POSTED IN Diverse, Norge, USA

USA:

Helsemyndigheter gir instrukser om å blåse opp antallet Korona-døde.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg legger ut denne artikkelen for å minne om at koronatallene for døde i USA er oppblåste av politiske grunner. Stenger en av samfunn må en ha gode grunner for det. Med korona er det antallet døde som er begrunnelsen.

Artikkelen under ble offentliggjort for over et år siden, men dessverre er den fortsatt høyaktuell til tross for at sykdommen nå er utbrent. I dag skremmer en med smittete som ikke er syke, dvs. friske mennesker. Det er ganske utrolig, men dessverre sant.

Parallellt nedtones antallet vaksineskadde- og døde av presis de samme grunnene. Alt gjøres for at befolkningen skal følge de foreslåtte tiltakene og la seg vaksinere med en vaksine vi nå vet ikke virker som lovet.

Vi minner også om at bivirkningskadene fra alle legemidler (ikke minst for Covid-vaksiner) er skyhøye og bidrar til presset i helsevesenet – og til profitten til legemiddelprodusentene.

Knut Lindtner
Redaktør

Dette ble skrevt i april 2021:

Jeg har lenge mistenkt at dette er en del av det som skjer (oppblåsing av antallet korona-døde). Når myndighetene setter i verk så dramatiske tiltak som vi nå ser, da må de begrunnes for befolkningen. En kan ikke ødelegge økonomien i et land uten at dette rettferdiggjøres på en eller annen måte.

For 11 år siden hadde vi svineinfluensa-saken som ble blåst ut av av alle proporsjoner. Helseministeren antydet opp til 13000 døde. Det ble 32.

Det som skjer nå er 100 ganger verre (målt i utgifter) og krever en begrunnelse – gjennom høye dødstall. Får en ikke nok Korona-døde er det en skandale uten sidestykke. I USA gies det nå retningslinjer for å blåse opp Korona-dødstallene. Jeg tror ikke dette skjer i Norge.

Knut Lindtner

Minnesota: Leger mottar instrukser om «å rapportere covid 19 som dødsårsak selv om pasientene ikke er testet».

Dr. Scott Jensen rapporterer om latterlige instrukser for Covid 19.
Oversatt fra engelsk-Scott M. Jensen er lege, amerikansk politiker og medlem av Senatet i Minnesota. Han er medlem av det republikanske partiet Minnesota, og representerer distrikt 47 i det vestlige Twin Cities storbyområde. Wikipedia 

Minnesota-senator Scott Jensen stod frem på den lokale nyhets-sendingen for å fortelle at at legene mottok instruksjoner fra Minnesotas helsemyndigheter om å rapportere Korona (Covid19) som dødsårsak selv om pasienten aldri hadde vært testet.

Senator Jensen som selv praktiserer som lege sa at han aldri før i sin 35-årige karriere hadde mottatt spesifiserte instrukser om hvordan han skulle fylle ut en dødsattest.

Det er tydelig at Minnesotas politikk er å rapportere alle lungebetennelser eller influensalignende  tilfeller, selv om de ikke er testet, som korona-tilfeller, og at dette er en del av USAs nasjonale helsepolitiske retningslinjer fra CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

Dette er egentlig ikke noe nytt og vi har tidligere rapportert om dette her.

I virkeligheten gjør regjeringene i italia, Tyskland, Storbritannia og Østerrike det samme.

Så selv om dr. Jensens avsløringer ikke er så sjokkerende som de ville vært for 10 dager siden så viser de i det minste at innen den medisinske verden er ikke disse retningslinjene normale. I et eget intervju med med LauranIngraham beskriver Jensen denne veiledningen som latterlig.

Ifølge Jensen, her siterer han en kollega, er det ikke vanlig praksis i det hele tatt å bruke «antagelser eller muligheter» på en dødsattest, men å forholde seg til fakta.

Spørsmålet som henger i lufta: Hvorfor går nasjonale og lokale helsemyndigheter ut på denne måten for å blåse opp korona-statistikken?

Dr. Jensen har sine egne tanker om dette: «Frykten er en fin måte å kontrollere folk på og det bekymrer meg. Jeg ser at en enkelte ganger blåses fryktfaktoren opp… du skjønner, noen ganger blir folks evne til å tenke selv paralysert hvis de er tilstrekkelig oppskremt.»

Noe å tenke på.

 Oversatt av Knut Lindtner

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde v/Dmitry Dreyer

https://www.globalresearch.ca/minnesota-doctors-receiving-instructions-to-report-covid19-as-a-cause-of-death-even-if-patient-was-never-tested/57092691 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 723 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  13 april 2020 9:42

  At «noen» bruker sykdomsskremselet for alt det er verd har vært overtydelig fra starten av. Spørsmålet jeg stiller er om tiltakene med bakgrunn i smittepåskudd mirakuløst vil være over når oppfinnerne har redusert markedet med eksempelvis 40% av kreditten gjennom konkursprosesser. Charles Nenner foreslo en forestående 40% markedsreduksjon sist januar. Andre begynner å stille spørsmål om viruset egentlig er ett virus kalt Covid-19 eller om det er en rekke normale smitter og lidelser som alle utløser kroppens exosomer som så mer eller mindre bevisst forveksles med virus. Vi kan stå overfor verdenshistoriens kanskje frekkeste, sleipeste og samtidig mest omfattende bløff fordi man vet at summen av viljer vil akseptere: https://www.youtube.com/watch?v=d9J86uw5irk&feature=youtu.be

  Samtidig rapporteres det at de totale dødstallene i USA de tre siste ukene i mars er reduserte med 10% i samme tidsperiode i de tre foregående årene: http://www.yourdestinationnow.com/2020/04/this-is-strange-total-us-deaths-in.html

  Svar
 • sunhunter61
  16 april 2020 21:29

  Antall døde i vesten overrapporteres. Antall døde i Kina underrapporteres.
  Cui Bono – hva/hvem tjener på at dette skjer?
  Er folk i Kina sånn passe kontrollert og underkuet, mens de i vesten ikke riktig er der ennå?

  Svar
 • «Noe å tenke på.»

  Men nå har jo den norske befolkningen fått beskjed om IKKE å tenke (sjøl), -men ta en «samfunnsdugnad» sammen med våre ledere ( diktatorer?).
  Når det er fullbragt, folk har gitt opp, så kommer nok neste steg i dette «demokratiet». Et folk som er opplært til ikke å tenke sjøl.
  ‘ Hva tjener løgnerene på løgnen? – At vi tror at ikke noe lengre er sant.’

  Det satses på matematikk og tallforståelse i skolen. Og å ha kritisk sans. Så har vi lærere, – og «ledere» (?) som ikke ser ut til å ha det minste snev av dette.
  Blinde som rettleder de blinde?

  Svar
 • Svar
 • Full kontroll, hvor du reiser, hva du gjør. Om du i det hele tatt får handle. Alt vi de ha kontroll på. Femåringer skal forgiftes! Psykopatisk. Jeg klør i fingrene. Giljotinen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Gjennom Paul Craig Roberts briller:

Splittelsen i USA kan observers og beskrives på mange måter.

Previous Post

Det Russland opplevde på 1990-tallet.

Er det dette Europa nå står overfor: Økonomisk folkemord.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.