POSTED IN Virkelighetsforståelse

Storkrig forberedes.

Den liberal-demokratiske epoken avskaffes nå.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tucker Carlson på Document

Av Jan Hårstad

25 april 2023 hadde Rebecca Mistereggen og Document-sjefen sjøl Hans Rustad en samtale om avskjedigelsen av TUCKER CARLSON på Document tv. Det er overhodet ingenting å si på detaljkunnskapene om intrigene i amerikansk politikk, men typisk for hele verdensbildet til Rustad-document er dette: en vil ikke dra noen konklusjoner av det en ser som uroer deres lesere og supportere i middelklassen.

Programmet var på 36 minutter, men jeg fikk mer enn nok etter 17 for da var det nye håpet at Bob Kennedy meldte seg på for presidentskapet, håp var det også i at Trump og Tucker Carlson var så gode venner og kanskje på parti med Bobby i visse saker?

Og Tucker selv kan snakke fritt i andre kanaler. Veldig frie media.

Kort: en total fantasioppvisning i hvordan Document-folket i stort ser på USA og Verden.

Denne Bob Kennedy er vaksinekritiker. Ikke bare det: han har foreslått av USA skal nedlegge sine 800 globale militær- baser. Bare disse to elementene er jo nok til at han blir drept som de øvrige medlemmer av slekta. Kennedy er ferdig.

Robert Kennedy Jr.

Åpenbart var også Tuckers BIG PHARMA kritikk slik at Fox tapte millioner i annonseinntekter. Men alt dette er småting og detaljer som ikke innretter seg på det store bildet.

Jeg har holdt meg med lesning av en rekke amerikanske webber som for lengst er tatt av. En slags «venstreprofil» for krig og fattiggjøring, Ocasio-Cortez, bemerket etter at TC ble sparket: «Deplatforming Works and it is important.»

 Akkurat. DEPLATFORMING. Det er en amerikansk måte å si det samme som nazistene erklærte i mai 1933: «GLEICHSCHALTUNG». Det betyr at alle borgere har å mene akkurat det samme.

Det som har startet er den definitive UTRENSKNINGEN av alle dissentere i USA, men ikke bare i USA, men  i hele NatoZonen. Det er samme prosess på gang i Norge også, staten holder seg med tre eller fire komiteer som skal overvåke tenkning i Norge.

Og jeg legger til: de tyske parlamentariske sosialdemokratene kapitulerte også etter hvert for prosjektet om Gleichschaltung, de opptrer som stortingsgruppa til Rødt i forhold til Nato.

Det har vært noe av et hovedtema i min skrivning i de siste ti år: den liberal-demokratiske epoken skal avskaffes. Samfunn beskrevet av Huxley i Brave New World og Orwells bøker skal innføres og KRIGSØKONOMI skal gjelde i hele Nato. Nato ivrer for at Nato-statene skal bidra med 3% av statenes BNP fordi krigene mot Kina, Iran, NordKorea, Russland vil koste trillioner dollar.

Intet er så dyrt som å føre krig.

Det aktuelle Pentagonbudsjettet på 877 milliarder dollar er bare småpenger selv om det utgjør hele 39% av verdens krigsbudsjett. Sentrale Europa er nå oppe i 345 milliarder dollar og mer skal tynes ut av folket.

Ved at documentfolket kvier seg for å snakke om USAs fattiggjøring, dens mange krigsprosjekt, men omtale sparkingen av personen Carlson som lokale intrigere i mediaUSA, gjør at middelklassen ikke griper det sentrale som er på gang: TOTAL RENSELSE av dissens i USA med tanke på november valget i 2024 og gigantkrigene som Pentagon jobber med. 

FEMA-Camp. Wikipedia mener at et er en konspirasjonsteori at disse leirene skal brukes mot dissidentere i USA.

Apropos Dachau. I USA har man for lengst opprettet FEMA-CAMPS og der kan også landets dissentere havne i løpet av ett år. Sånt vil ikke Middelklassen høre noe om.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • «Documentfolket» er et nytt ord i mitt norske vokabular.
  Robert Kennedy jr reiste med så mange av sorten med Epsteins lolita express, sånn som JFK pulte Marilyn, og hun døde plutselig av overdose. Som også Bob, pappa til junior, pulemaskineriet går i sllekta. Næmmen, så leit. Visste hun for mye, Marilyn? Stinky familie.
  Den upassende datter Rosemary fikk familien lobotomert. God save America, og lykke til, hvis du klarer det, gud.

  Svar
  • Hvor har du det fra at Robert Kennedy Jr. var assosiert med Jeffrey Epstein? Larry Visoski sier i sitt vitnemål at han IKKE var en av de nevnte kjendiser som var ombord.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  29 april 2023 9:33

  Kvar krone på det norske militærbudsjettet er ei krone til krigen mot Russland.

  Kvar dag med sanksjonar mot Russland og Kviterussland er ein dag med økonomisk diktatur.

  Utestengde russiske tv-kanalar er mediesensur av grovaste kaliber.

  Men når Nato vil ha det slik, gjev Noreg labb.

  Svar
 • Såkalla ‘demokratiske’ land er den nye fascismen med ei feminin fasade.

  Fascisme er einretting, samansmelting av stat og industri og folkeleg sosial underordning og forplikting til staten.

  Noreg er eit fascistisk land. Og lønnsslavane trur dei er frie.

  Svar
  • Alle lønnsslavar betalar 70 – 80 % skatt av si avtalefesta lønn, ved at staten krev 25% bruksskatt for din ferdig skatta lønn. Lønnsmottakarane skal bli kua og plyndra av Stortingspartiet som talar med ei stemme om skatt og krig.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    29 april 2023 11:13

    Lønsslavar slit i dag. Ikkje har dei feite etterlønsordnigar heller, slik folk i Stortingspartiet fråtsar i.

   • Dei få rike skatteflyktningane i Sveits representerer ein ørliten prosent av statens skatteinninntekter som i hovudsak sjølvsagt kjem frå det store fleirtalet av lønnsslavar. For staten er inntekta frå momsskatten er større enn frå lønnsskatten. Det er lønnsslavane som bør flytte til Sveits.

    Det er lønnsslavane sine pengar staten gjev som milliardsubsidier til ‘grøne prosjekt’ til norske og utanlandske konsern. Den norske fascismen er grøn. Det grøne skiftet er grøn norsk statsfascisme. Perfekt.

 • Jan Hårstad
  29 april 2023 13:50

  Braking news: helt åpenbart har det vært uenigheter mellom Pentagon og Israel hvordan krigen mot iranske atomanlegg skal føres. Med eller uten atomvåpen? Det finnes atomvåpen i alle størrelser nå og mye tyder
  på at «taktiske atomvåpen» lenge har vært brukt i den israelske bombingen av Syria.
  Idag lørdag leser vi at Pentagon har utstyrt 12 tunge fly,WARTHOGS, som hver enkelt kan bære 16
  Bunker Busters. Det aller største ikke-atom bomben som finnes i verden: 250 pund vekt. 12 X 16 bunker Busters skulle også ødelegge godt.

  Svar
  • Takk for meldingar om krigen i Vestasia som har pågått lavintensivt i årevis. Eit angrep på det gamle kulturimperiet Persia vil kanskje føre til at den vesle staten Israel blir utsletta.

   Men USA sin draum om å okkupere og ta makta i SaudiArabia vil kunne kome i spel, og dei vil i so fall feile igjen og helvete er laus.

   USA manglar dugande militært mannskap, både offiserar og soldatar. Mange av dei fattige soldatane er analfabetar.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  29 april 2023 14:20

  Både Syria og Iran skulle no vera kvalifiserte for norsk våpenhjelp.

  Svar
 • Trond Otto Lie
  29 april 2023 18:27

  Det at Document ikke omtaler fattiggjøringen av USA, da i regi av Demokratene, mener jeg er feil.

  Svar
  • Jan Hårstad
   29 april 2023 22:18

   Trond: det kan du ha rett i,men hovedoppfatningen i document.no av dagens USA er at en gangsterbande
   av marxister og ekstremvenstre har overtatt ledelsen av staten. Det er helt omvendt: det er zionistiske’
   neocons som styrer Biden-administrasjonen: Jake Sullivan,Ned Price,victoria Nuland og Tony Blinken.
   Andre steder har jeg ivret for at det til jul må foreligge en dokumentarisk bok om Rødt de siste 13
   månedene. Det vil bli en bestselger i Norge.
   Nå mener jeg det at det så fort som mulig bør skrives en historiebok om det offisielle Norge de siste årene for det var og er total galskap fra ende til annen. Feil i absolutt alle vurderinger. Etterretning,økonomi,militært etc
   NÅ har vi den NEW WOLRD ORDER styrt av SCO,BRICS og USA og deres Nato vasallstater henger i tauene. All media ønsketenkning og prognoser viste seg å være det totale sprøyt.

   Svar
   • Ja det er tragisk at det skal være så mye desinformasjon, samtidig har man den faktoren at går man langt nok tilbake, er det Moses Hess om var Kibbutzenes far, begravet i Israel, som også påvirket Karl Marx og Friedrich Engels i retning kommunismen, et felles opphav til noe av både det ene og det andre. Det moderne Israel bygger på Kibbutzene. Det kan virke som det er samme hva slags ideologi de bruker som tilnærming, bare det kan benyttes til å nå målene, slik som Jabotinsky skriver om på slutten av The Iron Wall.

    «We hold that Zionism is moral and just. And since it is moral and just, justice must be done, no matter whether Joseph or Simon or Ivan or Achmet agree with it or not.

    There is no other morality.»

    Iron Wall, avsnitt «Zionism Moral and Just»
    https://www.jewishvirtuallibrary.org/quot-the-iron-wall-quot

    David Yisraeli, et medlem av Stern Gang, skrev følgende på slutten av 1940, som en del av et forslag til Hitler. Den ble levert i 1941 til to tyske diplomater i Libanon.

    Etableringen av den historiske jødiske staten på nasjonalt og totalitært grunnlag, bundet av en traktat med det tyske riket, ville være i interessen for en opprettholdt og styrket fremtidig tysk maktposisjon i det nære østen (s. 301, 51 Dokuments )
    David Yisraeli, et medlem av Stern Gang

    51 Documents: Zionist Collaboration With the Nazis
    Lenni Brenner, ed. Barricade Books, 2002

    Se også den meget interessante artikkelen alle bør lese, og denne linken ble slettet på Document.no
    «How British Imperialists Created the Fascist Jabotinsky»
    https://larouchepub.com/eiw/public/2009/eirv36n03-20090123/eirv36n03-20090123_036-netanyahus_godfather_how_british.pdf

 • Olav Beverbakke
  2 mai 2023 12:04

  Meget interessant. Jeg fant forresten ut at den såkalte påtroppende kongen i england- Charles arvet 1/6 del av jordens overflate etter sin mor. Den såkalte dronning elisabeth. Disse fam. som eier en ufattelig mengde land. De beriker seg og håver inn penger fra felleskapet hvis det skal bygges på «deres» land!? Hvor i helvete kom denne grådige rettigheten fra? Jorden tilhører alle mennesker. Den er oss sjenket.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Statens Legemiddelverk har gitt opp. Klarer ikke følge opp rapporterte bivirkninger.

20% av alle akuttinnleggelser skyldes bivirkninger

Forrige innlegg

MSM åpner nå forsiktig opp:

NBC blant andre advarer om alvorlige bivirkninger av «vaksinen»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.