POSTED IN Norge

Mitt svar til sjefsredaktøren i fvn

Jeg skammer meg ikke!

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Glenn Bergstø
Menneskerettsforkjemper

(fvn er Fædrelandsvennen, red.)

Jeg skammer meg ikke!
Jeg er fremdeles stolt av å bære min stjerne med ikke vaksinert.
Og avisens uthenging og mobbing beviser bare mitt poeng.

Jeg blir beskyldt for å ikke forstå, og for å være historieløs.
Men det er nettopp historien som motiverer meg.
Hvis jeg skulle forklart hvorfor jeg går med stjernen i en setning:
«De som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den.»

Og hvis sjefsredaktør tror jeg må vente med å protestere til et vaksinepass blir tatt i bruk i Norge, tar han feil. Hvis han tror at mitt engasjement stopper ved grensen tar han feil.

Jeg blir kalt smakløs og historieløs. På toppen av alle andre navn i boken.
Denne retorikk som får fritt spillerom i norske aviser og fjernsyn vil føre til vold og drap av uvaksinerte. Når man legger skylden på en minoritet for alt som er galt i et samfunn blir resultatet alltid det samme.
Bytter vi ut ordet «uvaksinert» med ordet «jøder» blir sammenligningen krystallklar.

Glenn Bergstø, Menneskerettsforkjemper

Jeg ser folk skrive at uvaksinerte er smittebærere, feige, parasitter, sabotører, uintelligente, onde, egoister og farlige. «De burde vingeklippes» sto det i fvn. Jeg ser noen sier uvaksinerte holder nordmenn som gisler, belaster helsesystemet og burde komme sist i køen. Jeg ser folk skriver at de håper alle uvaksinerte mobbes, blir uthengt, straffes eller fengsles. Jeg ser folk argumentere for et delt samfunn, et medisinsk apartheid.
Jeg ser folk skrive på sosiale medier at de håper alle uvaksinerte dør.

Jeg ser og hører lignede som et direkte resultat av sjefredaktørs artikkel.

I VG 31.12.21 står det i et innlegg kalt «Den ekstremt norske høfligheten» :
«Bare tenk på de uvaksinerte. De er noen jævla kremidioter som hadde fortjent å stå i gapestokk på alle offentlige torg rundt omkring i landet i hele januar, påfulgt av lett, men likevel passe smertefull, juling, men det sier ikke nordmenn. Det hadde jo ikke vært høflig. Det er viktigere å være hyggelig enn ærlig. Så istedenfor fortjent filleristing oppfordres antivaksinere bare pent og pyntelig til å vaksinere seg.»

Det er slike innlegg som dette som rettferdiggjør at jeg går med min stjerne. Og de som kan historie kan ikke fornekte dette. Grusomhetene mot jødene startet ikke med folkemord, det endte der. Og det var ikke bare jøder som som måtte gå med merker.

Denne retorikk øker blant nordmenn i takt med norske avisers publisering denne hat retorikk.
Jeg vet ikke hvorfor norsk media nå har valgt å legge vær-varsom plakaten til side eller hvorfor de ignorerer hatlovene i Norge. Jeg vet ikke hvorfor de underbygger en splittelse i folket, en «oss mot dem» mentalitet.
Men jeg vet at jeg er imot det. Jeg er imot å legge skylden på minoriteter, jeg er imot mobbing og uthenging. Jeg er imot stigmatisering.

Jeg kjemper for likeverd, toleranse, nestekjærlighet, frihet, demokrati og menneskerettighetene.
Og gjennom den gule stjerne utrykker jeg tydelig en advarsel fra fortiden.
En advarsel hovedsakelig til media.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Å være varsom har det kjøpte media sluttet med for lenge siden. Intelligens hjelper lite, for disse sjefsredaktørene som lar ondskapen komme på trykk er ikke uintelligente, men moralsk på et veldig lavt bevissthetsnivå, og er velvillige til hva som helst som gir penger i kassen. Muligens kunnskapsløse når «historieløshet» så klønete lanseres som et argument, eller mer sannsynlig klassisk psykopatiske, ved å snu alt på hodet og beskylde andre for egne feil. Sponset media gir seg ikke, har fortsatt ikke fått nok blod på hendene, de vil ha mer, og NRK skriver nettopp at gravide bør vaksineres, enten er tekstforfatterne for uvitende til å skjønne hva de råder kvinner til eller kanskje så skruppelløse og godt betalte at samvittighet ikke er til noen plage, disse medskyldige skriver på bestilling og sover samvittighetsløst og godt om natten.
  Før eller siden vil vel selv de mest aggressive pro-vax-mobberne rammes av stikk 1, 2, 3 eller 4, direkte på egen kropp eller indirekte ved sine nære og kjære. Det er bare et tidsspørsmål. De som høylydt ønsker gapestokk og vingeklipping og død over de renblods vil møte seg sjøl i døra, og hvis det blir et lite hyggelig møte kunne det ikke bli mer selvforskyldt. Leger som mobber motstandere av genmodifisering dør selv plutselig etter tredje dose. AOC blir smittet, selv etter tre doser. Gavin Newsome blir alvorlig syk etter sin pr-kåte booster-injeksjon på TV. La mobberne smake sin egen medisin og hvordan den virker, det kommer til å skje snart uansett så sant injeksjonen var ekte og ikke saltvann. La foreldre som nå burde vite bedre skamme seg dypt og inderlig for resten av livet hvis de forgifter sine barn.

  Svar
  • John A. Gundersen
   31 januar 2022 21:29

   Dette gryende hatet mot de uvaksinerte kan tyde på at mange angrer bittert på at de tok «vaksinen» – og lar angeren og bitterheten gå ut over de som i sakens anledning ikke har noe å angre…

   Svar
 • Var skeptisk til vaksine helt til jeg satte meg inn i forhistorien til mange vaksiner, helt fra 1900 og frem til i dag. Resultat er blitt vaksinemotstander! Vaksineprodusentene gjør sitt ytterste for å ta livet av flest mulig uten at det kommer ut opplysninger til folket om hva de holder på med. I kjølvannet av dødsfallene forfalsker de rapporter slik at de enkelt kan bortforklare dødsårsakene, og de kan fortsette med mer av det som ikke virker. Meslingvaksinen har spredd meslinger. De vaksinerte smitter andre (symptomfrie i inkubasjonstid). HPV vaksinen (livmorhalskreft) forårsaker flere krefttilfeller enn den kurerer. MMR vaksinen (mot meslinger, kusma og røde hunder) etterlater seg pasienter med flere livslange helseplager. Kikhostevaksinen DTP-vaksinen (som omfatter difteri, stivkrampe og kikhoste). Dette vaksineprogrammet er av CHD (Children Health Defense) karakterisert som «fatalt mislykket»
  En CDC-varsler står frem: Åh, Herregud! – Jeg kan ikke tro at vi gjorde det vi gjorde … men det gjorde vi. Det er det laveste punktet i min karriere, at jeg gikk med på den studien. Jeg er totalt skamfull over hva jeg gjorde. Jeg var lydig og eh gjorde som de sa. Vi rapporterte ikke sentrale funn. Jeg føler stor skam nå, når jeg møter familier med autistiske barn, fordi jeg har vært en del av problemet. Sjefene ville at vi skulle gjøre visse ting, og jeg gikk med på det. Jeg har en sjef som ber meg om å lyve. Hvis jeg må vitne, vil jeg ikke lyve. Jeg har i det store og hele sluttet å lyve. Her er linken til filmen som lå på YouTube:
  https://www.youtube.com/watch?v=gg2M7nphmFw
  Denne er nå slettet av YouTube Sensuren. Her er flere hundre linker som er ment å dokumentere utsagn og påstander om forskningssvindel og juks med rapporter, de fleste er, uten at jeg har sjekket alle, mest sannsynlig fjernet.
  Har selv blitt møtt med fordømming og beskyldninger om feiging, smittespreder osv. Testing og vaksinering, overhodet ikke aktuelt her i gården.
  Så til dere som velger å ikke være med på vaksinering og genmanipulering – Hold ut – Vi er ikke alene selv om det forsøkes å gi oss inntrykk av det.
  Vi blir møtt èn og èn i konfrontasjon med autoriteter innen medisin/helse, og på finurlig vis påvirket til å stole på informanten. De forteller sjelden sannheten. Bare influensavaksinen som» påtvinges» folket i disse dager, gjør at de som vaksineres har 36 % større sjanse for å bli smittet med Corona enn uvaksinerte. Dette er noe leger og helsevesenet er fullstendig klar over, men velger å ikke informere.
  Var det noen som nevnte Nürnbergkodeksen ..? Du skal gis et informert valg. https://www.forskningsetikk.no/ressurser/fbib/lover-retningslinjer/nurnbergkodeksen/

  Svar
  • En bok jeg tror du, og mange mange andre, vil ha stor glede av er «Myten om Smitte» av Thomas Cowan og Sally Morell. Kanskje du har lest den allerede, hvis ikke finner du den på Akademika.no
   Den tar opp mye av det du skriver, og mye mer.

   Svar
 • Mange av oss behersker engelsk godt nok til å kunne følge med, og innta internasjonale spesialisters evne og vilje til å spre kunnskap om hva vi er oppimot kom til etter hvert. Slik kunne vi advare nære, kjente og også fremmede mot disse vaksinene. Nå VET vi at «biovåpenet», de såkalte vaksinene er blitt tillatt brukt på anelsesløse mennesker UTEN deres «informed consent» (kunnskapen om risikoen for helseskader – JA til å med død). Stort sett har ofrene blitt fortalt at «slapp av, dette er trygt». Dette er en skandale av dimensjoner. Gjennom hele 2021 har dette vanviddet fått utspille seg. Alvorlige skader blir rasjonalisert av ofrene selv, det være seg blodpropp ell. kreft (fra mitt nærmiljø/unge mennesker). Et aldri så lite eks./jeg diskuterer allikevel ikke slike saker med ofrene. De må skånes.

  Jeg er en av dem hvis utvidede familiemedlemmer (hele slekta – er ikke så langt fra sannheten) har vaksinert seg. Selv er jeg uten tvil blitt rent traumatisert; en langtids virkning av å ta til seg kunnskap om dette omfattende forsøket på folkemord som er pågående. Samstemmigheten hos de vestlige lands myndigheter er grotesk. Det sitter langt inne hos befolkningen, «våre myndigheter vil jo vårt beste». Så langt derifra….! Vi har med mordere å gjøre «for the better good». Yep, smurt og overbevist om at pågående er hva «som kan redde verden»/depopulasjon. FOR ET BEDRAG!

  » Hypnosen/masformation»; en type massesuggesjon via fryktskapende propaganda, utført ved massemedia og våre myndigheter. har slått til. Under dette har vi fått den her omtalte hetsen mot Uvaksinerte. DET letter nok trykket av denne falske pandemien for mobben, som er deres rette betegnelse. Deres retorikk får meg til å tenke på Sør-Afrikas skremmende apartheidpolitikk, hvor til og med parkbenker hadde påskriften:
  «BARE FOR HVITE».

  Vaksinepass med fortsettelsen: BARE FOR VAKSINERTE (?).
  Stakkars deg Erna Solberg med dine meningsfeller her i Norge. Ser du bare til dine venner i WEF; og de nærliggende farlighetene bak dem igjen. Og de bak dem igjen. Vidsyn er bra, men det JEG ser er en innskrenkethet av det mørkeste slaget.

  «RENT BLOD» som forsvareretorikk for Uvaksinerte. Min mening: Skip it/la det ligge. Det er et sidespor. Uvaksinerte er de heldige. La oss kjempe mot ondskapen med våpen som ikke er kontraproduktive, idet de høyner konfliktnivået*.
  Gyv heller på med innhentet kunnskap – prent/og uttal anklagelser mot massemedias løgnpropaganda; og mot MYNDIGHETENE (ennå våger de bruke PCR-testen – som tillegg til selvtesting). Min forakt for dem er grenseløs. Ord finnes knapt. Allikevel kommer de også her til uttrykk ;).

  p.s. avgifting – de spanske forskerne hadde forleden oppskrifter på bitchut. «Vår» Synniva her har vært på banen. NÅR KOMMER MYNDIGHETENE PÅ BANEN tilknyttet dette. Å, unnskyld – de har jo munnkurv hva slikt gjelder…

  Svar
 • Retten til å bestemme over andre ?.Hvor kommer den fra ?.Er den gitt til noen gjennom fødselsattesten ?.Svaret er jo enkelt,den finnes ikke.
  Så,om du ikke har retten til å bestemme over andre,hvordan kan du da gi bort din stemme hvert 4rde år til en stemmesamler som heller ikke har retten til å bestemme over andre ?
  Denne stemmesamleren hevder da retten til bestemme ved å ha fått makt fra noen som ikke har makt,slik blir makt til.

  Svar
  • Jeg prøver forgjeves å flette inn et svar til deg. Regner med sensuren; trist om den kommer herfra da jeg er langt fra enig. Jeg nevnte en gang at jeg har min kamp å utkjempe, da så mange nære har vaksinert seg. Min kamp er som så mange sin her å by på info så godt som jeg mestrer det, og her la jeg til emnet som spesielt de spanske forskerne står for,:
   avgifting spes. av grafen oxid; en dyd av nødvendighet idag. Blokkerer derimot.no lenker eks. til bitchute; Trist, bare trist i så fall. Jeg skrev ikke om det selv, men oppfordret mer kyndige enn meg Evnt. å ta hansken.

   Akk ja, man tror man har noe å meddele… nå ble jeg trist, tror jeg tar en tur til min gamle landsby i Sør-Frankrike. Stå på alle!

   Svar
 • Northern Light.
  25 januar 2022 14:27

  Herskerklassen vet at blant de de uvaksinerte er også redaktører, skribenter, forfattere og kommentatorer i alternativpressen, og fremstående modige forskere, leger og andre fra akademia av format som taler den globale storkapitalen agenda for verdensherredømme for kapitalmakten midt i mot.

  Når alle de uvaksinerte blir tvangsvaksinert med versjonen av mRNA-injeksjonen med grafenoksid, barberblader i nanoformat, som de uønskede i New World Order får, blir det helt stille i alternativpressen ganske fort. All motstand opphører helt mot depopulasjonen av verdens befolkning, og at de som får leve i New World Orders slaveklasse vil leve i et åpent fangenskap i en minimumstilværelse så lenge de er «relevante» for storkapitalen, deretter «ryddet bort». Det er derfor det haster for herskerklassen å bli kvitt opposisjonen som er igjen.

  Svar
 • Dette har jeg sagt i snart to år, men ikke med samme treffsikkerhet som Glenn Bergstø. Og mange gode kommentarer her – jeg tror ikke «vaksinen» gir hjerneskade, men hvis skylapper, ensretting og frykt for å stå utenfor det gode, politisk korrekte selskap, så hadde de «vaksinerte» det før de fikk skudd 1, 2, 3 og etter hvert 4.

  Svar
 • Ensrettingen i Norge er ekstrem. Om vi teller 40 000 som leser steigan and derimot, så betyr det at ALLE de andre forholder seg til Nrks propaganda UTEN motforestillinger. Dette er livsfarlig og en selvfølgelig gigantisk petriskål for å dyrke fascisme i.
  Det er andre nettsteder som bringer balansert info, men de er ikke daglig oppdaterte nyhetssteder, og det er slikt hjelper til å bringe sannheten frem. Folk trenger det daglige drypp, snarere enn kraftsalver og skippertak.
  Det er ingen vei utenom, vi må få bedre media. Steigen og derimot er gode, men det er bare ikke nok.

  Svar
 • Vi bør vel egentlig alle ha våknet opp nå og forstått at hensikten med alle falske virale «epidemier» er å skremme befolkningen til å ta «beskyttende» vaksiner mot en trussel som egentlig ikke eksisterer !

  Stopp «Vaksineringen» ! –
  Hvis man villig fortsetter å la seg vaksinere vil problemene tårne seg opp med mer Covid – Infeksjon – død, hjertestans, lungeemboli, intrakraniell blødning osv–.

  Enhver som promoterer denne Cov-vaksinen er skyldige i kriminelle handlinger mot sine medmennesker og må straffes deretter ! – Vi har nok kunnskap om bivirkningene av denne falske vaksinen nå til at det ikke vil være hold i å si at : « Ja .. men vi visste ikke» !

  Legger ved Covid Rapporten – Det meste du trenger å vite !
  God Natt :)

  https://anyflip.com/ybstq/fbtg/

  Svar
  • Takk, Synneva!!
   For en fabelaktig link!

   Svar
   • En kjent historisk person kal ha sagt: «Tilgi dem FAR fordi de vet ikke hva de gjør» !

    Det holder ikke med tilgivelse angående dette Covid – scenarioet …
    FORDI … DE VET UTMERKET GODT HVA DE BEDRIVER ! …. — FOLKEMORD — !!!

 • Terrain: The Film
  https://terrainthefilm.com/

  Svar
 • COVID-Vaksiner kan forårsake ‘forkrøblende’ nevrodegenerativ sykdom hos unge mennesker !

  Både mRNA-vaksinene og DNA-vektorvaksinene kan forårsake lammende sykdom en gang i nær fremtid. Med denne prionlignende virkningen av piggproteinet vil vi sannsynligvis se en alarmerende økning i flere store nevrodegenerative sykdommer,… inkludert Parkinsons sykdom, CKD, ALS og Alzheimers, – Disse sykdommene vil dukke opp med økende prevalens blant yngre og yngre i befolkningen i årene som kommer !

  «Dessverre vil vi ikke vite om det er vaksinen som vil forårsake denne økningen fordi det vanligvis vil være lang tid mellom vaksinasjonshendelsen og sykdomsdiagnosen»
  «Stephanie Seneff, Ph.D., senior research scientist at MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory »

  Så nå er det vel bare å vente på en kommende vaksinekatastrofe og mange som har valgt å «vaksinere» sine barn kan vel bare fortelle dem at de kun fulgte rådene fra FHI og regjeringa og unnlot å tenke selv (Ikke sant?) !

  «Det kommer nok til å være mange unge mennesker som vil ønske at de hadde hatt andre foreldre» !

  Svar
 • Du blir kalt historieløs.
  Hmm – måten du bruker den på i denne artikkelen er ganske skrudd.

  «Jeg kjemper for likeverd, toleranse, nestekjærlighet, frihet, demokrati og menneskerettighetene.»
  Floskler. Disse honnør-ordene kan dissekeres til intet. Maktapparatet elsker de og leker med de i sin propaganda. Vær konkret: Grunnloven, rett til liv fra første hjerteslag, absolutt ytringsfrihet i offentlig rom for å ta eksempler, uten at jeg behøver å være enige i de.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA ødela landet i 20 år med krigen sin og stjal pengene til nasjonalbanken.

Nå kommer Taliban til Norge for forhindre hungersnød.

Forrige innlegg

Når en tysk marinesjef sier noe som alle vet er sant må han gå av.

Nato-politikken trumfer fornuften.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.