POSTED IN Coronavaksiner

Prognose på 700 % økning i diabetes i USA

Studier kobler «covid-vaksiner» til diabetes

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Christian Pavón

Diabetes er blant immunsykdommene som fortsetter å øke i USA. Helsemyndighetene sier at de mulige årsakene må undersøkes. Det skriver journalisten Sharyl Attkisson, som oppsummerte funn om sammenhengen mellom covid-vaksinen og diabetes.

Mange offentlige helsemyndigheter og sykehus benekter koblinger mellom vaksiner og disse sykdommene, til tross for publiserte studier som er fagfellevurderte, skriver Sharyl Attkisson, og nå spår en ny studie fra av det amerikanske CDC (Center for Disease Control), en 700 % økning i både type 1 og type 2 diabetes hos unge som er «vaksinert» mot Covid.

Flere kasusstudier konkluderer med at covid-vaksinen, «kan forårsake type 1-diabetes hos enkelte individer med en genetisk disposisjon». Vaksinasjonene påvirker pasientenes immunsystem, og er assosiert med diabetes og andre immunsykdommer hos noen mennesker. Studier har vist at det bør utvikles en bedre vaksinasjonsplan for barn med diabetes, på grunn av «flere problemer knyttet til bruk av vaksiner», skriver Attkisson. «Type 1-diabetes er fortsatt mer vanlig hos amerikansk ungdom, men type 2-diabetes har økt betydelig blant unge mennesker de siste to tiårene,» ifølge forskere bak studiene.

Barnevaksine-planen i USA, som anbefaler antallet vaksinasjoner, er mer enn tredoblet på ganske kort tid. Det kan ha forårsaket den dramatiske økningen i allergier, utslett og andre immunrelaterte lidelser blant unge, samt autisme og andre nevrologiske lidelser.

Fremtidig økning i diabetes hos ungdom i USA

Antall unge under 20 år med diabetes i USA vil sannsynligvis øke raskere de neste tiårene, ifølge en ny studie publisert i Diabetes Care, sier Sharyl Attkisson.

Forskere spår et økende antall tilfeller av diabetes hos personer under 20 år i perioden 2017–2060. Denne anslåtte oppadgående trenden kan føre til at så mange som 220.000 unge mennesker utvikler diabetes type 2 innen 2060 – en økning på nesten 700 %. Antall unge mennesker med type 1 diabetes kan øke med så mye som 65 % i løpet av de neste 40 årene.

Selv om frekvensen av nye diabetes-diagnoser blant unge forblir den samme gjennom tiårene, kan type 2 diabetes-diagnoser øke med nesten 70 %, og type 1 diabetesdiagnoser kan øke med 3 % innen 2060. Type 1-diabetes er fortsatt mer vanlig hos ungdom, men type 2-diabetes har økt betydelig blant unge de siste to tiårene. Gitt denne oppadgående trenden, kan totalt 526 000 unge mennesker ha diabetes (inkludert både type 1 og type 2 diabetes) innen 2060. Til sammenligning hadde 213 000 unge mennesker i USA diabetes i 2017.

«Denne nye forskningen bør tjene som en vekker for oss alle. Det er viktig at vi fokuserer vår innsats på å sikre at alle, spesielt ungdommene våre, er så sunne som mulig» sa CDC sin fungerende visedirektør Debra Houry. Covid-pandemien understreket hvor kritisk viktig det er å ta tak i kroniske sykdommer, som diabetes. Studiene fremhever ytterligere viktigheten av fortsatt innsats for å forebygge og håndtere kroniske sykdommer, ikke bare for vår nåværende befolkning, men også for fremtidige generasjoner, skriver Sharyl Attkisson.

«Økning i diabetes – spesielt blant unge mennesker – er alltid bekymringsfullt, men disse tallene er alarmerende» sa Christopher Holliday fra CDC. Det kan være flere forklaringer på økningen i type 2-diabetes, inkludert den økende forekomsten av fedme hos barn. Diabetes hos personer i fertil alder kan også være en annen viktig faktor, da diabetes under graviditet øker risikoen for diabetes hos barn. Diabetes fører til høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag, diabetes-komplikasjoner og for tidlig død.
Forskere undersøker aktivt måter å forebygge type 1 diabetes, og studier på voksne har identifisert tiltak som kan tas for å redusere risikofaktorer for type 2 diabetes.


Fra NewsVoice, publisert 31 januar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Studier kopplar covidvaccin till diabetes – Prognos på 700% ökning av diabetes i USA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  3 februar 2023 15:12

  Dr. Peter McCullough: Vaksinen Har hatt en motsatt effekt – den gjør de vaksinerte sykere.

  Av Swebbtv.
  De såkalte vaksinene mot covid-19 har sporet av og gir i stedet en motsatt effekt. De gjør smitten alvorligere. Den amerikanske legen Peter McCullough hevdet dette i Infowars. Tvert imot er det de uvaksinerte som gjør det bra, ifølge kardiologen.

  Hvordan har det seg at opptil 97 prosent av de som dør med covid i Sverige er «vaksinert»? Selv de som blir smittet og havner på intensivavdeling er omtrent 90 prosent vaksinert. Og det er omtrent slik det har sett ut i statistikken lenge.

  I Uke 3 2023 ble det registrert 13 IVA-(intensivavdeling) tilfeller i Sverige, 12 ble vaksinert. I samme uke var det 126 covid-dødsfall, hvorav 112 ble vaksinert. Totalt ble det registrert 1 951 covid-tilfeller i Sverige i uke 3 i år. 1751 av dem ble vaksinert. Verdensledende kardiolog Peter McCullough kan ha svaret. Han hevder at vaksinen gjør smitten alvorligere.

  – Vi har kommet i en situasjon hvor dette nærmest ser ut til å være en statlig operasjon mot egen befolkning i alle land – samtidig. Og på makronivå ser du at landene som tillot leger og andre å være uavhengige – de ble ikke med på denne vaksineagendaen – og de kommer ut av dette på en meget bra måte, som Haita og Elfenbenskysten. En analyse viser at Afrika klarte dette svært bra. Der er covid stort sett over. Hvorfor? Fordi de ikke tok vaksinen.

  Så viser han til en annen analyse. Covid-vaksinen forårsaker flere tilfeller av covid-19, og øker dødeligheten av covid. Hvordan kan det være slik? Vaksinen feildirigerer immunsystemet, slik at det ikke kan håndtere en ny variant av sars-cov-2. I stedet får det et vanskeligere kurs. Viruset sprer seg lettere. Vaksinen har altså en motsatt effekt.

  Så vi har kommet i en situasjon der jo flere vaksiner befolkningen i et land tar, jo verre lider de. På noen sykehus i Australia er 99 prosent, om ikke 100 prosent, av australiere med covid-19 på sykehus fullvaksinert. 10 prosent av folk i Australia har ikke tatt vaksinen. Så det er de uvaksinerte i Australia som ser svært bra ut. Det er forbløffende at vaksinene har hatt en så motsatt effekt som de har, påpeker han.

  Fra Swebbtv, publisert 1 februar 2023. Skrevet av Swebbtv.
  Oversatt fra svensk. Linker, og Tweet med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel:Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”.

  Svar
 • Arno Mong Daastøl
  3 februar 2023 15:21
  Svar
 • Så kan det jo virkelig diskuteres hvorvidt disse «vaksinene» egentlig gjør det motsatte av det de var tiltenkt…..Etter min mening gjør de akkurat det de er ment å gjøre – ta livet av folk. Leste forresten på nettsiden Saksyndig at globalistene plangger kollaps i både mat- og energiinfrastruktur for også å ramme de uvaksinerte, de som er smarte nok til ikke å ta vaksine-assistert selvmord….

  Svar
 • Sandy Lunøe
  3 februar 2023 18:56

  Sandy Lunoe
  Tonje jeg ønsker deg god bedring. Det er muligens av interesse at Covid-vaksiner kan øke risiko for diabetes. Derfor lurer jeg på om de kan føre til ustabilitet hos diabetikere.
  https://derimot.no/studier-kobler-covid-vaksiner-til…/…
  Teoretisk skal vaksiner testes på alle målgrupper før de slippes ut på markedet men dessverre så er dette sjeldent gjort for risikogrupper.
  Jeg søker på de offisielle tester som er utført hos clinicaltrials.com og kan ikke se at vaksinene er blitt testet på diabetikere, heller ikke på andre risikogrupper.
  Prognose på 700 % økning i diabetes i USA Studier kobler «covid-vaksiner» til diabetes – Derimot
  DERIMOT.NO
  Prognose på 700 % økning i diabetes i USA Studier kobler «covid-vaksiner» til diabetes – Derimot

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson:

Er en russisk offensiv underveis?

Forrige innlegg

Provokasjoner hele tiden overfor Russland.

Estland vil blokkere St. Petersburg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.