POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Sveits nye folkehelse-strategi:

Styrk naturlig immunitet!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ny folkehelse-strategi for Sveits: Unngå covid-vaksiner – sats på din naturlige immunitet.

Av Kristoffer Hell.

Den sveitsiske avisen 20 Minuten skriver at Sveits sin strategi for å håndtere årets utgave av koronainfluensa, er å satse på naturlig immunitet, folks eget immunsystem, og å unngå covid-vaksinasjoner med unntak av visse minoritetsrisikogrupper.

Den nye strategien går i mot hvordan Big Pharma i 2020-2021 overtalte myndigheter over hele verden til å massevaksinere 5,7 milliarder mennesker med en nødbruks-godkjent DNA-endrende eksperimentell vaksine.

Den sveitsiske strategien skiller seg også fra hvor mange andre land i Vesten fortsatt ser på naturlig immunitet, inkludert Sverige. Kursendringen var ikke helt uventet.

Kanskje et alternativ?

Allerede 11 april i år kunne NewsVoice rapportere at Sveits reviderte landets covid-politikk og sluttet å anbefale covid-vaksinasjoner. Meldingen som ble gitt var at den føderale regjeringen kun vil betale erstatning for skader og dødsfall fra covid-vaksinasjoner som de har anbefalt, og i forbindelse med det meldte at den har sluttet å anbefale covid-vaksinasjoner. I dag er dette ytterligere styrket når sveitsiske myndigheter i praksis fraråder innbyggerne å ta covid-vaksinen, og i stedet heller la sitt eget immunsystem bekjempe viruset.

Christoph Berger, president for det sveitsiske føderale vaksinasjonsrådet: «Bortsett fra at når du er syk, er det fra et immunitetsperspektiv positivt at viruset sprer seg». «Det er klart at vaksinasjoner har uønskede effekter, også alvorlige, og vi må ta disse menneskene og deres lidelser på alvor og også hjelpe dem».

Hvorfor Sveits og akkurat nå?


På spørsmålet om hvorfor kursomleggingen gjøres i Sveits og ikke i et annet sammenlignbart land i Europa eller verden, som for eksempel Sverige, kan ha flere forklaringer.

Samfunn: Sveits har en dypt konservativ befolkning som er vant til selvstyre, og direkte demokrati med folkeavstemninger flere ganger i året. Så snart det ble klart for landets folkevalgte at covid-vaksinene var skadelige, bestemte de raskt å unngå konsekvensene for dette, som er fremtidige skader, først ved å slutte å anbefale covid-vaksinene, og i dag ved å aktivt overtale folk til å heller satse på kroppens naturlige immunitet.

Pascal Najadi

Najadi-faktoren: En kjent og respektert sveitser og også sønn av en av WEFs grunnleggere, Pascal Najadi, ble overtalt til å ta covid-vaksinen og lever i dag, på grunn av skader fra dette, med en fot i graven. Denne mannen har offentlig vendt seg mot ikke bare covid-vaksinene og Big Pharma, men tilsynelatende alt som heter globalisering.

For å forstå effekten av dette kan du sammenligne det med effekten i Sverige dersom noen i den svenske kongefamilien, eller noen fra Wallenberg-familien, offentlig gikk ut og vendte seg mot globalistprosjektet, og anklaget den svenske regjeringen for overlagt drap på Sveriges befolkning med covid-massevaksinasjon.

I videoen nedenfor, først publisert i Sverige av NewsVoice 27 november, krever Pascal Najadi og hans landsmann norsk/sveitsiske Astrid Stuckelberger, at den føderale regjeringen i Sveits trekker tilbake den diplomatiske immuniteten til FNs Verdens helseorganisasjon, WHO, World Economic Forum, WEF og Bill Gates og hans GAVI.

https://rumble.com/embed/v3nttla/?pub=4

Fra NewsVoice, publisert 8 desember 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Schweiz covidstrategi: Undvik vaccin – satsa på naturlig immunitet.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: DJ Paine

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg har hørt Najadi i intervju uttrykke verdsettelse av operation-warp-speed-Trump og microchip-Musk, så der er dømmekraften litt svak, noe «hopium» der antagelig, men okay, noe skjer, så får «as good as it gets» være bra nok inntil videre, hvor en av globalismens sønner vender seg mot monsteret. Og han har Astrid Stuckelberger med seg, som lover godt. Hun virker som hel ved. MEN:
  Å stole på noe som helst er blitt vanskelig. Menneskeheten er traumatisert, enten man er injisert eller ikke. Mange av de injiserte lever i fornektelse og har ikke engang begynt å se realiteten i øynene; noen er døde og levde ikke lenge nok til å få opp øynene. Spedbarn injiseres fortsatt, og dør, så de fikk ikke noe liv, takket være bevisstløse foreldre og samvittighetsløse helsemyndigheter. En traumatisert verden. Folk med familiebånd som New Zealands Maorier går i titalls begravelser på kort tid.

  Personlig har jeg opplevd det før, som gammel homse har jeg det friskt i minne at folk jeg jeg aldri hadde gjort noe vondt ønsket meg død, som var realiteten på 80-tallet, med yrkesforbud og ydmykelser mens venner og kjente falt fra og medmennesker, kristelige eller ukristelige, frydet seg over «guds straffedom». Elisabeth Kübler-Ross foreslo den gang at AIDS var noe skapt og ønsket og villet. Så tanken var ikke ny for meg i denne nåværende sammenhengen, Nobelprisvinner Luc Montagnier advarte om hiv-komponenter, om det var i Wuhan-viruset selv eller i injeksjonen husker jeg ikke nå. På bitchute, «suddenly changed?, » har Reiner Fuellmich «konspirasjonsteoretiker» dr. Naomi Wolf og psykiateren som stanset lobotomering, dr. Peter Breggin, i intervju. Breggin beskriver hvordan en kjemisk lobotomering foregår i de injisertes frontal-lapper, slik at en «zombie-apokalypse», som også dr. Carrie Madej nevnte for et par år siden, det er reelt, og ikke science fiction.

  Jeg satte pris på denne artikkelen fra off-guardian.org som går inn på traumet både injiserte og ikke-injiserte opplever, skrevet av en psykoterapeut, tror jeg. Den har oversetter. Finnes på:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/trauma-nation

  Svar
 • I Norge:

  ‘Regjeringa og Høgre vil endre smittevernlova og gi framtidige regjeringar høve til å innføre isolasjon og karantene-tiltak utan å gå vegen om Stortinget. ‘
  https://www.nrk.no/vestland/stortinget-seier-ja-til-ny-smittevernlov-1.16675269

  Altså fullt diktatur overfor befolkningen!

  Er den noen ABB’er som vil melde seg, og fri oss?

  Svar
 • Northern Light.
  12 desember 2023 21:37

  Italiensk helseminister under etterforskning for mord for å skjule dødsfall fra covid-vaksiner.

  «Han visste at injeksjonene drepte mennesker, og ga ordre til lokale helsemyndigheter om å skjule dødsfall og alvorlige bivirkninger».

  Av Viligant Fox.
  «Den tidligere italienske helseminister Roberto Speranza er under etterforskning for drap, etter at e-poster avslører at han helt fra starten av massevaksineringen visste at injeksjonene drepte mennesker, og ga ordre til lokale helsemyndigheter om å skjule dødsfall og alvorlige bivirkninger for å berolige innbyggerne og for ikke å sette vaksinasjonskampanjen i fare», rapporterte InfoWars-bidragsyter Greg Reese i et viralt X-innlegg delt av Alex Jones.

  Disse svimlende anklagene ble rapportert av både tyske og italienske aviser. Engelsk oversettelse av en italiensk rapport om denne historien: Statsadvokaten i Roma etterforsker Roberto Speranza, den italienske regjeringens helseminister, fra tiden med covid-tiltak. Han var ansvarlig for vaksinasjonskampanjen. Undersøkelsene er et resultat av klager knyttet til de såkalte AIFA-e-postene fra det italienske legemiddeltilsynet. Den tidligere direktøren for AIFA, Nicola Magrini, er også under etterforskning.

  Publiseringen av disse interne e-postene avslørte at de hadde vært klar over farene ved covid-vaksinasjonen fra starten av. Anklagen går ut på at den ansvarlige ministeren og lederen av narkotikamyndigheten bevisst har utsatt den intetanende italienske befolkningen for denne risikoen.

  De oppfordret italienere til å vaksinere seg. Vaksinasjon ble til og med gjort obligatorisk for enkelte yrkesgrupper. Det var mange bivirkninger, også dødelige. Etterforskningen dreier seg om drap, alvorlig legemsbeskadigelse, og mer fordi Speranza og Magrini tydeligvis ga instrukser til de lokale helsemyndighetene om å skjule dødsfallene og alvorlige bivirkningene, som skjedde umiddelbart etter at vaksinasjonene startet, for ikke å sette vaksinasjonskampanjen i fare – og forsikre innbyggerne om at det var sikkert.

  Den ansvarlige ministeren og sjefen for AIFA forventes nå å svare for disse handlingene. Ifølge klagene fra politiforeningene og finanspolitiet, samt fra den private organisasjonen «Listen to Me», som representerer 4200 personer skadet av vaksiner i Italia, ble politifolk og lærere utsatt for obligatorisk covid-vaksinasjon.

  Den tidligere helseministeren, Roberto Speranza, fortalte stolt om vaksinasjonsstatistikk i Italia. «Vi har nå nådd en enormt betydelig prosentandel av vaksinerte personer i Italia, 89,41 %. Derfor, for øyeblikket i Italia, er litt over 10 % av befolkningen uvaksinert».

  I dag er Roberto Speranza under etterforskning for løgner han angivelig fortalte om vaksiner. Blant forbrytelsene de er anklaget for er ideologisk usannhet og drap. Eksklusivt: Et dokument fra Romas påtalemyndighet viser at den tidligere ministeren, Roberto Speranza, sammen med Nicola Magrini, den tidligere daglige lederen for AIFA, er begge registrert i deres etterforskningsregister.

  Fra Viligant News, publisert 12 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker, bilder av dokoumenter, avis-forsider og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Italian Health Minister Under Investigation for Murder for Concealing COVID-19 Vaccine Deaths.

  Svar
 • https://t.me/hiddeninplainsight1

  Se denne hjertskjærende videoen.

  Svar
 • Så det er egentlig derfor norske rikinger flytter i hopetall til Sveits..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Da er det «game-over» for USA i Sørkinahavet.

Får Kina Kinzhal fra Russland?

Forrige innlegg

Vestlig propaganda går på en ny smell:

Putin mottas som en konge i Midt-Østen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.