POSTED IN Covid-19, Helse

Medisiner finnes, men er forbudt å bruke mot Covid.

Nå viser et annet gammelt medikament seg som effektivt.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen, sammen med en rekke rapporter om effektive medisiner (f.eks. Ivermektin) som er utprøvet over hele verden, forteller at det er helt unødvendig å utsette befolkningen for ikke ferdig utprøvde vaksiner, altså vaksiner som vi nå vet fører til svært mange døde (sml. med andre vaksiner) og enda flere med alvorlige bivirkninger.

Særlig viktig er det å bringe slike resultater frem til befolkningen når en nå er i gang med en tredje runde vaksinering. Vaksinene holdt ikke hva en på forhånd lovet. I Israel er en i gang med en fjerde vaksineringsrunde og der snakker en om vaksiner to ganger i året i all fremtid. I USA snakker en om 6. runde til høsten av en vaksine som ikke virker i og med at den må fornyes hele tiden.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Aspirin reduserer risikoen kraftig for COVID-død og alvorlige skader- George Washington University

Acetylsalisylsyre bekjemper blodpropp og reduserer betennelse

Aspirin uten resept kan beskytte lungene til COVID-19-pasienter og minimere behovet for mekanisk ventilasjon (pustemaskin, overs.), ifølge ny forskning ved George Washington University.

Teamet undersøkte mer enn 400 COVID -pasienter fra sykehus over hele USA som tar aspirin uten tilknytning til COVID -sykdommen, og fant at behandlingen reduserte risikoen for flere parametere med nesten halvparten: å nå mekanisk ventilasjon med 44%, ICU -innleggelser med 43% og total dødelighet på sykehus med 47%.

«Da vi lærte om sammenhengen mellom blodpropper og COVID-19, visste vi at aspirin-som brukes for å forhindre hjerneslag og hjerteinfarkt-kan være viktig for COVID-19-pasienter,» sa Dr. Jonathan Chow fra studieteamet. «Forskningen vår fant en sammenheng mellom lavdose aspirin og redusert alvorlighetsgrad av COVID-19 og død.»

assorted medication tables and capsules

Lavdose aspirin er en vanlig behandling for alle som lider av problemer med blodpropp eller er i fare for slag, inkludert de fleste som hadde et hjerteinfarkt. Selv om det påvirker luftveiene, har koronaviruset vært forbundet med koagulering av små blodkar, noe som forårsaker små blokkeringer i lungeblodsystemet, noe som fører til ARDS – akutt respiratorisk nødsyndrom.

Israelske forskere fikk lignende resultater i en foreløpig prøve ved Barzilai Medical Center i mars.

I tillegg til effekten på blodpropp, fant de at aspirin hadde immunologiske fordeler og at gruppen som tok det var 29% mindre sannsynlig å bli smittet med viruset i utgangspunktet.

«Aspirin er rimelig, lett tilgjengelig og millioner bruker det allerede til å behandle helsemessige forhold,» sa Chow. «Å finne denne sammenhengen er en enorm gevinst for de som ønsker å redusere risikoen fra noen av de mest ødeleggende effektene av COVID-19.» [Og et stort tap for «Vaccine Taliban», lockout-fanatikerne og Big Pharma som nå vil gjøre alt de kan for å begrave funnene og blåse opp bivirkninger av dette billige og gjennomtestede stoffet.]

Aspirin, selv om det har en betydelig effekt på å redusere blodpropp, kan også forårsake blødningsforstyrrelser og magesår og har skadelige bivirkninger på pasienter som behandlingen ikke er indisert for. [Det forårsaker mikroblødning, men hos et friskt individ løser dette seg selv på ikke mer enn fire dager ettersom kroppen tilpasser seg daglige doser.] Vær oppmerksom på at nye behandlinger aldri bør startes uten å konsultere en helsepersonell.

Kilde: Jerusalem Post

Maskinoversatt/KL

Tidligere publisert på drimot.no

Forsidebilde: Dim Hou

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Begrunnet i de edeleste motiver:

USA stjeler i stor skala.

Forrige innlegg

Missilet som forårsaket massakre på jernbanestasjon:

Var det mest sannsynlig ukrainsk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.