POSTED IN Helse, Løgner

Stoler ikke norske myndigheter på sin egen befolkning?

Hvorfor dette hemmeligholdet?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det den sveitsiske juristen uttalte i den svenske riksdagen gjelder i minst like stor grad for Norge. Vi gikk lengre enn Sverige i å iverksette alle de fryktelige og ødeleggende covid-tiltakene som ganske sikkert har bidratt til f.eks. i overdødeligheten vi kan observere i ettertid. Så hvis noen tror at det det Philip Kruse ikke gjelder for oss, da må de tro om igjen.

Knut Lindtner
Redaktør

«Ikke en eneste covid-vaksinering ble gitt med fullt informert samtykke».

Den sveitsiske advokaten Philip Kruse intervjues av Eva Widding, blant annet om hvor godt covid- vaksineringen samsvarte med internasjonal lov.

Philip Kruse

Av Swebbtv.
Hva betyr egentlig WHOs pandemiavtale og endrede internasjonale helseforskrifter? Dette ble nøye gjennomgått av advokat Philip Kruse under vaksineseminaret i Sveriges Riksdag i september. Han la blant annet vekt på de juridisk bindende sidene ved dokumentene. Og hvor godt samsvarte for eksempel covid-vaksinasjonen med internasjonal lov? Ifølge Kruse kan det hevdes at «ikke en eneste injeksjon» skjedde med fullt informert samtykke.

Det var under Elsa Widdings vaksineseminar i Riksdagen at den sveitsiske advokaten Philip Kruse snakket om WHOs planlagte pandemiavtale og reviderte helseforskrifter.

Han påpekte at alle vestlige stater er basert på de samme grunnleggende prinsippene om nasjonal suverenitet, folkelig selvbestemmelse, maktfordeling, rettssikkerhet, ytringsfrihet og forbud mot sensur, og beskyttelse av menneskerettigheter og folkehelse.

– Disse grunnleggende prinsippene kan aldri overgis, sa han. Og vi ville absolutt ikke overlatt nøkkelen til å regulere eller deaktivere noen av disse prinsippene til en liten gruppe mennesker, spesielt ikke alle! Parlamentarikere i alle land skal passe på å beskytte disse prinsippene, påpekte han.

Han forklarte videre at obligatorisk folkerett sier at ingen kan utsettes for medisinske eller vitenskapelige eksperimenter uten frivillig samtykke. Det betyr at personen skal ha tilgang til fullstendige og korrekte opplysninger, og få ta en helt fri beslutning uten tvang om de skal ta en vaksine eller ikke.

– Dette har åpenbart blitt brutt de siste tre og et halvt årene i en enorm skala. Jeg vil si at det ikke var en eneste injeksjon der man kunne si at det var fullt informert samtykke, med full informasjon og med full frihet til å reservere seg.

Ble folk informert før vaksineringen om at vaksinen ikke var tilstrekkelig utprøvet og f.eks. at legemiddelprodusenten fraskrev seg erstatningsansvar hvis noe gikk galt?

Så hva betyr pandemitraktaten og de nye helseforskriftene? Sammenfattet er det en overlapping mellom disse to virkemidlene, sier Kruse.

WHO blir en juridisk suveren myndighet med myndighet til å gi juridisk bindende anbefalinger. Dette betyr at kun én risikovurdering, kun én løsning og kun én standard definert av WHO vil være tillatt og gjelde for alle. Det betyr også at WHOs rammer for å handle vil bli kraftig utvidet, ifølge Kruse.

Begge disse virkemidlene har en klar oppgave og uttrykker klare bestemmelser om absolutt kontroll med informasjon, påpeker advokaten.

Fra Swebbtv, publisert 24 november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen,
Orginalartikkel: ”Inte en enda injektion skedde med fullständigt informerat samtycke”.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • At Erna hemmelighetsstempler og undertegner folkets dødsdom og svindler via mannen på aksjemarkedet, men allikevel sitter like godt og eser ut i stolen, klar til å bli diktator igjen, det er rikets tilstand. Redd? Nei, hvorfor det; meningsmålingene (hvis de er ekte) viser jo hvor glad nordmenn er i henne. Nei da, ikke redd, bare litt «lei seg» og siden sykmeldt, det er rutinen på den verna bedriften.

  Svar
 • Redd folket? Vel, de fleste er nå mulig å fjernstyre fra nærmeste 5G. Ingen grunn til panikk for de folkevalgte landssvikerne.
  Hva var det Yuwal Noah Harari sa? Hackable animals. Allerede et faktum, de fleste injiserte er nå vandrende mac-adresser, med mindre de var av de heldige i den russiske ruletten under «utrullingen» (F/ F@n som jeg hater disse nye ordene, sint som en fele). Noen fikk placebo så ikke mannefallet skulle bli for obvious og åpenbart.
  Oppdagelsen av dette ble publisert av geniale La Quinta Columna for to år siden. På tide det kommer ut.

  https://www.brighteon.com/4ac8d66d-9ef1-4baa-92d2-419e05e81353

  Svar
 • Vestverden er en «Titanic» målrettet styrt mot isfjellet. Kapteinene på broen, oligarker, globalister, storbanker, korrupte nasjonale og internasjonale politikere med sine byråer og departementer under kommando av forbryterstaten USA, må skjule de har ødelagt den vestlige kultur, derfor styrer de alt til helvete. Nå forsøker de nasjonale landssvikerne redde seg selv. Erna og storting har underskrevet folkets dødsdom og hemmelighetsstemplet den i 60 år, media er med på galeien i et forsøk på å få plass i livbåten gjennom å holde kulissene på plass lengst mulig. Media er orkesteret som «fortsetter spille» og sørger for at rullegardinene er trukket ned mens Norge og vestverden går til bunns. Men mange nok vil overleve til å stille disse forræderne til ansvar. Flere og flere våkner å ser nå det store bildet, ser og husker alle løgnene. Siste ord er ikke sagt.

  Svar
  • Hva vil «helsevesenets» og politikeres familiemedlemmer som fikk sine sprøyter satt si i de kommende julefeiringer? Hjertelig velkommen? Eller slakte grisepurka og Sindre? Mat til påske, egentlig, men ikke engang bra nok for bikkjene.

   Svar
   • Litt rått sier jeg rett ut til de injiserte hvordan det ligger an, «du har gjort ditt livs dummeste og mest bevisstløse valg, no way back), gir tips til å bremse skadene, hele remsa av kosttilskudd og metoder jeg vet om, faste, enten intermittent eller mer og så har jeg gjort mitt, som jeg gjorde mitt og advarte før det skjedde, ikke at jeg tror feige flokkdyr har hel nok ved i seg til å si takk, nei da, så mye bedre har man lært menneskeheten å kjenne.
    KALI YUGA er nå, (google it,) vi er i enden på en syklus, og ondskapen gjør sine siste krampetrekninger.
    Alt var jo så opplagt HOAX fra starten, og jeg, helt uten skolemedisinsk viten annet enn det som alle kan finne på nettet, jeg skjønte det våren 2020.
    Så vet vi at vi at vi er omgitt av sveklinger. Som glatt kaster deg til ulvene for å høre til. Menneskeheten er i puberteten, umodne, nesa nede i en smart fon så du må gi en lyd så de ikke går rett på deg. Zombies.

  • jeg hogde hoder før og ville gjerne gjøre det igjen, men det er for hardt arbeid, bruk de injeksjonene til langsom avliving på cella, gi dem spise insekter og daue langsomt, smak egen medisin.

   Svar
 • Ut av flere minner fra liv jeg hadde før dette er ett hvor jeg var giljotinemester, likte ikke helt å minnes de minnene, nei, og siste minne på dødsleiet: «hjalp det?», så kkom andre despoter for å ta plassen, «kunne vi ikke heller latt konkubinene og ludderne gå?», okay, sånn gikk det, og jeg klandrer meg selv mindre når vi ser situasjonen i dag.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fredelige demonstrasjoner på Stortinget gir ikke fengsel-straffer.

I USA fikk noen 20 års fengsel for en fredelig demonstrasjon på Capitol Hill?

Forrige innlegg

Israel angrep Al-Shifa sykehuset.

Å angripe sykehus er en krigsforbrytelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.