POSTED IN Covid-19

Israelsk studie avslører bløffen:

Ingen under 50 år med god helse i Israel døde av covid

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Nye tall viser at ikke en eneste frisk ung person under 50 år har dødd av covid-19 viruset i Israel noensinne (innbyggertall: 9.187.000 i 2020, ifølge Wikipedia).

Israels helsedepartement (MOH) innrømmet som svar på en formell forespørsel fra en advokat, at det har vært «null avdøde i alderen 18-49 år som var friske», noe som betyr alle i Israel under 50 år som ikke var alvorlig syke med en underliggende sykdom, har noen gang dødd av sykdommen.

En slik innrømmelse bekrefter det mange skeptikere har sagt hele tiden, om det faktum at covid aldri var en trussel mot friske mennesker. Sykdommen ble blåst helt ut av proporsjoner, med andre ord. – Om ikke fullstendig oppdiktet som en forsidehistorie for bare nok en influensasesong kombinert med nytt helseødeleggende tyranni, som maskemandater og tvungen nedstengning.

«Null er et veldig, veldig klart tall, og kan ikke bli gjenstand for tolkning,» sa Yoav Yehezkelli, en spesialist i indremedisin og medisinsk ledelse, som tidligere holdt forelesninger om nød- og katastrofe-håndtering ved Tel Aviv University. «Så hvorfor var alle de ekstreme tiltakene med skolestenging, vaksinasjon av barn og nedstengning nødvendig?».

Relatert: I 2021, på høyden av covid-hysteriet, ble den israelske regjeringen tatt for å forfalske tall om effektiviteten på Pfizer-vaksinen, som på den tiden var kjent for å være farlig.

Eldre mennesker allerede nær slutten av livet var de eneste som døde av covid.

Disse innrømmelsene av helsemyndighetene krediteres advokat Ori Xabi, som sendte inn en forespørsel ut i fra loven om informasjonsfrihet, som en del av en etterforskning av det israelske helsedepartementets (MOH) covid-«pandemi»-politikk, som var blant de strengeste i verden.

Xabi ba om informasjon om gjennomsnittsalderen til personer som angivelig døde av covid, og deres vaksinasjons-status på dødstidspunktet. Han ba også spesifikt MOH om å vise hvor mange covid-pasienter uten underliggende helsetilstander som døde av sykdommen.

Xabi fikk vite at gjennomsnittsalderen for covid-smittede mennesker som døde i Israel var 80,2 år og 77,4 år for uvaksinerte. Med andre ord var svært gamle mennesker med allerede sviktende helse på grunn av alder, de eneste som døde av covid i Israel.

MOH var raskt med å understreke at tallene ikke er fullstendige, men basert på informasjon frivillig rapportering av pasienter eller deres pårørende. Den fanger også bare opp saker som MOH undersøkte epidemiologisk. «Den tilgjengelige informasjonen gjenspeiler ikke nødvendigvis pasientens helsestatus», skrev MOH i sitt svar, og forklarte at den ikke har tilgang til pasientens medisinske journaler.

Dette er et merkelig svar med tanke på at MOH tilbake i 2020 fortalte Knesset, Israels parlament, at den bruker et rapporteringssystem som inneholder mest mulig omfattende informasjon om avdøde covid-pasienter, inkludert eventuelle «underliggende sykdommer» de hadde.

Et PDF-dokument datert 7. juni 2020 sier at MOH ga tallmateriale til spesialkomiteen for det nye covid-viruset som viser at 298 personer angivelig hadde dødd den dagen fra klokken 16.30, og at nesten alle disse tilfellene var eldre mennesker med underliggende helsetilstander.

«Departementets rapporterings-system har data om kjønn, alder, bosted og de underliggende sykdommene til den avdøde, ifølge rapporten» skriver Epoch Times, som siterer rapporten og annen informasjon den har fått direkte fra Xabi. «Rapporterings-systemet viste at rundt 94 prosent av de avdøde var 60 år eller eldre, og at alle avdøde hadde underliggende sykdommer».


Artikkelen er fra Natural News, publisert 29. mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: HOAX EXPOSED: Covid killed ZERO young people of good health, Israeli data show

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Ingen under 50 år med god helse i Israel døde av covid»

  Nei, men så var de jo først ute med å «vaksinere» befolkningen. Opp til 4-5 doser fikk de angivelig. Med veldig god publisitet i de vestlige MSM-mediene…

  Visstnok var det ufarlige saltoppløsninger og vitamininnspøytninger de fikk, men det er vel en bagatell her…

  Det var først og fremst den hvite befolkningen i de vestlige land som fikk sprøyter med «the real stuff»…

  Svar
 • Northern Light.
  1 juni 2023 15:51

  Covid-vaksine svindelen fortsetter.

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Uavhengige medisinske forskere som ikke er avhengige av en lønn fra Big Pharma eller forskningsstipend, et mindretall, ettersom Big Pharma er kilden til 70% av medisinske forskningsstipender og gir støtte til medisinske utdanningsinstitusjoner, har gitt avgjørende bevis på at covid-«vaksinen» er ansvarlig for mange dødsfall og helseproblemer.

  Fenomenet med vaksinerte barn som dør i søvnen, idrettsutøvere og underholdere som faller døde om på banen og scenen, sammen med det samme som skjer med mennesker i alle aldre av livet, avfeies som tilfeldigheter av helsemyndighetene. De presstituerte mediene nekter å rapportere om uavhengige forskeres funn, eller undersøke det store antallet dødsfall og helseskader etter covid-vaksineringene.

  Selv konfrontert med bevis på at «vaksinen» er farlig, fortsetter folkehelseinstituttene å oppfordre til vaksinasjon, det samme gjør apotekene. Hva forklarer at covid-protokollene er de samme overalt bortsett fra Brasil, India og Afrika?

  Hva forklarer det haster med massevaksinasjon når de blir bare flere bevis på at vaksinen var ineffektiv og farlig? Hvorfor var covid-«vaksiner» og testsett i produksjon før viruset dukket opp? Hva forklarer sensuren av medisinske forskere? Hvorfor var alternative forklaringer og alternative behandlinger forbudt? Hva forklarer straffene for leger som reddet liv med HCQ og Ivermectin? Hvorfor mistet leger jobber og lisenser for å redde liv?

  Når et virus hevdes å være dødelig, hvorfor ble behandlinger utenfor protokollen forbudt som farlige? Både HCQ og Ivermectin er sikre, det er bevist for flere tiår siden, men ble erklært for farlige til å behandle et angivelig dødelig virus. Men en farlig uprøvd «vaksine» var ikke for farlig til å brukes?

  Hvorfor fortsetter de med å sensurere og undertrykke sannheten, og diskreditere fremstående vitenskapsmenn som fastslår fakta? Hvorfor sviktet hele den vestlige medisinske systemer fullstendig, og hvorfor fortsetter de å svikte, og gir ingen forklaring på økningen i overdødsfall etter vaksinasjon og ingen hjelp til de som ble skadet? Hvorfor har helsemyndigheter og pressen senket et jernteppe mellom fakta og befolkningen?

  Disse og andre spørsmål peker på det faktum at «pandemien» og responsen på den ble orkestrert. Var det for Big Pharmas fortjeneste? Var det for å fremme regjeringens inngrep i sivile rettigheter? Var det for befolkningskontroll? Var det et masseeksperiment på befolkningen med gen-endrende mRNA-teknologi? Var det for å fremme World Economic Forums «Great Reset»?

  Uten ærlige medier og medisinske institusjoner vil vi aldri finne ut av det. Kongressen kan holde høringer, slik senator Ron Johnson har gjort, men de blir ikke rapportert av pressen. Det ser ut til at ansvarlighet har blitt blokkert. Så forvent en ny pandemi. Bill Gates, som er mistenkt for å ha en tung hånd i utformingen av «Covid-pandemien», har allerede lovet oss en ny. Hvordan kan noen vite om en pandemi på forhånd?

  Nedenfor er noen nylige funn som ikke blir rapportert av de presstituerte mediene, og benektet av helsemyndigheter underlagt Big Pharma: Selv Big Pharmas markedsførings-agent FDA, innrømmer at «vaksinerte barn i alderen 12 til 17 har økt risiko for myokarditt, en form for hjertebetennelse og en relatert tilstand som kalles perikarditt».

  Israel konkluderer med at covid var en bløff, opphauset av en fryktkampanje. Tall beviser at ingen friske unge voksne døde av covid i Israel. Det israelske helsedepartementet fortsetter å prøve å dekke opp for Big Pharma. Covid truet kun ubehandlede eldre.

  Overdødeligheten eksploderer, eksperter forblir tause. Plutselig død: Covid-vaksinerte gravide kvinner fortsetter å dø uventet av komplikasjoner. Dødfødsler, blodpropp, blødninger, infeksjoner og mer. Resultater fra undersøkelser av rapporter fra foreldre: vaksiner øker risikoen for autisme, autoimmune lidelser, etc.

  Folk forstår ikke at helsevesenet er underlagt Big Pharma, og drives til fordel for Big Pharmas profitt. Ifølge rapporter kommer 70 % av medisinske forskningsbevilgninger fra Big Pharma, som gir farmasøytiske selskaper enorm makt over innholdet i medisinske tidsskrifter. Big Pharma har lykkes med å få et lovverk som driver leger ut av uavhengig privat praksis, og tvinger dem til å bli ansatte i en helseindustri hvor de må følge Big Pharma protokoller.

  Tilsynsmyndigheter som FDA, CDC og NIH driver markedsføring for Big Pharma. Media er avhengig av annonseinntekter fra den farmasøytiske industrien. Følgelig holdes befolkningen i mørket om hva som har og blir gjort mot dem.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg. Roberts var statssekretær i USAs finansdepartement under Reagan, medredaktør og spaltist i Wall Street Journal og anerkjent forfatter.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Vax Coverup Continues.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Grønn politikk» kollapser.

Den voksende energikrisen fører til gjødselmangel som fører til matmangel.

Forrige innlegg

CIA-veteranen Larry Johnson:

På «Memorial Day» tenker jeg på alle USA-borgere som ble lokket inn i krigen på falske premisser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.