POSTED IN Coronavaksiner

MSM åpner nå forsiktig opp:

NBC blant andre advarer om alvorlige bivirkninger av «vaksinen»

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Blant andre slår NBC (National Broadcasting Company, med over syv millioner seere i USA) nå alarm, om en mulig sammenheng mellom «vaksinen» mot covid og alvorlige tilfeller av tinnitus. Piggproteinet antas å ligge bak. Skadene er så alvorlige at det dreier seg om «livsforandrende ringing» i ørene, skriver NBC.

Hovedstrømspressen og media advarer nå om bivirkninger fra den såkalte covid-vaksinen. Ifølge NBC har tusenvis av mennesker rapportert om tinnitus etter å ha tatt «vaksinen». Folk har også rapportert om hodepine, svimmelhet, vertigo, øreverk, angst og depresjon.

De fleste fikk tinnitus etter den første vaksinen, sammenlignet med den andre vaksinen. Og sakene har en tendens til å være alvorlige. En person vitner om at støyen i hodet hans er verre enn fra bilradioen.

Dette antyder «at vaksinen interagerer med allerede eksisterende risikofaktorer for tinnitus», sa Shaowen Bao, førsteamanuensis ved Institutt for fysiologi ved University of Arizona College of Medicine, ifølge NBC.

De som har risikofaktoren får derfor trolig skaden etter den første covid-vaksinen, påpeker han. Ifølge Bao kan det være en pågående betennelse, spesielt i hjernen eller ryggmargen.

Over 16.000 har rapportert til CDC at de fikk tinnitus etter covid-vaksinen. CDC (Center for Disease Control USA) avviser en sammenheng.

Dr. Gregory Poland, leder for en forskningsgruppe i Rochester, Minnesota, mener at det kan være det giftige piggproteinet som forårsaker tinnitus, akkurat som andre skader i kroppen.

Etter mRNA-vaksinen sirkulerer en viss mengde av piggprotein. Kan det være noe sånt som piggproteinet i hjertet som fører til myokarditt? Kan det samme skje i det indre øret? – spør han.

https://twitter.com/woodymatters/status/1650339524671688706


Fra Swebbtv, publisert 24 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og tweet’s i originalartikkelen.
Originalartikkel: Media varnar för svåra biverkningar från ”vaccinet”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Av alle fatale skader ved dette folkemordet skal vi snakke om ringing i ørene? Gå hjem og vogg; folk dør som fluer, som det var ment. De trippel- og kvadruppel-injiserte kan heller prise seg lykkelig at der er pip i pappen, så de kan bestille gravferd.
  «Livsforandrende ringing i ørene» er selvfølgelig ubekvemt, så nå skal vi få lov til å snakke om det, mens sports-ungdommer dør og hjerter stanser i vilden sky.
  Hvor dumme kan mennesker bli før de dør?

  Svar
 • hans m nord
  29 april 2023 12:00

  De medisinske ekspertene forklarer sammenhengen, men CDC sier det ikke er noen sammenheng….LOL…for noen patetiske nek.
  Omtrent som FHI og Helsedir.

  Svar
 • Northern Light.
  29 april 2023 17:51

  Senator Ron Johnson om pandemien: Den herskerklassen tok «4 billioner dollar fra vanlige folk».

  Av Swebbtv.
  Den såkalte pandemien var i realiteten en enorm overføring av rikdom fra middelklassen til den superrike toppen, hevder kritikere. Det var et «covid-kartell» av mektige interesser som tok over «narrativet» om det smittsomme viruset, ifølge senator Ron Johnson.

  Det er Epoch Times’ Jan Jekielek som intervjuet den republikanske senatoren Ron Johnson, som er svært kritisk til hvordan covid ble håndtert.

  «Pandemien» beskrives best som en svindel for å få mer makt og penger. – Det var ingenting i pandemiplanen som krevde nedstengninger. Fauci sa først at «munnbind vil ikke fungere.» Det gjorde de ikke. Alt man trengte å vite var: «Her er partikkelstørrelsen til viruset og her er maskevidden til munnbindene. Dette kommer ikke til å fungere», forklarer Ron Johnson under intervjuet og illustrerer dette med fingrene.

  – Det kan være marginalt effektivt, men det var ikke noe man ville påtvinge alle i samfunnet. Men politikerne stengte dermed verden, noe som var helt ødeleggende – for vanlige folk.

  – Og måten vi stengte økonomien på: Vi la ned alle de små butikkene, men vi holdt gigantene åpne. Bobby Kennedy skriver i sin bok «A Letter to Liberals», at en studie fra 2021 viser at det var en overføring av nesten 4 billioner dollar av rikdom fra middelklassen til Big Techs sosiale mediegiganter. Det var de som var ansvarlige for fortellingen.

  – Det er dette som har åpnet øynene mine. Jeg har omtalt dem som «covid-kartellet». Jeg snakker om Biden-administrasjonen, de føderale helsebyråene, de farmasøytiske gigantene som har overtatt de føderale helsemyndighetene, og hovedstrømpressen og media. «Big Tech» og «Big Pharma» fanget også media, fortsetter Ron Johnson.

  – De kontrollerte fortellingen, og de styrte fortellingen på en måte som var veldig fordelaktig for dem selv. Amazon gjorde det bra under pandemien. De sosiale medieselskapene gjorde det bra under pandemien. Hvorfor? Fordi samfunnet ble stengt. Du måtte bruke sosiale medier, du måtte bruke Big Tech.

  Allerede i mars 2020, da en tøffere virusvariant herjet, hadde covid-19 en ekstremt lav dødelighet på 0,1 prosent blant personer under 70 år. Det viser en studie fra Folkehelsemyndigheten i Sverige. Myndighetene har nå fjernet denne artikkelen fra nettsiden sin, men den kan fortsatt leses via Archive org. På krisinformation se kan du fortsatt lese om studien, men lenken på Folkehelsetilsynets egne nettsider fungerer ikke lenger.

  Fra Swebbtv, publisert 27 april 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til videointervju orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pandemin: Härskarklassen tog ”4 biljoner dollar från medelklassen”.

  Svar
  • Northern Light.
   29 april 2023 19:21

   Rettelse: Overskriften skal være:
   «Senator Ron Johnson om pandemien: Herskerklassen tok «4 billioner dollar fra vanlige folk».

   Svar
 • hans m nord
  29 april 2023 17:57

  Demenssykdom fra vaksinen. Hurtigutviklende Kreutzfeldt jacob linkes til vaksinen i flere studier.

  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/66

  Svar
  • Jeg kjenner til to tilfeller av denne sykdommen i fjor sommer/høst, begge på Østlandet. Den ene var en kvinne i starten av 50-åra og den andre var den 59-årige Sport 1-grunderen Geir Ove Husum. Begge hadde et kort/raskt sykdomsforløp – og døde kun få uker etter diagnostisering. Jeg ser slett ikke bort i fra at begge disse tilfellene kan ha vært vaksineindusert.

   Svar
 • Et av de beste eksemplene på propaganda : Følelse og bilder, løgner og ( også religiøst) hysteri, jeg har sett.
  Det er skummelt hva vi ble utsatt for av, godt regissert hysteri. Selv om dette er fra USA, så likner det mye om hysteriet er i landet.
  Det er ikke rart folk ble hjelpesløst hysteriske og fant seg i det meste av overgrep.:

  «Vaksinekappløpet» på Nrk 3. dato 29.04. ( Eller på HBO? )
  https://tv.nrk.no/direkte/nrk3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Storkrig forberedes.

Den liberal-demokratiske epoken avskaffes nå.

Forrige innlegg

Oppsagte Tucker Carlson:

USA er nå er en ettparti-stat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.