POSTED IN Globalisering

Subtil propaganda

Er TV programmene samordnet på mange kanaler?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Det har aldri vært så mye tv-programmer om nazisme som nå. History Channel 1 og 2, Discovery Channel, National Geographic Channel (merkelig at de ikke har tatt vekk National i navnet), sender samlebånds-produserte programmer om nazismen og Hitler daglig. Spekulative «clickbait» programmer, om Goebbels okkultisme og om at nazistene forsket på UFO-teknologi.

Hvem eier tv-kanalene, og hvem har produsert programmene og skrevet manus? Rulleteksten går raskt over skjermen, men det er åpenbart at påvirkningen som programmene skal ha på tv-publikummet, har en hensikt. Etter å ha sett en del av dem, blir det tydeligere; folk skal ubevisst assosiere nazisme og fascisme med sunn nasjonalisme. Globalistenes presse og media påvirker folk på en slik måte at de skal reagere negativt på alt som inneholder ordet nasjonal; som nasjonalstat, nasjonal identitet, nasjonale landegrenser, nasjonal valuta, nasjonal selvråderett og suverenitet, nasjonalsanger og nasjonal kultur og historie.

GLOBALISME

Den globale storkapitalen vil at hele verden blir et frihandelsområde hvor kapital, arbeidskraft, varer og tjenester flyter fritt. De vil ikke ha suverene nasjoner med egne nasjonalbanker med en nasjonal valuta, folkevalgte som setter eget folk og lands interesser først, beskatter kapital og bruker det på gratis utdanning, helsevesen og sosialt sikkerhetsnett for innbyggerne, at landets folk eier landressursene, og prioriterer så høy selvforsyningsgrad av mat som mulig.

Det globalistiske finansfolket vil påvirke spesielt barn og yngre til å tro at «globale løsninger» må til for å løse verdens problemer. For å utviske nasjonal identitet, og få de lettere til å akseptere at store kapitalforvaltningsselskaper kjøper opp statlige eiendommer, folkets eiendom, etter at de har blitt gjort om til aksjeselskaper. At det er best at storkapitalen eier vannkraften, oljen, gassen, fiskeressursene og infrastrukturen vår, og at sosiale rettigheter privatiseres.

Motstandere mot monster-vindturbiner kalte Solberg for høyreekstreme og rasister i 2019, uten at det utløste folkelig raseri. Motstand mot ACER og utenlandskabler ble kalt strømnasjonalisme av MDGs nestleder i sommer i sommer, uten at det vakte oppstyr. Enda 20-30 tWh fra Norge spiller ingen rolle for Europa, som har et strømforbruk på over 3500 tWh. Men 20-30 tWh fra en produksjon på bare rundt 150 tWh (vi bruker ca 135-140 tWh) fra norske vannkraftverk, fører til svært høye priser på strøm for industri, næringsliv, landbruket og husholdningene.

Mangelen på et folkelig opprør og raseri over at storkapitalens politikere selger ut landet bit for bit, og den ukritiske masseinnvandringen fra MENA-land, tyder på at finansfolkets strategi virker. Den nasjonale identiteten utviskes, og Norge blir mer og mer et land(område) den globale storkapitalen kan regne som erobret. Deres hovedstrømspresse og media omslutter oss i en «media-boble» i all vår våkne tid, og barn og yngre spesielt stiller ikke spørsmål til det offisielle narrativet, de hjernevaskes til å forveksle sunn nasjonalisme med nazisme og fascisme.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • «Motstandere mot monster-vindturbiner kalte Solberg for høyreekstreme og rasister i 2019, uten at det utløste folkelig raseri. Motstand mot ACER og utenlandskabler ble kalt strømnasjonalisme av MDGs nestleder i sommer i sommer, uten at det vakte oppstyr. Enda 20-30 tWh fra Norge spiller ingen rolle for Europa, som har et strømforbruk på over 3500 tWh. Men 20-30 tWh fra en produksjon på bare rundt 150 tWh (vi bruker ca 135-140 tWh) fra norske vannkraftverk, fører til svært høye priser på strøm for industri, næringsliv, landbruket og husholdningene.»

  Uforstålig/underlig og trist politikk mot innbyggerne. Og enda tristere og underligere er det at ikke flere protesterer sterkt mot de som er valgt til å styre for folkets beste.

  Men:
  » fører til svært høye priser »
  Hvorfor fører salg av energi ut av landet til disse prisene?
  Produksjonsprisen er den samme, 10-15 øre per. kWh. inkludert 50% leie/fortjeneste til kraftkommunene. Vann (kraft) har vi foreløpig nok av, dammene er ikke HELT tomme.
  At myndighetene så stjeler fra innbyggerne i et vinterland med avgifter som øker, prosentvis, i takt med oppskrudde priser er like underlig. Så innbyggerne ligger våkne og gruer seg til vinteren. ( ‘ Strøm- støtte’ er jo kun en tilbakebetaling av litt av det stjålne.)
  Men hva ligger bak, hvem styrer- og utfra hvilke ( penge-)økonomisk system brukes ; som gjør at vannkraftverk står i fare for å gå konkurs med priser minst 50-dobbelt (!) av produksjonsprisen?
  Dette er det er en underligste.

  Hvem, konkret, sitter med 40 milliarder (?) fra innbyggernes lommebok?
  Har de forsvunnet? Hvor?

  Svar
 • Hans K Johnsen
  11 november 2022 14:51
  Svar
  • Når du legger ut en link er det en fordel med noen få ord om hva den inneholder.

   Svar
  • Vel verdt å se H. K. Johnsen.

   En informativ video som forklarer hvem som sitter med større makt enn vi tror.
   Og tryllekunstnerne sitter nok bak og ler, – og skal få oss til å se på den ene (ufarlige ) handa, – mens vi ikke skal se på hva maktapparatet egentlig styrer oss mot.
   Håpløst?
   Tja. – Hvis vi lar oss lure til å tro at penger er noe annet enn byttemidler, og gir penge-bakmennene rett til makt og til å styre nasjonalt og globalt.
   Vår mentalitet er vår skjebne. Og vi er 99%.

   Svar
   • Hvem styrer livene våre, ja, H. K. Johnsen?
    Mens vi blir opplært til, av et ‘granskende media’ , til å lulle oss inn i tull:

    ‘Snakk Maskorama med oss. Kven er Ulven? Kven skjuler seg bak Rabagasten og dei andre maskene? …Diskuter i kommentarfeltet vårt.’
    nrk.no/kultur/snakk-maskorama-med-oss-1.16176465

    Jøss kommentarfelt i SMS-media igjen ! Ja, så lenge det kan diskuteres tullball og befolkningen kan holde seg opptatt med dette, så er det nok greit. Dette er etterhvert ( norsk?) ‘kultur.’ 😉

    Men de virkelige ulvene? Hold munn. Ikke ødelegg søvnen vår.

 • Northern Light.
  11 november 2022 16:33

  Globalister på klimatoppmøte nyter gourmetmat mens de oppfordrer vanlige folk til å spise insekter.

  Av Ramon Tomey.
  En oppvisning av hykleri mens hele verden ser på; globalistene nyter en rekke gourmet matretter på klimatoppmøtet COP27 i Egypt, mens de oppfordrer vanlige folk å spise insekter.

  Dette er rettene verdensledere og lederne i industrien skal nyte under den 12-dagers konferansen i byen Sharm El Sheikh: Biffmedaljonger med soppsaus, kyllingbryst med appelsinsaus, og laks med kremet saus. Delegater kan også forfriske seg med endeløse cocktailer.

  Dette falt ikke i god jord hos hos mange aktivister, som raskt fordømte hykleriet. Dyrerettighetsgruppen Animal Rebellion hevdet menyen er som et «slag i ansiktet», til den pågående prisinflasjonen på mat og matmangelen. I mellomtiden sa en talsperson for The Vegan Society: «‘Det er virkelig skuffende av et så betydelig klimatoppmøte som COP27, de serverer kjøtt og fisk hentet fra et annet kontinent».

  Nathan McGovern, en frivillig for Animal Rebellion, var enig i organisasjonens uttalelser. «Disse såkalte lederne er på vei til Egypt, og det er ingen reell handling som vil bli tatt, bare mange ord,» sa han til Daily Mail. «Dette ser bare ut som ‘Gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør». McGovern stilte også spørsmål ved hvorfor matvarer som laks må transporteres til Nord-Afrika. Han sa: «Nord-Afrika har noen strålende plantebaserte matvarer som falafel og couscous. Hvorfor trenger de å laks fra Atlanterhavet?».

  Neil Oliver, en skotsk forfatter og politisk kommentator, slaktet COP27-deltakernes kostholdsvalg på GB News. «De har kommet for å belære oss om å spise mindre kjøtt, mens de setter seg ned til menyer med biff, kylling, laks, havabbor og fløtesauser,» sa han. «Dette er ikke lederskap vi ser nå. Det er desperasjon, det lurer vanlige folk i en galaktisk skala».

  Ekte mat for meg, men bare insekter for deg.
  Menyen på COP27-toppmøtet var helt motsatt i forhold til det globalistiske FN og World Economic Forum (WEF) går inn for. I følge 2018-utgaven av Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC); «kunstig kjøtt som imitert kjøtt fra planteprodukter, fremdyrket kjøtt og insekter, kan hjelpe i overgangen til mer sunne og bærekraftige dietter.» IPCC, med base i Genève, Sveits, er et mellomstatlig organ under FN.

  WEF har i også ivret for et kjøttfritt kosthold for å stoppe «klimaendringer.» «Insekter er en alternativ proteinkilde som krever færre ressurser enn konvensjonell dyreavl,» sa de i en artikkel 12 juli 2021 på WEFs nettsted. «Insektprotein har høy kvalitet, og kan brukes som en alternativ proteinkilde gjennom hele næringskjeden». Relatert: FN, WEF presser på for bruk av insektkjøtt midt i et massivt angrep på den globale matforsyningen.

  «Insektoppdrett bruker mindre ressurser enn konvensjonelt jordbruk, og er bedre når det gjelder CO2, vann, arealbruk og råvarer. Dessuten gir oppdrett av insekter en reduksjon i forurensning på nesten 99% sammenlignet med buskap, og med 80 ganger mindre metanutslipp enn storfekjøtt». En annen artikkel publisert 26 juli 2021, foreslo også flere alternativer til kjøtt, inkludert alger, kaktus, andre kornslag og bearbeidet mat.

  Neil Oliver advarte til slutt: «Retningslinjene deres dømmer hundrevis av millioner av verdens fattige til sult og død i en global skala. Samtidig sørger de i sin kynisme for at befolkningene i deres egne land, blir kastet ut i drivstoff- og matfattigdom for første gang på generasjoner».

  Fra Natural News, publisert 10 november 2022. Skrevet av Ramon Tomey.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Hypocrite globalists enjoy smorgasbord of fine foods while urging regular people to eat BUGS.

  Svar
 • Wasan Totland
  11 november 2022 17:29

  Svingaltas mange horrible kommentarer, også om de uvaksinerte, ser ut til å prelle av på befolkningen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA:

Helsemyndigheter gir instrukser om å blåse opp antallet Korona-døde.

Forrige innlegg

Det er gode tider for oss nå.

Begravelsesbyråene blomstrer i Nord-Amerika.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.