnesbyrdet til den 24 år gamle britiske profesjonelle idrettsutøveren og skuespillerinnen Genevieve Florence, som ble pålagt til å ta injeksjonene for å kunne fortsette å filme, men som invalidiserte henne helt.

https://www.bitchute.com/embed/gsNca50UIwMz/

Fra Global Research, publisert 18 november 2022. Skrevet av Brian Shilavy.
Oversatte utdrag fra en lengre artikkel på engelsk ac Northern Light. Linker, video, diagrammer og fullstendige oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: 48,817 Dead and 5,107,883 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions.

Forsidebilde: Jakayla Toney1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 108 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Vaksiner enten de benytter nanoteknologi eller ikke, – er en villfarelse !

  Ditt originale immunforsvar er uansett det beste immunforsvar og fungerer gratis da du er født med det. Fungerer stort sett utmerket ved hjelp av sin egen nanoteknologi! – Det å kapre kroppens celler ved å benytte risikable medisinske intervensjoner har lenge vist seg å være et mislykket eksperiment. Det mest fornuftige alternativet vil alltid være å nære immunforsvaret med de mest nødvendige vitaminer og mineraler for å gi støtte til en effektiv immunfunksjon. Uten disse fungerer det meste meget dårlig, også «vaksiner» !

  Uansett type vaksiner er det ditt eget immunsystem som til slutt skal bekjempe virus og infeksjoner og uten en oppgradering av dette vil vaksiner ALLTID mislykkes !
  Når disse såkalte vaksinene injiseres i kroppen sammen med hjelpestoffer kroppen aldri før har stiftet bekjentskap med kan vi vel bare tenke oss konsekvensene! Svært ofte viser disse stoffene seg å være mer skadelige for kroppen enn et hvert kjent virus.

  Vaksiner er medisin for de som ikke forstår ernæring, – FHI og vårt helsevesen inkludert
  Dette er en Nasjonal skam og oppriktig mener jeg at nevnte institusjoner må stå til ansvar for villedende og misledende informasjon om nytteverdien og skadevirkningene av spesielt disse nye gen baserte vaksinene.

  Vi lever i et løgnens imperium angående så meget i disse dager men dette med forfalsket og uredelig informasjon vedrørende nytteverdien av «vaksiner» er definitivt det mest utilgivelige !

  God Helg
  Synn

  Svar
  • Så rett Sunniva. Jeg er så gammel at jeg hadde Nordahl Rolvsen’s lesebok på skolen. Der sto det på første side: «Husk at maten er kun halve føden.» Vi hadde kosthold undervisning den gang. En sunn sjel i et sunt legeme. Wow, det var tider. Vi var 2 kjønn. Vi fikk bcg sprøyte og skoletannlegen fylte tennene mine med amalgam. Min mor gråt da jeg kom hjem. Han fylte alle jekslene fra den bakerste til den forerste, oppe og nede. Jeg spurte om jeg hadde hull? Nei, men det kunne blitt hull! Dette var forbyggende tannhelse behandling! Min mor var barnpleierske og hun var uhyre forsiktig med medisiner. Under hennes regime (0-14år) fikk jeg kun en halv Globoid. (Hadde over 40 i feber-det viste seg at blindtarmen var ved å sprekke). Hennes filosofi var at imunsystemet fikser det meste. Deler denne linken jeg kom over i dag:

   https://vigilantfox.substack.com/p/the-unvaccinated-will-be-vindicated

   Takk for opplysende kommentarer.(er ikke medisinutdannet)

   Svar
   • Nok en god link olav 😉
    God forstand på medisin eller ikke Olav din Mor hadde helt rett !

    Nå er vi her på slutten av 2022 og flertallet av jordens befolkning har mer eller mindre blitt tvunget til å la seg injisere med en eksperimentell vaksine som ikke kan beskrives som noe annet enn genterapi. Jeg er ikke i kategorien naturmedisiner, men hvordan og hvorfor vi kom til et punkt der naturlige kurer ble unngått til fordel for dyre og farlige legemidler må vi stille oss et stort spørsmål ved.

    Det at flertallet av såkalte medisinske «eksperter» og «erfarne» biologer har mer eller mindre vært totalt ignorant og uvillige til å forstå bruken av vitaminer, mineraler og andre trygge og velprøvde behandlinger, men har i stedet støttet eksperimentelle og farlige terapier er helt uforståelig – men jeg vet nok svaret – Det er lite penger å tjene på å anbefale riktig ernæring, vitaminer mineraler etc., dette når det er så mye penger å tjene på vaksiner og patenterte legemidler. ) – , Uansett da, – dette er faktisk det samme som å bryte eden om ikke å gjøre skade på mennesket for både leger og biologer !
    En god dag til deg 🙂

    Synn

    Svar
    • Man kan faktisk bryte ned hele denne prosessen med mRNA vaksiner i sine enkelte faktorer og punkt for punkt forklare hvorfor den vil være skadelig for alle av oss, definitivt mer enn skadelig for mange av oss ! – Hvorfor «vi» fremdeles holder på med dette er faktisk totalt uforståelig !

     Synn

     Svar
     • Når man injiserer kroppen med mRNA-tråder kan dette teoretisk utløse katastrofale utilsiktede konsekvenser i kroppen, – det vet «enhver» biolog. – Dette er proteinsyntese-instruksjoner som både kan og vil forårsake destruktive selvforsterkende «tilbakemeldingsløkker» hos den enkelte.

      Dette kan enten redusere den nødvendige proteinsyntesen eller forårsake at denne blir overdrevent. Dette vil være forskjellig fra menneske til menneske, men at det vil inntreffe hos enkelte er det ingen tvil om.

      Bivirkningene vedrørende dette erfarer vi nå ! – Auto immune lidelser, – økt betennelse i kroppen, – økt risiko for blodpropp, – forstyrrelser vedr. immunrespons, – overdreven selv replikering !
      Så nå er det vel bare opp til den enkelte da, – om man vil være med på dette lotteriet eller ikke – Jeg kan forsikre om at gevinsten er heller dårlig betalt !

      En God Dag til dere alle !

  • Nå er det bevist. !
   En nylig studie publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet Scientific Reports forklarer oss det vi allerede har visst i meget lang tid nå !
   Millioner av Covid Infeksjoner kunne vært unngått ! – Vitamin D-tilskudd gir god beskyttelse mot Covid-infeksjoner og påfølgende død !

   Men, … Vitamin D-tilskudd er trygt, enkelt, billig og i hovedsak uten risiko for medikament-interaksjoner. Det har derfor aldri vært et ikke-tema for våre «glimrende helsemyndigheter»
   D3, Zink og Magnesium en meget god og forbyggende kur mot Covid og andre infeksjoner !

   Synn

   Svar
   • Unnskyld .. aldri vært et tema ! 😉

    Svar
    • https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

     Jeg kom over denne dokumentaren om virkningen av vaksinen. Dette kan ikke være mulig? Hvis dette er sant overgår det min forstand at myndighetene fortsetter vaksinering!

     Svar
     • Jo dette er helt mulig og helt sant Olav!
      Ja … det er faktisk hevet over enhver forstand at vår myndigheter fortsetter denne galskapen, men mer forbløffende er jeg over at den vanlige Norske mann og kvinne lar seg forføre !

      «Vaksineringen» burde vært stoppet før den ble påbegynt av flere åpenbare grunner, men dessverre, slik ble det ikke. Dette vil vi som samfunn slite med i lang tid !

      Ha en god Dag – 🙂
      Synn

 • Northern Light.
  20 november 2022 15:46

  Pasienter med transplanterte lunger får pustebesvær og organavstøtning etter to covid-vaksiner.

  Av Lance D Johnson.
  Lungetransplanterte med to covid-vaksiner kan risikere avstøtning av organer, og utvikle pustebesvær som krever ekstra oksygen og ytterligere behandling. En studie publisert i The Journal of Heart and Lung Transplantation, kaster lys over dette alvorlige medisinske problemet forårsaket av covid-vaksinene.

  Tre kvinnelige lungetransplanterte fikk pustebesvær forårsaket av covid-19-vaksinene.
  Et flertall av lungetransplanterte (LTR) responderer ikke på den første covid-vaksinen. Antistoffrespons på piggprotein-mRNA ble observert etter den andre injeksjonen. I dette tilfellet utviklet tre pasienter «nye og betydelige respiratoriske problemer etter den andre vaksinen». Pustebesværet stemte overens med antistoffmediert avvisning (AMR). Studieforfatterne skrev: «Så vidt vi vet, er dette den første publiserte tilfellene med vaksine-fremkalt avstøtning hos lungetransplanterte».

  De tre fullt vaksinerte kvinnelige pasientene (alder 50-70 år) fikk FDA-godkjente covid-vaksiner. De tre kvinnene viste ingen tidligere tilfeller av organavvisning. To pasienter fikk Moderna-varianten og en pasient fikk Pfizer-vaksinen. Deres alvorlige, livstruende symptomer begynte mellom seks måneder og to år etter transplantasjonen. Etter at pasientene ble evaluert, ble antistoffmediert avvisning fastslått å være den underliggende årsaken til sykdommen. To av pasientene ble innlagt på sykehus, og diagnostisert med respirasjonssvikt bare to uker etter deres andre covid-vaksine. En pasient viste lignende symptomer som startet som milde. Etter hvert som tiden gikk, ble symptomene hennes verre, og hun trengte ekstra oksygen og ytterligere sykehusinnleggelse.

  Vevsprøvene deres viste ingen cellulær avvisning, men vaksinen forårsaket nye donorspesifikke antistoffer. Alle tre pasientene måtte få behandling for AMR. På grunn av nøyaktige behandlings-protokoller, var legene i stand til å hjelpe to av pasientene med å gjenopprette lungefunksjonen og få ekstra oksygen. En pasient gjenopprettet ikke lungefunksjonen og ble satt tilbake på listen transplantasjon.

  Studieforfatterne konkluderte: Selv om LTR har en begrenset respons på covid-vaksiner som gjør dem mer sårbare, kan det hende at immunsystemet ikke alltid responderer godt nok». Forfatterne rapporterer forekomsten av nye donorspesifikke antistoffer som «ser ut til å bli utløst av covid-19-vaksinen».

  De skrev: «Disse virkningene av vaksinene bør samles i en database der hvert enkelt tilfelle kan undersøkes, for å hjelpe bedre å forstå mekanismen bak dem og forhåpentligvis identifisere faren for LTR-pasienter. Dette kan deretter brukes til å modifisere vaksinasjons-strategier, og hjelpe til med å forhindre uønskede virkninger hos denne sårbare pasientgruppen».

  Transplantasjons-pasienter blir tvunget til å ta covid-vaksiner, til tross for alvorlige og livstruende risiko.
  Lungetransplantasjons-pasienter lider ofte av svekket immunforsvar, og er derfor utsatt for alvorlige symptomer etter enhver luftveisvirusinfeksjon. Covid-19-vaksinene markedsføres som forebygging av en potensiell koronavirusinfeksjon, og foreslås som en løsning for potensiell pustebesvær og svekket immunforsvar hos lungetransplanterte.

  International Society for Heart and Lung Transplantation (ISHLT) og American Society of Transplantation (AST), anbefaler på det sterkeste at alle organmottakere injiseres med covid-19 mRNA. I noen tilfeller har sykehus umenneskelig nok nektet organtransplantasjoner, fordi pasienten eller foreldre til mindreårige ikke ville samtykke til covid-vaksinen. I denne studien forårsaket covid-vaksinene avvisning av organer, og forårsaket alvorlige pustebesvær og redusert oksygenopptak som krevde ytterligere livreddende behandling.

  Fra Natural News, publisert 18 november 2022. Skrevet av Lance D Johnson.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: MEDICAL SCIENCE WARNING: Lung transplant recipients develop respiratory distress and organ rejection after second dose of covid-19 vaccine.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vi må unngå å bli lurt

Eliten og medier snur det hele opp ned

Previous Post

Klimatoppmøtet

Klimakur 2030: Ingen plan for gjennomføring

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.