POSTED IN Korrupsjon, USA

Spør deg selv: Hvem er kjeltringen i denne historien?

Enda en sak om Biden-familiens korrupsjon som NRK ikke omtaler.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den første varsleren mot Biden

Førstemann som allerede i 2019 varslet om Bidens tvilsomme omgang med et kinesisk selskap er forsøkt brakt til taushet, selvfølgelig IKKE nevnt på NRK.

Innlegget er hentet fra Hva mener partiene

Et nøkkelvitne i saken mot Biden, Dr. Gal Luft, la for noen dager siden ut en video (link under) fordi han blir forfulgt og trakassert etter at han i 2019 sto frem som den første som varslet om at Biden-familien hadde mottatt store summer fra Kina for ukjente motytelser. Videoen er et vitnesbyrd om en varslers kamp mot overmakten. Videoen er møtt med total taushet.

Her er hans tale noe forkortet og fritt oversatt til norsk:

Biden-varsleren som ble forfulgt

Et nøkkelvitne i saken mot Biden, Dr. Gal Luft, la for noen dager siden ut en video på fordi han blir forfulgt og trakassert etter at han i 2019 sto frem som den første som varslet om at Biden-familien hadde mottatt store summer fra Kina for ukjente motytelser. Videoen er et vitnesbyrd om en varslers kamp mot overmakten. Videoen er møtt med total taushet. Her er hans tale noe forkortet og fritt oversatt til norsk. 

«De siste 20 årene har jeg vært co-direktør ved «Institute for the Analysis of Global Security» (IAGS) ved en Washington basert tenketank fokusert på energisikkerhet. 4 år var jeg seniorrådgiver i det kinesiske energiselskapet CEFC samtidig som det hadde et forhold til Biden-familien. 

Under normale omstendigheter ville jeg vitnet for den amerikanske kongressen med min erfaring fra CEFC. Istedenfor er jeg nødt til å fortelle denne historien på video. 

Mars 2019 bestemte jeg meg for å dele med den amerikanske regjeringen min kunnskap om Biden-familiens forhold til CEFC i et todagers møte på USAs ambassade i Brussel. På den tiden var det rykter om at Biden planla å stille som president og jeg så det som min borgerlige plikt å advare regjeringen og gi dem nok tid til å prøve saken på forhånd. 

Jeg er verken republikaner eller demokrat, jeg har ikke noe politisk motiv eller agenda. Jeg gjorde det ut fra dyp bekymring om at dersom Biden kom til makten, ville det bli en skandale. Beklageligvis, på grunn av DOJ (Department Of Justice) sin tildekking, er det nøyaktig det som skjedde. 

DOJ sendte en delegasjon på 6 personer til møtet i Brussel. To anklagere fra New York med navn Daniel Reichental og Cathering Gauche, og fire FBI-agenter. En av dem var spesialagent Joshua Wilson fra Baltimore Field Office. Men hvorfor sendte den amerikanske regjeringen så mange folk til Europa, hvorfor seks og ikke bare to?  Svaret er at de vet meget godt at jeg er et troverdig vitne og at jeg har innside kjennskap til gruppen og enkeltpersonene som har beriket Biden-familien. 

På møtet delte jeg Biden-familiens finansielle transaksjoner med CEFC, inkludert spesifiserte beløp.  Jeg la også frem navnet Rob Walker som senere ble kjent som Hunter Bidens mellommann. Men som vi i dag vet fra varsleren Gary Shapley, tok det DOJ hele 21 måneder å undersøke forholdet og snakke med Walker. 

Mest alarmerende var avsløringen om en muldvarp innenfor DOJ som delte hemmelig informasjon med Hunter Biden og hans kinesiske partnere. Jeg fortalte DOJ at Hunter hadde nære forbindelser med en pensjonert FBI seniorfunksjonær med et tydelig fysisk karaktertrekk: han hadde bare ett øye. Han burde vær lett å finne, det er ikke så mange enøyde folk i FBI.

Informasjonen jeg ga til FBI i mars 2019 ble bekreftet ni måneder senere da den berømte laptopen til Hunter Biden som inneholdt alle epostene og kvitteringene, ble overlevert til FBI. Gjett hvem som hentet den bærbare PC-en fra elektronikkverkstedet? Det var spesialagent Joshua Wilson som var sammen med meg i Brussel tidligere. 

Med andre ord: FBI fikk vite om Bidens ordninger med CEFC av meg lenge før de fikk tak i den bærbare PC-en. De hadde nok tid til å etterforske påstanden, men de gjorde det ikke. 

Etter Brussel hørte jeg ikke noe tilbake fra DOJ, men istedenfor å vise takknemlighet for at jeg varslet, ble jeg samfunnsfiende nr. 1. De fire neste årene ble jeg, min familie, mine venner og mine kontakter plaget og ydmyket, og til slutt ble jeg tiltalt. 

Til tross for alt dette, på kvelden for 2020-valget, sendte jeg min advokat til Washington for å møte anklageren for å forsikre meg om at han hadde fått informasjonen som jeg hadde gitt hans avdeling i Brussel 19 måneder tidligere, samt advare ham om at det fortsatt kunne være en muldvarp i DOJ. Donahue bekreftet til min advokat at han var klar over mine påstander, men nå har vi hørt fra IRS varsleren at det var Richard Donahue selv som suspenderte etterforskningen noen uker tidligere, den 4. september 2020, fordi det var blitt «for tett opp til valget». 

Til slutt ble jeg i februar i år arrestert på Kypros med begjæring om utlevering til distrikt syd i New York til det samme kontoret som møtte meg i Brussel.  Jeg skulle ha brutt lov om våpeneksport, og hvis jeg ble dømt ville jeg risikere opp til 100 år i fengsel. Mens jeg ble holdt i varetekt på Kypros, ble jeg fremstilt i internasjonale medier som en våpenhandler, selv om jeg aldri har handlet med en kule i hele mitt liv. Ingen steder i min anklage ble det presentert bevis for at jeg hadde kjøpt, solgt, befraktet eller finansiert våpen. 

Clinton-Stiftelsen som den norske regjeringen sponset med hundrevis av millioner for å kjøpe seg velvilje hos en Hillary Clinton som likevel tapte for Donald Trump. Er dette en norsk korrupsjonssak som ingen tør røre?

Den amerikanske regjeringen påsto at jeg har handlet på vegne av CEFC og derfor er en utenlandsk agent, men det samme CEFC som amerikanerne hevdet var partnere i kinesisk etterretning og derfor «en internasjonal kriminell organisasjon» var en 501c3 veldedig organisasjon registrert i staten Virginia og godkjent av IRS. Den samme organisasjonen var også en større giver til Clinton Stiftelsen og Colombia Universitet. Det er unødvendig å si at ingen av deres ledere ble anklaget for å ha gjort noe galt. 

Jeg ble også anklaget for å ha gitt en falsk forklaring i Brussel i et frivillig møte som aldri ville ha funnet sted om det ikke var for at jeg utførte min borgerplikt.

Hvorfor vil ikke DOJ offentliggjøre min tiltale? Gjør det! Gjør meg en tjeneste: legg den ut på deres webside slik at enhver amerikaner kan få se anklagene mot meg, kvaliteten på bevisene, og se hvor langt en regjering er villig til å gå for å angripe en person, for å straffe varslere som meg. 

Hvorfor vil ikke FBI legge frem for kongressen referatene fra møtet i Brussel? La alle få se hva som skjedde i Brussel! Hvorfor ikke? Forsøker dere å beskytte noe eller noen? 

Hvorfor ventet DOJ til langt over foreldelsesfristen for å anklage meg? Og hvorfor valgte DOJ å ta opp anklagen første november 2022, den samme uken som mellomvalgene? Kan dette ha noe å gjøre med frykt for at når republikanerne får kontroll over kongressen og begynner å etterforske, da vil DOJs tildekking bli avslørt?

Jeg har laget denne videoen fordi jeg ikke har tro på at jeg vil få en rettferdig rettssak i New York. La meg fortelle hvorfor. CEFCs generalsekretær dr. Patrick Ho som betalte Hunter Biden en million dollar for Gud vet hva, hadde ikke lov til å nevne ordet Biden foran juryen da han ble stilt for retten i New York i 2018. Den samme anklageren som nå er etter meg, Daniel Reichental, fortalte dommeren den gang at å nevne navnet Biden ville gi saken en politisk dimensjon, og dommeren var enig.  Dette betyr at dersom jeg noen gang blir brakt for en amerikansk rett, vil jeg ikke bli tillatt å nevne ordet Brussel eller Biden, og den sanne sammenhengen til min arrestasjon, at jeg er «pasient 0» i korrupsjonssaken mot Biden-familiens, ville blitt hemmeligholdt for juryen.

Jeg, som frivillig sto frem for å informere amerikanske myndigheter om et mulig sikkerhetsbrudd og for å dele informasjon om en mann med ambisjoner om å bli den neste presidenten, er nå den som blir jaget av de samme folkene som jeg informerte, og jeg kan risikere å måtte leve i skjul i resten av mitt liv. 

Spør deg selv: Hvem er egentlig kjeltringen i denne historien?»

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: Bruno Guerrero

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Spør deg selv: Hvem er egentlig kjeltringen i denne historien?»»

  Og media bør spørre seg selv:
  Hadde vi ( de ) skrevet utførlig om en slik historie ( om igjen og om igjen) om den var om envarsler i Russland om Putin?
  For :
  – det er vel bare i Russland slike folk blir stopppet av myndigheter og fortiet i media? ;-)

  Svar
 • Fox News fronter denne saken ganske bredt (selvfølgelig!), det nye er at flere demokrater i USA ser galskapen i denne saken og hvor håpløst det blir dersom etterforskning blir fortiet, trenert, underslått og hemmeligholdt når Biden står bak ugjerninger, men åpent forfulgt og publisert når Trump står bak.

  At norske medier (NRK!!!) hiver seg på den samme linjen som USA og underslår en viktig del av sannheten, slik de gjør med Ukraina og andre saker, er tegn på at sykdommen har kommet hit også. At en institusjon som er finansiert av folket over skatteseddelen, tillater seg å sensurere nyhetene, er ganske grovt.

  Svar
  • » At en institusjon som er finansiert av folket over skatteseddelen, tillater seg å sensurere nyhetene, er ganske grovt.»

   Ikke når dobbeltmoral er blitt den norske moralen, – og kulturen. Da er det helt som det skal være. – Ihvertfall som forventet.
   Likefullt trist.
   – Og selvfølgelig farlig.

   Svar
 • Northern Light.
  12 juli 2023 18:02

  Gullstandarden er tilbake: BRICS vil introdusere en gullstøttet reservevaluta.

  Av Tyler Durden.
  Husker du tilbake da Russland/Ukraina-krigen nettopp hadde startet, og jeg spådde at Russland og Kina ville lansere sin egen gullstøttede valuta? På den tiden hørtes denne ideen helt fremmed ut, og jeg ble latterliggjort for å ta den opp. I dag er det blitt virkelighet. 41+ land ser ut til at de vil tilbake til en gullstandard.

  Overskriftene i RT denne helgen hadde overskrifter som «New Money, New World» og «Gold Standard Will Be of Great Benefit to Strengthening New Singly Currency». «Den offisielle kunngjøringen forventes å bli gjort under BRICS-toppmøtet i august i Sør-Afrika,» rapporterte Kitco i helgen.

  – Ved første øyekast høres en ny valuta støttet av gull ut som gode penger – og det kan først og fremst bli en stor utfordring for den amerikanske dollarens hegemoni, sa Thorsten Polleit, sjeføkonom i Degussa.

  Han fortsatte: «For å gjøre den nye valutaen like god som gull, en virkelig sunn valuta, må den kunne konverteres til gull. Jeg er ikke sikker på om dette er hva Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika har i tankene. Å bruke gull som penger vil endre spillet, ingen tvil om det. Det kan føre til en kraftig devaluering av mange fiat-valutaer i forhold til det gull, også BRICS fiat-valutaer, og det kan øke prisene på varer i fiat-valutaer. Det kan være et sjokk for det globale fiat-pengesystemet. Jeg er ikke sikker på at dette er hva BRICS ønsker å oppnå». Den offisielle kunngjøringen av den nye valutaen er ventet i august under BRICS-toppmøtet i Sør-Afrika.

  Enda mer sjokkerende enn kunngjøringen, er holdningen som USAs finansminister Janet Yellen ser ut til å ta til nyhetene. I uttalelser jeg bare kan beskrive som fullstendig vrangforestillinger, sa Yellen denne helgen: «Jeg vil bare gjenta det jeg har sagt tidligere, som er at jeg tror USA kan være trygg på at dollaren kommer til å spille den dominerende rollen internasjonale transaksjoner, og tjene som reservevaluta i årene som kommer. Jeg ser ikke at den rollen trues av noe, inkludert den du har nevnt BRICS felles valuta». Det er en mening hun kommer til å ønske å ta tilbake på et tidspunkt, det er jeg sikker på.

  I mellomtiden er denne kunngjøringen fra BRICS et sentralt punkt på et større kart over å få den amerikanske dollaren ned fra tronen som verdens reservevaluta. Ikke bare befester det det vi allerede vet – at gull er ekte penger – men det er også den største utfordringen for den amerikanske dollaren på den globale scenen i nyere tid.

  Det er også et viktig punkt på et mye større kart over amerikansk av-dollarisering. Investor Andy Schectman: «Når du ser på land som har interesse for å bli med i BRICS, har de alle betydelige gullbeholdninger. Det er over 60 land de har stilt opp i kø for å bli med i BRICS, og antallet er økende». Det neste jeg vil se etter vil være samarbeid fra saudierne som, på grunn av sin dominans i oljemarkedene, kan bidra til å påvirke endringen som er nødvendig for å få den nye valutaen til å øke i bruk.

  Schectman fortalte meg i mai: « OPEC, BRICS-nasjonene, Saudi-Arabia -sier en søndag kveld, vi tar en annen valuta for olje – og alt eksploderer mandag morgen. Det en blir tsunami av dollar,», konkluderte han. – Brikkene settes på plass akkurat nå. Ingen kommer til å ha tid til å reagere».

  «Hvorfor kjøper sentralbankene mer gull nå enn noen gang? De er frontløpere. De bryr seg ikke om det tekniske, de holder gullprisen nede for å av-dollarisere. Hvordan vil det se ut når verden fullstendig kaster dollar fordi de ikke lenger trenger dem for å kjøpe olje?».
  Jeg har argumentert for de-dollarisering, ikke fordi jeg er upatriotisk – tvert imot. Rett og slett fordi saken blir sunn fornuft når vi undersøker hvordan USA har misbrukt dollarens reservevalutastatus, sist ved å bruke dollaren som våpen som et resultat av Russland/Ukraina-krigen.

  Når en gullstøttet valuta er på vei inn i den globale handelen, vil den bli tatt på alvor fordi resten av verden vil ha den fordi det er fornuftig. Og dette er grunnen til at jeg tror, uansett hvilken skepsis du måtte høre fra dollarens forsvarere, at toget allerede er i bevegelse.

  Fra Zero Hedge, publisert 10 juni 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og tweet i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Gold Standard Is Back: BRICS To Intro Gold-Backed Reserve Currency.

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   12 juli 2023 19:54

   Hvorfor mailer du ikke slike innlegg til derimot.no slik at det kan få en plass og en sammenheng det fortjener? Dette er en tråd om den første varsleren i Bidens korrupsjonssak som nå blir forfulgt at FBI og DOJ. De som er interessert i BRICS og ny valuta vil ikke finne ditt innlegg her.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det blir penger av det.

Vaksine-entusiastene ønsker seg stadig nye pandemier.

Forrige innlegg

Det er ikke grønt og med stort energiunderskudd er tiltaket umulig:

Etter ett år forlater EU planen om elektrifisering av bilparken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.