POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Smittevernsjefen i USA, Anthony Fauci:

Nedstengningenes hensikt: Å få folk til å ta vaksinene.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi legger ut denne snutten fra Global Research for å vise de egentlige motivene bak nedstengningspolitikken: Å få vaksinert så mange som mulig. Dette er en «ikke-sak» i våre medier fordi tiltakene er opphevet for denne gang, men vi i derimot.no regner med at de vil komme igjen seinere. Og da har en et lovverk som er innført i all stillhet som gjør gjennomføringen av dem mye lettere.

«Vaksinesjefen» i USA gir oss her sannheten i klar tekst. Nedstengningene ble gjennomført for å få vaksinert så mange som mulig. Det betyr at det var vaksineringen som var viktigst, ikke folkehelsen.

Ar Kina har rotet seg inn i et uløselig dilemma er en helt annen sak: «Lar vi sykdommen gå uten tiltak innrømmer vi at tidligere tiltak var grundig feil. Stenger vi ned i f.eks. Shanghai kan vi ødelegge Kinas økonomiske vekst.»

Knut Lindtner
Redaktør

Anthony Fauci dukket opp på MSNBC onsdag og lot sannheten om lockdowns slippe … at de er skreddersydd for å skremme folk til å vaksinere seg.

På spørsmål fra verten Andrea Mitchell om det utfoldende helvetesbildet i Kina , berømmet Fauci faktisk den kommunistiske regjeringens handlinger.

Fauci uttalte

«Kina har en rekke problemer, hvorav to er at den fullstendige lockdownen, som var deres tilnærming, en så streng nedstengning som du aldri ville kunne gjennomføre i USA. Selv om det forhindrer spredning av infeksjon, husker jeg tidlig at de sa ganske presis at de gjorde det bedre enn noen andre.»

Men så kom «godbiten» da Fauci erklærte

«Du bruker nedstengninger for å få folk vaksinert, slik at når det åpnes opp, vil du ikke få en bølge av infeksjoner.»

Ved å ignorere konseptet naturlig immunitet, la Fauci til «Fordi du har å gjøre med en immunologisk naiv populasjon fordi de ikke har blitt utsatt for viruset på grunn av nedstengningen.»

Han fortsatte med å slå fast at Kinas vaksiner ikke er gode nok.

«Problemet er at vaksinene de har brukt ikke er på langt nær like effektive som vaksinene som brukes i USA, Storbritannia, EU og andre steder. Så de har ikke den grad av beskyttelse som er optimal», hevdet Fauci.

Han fortsatte,

«De har også langt flere eldre i sin befolkning, som er de mest sårbare blant oss, dermed blir det dobbelt negativt. For det første har de ikke folk som er beskyttet, og for det andre, de som trenger det mest, får ikke vaksinen. Det er kilden til problemet i Kina.»

Se:

Er ikke den mer umiddelbare «kilden til problemet» i Kina at folk blir låst inne i boksene sine og sultet i hjel i en manisk søken etter «null COVID»?

https://www.globalresearch.ca/video-fauci-declares-you-use-lockdowns-to-get-people-vaccinated/5777629

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • «Han fortsatte med å slå fast at Kinas vaksiner ikke er gode nok.»
  KINAS VAKSINER … Er her enda en variant …?

  «Problemet er at vaksinene de har brukt ikke er på langt nær like effektive som vaksinene som brukes i USA, Storbritannia, EU og andre steder. Så de har ikke den grad av beskyttelse som er optimal» hevdet Fauci.

  Det har tydeligvis ikke noen andre «vaksiner» heller.

  Dette er i sannhet intet mindre enn en djevel i menneskeforkledning. (han er til forveksling lik et menneske) På spørsmål om han selv var vaksinert svarte han: Nei. Jeg er en for viktig mann til å la meg eksperimentere med.
  Satans yngel.

  Svar
  • Wasan Totland
   17 april 2022 10:28

   Kina og landene rundt anvender Sinopharm og Sinovac. De har ikke spikeproteinet
   Noen vaksinekandidater som bruker inaktivert virus:

   Covid-19 Vaccine (Vero Cell) Inactivated, Sinovac (Kina og andre) (godkjenningsprosessen pågår)
   VLA2001, Valneva​ (godkjenningsprosessen pågår)
   Sinopharm (Beijing)
   Sinopharm (Wuhan)
   Bharat (India)
   Institute of Medical Biology / Chinese Academy of Medical Sciences
   Research Institute for Biological Safety Problems (Kazakhstan)

   Svar
 • Så utspekulert: genmanipulerte transhumane klassifiseres ikke som 100% organiske og menneskelige, men en ting som patentinnehaver har eiendomsrett til.

  https://www.orwell.city/2021/06/dr-chinda-brandolino-patented-DNA.html

  Svar
 • Wasan Totland
  17 april 2022 10:35

  Mens jeg kjøret traktor i går fikk jeg med meg deler av et radioprogram. Det handlet om en ung dame som hadde tatt to jaber. Hun ble svært syk, angivelig av corona, klarte ikke å spise, kastet opp og fikk over førti i feber. Hun ble kjørt til sykehus og etter hvert langt i respirator. De trodde først det var tarmslyng. Det viste seg å være hjerteposebetennelse. Hun var borte flere ganger på vei til sykehuset andre gang og det var såvidt hun overlevde. Familien og programlederen var overbeviste om at det var coronaen som hadde gjort det selv om eksperter, også i det offentlige, advarer mot betennelse i hjerteregionen på grunn av covid sprøytene. Nå var hun heldigvis på bedringens vei men det vil ikke vare lenge.

  Svar
  • Den hellige overbevisningen er litt skremmende. Selv om et barn dør fornekter de for seg selv og allverden den sanne forklaring, med god hjelp av media. Klarer de å opprettholde dette selvbedraget i søvnløse netter?
   Brasiliansk nyhetsanker Rafael Silva, 36, hadde nettopp fått booster, som han skrøt av, for så å kollapse på direktesending. Flere leger som har vært aggressive pådrivere har dødd etter oppFRISKningsdose. Herlig navn forresten. På en dødssprøyte.

   Svar
 • Northern Light.
  17 april 2022 14:16

  Masseabort etter Covid-19 «vaksiner»: 75 % av kvinnene vaksinert i første trimester mistet sine ufødte barn.

  Minst 75 prosent av kvinnene i første trimester som har mottatt Wuhan-koronavirus-vaksinen (COVID-19), har hatt en spontanabort ifølge en fertilitetsklinikk.

  I episoden 11. April av «The Ben Armstrong Show» spilte verten av et klipp av en video der Senator Malcolm Roberts fra Queensland, Australia, avslørte funn fra en lokal gynekologisk klinikk om et økende antall kvinner som har problemer med å bli gravide.

  Ifølge Roberts har rundt 13 prosent av kvinnene spontanaborter rundt om i verden. Men antallet spontanaborter økte til 50 prosent med Covid-vaksinerte kvinner. Med de vaksinerte i første trimester (første 3 månedene) steg spontanabortene til 75 prosent. «Det er enormt viktig informasjon som blir ignorert,» sa Ben Armstrong.

  Helsemyndighetene klarer ikke å bestemme seg.
  Storbritannia sa først at det ikke var trygt for gravide kvinner å få covid-19-vaksinen. Men innen utgangen av april 2021 oppdaterte Joint Committee of Vaccination and Immunization sine retningslinjer til å si at «covid-vaksiner ikke utgjør noen spesielle sikkerhetsproblemer i forhold til graviditet».

  BBC rapporterte om denne oppdateringen med lignende retningslinjer fra en rekke medisinske myndigheter som sa at de burde være forsiktige med dosen. For å forklare årsaken bak endringen i veiledning, siterte BBC fra en Centers for Disease Control and Prevention (CDC)-studie av over 90 000 gravide kvinner, og sa at det ikke finnes bevis for at en vaksine kan forårsake fertilitets-problemer. CDC-dataene er en del av en større studie, som konkluderte med at det ikke er noen åpenbare varselsignaler for gravide kvinner som fikk mRNA COVID-19-vaksiner.

  Imidlertid rådet Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency gravide og ammende kvinner til å unngå å ta en covid-19-vaksine på grunn av lite informasjon om bivirkningene. I tillegg sa Verdens helseorganisasjon i januar 2021 at bruk av Modernas COVID-19-vaksine for gravide kvinner ikke anbefales.

  COVID-19-vaksinerer er hverken trygge eller effektive.
  Imidlertid hadde det vært dokumentert at vaksinebivirkningene var farlige. Pfizer-dokumenter viser for eksempel at Pfizer visste at COVID-19-vaksinen ikke var sikker og effektiv i det hele tatt. Den forårsaker vaksineskader og kan til og med forårsake død. Pfizer og Food and Drug Administration (FDA) visste at vaksinene forårsaker hjerteproblemer for tenåringer, men ga den likevel nødgodkjenning for tenåringer til tross for viruset ikke er farlig for aldersgruppen.

  En lege påpekte også at i mai 2021 hadde FDA registrert 35 nye tilfeller av myokarditt (hjerteposebetennelse) hos tenåringer, men sykehuset ga dem vaksinen likevel uten at det ble advart mot at den skadet tenåringenes hjerter. Pfizer betalte selv media for å fortelle folk at vaksinene var trygge og effektive til tross for at de visste noe annet. Men da de ville begynne å tvangs-vaksinere yngre mennesker, gjorde de det til tross for at de innrømmet at viruset ikke er spesielt farlig for yngre.

  Med et sunt immunsystem vil de fleste tenåringer sannsynligvis bare en få mild forkjølelse og bli frisk på to uker takket være deres naturlige immunitet. Det har aldri vært behov for en vaksine. Likevel har selskapet og FDA fortsatt ikke gitt seg med tvangsvaksinering. «Aldri si til noen at de må ta noe som er farlig for helsen deres, for å beskytte dem mot noe som ikke er farlig for helsen deres». Det er uetisk. Det er ondskap, sa Armstrong om tvangsvaksinerings påbudene.

  Fra Natural News publisert 15 April 2022.
  Skrevet av Mary Villareal.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet, linker i orginalartikkelen.
  Orginaartikkel: Mass abortion: 75% of women vaccinated in their first trimester have lost their babies.

  Svar
 • Som om skurken hadde sagt at jorden var rund og månen gikk rundt jorden hadde jeg ikke trodd han. Mannen er en notorisk serieløgner og burde blitt dømt for sine gjerninger siste 50 år.

  Svar
  • Mannen burde stilles foran en militær domstol (sammen med alle de andre galningene, Schwab, Gates, Soros osv.) siden de er i krig med verdens befolkning. Så vidt jeg kjenner til er det kun i krig at døds-straff gjelder, derfor den militære domstolen.
   De virkelig store «synderne» er The Pilgrims Society (startet 1903), av engelsk-amerikansk «elite» (og ser det ut til, alle medlemmer er av Ashkenazi-Khazarisk «Jøde» opphav), som vil beholde sine egne verdier og «fikse» resten av de de ikke eier gjennom Blackrock osv. til sine egne lommer, på bekostning av resten av verden.

   Svar
 • Lockdowns var ikke bare for å få folk til å la seg «vaksinere», men også skape økonomisk kollaps for å rede grunnen for WEFs The Great Reset. Noe vi ser tydelig i disse dager.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Begrunnet i de edeleste motiver:

USA stjeler i stor skala.

Forrige innlegg

Missilet som forårsaket massakre på jernbanestasjon:

Var det mest sannsynlig ukrainsk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.