POSTED IN Covid-19, Helse

Sverige som ikke innførte strenge tiltak slapp lett unna. USA avblåser Korona-krisa:

På tre år har det til nå være en overdødelighet i USA på 1,3 millioner mennesker.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

USA erklærer «COVID-19-krisa» avblåst

USAs president Biden  signerte i dag H.J.Res. 7, som endeleg set stopp for COVID-19-krisetilstanden landet har vore i sidan mars 2020.

Det var verkeleg på tide. Det skulle ha vore stoppa allereie i juni 2020, då det vart klart at utbrotet eigentleg var noko influensaliknande, og at mottiltaka har ein sterkt negativ innverknad på samfunnet. Det ser ein lett dersom ein samanliknar USA med Sverige, som nesten ikkje innførte nokre slike folkehelsetiltak:

Aldersstandardisert dødelegheitsrate (i døde per 100 000) for Sverige versus USA sidan «pandemien» starta og til og med mars 2023.

Folkehelsetiltaka i USA greidde ikkje å hindre (eller kanskje dei faktisk produserte det?) ei overdødelegheit på totalt omlag 1,3 millionar mellom første veka i 2020 og veke 3 i 2023.

Justert for alder og storleiken på befolkninga, ser vi at USA enda opp med ein dødelegheitsrate på +266/100k og Sverige med +45/100k. I forhold til 2019, er det ein auke på +17.1% fleire pandemi-døde i USA og +4.4% i Sverige.

Likevel vil reiseforbodet for uvaksinerte internasjonale turistar og visum-innehavarar halde fram i minst ein månad til, fram til 10. mai, 2023.

Kravet om bevis for at ein er fullvaksinert mot COVID-19 vart forlenga ein månad for flypersonell i utenriksfart

Alle diagramma kan finnast hos Mortality.watch

USMORTALITY10. APRIL, 2023

Forsidebilde: Tim Foster

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  15 april 2023 17:44

  USA: Dødsfall under svangerskap stiger kraftig.

  Av Dr. Peter McCullough.
  Moderne fødselshjelp i USA har hatt en stor innvirkning på å redusere dødeligheten under svangerskap i flere tiår. Nå ser vi en reversering av denne gode trenden. Fra begynnelsen av pandemien har det vært rapporter med blandede resultater, for dødelighet blant svangre kvinner med covid-smitte og etter covid-vaksinasjon. Dessverre har mange kvinner fått begge deler i 2021 og fremover.

  CDC rapporterer at rundt 65% av kvinnene har tatt en vaksine – de fleste før unnfangelsen, og resten i løpet av svangerskapet. Dette skjedde fordi CDC informerte gravide kvinner om å ta denne risikoen uten å garantere for helsen til moren eller babyen gjennom svangerskapet.

  Nå rapporterer CDC rekordhøye dødsrater under svangerskap i 2021 sammenlignet med tidligere tiår, og som rapporten til Hoyert viser, en trinnvis økning for dødsfall under eller kort tid etter svangerskapet. Alle grupper har en økning, men det er mest alvorlig for afroamerikanske kvinner.

  Mens nedstengninger, redusert tilgang til svangerskapsomsorg og en rekke faktorer kan være relatert til mødrenes utfall, overser CDC-rapporten bevisst store eksponeringer for smitte, akutt covid- sykdom som kunne ha spilt en rolle i 2020, og covid-vaksineringer som 65 % av mødrene hadde i 2021. CDC må være åpne om alle tall om covid-tilfeller og vaksineringer for forskerne, for en snarlig epidemiologisk evaluering av disse urovekkende trendene. Død blant gravide bør være en topp-prioritet for folkehelseforskere.

  Kvinner i fertil alder og gravide bør avstå fra covid-vaksinering, spesielt med graviditets-kategori X-status, og usikkerheten med vaksinenes kort- eller langsiktige sikkerhet.

  Fra Global Research, publisert 13 april 2023. Skrevet av Dr. Peter McCullough, kardiolog, og tidligere professor ved Texas A&M University.
  Oversatt fra engelsk. Linker, kilder og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: US Maternal Death Rates Up Sharply.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh:

Massiv korrupsjon i Ukraina, amatører som ledere i USA med manglende planer og sviktende dømmerkraft.

Forrige innlegg

Mye er ikke slik de fremstilles i våre medier:

Kortnyheter fra verden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.